URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Octombrie 2018, 15:05

City managerul Oradiei, către cei care n-au mers la referendum: "La ce Dumnezeu vă închinaţi?"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dacian Palladi, city managerul baptist al Oradiei, a avut, duminică seara, o ieşire vehementă "îmbrăcată" în doctrine religioase la adresa celor care nu s-au dus la referendumul "pentru familia tradiţională", ponegrindu-i pe aceştia şi întrebându-se: "La ce Dumnezeu se închină ei?".

Deşi are o funcţie publică, Palladi n-a fost deloc moderat în exprimare. Într-o postare pe pagina de Facebook, făcută cu puţin înainte de închiderea urnelor, când se ştia deja că iniţiativa a eşuat, el a dat de înţeles că cei care nu s-au dus la Referendumul privind revizuirea Constituţiei nu şi-au respectat credinţa, chiar dacă se căsătoresc religios şi îşi botează copiii.

Tot el i-a denumit pe cei care au ales să absenteze "făţarnici şi mândri" şi le-a transmis că-i vede Dumnezeu. "Se spune că atunci când urnele vorbesc, politicienii tac. Acum, când urnele vorbesc, Dumnezeu vede... Dumnezeu ştie... Iartă-ne Doamne. Îndură-te de noi, Doamne", a încheiat Palladi mesajul.

În timp ce unii au susţinut prin comentariile lor punctul de vedere al lui Palladi, alţii l-au contrazis argumentând că nu s-au dus la referendum pentru că toţi oamenii sunt egali, indiferent de orientarea sexuală, respectiv că bisericile fac "jocurile murdare" ale partidelor politice.

Dacian Palladi a avut o carieră profesională sinuoasă, în care slujbele din privat şi administraţie s-au succedat. El a fost, pe rând, procuror, jurist şi consultant în afaceri, şef al Fondului Proprietăţii de Stat, cadru universitar, speaker motivaţional, surprinzând cu implicarea în înfiinţarea şi coordonarea unei loji masonice locale, dar şi cu convertirea neaşteptată la baptism.


Postarea integrală a city managerului Oradiei:

"Mă întreb, uitându-mă la toţi cei care au ales a nu participa (până acum) la Referendumul privind revizuirea Constituţiei desfăşurat ieri şi azi :

La ce Dumnezeu se închină ei, atunci când :

* se căsătoresc religios şi cer binecuvântări peste familia lor ;
* atunci când în faţa altarului îşi fac sfinte promisiuni ;
* atunci când îşi botează copiii ;
* atunci când cer vindecare peste trupurile aflate în suferinţă, sau când diagnosticul este greu, este final... ;
* atunci când, năuciţi de viaţă, nu ştiu încotro să o ia ;
* atunci când, la momentul despărţirii de cei dragi, cer alinare.

La cine se roagă ei ?

* la ştiinţă şi tehnică ?
* la teorii şi personaje " extraordinare " ?
* la libertate ?
* la ei înşişi ?

Nu fiţi făţarnici şi mândri.

Acceptaţi că nu ştiţi totul, acceptaţi că nu puteţi totul.

Acceptaţi că aveţi nevoie de ajutor, chiar dacă, unii dintre voi, credeţi că doar din când în când. Deschideţi ochii.

Se spune că atunci când urnele vorbesc, politicienii tac.

Acum, când urnele vorbesc, Dumnezeu vede... Dumnezeu ştie...

Iartă-ne Doamne.

Îndură-te de noi, Doamne."

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
44 Comentarii
@kid
Stai linsitit. Imi permit sa fac scandal. Nu voi avea probleme. Numai sa am timp si chef. Mai mult, chef...
Postat 10 Octombrie 2018, 23:36 de sasi
Moderatorule
O vorba inteleapta spune in felul urmator: "Cine se aseamana se aduna".
Postat 10 Octombrie 2018, 14:13 de Alcor
Moderatorule
Te-am intrebat daca esti satisfacut de dereglatii astia care in lipsa argumentelor au inceput sa ma insulte ? Eu doar le-am raspuns printre randuri. Raspunsul era clar de ceva vreme. Nu i-ai atentionat sub nici o forma. Ala de-si zice ""Kid (pustiul cu parul sur), si care era evident ca e mai aproape de pensie decat de varsta la care iti mai zici "kid", incearca si el sa para mai tanara pt a-l impresiona pe sasi hortistu', dereglat propagandist.
Postat 10 Octombrie 2018, 14:08 de Alcor
@ nea alcool
De ce faci tu conexiuni gresite intre nick si varsta me? Sa te luminez, ca nu am nimic de ascuns: am 42 de ani, casatorit si intr-adevar am si ceva fire albe! Asta e, vin cu varsta, n-ai ce-i face! Jignesti cam mult si poate vorbesc cu niste meseriasi cu calculatoarele, sa-mi faca rost de adresa ta. Dai cumva bot in bot cu mine accidental si nu ma dau eu mare, dar pot sa te invat niste scheme de jodo. Si Visinescu s-a apucat de arte martiale la batranete!
Postat 10 Octombrie 2018, 10:59 de Kid
@sasi
Deci e dubioasa rau treaba! Pai era clar, 3 mil de semnaturi, 3 mil si-un partz de voturi "da". Imi pun si eu intrebarea: chiar i-au cautat si i-au gasit pe toti cei 3 mil din Romania la adeziuni? Eu as face un pic de scandal in locul tau, cu conditia sa nu-ti pierzi job-ul :). Multumesc pt intel!
Postat 10 Octombrie 2018, 10:46 de Kid
@moderator
Imi cer scuze, dar era asa de amuzant, cum insulta si sare turbat la orice :) M-am distrat putin cu el. Ma opresc :) Intr-adevar incarcam forumul.
Postat 10 Octombrie 2018, 09:25 de sasi
@kid
1. Lasa, ca deja este si distractiv :D n-ai cum sa-l ei in serios :D partea trista, ca cel mai probabil nu scrie de la ospiciu... O fi virusul rabic? 2. Din cate stiu, nu s-a utilizat sistemul informatic. Pe apador(punct)org/ro exista descrisa o modalitate. trebuie sa soliciti extrasul din Registrul Electoral. Pare complicat... insa, daca sunt bombardati cu mii de cereri, posibil revin la sistemul informatic :D Eu am semnat pentru referendum. Am semnat fara sa semnez. S-a facut o lista, cu toti angajatii, fara sa ne intrebe... metoda tipic crestina... fals, minciune, manipulare,....
Postat 10 Octombrie 2018, 09:16 de sasi
Moderatorule
Esti satisfacut de gunoaiele aste dereglate-sasi hortist/hortista la astia nu stii niciodata (nu stie nici el), idem nea kid-jigodia care se minte ca e "tanara", cu parul sur si mai sunt inca vreo-doi. Nemrenici degenarati, debilii sunt si hortisti care in lipsa argumentelor insulta in loc sa se interneze pa balamuc.
Postat 10 Octombrie 2018, 07:31 de Alcor
ajunge!
Domnule, tu chiar nu realizezi că ai o problemă cu exprimarea? Fără să insulţi nu poţi scrie?
Postat 10 Octombrie 2018, 10:58 de Moderator
@sasi
Da-l naibii ca nu merita! Spune-mi, te rog, unde pot consulta lista cu CNP-urile care au semnat pentru modificarea constitutiei. Vreau sa vad daca nu cumva am fost introdus pe vreo lista, eu sau sotia. La cum fura bisericile 2%, ma astept la orice. Am niste probleme mai delicate de rezolvat si nu prea mai am energie de risipit. Multumesc!
Postat 09 Octombrie 2018, 23:44 de Kid
@alcor
mai ai vene in cap? :D stiu.. stiu.. nu e fromos din partea mea... dar nu ma pot abtine.. :D rar rad asa de bine :D :D :D incep sa cred, ca scrii din ospiciu :D :D :D
Postat 09 Octombrie 2018, 22:53 de sasi
@alcor
Ce vina am eu, ca nu te iubeste Dumnezeul ? :D ... Sa stii, il inteleg perfect! :D :D :D :D
Postat 09 Octombrie 2018, 22:50 de sasi
opriţi-vă!
Ajunge, bateţi câmpii şi umpleţi forumul de insulte!
Postat 09 Octombrie 2018, 22:57 de Moderator
@alcor
cam prea mult te gandesti la "in sula"... stiam eu ca esti homosexual latent :D
Postat 09 Octombrie 2018, 22:48 de sasi
@sasi dereglatul
Hortistule, degeneratule tine minte ce ti-am scris mai jos. Ia notite losere. Insulti in loc sa te caiesti. POPORUL GETO-DAC ESTE FORMAT DIN FEMEIE SI BARBAT SI ASA RAMANE!!! ASTA ESTE VOINTA LUI DUMNEZEU!!!
Postat 09 Octombrie 2018, 22:45 de Alcor
@alcor
esti ca un gramofon invechit :) chiar, iar ai ramas fara medicamente? :D mai ai vene in cap? :D
Postat 09 Octombrie 2018, 22:37 de sasi
@sasi dereglatul
Toate ideologiile anti-Viata, anti-Normal au fost distruse de catre Divinitate. Divinitatea, Dumnezeu lucreaza si prin anumiti oameni, oameni care pana la urma distrug aceste ideologii anti-Viata, anti-Normal. Istoria ne arata clar acest lucru. Omenirea urmeaza un drum al evolutiei morale, spirituale. E un program de la care nu se poate abate, chiar daca uneori apar si indivizi degenerati, imorali cu ideologiile lor specifice, cum sunt cei de care am amintit mai jos, indivizi inferiori care fac si victime in randul oamenilor. Pe parcursul drumului evolutiv al omenirii, indivizii regresivi si ideologiile lor sunt distrusi.
Postat 09 Octombrie 2018, 22:34 de Alcor
@alcor
stiu... nu e frumos sa razi de retarzi... azi imi permit... chiar ca nu rezist... nu pot sa nu rad de tine :D
Postat 09 Octombrie 2018, 22:31 de sasi
@alcor
Daca tot esti mandru de tine... incearca, cauta o femeie... cine stie... poate ca va aprecia, ca ai clitoris, cum are si ea :D
Postat 09 Octombrie 2018, 22:29 de sasi
@alcor
Ti-am mai spus nene :) Faci confuzie intre "insulta" si "in sula" (ce ai vrea tu :D ) Chiar, nu te doare prostia? :D Tot timpul ma amuza, cum se cred isnultati, cei cu intelect scazut (ca tine.. numai sa intelegi despre ce vorbim - n.r.) in timp ce in toata conversatia, ei sunt singurii care nu se pot comporta civilizat :)
Postat 09 Octombrie 2018, 22:22 de sasi
@sasi dereglatul
Bai hortistule, degenartule in lipsa argumentelor insulti. Pai, ce altceva poate sa faca un escroc ? Toate ideologiile anti-Viata, anti-Normal am amintit cateva mai jos, au fost distruse tocmai de catre Viata, de catre Dumnezeu! La fel se intampla si cu aberatia asta de ideologie care incearca acum sa intre "pe piata". Ideologia asta aberanta face niste victime, insa, sanse de reusita nu aveti. De ce nu aveti nicio sansa ? Pt ca nu va lasa Dumnezeu! Asa lucreaza Divinitatea!
Postat 09 Octombrie 2018, 22:18 de Alcor
@alcor
The men who having a small penis that affects their lives in substantively negative ways and who have commented to this effect on Mental Help Net tend to share characteristics in common. A certain psychological rigidity, obsessionality or fixation is present. These men are absolutely adamant in their conviction.
Postat 09 Octombrie 2018, 21:56 de sasi
@alcor
Tare frustrat esti nene :) Crezi, ca cineva te mai ia in serios? :) Nici, ca tot incerci sa ma faci hortist, nu ma poate enerva... pare amuzant. Numai rad de tine :) rar am vazut pierzator mai mare :) Amu, ca esti homosexual latent, ca ai falus minuscul, ca n-ai reusit sa faci nimic in viata.... ce mai conteaza? Cat timp, boala psihica, oricum exista. :D
Postat 09 Octombrie 2018, 21:44 de sasi
@sasi dereglatul
N-ai castigat nimic hortistule! Ai pierdut degeneartule! Esti un loser frutrat ! Referendumul acesta nu reflecta realitatea datorita unor factori care tin de conjuctura politica in care s-a desfasurat si datorita unei informari destul de slabe a polpulatiei cu privire la profunzimea acestei probleme. Bai j.i.go.di.e hortista, ocupatia ungureasca din Ardeal, Horthy (fascistii), Hitler (nazistii), comunistii, etc au crezut o vreme ca sunt invingatori, iar istoria, Dumnezeu i-a aruncat la cosul de gunoi, in timp ce POPORUL GETO-DAC ESTE TOT AICI, FORMAT DIN FEMEIE SI BARBAT SI ASA RAMANE !
Postat 09 Octombrie 2018, 21:38 de Alcor
@alcor
te citez (excat, nu cum faci tu, distorsionat): "... cu ocazia referendumului de pe 6 si 7 octombrie, ai ocazia din nou sa constati ca Dumnezeu exista. :)" Referendumul a picat. Trage concluzia :)
Postat 09 Octombrie 2018, 21:16 de sasi
@alcor
Ce sa-ti spun? M-ai prins. Trebuie sa recunosc, inca nu am intalnit caz asa de grav.... de tulburare mentala. Bine, suntem intelegatori, ca ai micro-falus sau ce... ca esti frustrat... deja ne plictisesti :) Consulta-te cu un specialist.
Postat 09 Octombrie 2018, 21:10 de sasi
Vorbim de acelasi Palladi?
care în 1997 se întâlnea cu oamenii de afaceri orădeni afectați de hotărârea altui consiliu local, condus de un primar PNL-ist (Sturza)? I-a ascultat frumos pe oamenii de afaceri ca și cum ar vrea să îi consilieze, apoi s-a dus cu toate informațiile plocon la partea adversă și a turnat tot, a făcut contractele beton, iar oamenii de afaceri au închis firmele pe capete... Sunt mulți cei care își amintesc de el și nu cu plăcere după acel episod.
Postat 09 Octombrie 2018, 16:36 de TomaAlimos
@sasi dereglatul
POPORUL GETO-DAC ESTE FORMAT DIN FEMEIE SI BARBAT SI ASA RAMANE!!!
Postat 09 Octombrie 2018, 16:23 de Alcor
@sasi
Minti dereglatule! Tu esti ala cu propaganda cum ca hothy nu a e vinovat de atrocitatile din WW II, din Ardeal. Eu ti-am raspuns si t-am spus ca minti escrocule, pt ca tocmai el le-a ordonat! Acum s-a umflat ficatul in voi pt ca am spus ca poporul roman este POPORUL GETO-DAC. Dereglatul ala din kid (cu parul sur), a inceput sa ma insulte pt asta, si sa spuna ca nu e adevarat, ca istoria pe care o stiu este falsa, si alte aberatii. Repet, in ciuda propagandei revizionismului unguresc, care a incercat si incearca sa falsifice istoria Transilvaniei, continuitatea poporului DACO-GET pe aceste teritorii este dovedita prin descoperirile arheologice si sursele cronicarilor. Despre asta este vorba, escrocule!
Postat 09 Octombrie 2018, 16:09 de Alcor
patologic
alt cretin cu ifose
Postat 09 Octombrie 2018, 10:27 de saruman
Jurnal de Rerendum.
1. De plictiseala am inceput sa citim CNP-urile ca sa-l gasim pe cel mai batran din liste. E nascut in 1930. Astept sa vina, are de luat o decizie majora pentru viitor. 2. Numai CNP-uri din anii celui de-al doilea razboi mondial. Practic, istoria defileaza prin fata noastra
Postat 09 Octombrie 2018, 08:51 de sasi
@kid
Nu-l baga in seama :) E caz patologic (sper ca primeste tratament). Om bolnav la cap, care din orice incearca sa faca discutie interetnica. Pentru el, toti romanii, cu alte idei decat cele comuniste, sunt unguri revizionisti :D Cateva citate din "Jurnal de Referendum" (Flavius Bunoiu):
Postat 09 Octombrie 2018, 08:49 de sasi
@kid dereglatul
Tu insulti escrocule, pt ca te deranjeaza adevarul. In ciuda propagandei revizionismului unguresc, continuitatea poporului geto-dac pe aceste teritorii este dovedita arheologic pretudindeni in Transilvania. Poporul geto-dac i-a infrant si alungat pe toti navalitorii (romani, turci, unguri, etc). Pe unguri i-au aruncat peste granita chiar de mai multe ori. Acum esti in pericol sa-ti crape fierea, ciudosule.
Postat 09 Octombrie 2018, 07:28 de Alcor
@palladi
Ma inchin la mortii m@tii!
Postat 09 Octombrie 2018, 06:50 de Kid
bai @alcool!
Vad ca nu te "lesi"! M-ai facut in toate felurile, pe mine si pe ceilalti care nu erau pe lungimea ta de unda, de parca tu ai detine adevarul absolut. Poporul geto-dac, nu exista, exista probabil in urma cu cateva mii de ani, sub forma unor triburi, cucerite si civilizate de romani! Ce a iesit dupa cucerirea romana poti vedea si azi. Un popor de ingenuncheati, mistici, schimbatori in momentele cele mai importante din istorie, slugile altora pana in urma cu 100 de ani. Un popor dezbinat si calcat in picioare nu de straini ci de proprii conducatori in prezent! Un popor care a pierdut cateva milioane de cetateni plecati la munca, la furat sau la cersit in strainatate, locul 1 la migratie! Scoate-ti capul din nisip, mai citeste si tu niste documente istorice scrise de cronicari straini si nu te baxa pe istoria lui Ceausescu. Este o istorie falsa! Cat despre referendum ai dreptate, nu a fost un esec! A fost o victorie, pentru mine si pt cei ca mine, care vad alte probleme mult mai importante, in tara asta, decat cu cine si-o trage vecinul sau vecina. Si acum, la final, ca sa inchei in stilul tau, repeta te rog, dupa mine: am luat moojie la referendum, am luat moojie la referendum...pam..pam...
Postat 09 Octombrie 2018, 06:47 de Kid
Pai..
In drepturile omului spre exemplu
Postat 09 Octombrie 2018, 06:28 de Nosemasomenos
Spuneti adevărul și adevărul vă va elibera!
Familia tradiţională e în pericol? Româncele au şi explicaţia. Sute de mii de femei se plâng că nu mai pot să facă trei copii, cum ar fi normal, pentru că fiecare trebuie să muncească din greu ca să plătească taxe şi impozite, să întreţină câte 3 pensionari, 2 colonei şi un popă, cât ne revin în medie pe cap de locuitor.
Postat 09 Octombrie 2018, 06:28 de ili3
Referendumul pt Familie
Referendumul a fost cerut de un mare numar de oameni pt ca tanara generatie, copiii, sa nu fie spalati pe creier cu ideologia transgender. Aici era nevoie de mai multa informare. Multi habar nu au ce inceraca regresivii sa introduca in programa scolara a elevilor. Este un program de alienare in masa. Se incearca incoluarea in creierele copiilor a ideii ca sexul avut prin nastere nu conteaza si ca poate fi ales ca si o pereche de pantofi, ca orice devianta in privinta sexului este ok!!! In unele tari occidentale au inceput sa prolifereze clinicile de schimbare de sex. Adolescentii vulnerabili, cu problemele emotionale specifice varstei, cad victime ale acestei nebunii. Oamneii acestia care au strans semnaturile au vazut ce se intampla deja in unele tari occidentale. Referendumul nu este un esec. Cu aceasta ocazie lumea a inceput sa auda, sa se informeze si la noi cu privire la acest pericol asupra copiilor. POPORUL GETO-DAC ESTE FORMAT DIN FEMEIE SI BARBAT SI ASA RAMANE!!!
Postat 09 Octombrie 2018, 05:44 de Alcor
tembeli
Stiam ca ne conduc niste tembeli.. dar n-am crezut ca sunt asa de mari :D
Postat 08 Octombrie 2018, 21:43 de sasi
Cine-i Paladi?
..si cum își permite el sa judece? Sa presupunem că ar fi existat cvorum și că majoritatea ar fi votat NU.. Ne-ar fi dojenit că nu am votat "cum trebuie"?
Postat 08 Octombrie 2018, 19:03 de User anonimizat
bun baiat
Jalnic ipochimenul, penibila adunatura de prostovani spalati pe creier. Jalnic insa cameleonic, a mirosit banul, acolo a migrat mimand piosenia. Si prostovanii pun botul, el ia banul,turma e multumita.
Postat 08 Octombrie 2018, 19:01 de feedback
ioi, tu vorbesti???
Ma Daciane, tu vorbesti fratele meu? Ai bagat nevinovati la racoare cate 72 de ore care apoi si-au castigat libertatea dupa ani de zile in timp ce inchideai ochii la marii afaceristi cu petrol pentru cate 10 mii de marci per dosar penal inchis cu NUP. Apoi ai devenit consultant. Ai luat de pe oamenii amarati de la sate mii de euro pentru niste hartii copy paste care le faceai in doua ore. Si tu vorbesti de pocainta? Bolojan stie de zecile de mii de marci care le-ai primit sa inchizi dosare de mafioti cand erai procuror? Daca nu stie, sa se intereseze ca va afla! Daca stie, nu vreau sa ma gandesc cu ce l-ai santajat de te-a numit city manager. Dacian, fratele meu, nu te-am vazut de cativa ani. Dar sunt convins ca si astazi la Primaria Oradea masluiesti licitatii pe banda rulanta. E in sangele tau! Lupul schimba parul, dar naravul niciodata!
Postat 08 Octombrie 2018, 18:16 de Assn
Dumnezeu și-a arătat tot harul
Nu-i mai tare ca fularul.
Postat 08 Octombrie 2018, 17:09 de ABP
De asta stau edparte de secta baptista
Copii mei sunt educati ca atunci cand dai de o greutate iminenta trebuie scoti pieptul in afara si infrunti greul! Nu cazi in genunchi si te rogi sa treaca fara sa te afecteze! Inevitabil vei fi facut praf! Dar la ce gandire sa te astepti de la un fost procuror care a intrat peste Avocatul Lele in casa in numele... justitiei.
Postat 08 Octombrie 2018, 16:37 de BlackDot
Iarta-l Doamne ca nu stie ce zice...
Parafrazand probabil cel mai reusit titlu de articol aparut azi: "Sa nu semnezi alaturi de Diavol nici pentru a recunoaste ca Dumnezeu exista", avem explicatia pentru care majoritatea "a ales sa nu participe" dupa cum s-a exprimat dl. Pallade. Daca Primarul are o "scuza" pentru implicarea sa in alaturarea la referendumul lui Dragnea (vrea participarea cetatenilor la referendumul pentru dezvoltarea orasului si a zonei metropolitane), in cazul City-managerului iesirea in peisajul facebook este ridicola si denota slabiciunea managerial-spirituala a personajului care oricum parea mai mult decorativ decat competitiv... N-ar strica daca dl.city-manager ar pune mana pe Noul Testament si ar reciti (sau ar descoperi?!) referirea Domnului nostru Isus la fatarnicii care umpleau Templul lui Dumnezeu, ar afla pe aceasta cale ce soarta au avut cei pe care-I numea "morminte spoite"!
Postat 08 Octombrie 2018, 15:54 de decalog
CORECT! Are dreptate...
Intr-un an al Centenarului, comemorand eroii care au reantregit neamul romanesc, ROMANIA, acesta este crezul si valoarea celor care nu au mers la vot ! L-au suparat pe Dumnezeu, cu siguranta! Si si-au batut joc de semenii lor, cu toate ca sunt convins ca au acelasi sistem de valori, dar nu realizeaza raul pe care l-au facut prin neparticipare! Doamne, ocroteste-i pe romani!
Postat 08 Octombrie 2018, 15:34 de vineri
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON