URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Mai 2019, 20:16

Street FOOD Oradea, între 17 şi 19 mai: Călătorie culinară senzațională, în Cetatea Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante şi preparatele apetisante aproape de gurmanzi şi pofticioşi, a început sezonul şi anul acesta, iar în acest weekend, între 17-19 mai festivalul, ajunge în Cetatea Oradea. 

Ediţia de anul acesta se anunţă a fi una şi mai frumoasă decât cea de anul trecut pentru că decorul, activităţile, muzica şi inclusiv truck-urile ne vor suprinde cu şi mai multe preparate interesante. Pentru ca experienţa de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de şi mai multă muzică bună.

Artişti precum Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Jurjak, Moon Museum, Lucia şi Baby Elvis vor putea fi urmăriţi la Street FOOD Stange, scena principală.

Iubitorii de muzică electronică se pot bucura şi ei pentru că la Street FOOD Festival avem şi VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuţi, unde orădenii vor dansa pe ritmurile de la Dubase Calibro, Soulheads sau Electrotwn. 

Gurmanzii vor avea şi ei de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care aşteaptă să fie descoperite la această ediţie.

Am vorbit de mâncare şi de muzică, dar asta nu este tot pentru că cei care vor merge la festival se vor putea bucura şi de alte activităţi, de la cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, până la activităţi pentru cei mici.

Pe toată perioada festivalului cei mici sunt aşteptaţi în Cetate unde vor putea să ia parte la ateliere de creaţie, golf, face paiting, carusel şi activităţi cu baloane modelabile. 

Mai multe nu îţi spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi şi să savurezi pentru că te aşteptă o ediţie plină de viaţă, culoare, muzică şi momente pe care să le ţii minte.

Mâncarea bună cu siguranţă că va fi prezentă şi te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activităţile din festival. 

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulţi "pofticioşi" şi participanţi, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce reţete ingenioase şi să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Mai multe informații despre evenimente pe:
Site: www.streetfoodfestival.ro
Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours
Prezentat de: Kaufland România
O Experiență Staropramen
Susținut de Primăria Municipiului Oradea și Visit Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON