URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 August 2018, 16:32

Mărturie şocantă făcută de mama fetiţei care şi-a înjunghiat bunica: "E îndrăgostită de tatăl ei" (VIDEO)

Mărturie şocantă făcută de mama fetiţei care şi-a înjunghiat bunica: 'E îndrăgostită de tatăl ei' (VIDEO) foto: observator.tv
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Apar detalii şocante în cazul fetiţei de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica iar apoi a fugit de acasă. Mama acesteia susţine, într-un interviu la Antena 1, că fetiţa ar fi îndrăgostită de tatăl ei.

"Există un dosar, la Poliţie, pe penal, în care el (n.r - tatăl fetei) este acuzat de relaţie cu Abigail. Au fost probe, am avut martori şi avem, şi pentru faptul că el a întreţinut relaţie cu Abigail", susţine mama, într-o declaraţie redată de Observator.tv, pretinzând că adolescenta i-a confirmat, în trecut, că ar fi avut o relaţie intimă cu tatăl ei, lucru pe care l-a retractat ulterior.

"Chiar şi Abigail mi-a confirmat asta, mai demult, dar apoi şi-a revocat cuvintele, că nu este adevărat. Dar, atitudinea ei, comportamentul ei, dragul de a-i lua apărarea foarte mult şi sacrificiul. Ceea ce face ea pentru el face doar o persoană care este foarte îndrăgostită de cel pentru care face toate astea", a mai susţinut femeia în faţa camerelor de filmat.

Mama fetei speră ca acest dosar să se soluţioneze cât mai repede, afirmând că fostul ei soţ, pe care îl numeşte Cosmin, ar fi ameninţat martori în acest dosar.

"Sper ca acest dosar să se soluţioneze cât mai repede, este de destul de mult timp pe rol şi să iasă la iveală tot adevărul care a fost ascuns până acum. Sper ca cei care au văzut să spună ce au văzut, deşi au fost manipulaţi de Cosmin. Chiar au fost ameninţaţi că vor primi bătaie. Asta e ceea ce a schimbat-o pe Abigail, din cauza asta s-a îndepărtat de mine şi de familia noastră, ca să fie aproape de el mai mult", a mai spus tânăra.

Aceasta le-a mai povestit jurnaliştilor că a rămas însărcinată la 17 ani şi că a crescut-o pe Abigail împreună cu părinţii ei. Este studentă, nu este angajată, ci face curăţenie prin apartamentele vecinilor pentru a avea un venit.

Ea, mama ei şi Abigail locuiau în acelaşi apartament. Bunicul lui Abigail este plecat in Italia, el fiind cel care susţine financiar familia, mai scrie observator.tv.

Bordas Abigail şi-a înjunghiat bunica în cursul zilei de miercuri, iar de atunci este de negăsit. Cu toate că fapta ei este gravă, nu va răspunde penal pentru ea.

Se pare că aceasta a reacţionat violent fiindcă nu a fost lăsată să-şi vadă tatăl. Bărbatul ar fi părăsit-o pe mama fetei când aceasta era gravidă şi a avut proces cu femeia, care a solicitat instanţei să emită ordin de restricţie. Ulterior, tot femeia l-a dat în judecată ca să fie obligat să-şi exercite drepturile părinteşti.

Miercuri seară, adolescenta a vrut să iasă din casă ca să-i facă o vizită tatălui său, iar pentru că bunica a refuzat-o, a împins-o şi a trântit-o de pământ, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori în spate.

Vezi mai jos interviul acordat de mama copilei pentru Antena1:

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
Pocaiti
Asta e "pacalita" sau pocaita in limbajul cotidian.Mai prosti ca specimenele astea nu cred sa fie.Poate doar pupatorii de moaste aia hardcore.Frumos,ce sa spun? In lic sa se sprijine educatia se sprijina tot felul de culte si secte.Religia spala pe creier oamenii si nu-i ajuta sa de vina mai buni.De ce ai nevoie de asa-zisul Dumnezeu pentru a fi o persoana cumsecade?
Postat 12 August 2018, 20:29 de CetateanulTurmentat
pt toti homosexualii
Incestul e din sfera voastra de mizerii. Familia reala nu are nimic de-a face cu deviatiile astea.
Postat 12 August 2018, 16:07 de testtest
Religia nu are a face
Aia cu familia traditionala nu a fost doar susținerea bor. Si alte culte au trambitat acolo in stil de ev mediu. E vorba de cultura primita acasa, de educatie si de purtare. Iar ca model data aia ce a primit de la parinti? Asta doar daca e Amish e ceva normal, ma indoiesc sa avem noi din astia in Romania. Dar indoiala e subtire, ca deja avem cetateni suverani (copie a celor de la americani, numiti sovereign) care cred ca legile nu li se aplica si nu accepta identificarea cu un numar (cnp, serie de buletin, ssn, etc). Sau o fi ceva de ce nu am auzit noi inca, doar tanti aia. Poate ala nici nu e tatal ei, daca e intr-adevar, e bolnav si ar trebui expertizat. Iar minora sa raspunda pentru fapta impreuna cu ma-sa si ta'su
Postat 12 August 2018, 11:06 de poiu
din ce...
cult religios face parte femeia?Oricum,ciudat limbaj are,în loc de fiică,,,parcă se aude aviica
Postat 12 August 2018, 07:04 de crisan
Soricel
Nu-i bai de BORmasina lu vecinu. Sa dam bani la catedrala. CENTURA NU VREM LA BUCALE .. Doamne ajută cu Firea și Pandele sa tăiem PAMBLICA
Postat 12 August 2018, 01:17 de Sandu1206
@blackdot
Generalizezi, insulti ! 1. De unde stii ca sunt din BOR ? 2. Daca ar fi din BOR, toate familiile "traditionale din BOR fac la fel ? 3. Astfel de lucruri s-ar intampla doar in familii BOR ? Tu din ce familie faci parte ? Te arde Centenarul ?
Postat 11 August 2018, 22:31 de Control_Room
what ever
Nu prea e BOR! Zic...Abigail...cordeluta...mă rog...
Postat 11 August 2018, 22:30 de soricel
Adina
Se încadrează la " EU TE-AM FĂCUT, EU TE F**T PRIMUL, EU TE O**R
Postat 11 August 2018, 21:54 de Sandu1206
o minciuna de pocaiti
@blackdot, vezi ca sunt pocaiti, nu bor sau psd. mama ftei a fost la psiholog? foarte nasol din partea femeii ca la 31 de ani ea este studenta in loc sa-si caute de lucru (ar putea cere si locuinta sociala), ma-sa nu lucreaza, le intretine batranu. pai tu, proasto care esti, lasa-ti naibii baticul din cap, ridica-ti valul de pe ochi, ia-ti 1-2 barbati, iesi de sub fusta ma-tii si a pastorului si traieste-ti viata! probabil ca la biserica a fost invatata ce sa spuna, ca sa sensibilizeze si sa profite. vai si amar de spalatele si spalatii pe creier condusii de capii bisericii - niste impostori cei mai multi!
Postat 11 August 2018, 21:48 de roger
ABIGAIL
Faina LUCRARE!!! cum zic unii ...
Postat 11 August 2018, 21:43 de ADINA
BlackDot
Cum zice FIREA " DOAMNE AJUTA "
Postat 11 August 2018, 20:51 de Sandu1206
Familia traditionala! :)))))))
Asta e familia traditionala a BOR si PSD!!
Postat 11 August 2018, 20:02 de BlackDot
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON