URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 10 DECEMBRIE 2018

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Decât să tipărim broșuri și să ne batem cu pumnii-n piept, mai bine ne aplecam pe probleme importante. Să lichidăm toaletele din fundul curții, să racordăm gospodăriile țărănești la gaz metan, să oprim migrația care duce la depopularea țării, acestea erau proiecte ce meritau închinate mărețului Centenar. De autostrăzi nici n-are rost să mai vorbim.
Zic şi eu
Adrian Cris
Maeştrii barei ne zic, scriitoriceşte, că-i mai bine să scape 99 de nevinovaţi decât să fie condamnat pe nedrept un singur nevinovat. N-au însă a se teme: în România zilelor noastre mai degrabă va fi osândit un singur vinovat din 99. Evident, cel care nu-şi permite să achite onorarii grase avocaţilor şi şpăgi consistente judecătorilor...
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
Ne tot mândrim de câțiva ani pe rețelele de socializare și în viața reală cu dezvoltarea orașului și cu aspectul său în continuă schimbare. Ei, bine, iată că, prin aceste scumpiri, devenim într-un fel parteneri ai dezvoltării urbei. Iar modernizarea costă.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveţi despre cerinţele organismelor europene adresate României privind consolidarea statului de drept şi stoparea modificării legilor justiţiei?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
După cum se ştie, în 7 noiembrie Curtea Constituţională a admis sesizarea Guvernului şi a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Constatând acest conflict, CCR a obligat ÎCCJ de îndată la desemnarea prin tragere la sorţi a tuturor membrilor completurilor de 5 judecători, cu respectarea art. 32 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, cum a fost modificat şi completat prin Legea nr. 207/2018.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Sistemul colector urinar, format din bazinetele renale (formaţiunile care "captează" urina din cei doi rinichi), cele două uretere ("tuburile" prin care urina ajunge la vezică), vezica urinară şi uretra ("tubul" prin care urina se elimină) este "căptuşit" cu nişte celule epiteliale denumite în ansamblu "uroteliu". Toată această zonă este expusă influenţelor carcinogene, dar cea mai frecventă tumoră este cea a vezicii urinare, urmată de cea de la nivelul bazinetelor.
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Vorbim de o "explozie" de depresie în rândul fetelor începând cu anul 2012 şi până în prezent şi toate aceste adolescente au un singur lucru în comun: petrec mult timp pe telefoanele mobile ori în faţa canalelor social media.
21 Noiembrie 2012, 07:38

Violatorul fetiţei de 11 ani din Valea lui Mihai: "Fac şi eu sex ca procurorul cu soţia"

Violatorul fetiţei de 11 ani din Valea lui Mihai: "Fac şi eu sex ca procurorul cu soţia" OBRAZNIC. Dus la Tribunal cu propunere de arestare preventivă şi întrebat de relaţiile avute cu prostituata care l-a ajutat s-o siluiască pe copila de 11 ani, Ludovic Gall (foto) a răspuns că "m-am culcat cu ea aşa cum se culcă domnul procuror cu soţia lui". Conduita, considerată insultătoare de judecătoare, îl va ţine cel puţin 29 de zile după gratii...
Violatorul fetiţei de 11 ani din Valea lui Mihai: "Fac şi eu sex ca procurorul cu soţia" "VÂNĂTOR" ÎN ŢIGĂNIE. Înainte să fie arestat, Lajos bacsi, cum e cunoscut "americanul" Ludovic Gall (medalion) în Valea lui Mihai, era considerat un binefăcător de către copiii din colonia de rromi, cărora le împărţea dulciuri şi mărunţiş ca să-l ajute la treburile din gospodărie. Aşa şi-a "agăţat" şi victima pe care a siluit-o fără să-i pese că are doar 11 ani...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cine ar fi crezut că bărbatul cărunt, cu aer distins şi ochelari eleganţi, extrem de îngrijit la vorbă şi la port, putea batjocori un copil de 11 ani pentru a-şi satisface obsesiile sexuale? Până şi judecătorii care l-au arestat s-au arătat şocaţi de faptele grave de care acesta era acuzat.  

"Şantaj!" - sare în apărare soţia bărbatului, jurându-se că de 5 ani omul nu făcea faţă nici măcar datoriilor conjugale şi acuzând-o pe ţigăncuşa care l-a denunţat că nu vrea decât să-l stoarcă de bani. Localnicii din Valea lui Mihai, micul târg de la capătul judeţului unde s-a petrecut grozăvia, tind totuşi să-i dea crezare fetiţei. O zvârlugă bălaie, prietenoasă şi zâmbitoare, mereu dispusă să dea o mână de ajutor prin magazinele ori birourile din centrul oraşului...

Ţigăncuşa şi americanul

04 Boka Katalin.jpgDe trei săptămâni, de când s-a aflat de "ruşinea" ei, Lucreţia n-a mai apărut la Primăria Valea lui Mihai, unde obişnuia s-o viziteze pe Boka Katalin (foto), experta pe problemele romilor care îi sprijinise familia la nevoie, şi nici pe la firmele din preajmă, unde îşi oferea ajutorul în schimbul unor bomboane, mâncare şi hăinuţe pe care să le folosească împreună cu cei trei fraţi mai mici. Familia ei locuieşte în colonia de ţigani, într-o colibă de chirpici fără uşă, cu ochiuri de geam acoperite cu zdrenţe, în care lumina bate mai mult prin găurile acoperişului peticit.

Ultima oară, fetiţa fusese la Primărie pe 29 octombrie. A salutat cuviincios, ca de obicei, dar pe faţă i se citea o supărare pe care nimeni nu i-o înţelegea. S-a dus ţintă la Katalin, care, prin natura meseriei, cunoaşte toate familiile de rromi din oraş şi adesea îi ajuta să-şi rezolve problemele ivite cu autorităţile. Îi ajutase şi pe părinţii fetei, mai ales atunci când tatăl acesteia a fost lovit de o maşină şi a rămas infirm.

Când funcţionara a întrebat-o ce necaz are, micuţa i-a spus, dintr-o dată, că "Lajos bacsi vrea să mă calce cu maşina". Femeia a rămas surprinsă: cum putea face aşa ceva tocmai domnul Ludovic Gall, un bărbat de 68 de ani, fost chelner, emigrat în America prin anii '80 şi reîntors cu soţia, şi ea tot pensionară, în urmă cu cinci ani?

"N-am ştiut ce să cred. Lucreţia mi-a spus că Lajos bacsi o acuza că i-a şterpelit de pe masă 20.000 de forinţi (n.r. - circa 300 lei), sumă despre care, însă, fetiţa zicea că i se cuvenea. Pentru ce i-a promis bătrânul atâţia bani, n-a vrut să spună, decât greu, după ce am tot insistat. Când am auzit răspunsul, am chemat-o imediat pe maică-sa la Primărie", povesteşte funcţionara.

Săraci, dar cu şcoală

Mama fetei a fost luată ca din oală. Nici ei nu îi venea să creadă că fetiţa sa era pur şi simplu abuzată sexual de un bărbat pe care toţi îl credeau la locul lui. "Lucreţia nu i-a povestit nici mamei sale până atunci ce s-a întâmplat, de ruşine, şi eu o cred. Ei nu sunt o familie destrăbălată, ci oameni liniştiţi, care nu au avut probleme cu legea. Nici măcar nu cerşesc, deşi sunt săraci lipiţi, iar tatăl copiilor are un handicap grav. Părinţii lucrează cu ziua pe la cine apucă, iar copiii merg cu toţii la şcoală", relatează Boka Katalin.

Detaliile abuzurilor la care fetiţa povestea că a fost supusă de "american" au şocat-o pe funcţionară. "Ştiam că Lajos bacsi umblă prin colonie la o fată, că doar oraşu-i mic şi toate se află. Da' asta era problema lui. Acuma, însă, era vorba despre o fetiţă de 11 ani", explică femeia motivul pentru care a sesizat Poliţia.

Abonament la prostituată

Investigaţia e la început, dar primele probe confirmă varianta fetiţei. Mai mult, anchetatorii au aflat că Lucreţia nu era prima victimă minoră a "americanului", care ademenea şi alte fete, cu ajutorul unei prostituate de 21 de ani. Claudia Kanalas, tot ţigancă, vecină cu familia Lucreţiei, îl vizita pe Lajos de vreo doi ani, când soţia acestuia pleca din ţară în vizită la copii şi nepoţi. În vară, însă, a rămas însărcinată, iar bărbatul a poftit la "carne proaspătă".

"Prima dată a încercat cu verişoara lu' Lucreţia, Maria, care are 15 ani. Cu ea s-a dus şi fetiţa mea la el, prin august, că le-o chemat să-i culeagă nişte fructe. Numa' că în loc să le pună la cules, le-o cerut să-i arate ţâţele şi "păsărica". S-or speriat amândouă şi or fugit. Acasă n-or zâs nimic", povesteşte Erzsi, mama Lucreţiei.

În timp ce Maria nici n-a vrut să mai audă de Lajos bacsi, Lucreţia, mai naivă, a fost ademenită din nou la casa bătrânului. "Pe a mea o tot chemat-o, îi dădea bomboane, ciocolăţi, bănuţi, da' n-o mers până n-o venit curva asta, Claudia, după ea. Io cred că aia o primit bani s-o ducă pe fata mea la el. O vrut să facă cu fata mea cum o făcut cu ea mamă-sa, care o vândut-o la unu' când era mică", zice ţiganca.

"Oral" cu forţa

Lucreţia nu-şi aminteşte când a fost siluită prima dată. Ştie doar că pe la sfârşitul lunii august Claudia a dus-o în casa bătrânului, unde a lăsat-o pradă obsesiilor sexuale ale acestuia. "Lajos bacsi o închis uşa, i-o cerut să-şi dea jos chiloţii şi apoi o dezvirginat-o cu degetu'. Când o plecat, i-o dat 5 lei, şi o zis că o să-i dea mai mult dacă mai vine şi altă dată. Da' o şi ameninţat-o că dacă povesteşte cuiva ce s-o întâmplat, o omoară", spune mama fetiţei, căreia micuţa i-a destăinuit totul.

Episodul s-a repetat de mai multe ori până luna trecută, când bărbatul a avut pretenţii şi mai ciudate: i-a cerut fetiţei să-i facă sex oral, arătându-i, pe masă, o sumă mare de bani - 20.000 de forinţi. Dar pentru că Lucreţia n-a vrut, bărbatul a apelat tot la ajutorul Claudiei. "Ea o ţinut-o cu o mână, iară cu cealaltă îi împingea capul între picioarele bătrânului", zice mama fetiţei.

La plecare, Lucreţia a luat banii promişi de pe masă, ceea ce l-a înfuriat pe Lajos bacsi. "Bătrânul o strigat după ea, să-i aducă banii înapoi, că altfel o calcă cu maşina. Iar ea, în tot timpu' ăsta, se temea de mine, că de-aia nu mi-o zis nimic. N-o ştiut ce să facă şi s-o dus la Kati, la Primărie", povesteşte mama Lucreţiei. După care funcţionara a chemat-o şi pe ea, iar apoi le-a condus la Poliţie, să-l reclame pe violator.

Şi pervers, şi obraznic

Trei zile mai târziu, pe 2 noiembrie, Ludovic Gall a fost prezentat Tribunalului Bihor, cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de viol asupra unei minore. În timpul dezbaterii, procurorul a cerut judecătoarei să-l întrebe ce fel de relaţii a întreţinut cu prostituata, explicaţia urmând să lămurească, spunea anchetatorul, "dacă acesta este sau nu potent".

Iritat, Gall a indicat cu mâna în direcţia procurorului şi a răspuns "m-am culcat cu ea aşa cum se culcă domnul procuror cu soţia lui". Atitudinea ireverenţioasă a bărbatului a şi fost taxată de judecătoare, în încheierea prin care a dispus arestarea lui pentru 29 de zile: "Conduita din sala de judecată ridică serioase semne de întrebare asupra caracterului şi moralităţii inculpatului. O persoană în situaţia sa ar fi dovedit mai multă decenţă, dar inculpatul a avut o reacţie de-a dreptul  insultătoare la adresa procurorului", a consemnat magistrata.

"Eu nu"

Până acum, Gall a respins acuzaţiile, pretinzând că nu s-a atins de ţigăncuşa care ar urmări doar să-l stoarcă de bani. "Familia nu s-a adresat direct Poliţiei, ci fetiţa a povestit cuiva de la Primărie. Probabil au crezut că vor primi bani, dar clientul meu spune foarte clar că nu a comis faptele de care e acuzat", spune apărătorul "americanului", Şerban Cighir.

Pe lângă toate, soţia bătrânului, întoarsă în grabă din America, pretinde că bărbatul nici nu avea cum să întreţină relaţii sexuale deoarece avea "probleme" de vreo 5 ani, cam de când s-a întors în România. Se pare, însă, că impotenţa se manifesta doar în dormitorul comun, fiind învinsă de nurii altora, mai tinere.

Cât despre Lucreţia, în ciuda dramei, continuă să frecventeze şcoala unde, la cererea Direcţiei pentru Protecţia Copilului, este consiliată de un psiholog. Uşurată că a scăpat de agresor, copila e ruşinată totuşi că povestea a ajuns subiect de "telenovelă" în oraş. Ca urmare, a renunţat la obişnuitele vizite în târg şi nici pe la prietena ei din Primărie nu a dat. "Chiar îmi lipseşte", spune funcţionara, care şi acum ţine la îndemână, pregătite, bombonicile pentru ţigăncuşa cu păr bălai...


CONFRUNTARE
La detectorul de minciuni

Încercând să elucideze cazul, procurorul Alin Leucea de la Parchetul Bihor a dispus testarea la poligraf atât a lui Ludovic Gall, cât şi a Claudiei Kanalas, prostituata de care acesta s-ar fi folosit pentru a o ademeni pe Lucreţia la el acasă. Cum bărbatul suferă însă de afecţiuni cardiace, medicii au decis că procedura nu-i putea fi aplicată şi lui. Răspunsurile Claudiei la detectorul de minciuni confirmă deja acuzaţiile Lucreţiei. La întrebarea dacă a minţit când a declarat că l-a văzut pe bărbat făcând sex oral cu fetiţa, ţiganca a răspuns că "nu",  iar aparatul a arătat că a fost sinceră. Chiar îl văzuse, de vreme ce l-a şi ajutat...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
diliule........
bai dereglat analfabet, "dar halatu', cat costa halatu' ?"
Postat 22 Noiembrie 2012, 12:40 de pt marsss-superioru
@hai marssszuperioru
esti chiar tu, lajos ????
Postat 22 Noiembrie 2012, 12:28 de LOL
are competente mult mai mari ca un JUDECTAOR lipsit de voactie , har divin :))) BANUL nu e a lui D=z
i s a promis bani dar nu au batut o sau fortat o si daca ar fi facut asta il putea musca sa intrerupa actul sexual :)))))) tortura :))) ce a facut a consimtit ? legea nu se adpateaza la realitate la toate tenatiile existente , biblia este adevarat este cartea sfanta care ne ajuta sa ne pastram moralitatea pe pamant dar trebuie sa simtim si naravul celor ce se victimizeaza , nu !!! Nu accept ca un minor invatat sa joace ca tentatie pe altii , atentie !!! nu accept incurajarea unei asemenea RETELE de manipulare sociala.
Postat 22 Noiembrie 2012, 12:24 de SUPERIORUL
lajos baa..ci, nasol de tot
condamnare dubla, viol si pedofilie ?
Postat 22 Noiembrie 2012, 12:23 de iuuuiiii
are competente mult mai mari ca un JUDECTAOR lipsit de voactie , har divin :))) BANUL nu e a lui D=z
procurorii si judecatorii au superior :))) soooo mai incet cu latratul LABA TRISTA , fiecare ar un SEF sa nu uiti :))) SEFUL cel mare e D-zeu nu OMUL, LEGEA nu e BUNA si mai naspa altii se cred D-zei la varsta lui nu poti aplica legea ca la unul de 40 de ani , nu e apt pentru un act sexual !!!LEGEA abuzeaza de drepturile de cetatean ! MINORA a fost obligata sa caste gura si sa SUGA, cum ?
Postat 22 Noiembrie 2012, 12:19 de SUPERIORUL
@ hai marss
ce p..da ma-tii tot injuri pe aici **** borat ? ai tinut tu luminarea sa vezi ca i-a bagat degetul, limba sau altceva ? fiecare spune ce-i convine lui. chiar daca ti se scoala odata pe luna (varsta), si in momentul ala faci tampenii tot acolo ajungi. procurorii si judecatorii isi spun cuvantul.
Postat 22 Noiembrie 2012, 12:14 de unguru bullan
analfabetu
in Romania nu se respecta legea din cauza unor carpe ca si tine :))) si bine va si fac :)) ce rost are sa aperi o carpa , o victima !!
Postat 22 Noiembrie 2012, 09:10 de hai marsssssss
analfabetu
legea nu permite sexul cu o minora asta este altceva dar pana la viol e cale lunga daca nu e apt sexual, ce sa i bage in gura piele :)))) unde e organul sexual ? daca ii dai degetul sa l suga la o minora e tot VIOL ?
Postat 22 Noiembrie 2012, 08:23 de hai marsssssss
analfabetu
analfabeta e ma ta mai labangiule, tu crezi ca inchisoarea e un cavou, esti idiot este un loc de reeducare nu de abuzuri, si nu a violat minora, nu a amenintata o, batuta o deci gura javra , mizerabil gandesti ca si ma ta probabil.Inchisoarea nu este un sicriu sa ti fie clar, acolo te reeduca nu ii lasa pe alti sa te violeze exista avocat si leziuni de reklamat, sufee tu cate puxxle vrei dar nu tortura pe altii cu prosty .Nimeni nu are DREPTUL sa te ating nici macar politia :))) marsss javra proasta , te ating o platesc si penal si civil dar pe prosti nu au decat :))))sa i si omoare .
Postat 22 Noiembrie 2012, 08:21 de hai marsssssss
????
Mai analfabetule, poate nu stii dar unii s-au sinucis in puscarie tocmai pt. ca nu suportau teroarea la care erau supusi de catre ceilalti detinuti. Pe primul loc sunt cei comdamnati pt.violuri si este normal pt.ca toti puscariasii au acasa sotii,fice sau mame.
Postat 22 Noiembrie 2012, 07:57 de Mircea
la racoare
cand umblii dupa fete de 11 ani, trebuie sa te pregatesti automat si de parnaie.
Postat 22 Noiembrie 2012, 02:39 de unguru si tzigancusa
MOSHU
E CARDIAC...NU SUPORTA POLIGRAFUL...DAR SENZATII TARI VREA...APLICATI-I NISTE ELECTROSTIMULANTI-POATE CONSTATATI REVIGORAREA ORGANULUI (FLASC)....
Postat 22 Noiembrie 2012, 01:59 de A
oarba
Ce prosti scrii Oraba tu crezi ca in inchisoare te abuzeaza :))) astea sunt magarii, mai repede pe strada :))) sau la politie :)), unii sunt dusii cu capul rau !
Postat 21 Noiembrie 2012, 19:28 de nu gluma
Scaoala de dans si bune maniere
Si ce daca ? O sa aiba ocazia sa ia putin sex oral de la colegii mai tineri si chiar nu i-ar strica ,poate asa va intelege ce i-a facut minorei.
Postat 21 Noiembrie 2012, 18:44 de Oarba
ffffffffff
se pare ca se lasa cu parnaie grea pt moshu' asta, Laici.
Postat 21 Noiembrie 2012, 17:51 de meriganu
cu marturia sotiei ca nu poate
si cu marturia martorului sa stiti ca daca nu poate nu vad cum a obligat o la oral pe MINORA :))) cat tembelism aveti !!! un om care nu e apt de penetrare nu poate nici viola si nici obliga la oral :)))) ca sa vezi si sa nu crezi ! ori e apt medical sa intretina acte sexuale si raport sexual ori NU , ha, ha, ha, ha, ha, ha, !
Postat 21 Noiembrie 2012, 17:51 de ciudat va fi oricum
unguru de 68 de ani si minora de 11 !!!!
Se spune ca unguro-americanu\', de 68 de ani, nu mai facea fatza nici acasa.... ora 6 tot timpul.
Postat 21 Noiembrie 2012, 17:43 de LOVE
no lajos baci
te-ai spart la... pu... sculitza !
Postat 21 Noiembrie 2012, 16:23 de mda
distrusi rau sunt unii, nici kulrul nu l mai satisface !!
distrusi rau sunt unii, nici kulrul nu l mai satisface !! nici cu anal in meniu nu o mai vrea barbatul :)))) extraordinar si starleta porno !!!! ce naiba se intampla daca nici in kuur nu i loc de love pentru ce o cauta acolo :)))) ? unde e dulceata femeii ? După mai multe scandaluri şi certuri Sandra Romain şi soţul ei, Sorin Paul Popescu, au decis să divorţeze, scrie rtv.ro. Starleta porno, cunoscută drept regina sexului anal, şi soţul său au mai încercat un divorţ la notar, dar nu s-au înţeles atunci. În urma divorţului Maria Popescu, alias Sandra Romain, va rămâne cu majoritatea bunurilor. Fostul ei soţ a fost de acord ca ea să-şi păstreze şi numele de Popescu. "Am decis să mă ţin de cuvânt, iar la partaj nu voi cere nici un leu din averea noastră. Chiar dacă renunţ la mulţi bani şi la mai multe proprietăţi, nu vreau să o lipsesc de nimic şi nu îi voi cere să împărţim averea. Mai mult, îi voi permite să-şi păstreze numele de Popescu şi după divorţ", a declarat Paul Popescu. Sandra Romain a devenit foarte bogată datorită filmelor pentru adulţi în care a jucat. Actriţa are în palmares peste 1.000 de producţii xxx. sursa: rtv.net
Postat 21 Noiembrie 2012, 16:15 de vai de noi
tzigancusa si unguru
acuma va plati scump !
Postat 21 Noiembrie 2012, 16:09 de Love
unguro-americanu'
asta a incurcat-o rau de tot. ani grei de parnaie. 11 ani...
Postat 21 Noiembrie 2012, 16:07 de Love
Eroare
La întrebarea dacă a minţit când a declarat că l-a văzut pe bărbat făcând sex oral cu fetiţa, ţiganca a răspuns că \"nu\", iar aparatul a arătat că a fost sinceră. Chiar îl văzuse, de vreme ce l-a şi ajutat... Daca aparatul arata ca a fost sincera cand a zis ca nu a vazut... nu cumva e ceva in regula
Postat 21 Noiembrie 2012, 12:32 de B
invatati sa va pretuiti ca individ in societate.
nu puneti mult bot la fapte plagiate , copy paste daca altii pot eu de ce nu pot face ceva ce imi dauneaza, ci la calitatatea individului pana unde poate el sa acceada, minora nu si ia in serios rolul de cetatean, faptul ca si a inceput viata sexula o face orice minora dar cat de mult se pretuieste numai de ea depinde , o victima 100% va fii la orice varsta, pacat !
Postat 21 Noiembrie 2012, 10:42 de a invata e mai util
Minora a facut ce face societatea nu da nimic pe statutul sau de cetatean roman :)))).
romanul nu e pregatit moral ca sa inteleaga rolul sexului :)) nici din cele mai inalte niveluri sociale considera perversiunile sexuale ca si mila un aer de superioritate, dominare si supunere :)) nu exista compasiune in cuplu , mai ales in casatorie doar lupta pentru mila .Minora a facut ce face societatea nu da nimic pe statutul sau de cetatean roman :)))).A renuntat la drepturi pentru ca si statul a renuntat la obligatii :))), orla obligat nu ti poate face nimeni :))))) nici penetrarea daca nu vrei sau simti ca nu are rost sa traiesti violat/a, dreptul de a te apara e undeva ratacit, de ce ?
Postat 21 Noiembrie 2012, 10:20 de aiureli
Un violator obraznic
"Americanul" asta de balta a stat degeaba atatia ani in USA," lupu-si schimba parul da naravul ba". Cel mult poti fi transformat din zoofil in violator, da nici chiar asa, copil la 13 ani ??? N-o fi om din el niciodata.
Postat 21 Noiembrie 2012, 09:57 de Psihiatru
este jalnic ce traim dar asta este traim !
cate neveste nu sunt curxxxxve in pat ca sunt mainpulate emotional si material ca isi pierd barbatul , casnicia , nu tot perversiuni sexuale sunt ,merg la biserica ca si cand ar fi normal sa si intretina barbatul in ORGII SEXUALE :)) pacat ca e minora (nu cunoaste legea) asta e greseala batranului ca in rest era ok si nu l durea capul ! Cititi legea si pe urma faceti ce vreti voi :))). Fata omului spune foarte, foarte multe lucruri despre el indiferent de sex :)).Cate femei nu au un acoperis si sunt manipulate oral si anal si din cercuri inalte ? nu tot o obligare un santaj este moral ?cate femei si cand manaca tremura la cosmarul ce le asteapta in pat ?
Postat 21 Noiembrie 2012, 08:26 de legea
nu nlocuieste mintea :)))
de la un incult,un prost ma astept sa nu respecte legea dar de la cei care au facut DREPTUL un COSMAR national, maladie venerica nationala :))))) .
Postat 21 Noiembrie 2012, 08:15 de prostia
nu nlocuieste mintea :)))
ha, ha, ha, ha, ha, ok dar care e noutatea ca NEVOILE lui le au si cei din ORAS, nu ati vrea sa stiti cum se sexeaza un procuror, judecator in afara relatiei de cuplu :)))) bravoo un om DIRECT si nu suporta o moralitatea fals impusa decat relaitatea, felicitari, cate MINORE au gaurit judecatori, altii legalistyy ai ROmaniei :)) asta sa scrieti, amin ! ... si drogati conumatori de droguri asta e naspa in ROmania :)))
Postat 21 Noiembrie 2012, 08:13 de prostia
count display

FOTO BIHOREANUL

 • 'Asta-i datina străveche': 350 de copii, în straie tradiționale, au colindat pe străzile Oradiei (FOTO/VIDEO)
 • Nervi în Aeroportul din Oradea: Pasagerii cursei Tarom spre Bucureşti, revoltați că... nu au locuri în avion! (FOTO)
 • Inna a strălucit ca o stea: Peste 3.000 de orădeni şi o mână de turcoaice s-au bucurat de concertul talentatei artiste (FOTO / VIDEO)
 • Iluminatul de sărbători a fost pornit, a început Târgul de Crăciun în Oradea. Vezi cum arată! (FOTO / VIDEO)
 • Capsula timpului: Gânduri despre Oradea secolului viitor, dar şi obiecte din oraşul zilelor noastre, vor fi îngropate în curtea Muzeului Ţării Crişurilor (FOTO)
 • Merită vizitat! Muzeul istoriei evreilor din Oradea şi Bihor a fost inaugurat (FOTO/VIDEO)
 • O oră de linişte, din respect pentru autişti, în toate magazinele Kaufland, la iniţiativa Centrului de Educaţie Incluzivă Cristal (FOTO)
 • Modelul elveţian funcţionează în Bihor: Zeci de salvatori montani, instruiţi la centrul înfiinţat într-un program elveţiano-român (FOTO)
 • Podul Centenarului a fost inaugurat de o Dacie tricoloră, în prezenţa comisarului european Corina Creţu (FOTO/VIDEO)
 • La mulţi ani, România! Festivităţile de 1 Decembrie s-au încheiat în premieră cu un foc de artificii (FOTO/VIDEO)
Ultimele Comentarii

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 3.8697 RON
 • 1 EUR = 4.5959 RON
 • 1 HUF = 0.015 RON