URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Iulie 2018, 11:21

Vehiculele Ford Trucks clădesc performanţa în domeniul construcţii

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Grupul de Firme Selina, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa construcţiilor din vestul ţării, a achiziţionat 4 autobasculante Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230.

La doar câteva săptămâni de la evenimentul de lansare a sediului din Oradea, parteneriatul Cefin Trucks – ATP Motors demonstrează calitatea gamei de vehicule comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcţii. Puterea şi stabilitatea probate în condiţii de şantier, motoarelor Ecotorq Euro 6 cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului şi durabilitatea în toate condiţiile de încărcare, alaturi de seria de servicii adaptate poziţioneaza brandul Ford Trucks ca unul dintre cei mai importanţi furnizori de vehicule comerciale destinate domeniului construcţii din Romania.

"Ne bucurăm să marcăm prezenţa noastră pe piaţa din Vestul României prin aceasta livrare, foarte importantă din perspectiva noastra, catre Selina Grup - unul dintre cele mai mari concerne din piaţa de construcţii din România. Oferta noastră a vizat atât prezentarea unui produs perfect adaptat exigenţelor clientului nostru, cât şi o gama de servicii concepută în scopul întâmpinării şi depăşirii nevoilor lor", a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator şi distribuitor Ford Trucks în România.

"Salutăm prima livrare de vehicule comerciale Ford Truck la Oradea şi mulţumim partenerului nostru, Cefin Trucks, pentru susţinere. Produse competitive, termen de livrare prompt, preţ corect şi servicii integrate, toate au constituit avantajele acestei tranzacţii. Pe termen lung, investiţia va fi cu siguranţă un succes pentru Selina Grup", au declarat oficialii ATP Motors.

"Ne bucurăm să avem ocazia să deschidem o uşă de colaborare cu o societate şi un producator care promite să devina o forţă pe piaţa de construcţii din România şi din întreaga regiune. Sperăm că acest parteneriat să se dezvolte pe termen lung şi să se concretizeze în noi posibilităţi de colaborare", au precizat responsabilii de achiziţii de la Drumuri Bihor SA, prin vocea directorului economic Chise Emanuel.

Autobasculantele Ford Trucks 3542D 6X4 DCAB E6 16S2230 s-au impus, de această dată, prin robusteţe şi performanţă: motorul FORD ECOTORQ Euro 6, cu 6 cilindri în linie, capacitate cilindrica de 12.740 cm3, putere de 420 CP la 1800 rotaţii pe minut şi cuplu maxim de 2150 Nm la 1.000 – 1.300 rotaţii pe minut.

Stocul optimizat de vehicule comerciale Ford Trucks a permis un termen de livrare imbatabil, acestea fiind disponibile în România pentru livrare imediată. Un alt serviciu din gama de servicii Ford Trucks de care beneficiază Selina Grup în cadrul acestui contract este extinderea perioadei de garanţie de la 2 la 3 ani.

De asemenea, trebuie menţionat faptul că vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS şi un abonament inclus de Fleet Management pentru 36 luni pus la dispoziţie prin parteneriatul devenit deja de tradiţie Ford Trucks - ViaSat.

Vehiculele livrate urmează să fie folosite în şantierele pentru construcţia drumurilor din municipiul Oradea, pentru proiectele strategice ale oraşului dedicate Centenarului Marii Uniri 1918-2018.

Despre Ford Trucks:

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaţionali de camioane grele, din lume. Produc o gamă largă de vehicule, care include autotractoare, camioane de construcţii şi vehicule speciale, cu greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calităţii, durabilităţii şi eficienţei vehiculelor utilitare Ford, stau la baza strategiei internaţionale a produselor Ford.

Ford Trucks combină mai mult de o jumătate de secol de experienţă de design şi producţie cu expertiza în dezvoltarea produselor specifice pieţei, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor comerciale, inclusiv motoarele noi. În prezent, Ford Trucks operează în Europa de Est şi Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia şi Comunitatea Statelor Independente (CIS), şi continuă dezvoltarea reţelei internaţionale pe 3 continente. Sute de mii de camioane din întreaga lume pornesc la drum în fiecare zi cu încrederea pe care o oferă Ford. Pentru mai multe informaţii despre Ford Trucks şi produsele sale din întreaga lume, vă rugăm vizitaţi: www.FordTrucks.com.tr.

Despre Cefin Trucks:

Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii şi produse pentru profesioniştii din lumea transporturilor. Reteaua de distribuţie şi asistenţă tehnică este prezenta în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Craiova, Timişoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea şi Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluţii financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor şi nu în ultimul rând servicii telematice. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.Ford-Trucks.ro.

Despre ATP Exodus:

Afacerea ATP Exodus a început în 1995 în nordul României de la o idee bună, transformată, remodelată şi permanent dezvoltată de-a lungul anilor, ajungând să fie astăzi o afacere de succes pe piaţa de auto din Europa de Est: ATP Exodus Group.

ATP Exodus Group şi-a structurat businessul, începând cu 2016, în trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive şi ATP Transit. Aşadar, în prezent activează în trei sectoare principale: piese pentru camioane, dealership auto, transporturi. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors. Ca şi centru de vânzări şi service auto, aici găsiţi: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat - service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, pachete de service şi garanţii, vânzări de piese şi accesorii: http://atp-motors.com/.

Despre Selina Grup - Drumuri Bihor SA

Societatea Drumuri Bihor SA, Grup Selina, este o societate de tradiţie specializată în construcţia şi întreţinerea drumurilor şi podurilor, având o istorie de peste 50 de ani de activitate. Desprinsă din fosta Regie de Drumuri Judeţene a Consiliul Judeţean Bihor, începând cu anul 2005, societatea a cunoscut o dezvoltare accentuată a activităţii odată cu integrarea operaţiunilor în cadrul puternicului SELINA Grup, un grup de firme cu un puternic spirit autentic, clădite în jurul antreprenorului oradean Beniamin Rus, cu un portofoliu consistent de lucrări, atât la nivel naţional cât şi internaţional, prin subsidiarele deschise în Irak şi Ucraina.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON