URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 14 AUGUST 2018

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am mai povestit despre faptele de arme ale doamnei primar Nagy Gizella, din Biharia. Până acum s-a remarcat prin geniala idee de a renunţa să conecteze comuna la reţeaua de apă introdusă prin Apa Regio. Acum băştinaşii beau apă cu mormoloci, în aşteptarea unui ipotetic proiect pritocit de UDMR exclusiv pentru comunele pe care le controlează.
Zic şi eu
Adrian Cris
Noua mineriadă a PSD nu mai lasă cale de întoarcere pentru că, pur şi simplu, pe aşa-zişii social-democraţi nu-i interesează demult ce spune poporul, ci doar ce spun ei poporului. Li se rupe de imagine, de sondaje, de UE şi de orice alt „moft”, pentru că probabil şi-au pregătit inclusiv planul de a fura alegerile.
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
De 4 ani, Untold înseamnă Cluj-Napoca, înseamnă România. Umblă vorba că se vrea mutarea lui în afara orașului, nu din pricina deranjului din centru, ci pentru că scena principală, stadionul adică, e limitativă cu numărul de persoane din motive de siguranță. Dacă se va transforma din festival urban în festival câmpenesc s-ar putea ca percepția să se schimbe.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Unde vă veți petrece vacanța de vară?

De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Începând din 24 august 2018 o persoană amendată pentru orice contravenţie - indiferent că este o contravenţie de mediu, silvică, la regimul construcţiilor, etc. - va beneficia de un interval de 15 zile în care va trebui să decidă dacă plăteşte amenda (în acest caz achitând jumătate din mimimul prevăzut de lege) sau formulează plângere în instanţă (caz în care, dacă pierde procesul, va plăti amenda prevăzută în procesul-verbal de contravenţie).
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Hematuria reprezintă prezenţa sângelui în urină. Cauzele sunt variate şi se pot grupa în 2 categorii: renale şi extrarenale. Vezi ce boli poate indica!
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
În caz că nu aţi observat, fobiile faţă de anumite vieţuitoare sunt mai des întâlnite decât cele care au ca obiect alte animale. De exemplu, femeile tind să se teamă mai mult de insecte şi păianjeni decât de - să zicem - porumbei. Mult mai mulţi oameni se tem de şerpi decât de pisici. De şobolani decât de mămăruţe. În acest articol vom discuta despre psihologia fricii şi cum teama a jucat un rol adaptativ în dezvoltarea speciei umane.
21 Mai 2018, 13:58

Începerea proiectului „Creșterea productivității și a competitivității companiei SC PROFI SMILE SRL prin achiziționarea de echipamente și utilaje tehnologice performante și mobilier necesare dezvoltării activității”

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Comunicat de presă

Data: 21.05.2018

Începerea proiectului „Creșterea productivității și a competitivității companiei SC PROFI SMILE SRL prin achiziționarea de echipamente și utilaje tehnologice performante și mobilier necesare dezvoltării activității”

S.C. PROFI SMILE S.R.L. cu sediul în Municipiul Oradea, Strada Alexandru Cazaban, nr. 38, bloc AN 150, etaj 3, ap. 15, cod poștal 410282, județul Bihor, CUI 27467963, J5/1242/2010, implementează proiectul cu titlul: „Creșterea productivității și a competitivității companiei SC PROFI SMILE SRL prin achiziționarea de echipamente și utilaje tehnologice performante și mobilier necesare dezvoltării activității”, cod SMIS 105177, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 153/26.03.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru programul operațional Regional 2014-2020 și Agenția de dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de  217.148,96 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 170.577.56 lei, din care 144.990,93 lei din FEDR și 25.586,63 lei din Bugetul Național.

Proiectul se implementează la punctul de lucru al societății în Regiunea Nord-Vest, Municipiul Oradea, Strada Alexandru Cazaban, nr. 40, spațiu comercial 2, bloc R 149, CF nr. 178754-C1-U6 județul Bihor, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competititvității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritarea de investiții 2.1. – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea cereării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”

Obiectivul general al proiectului este creșterea productivității și a competitivității companiei SC PROFI SMILE SRL prin achiziționarea de echipamente și utilaje tehnologice performante și mobilier necesar dezvoltării activității. Obiectivul va fi atins prin achiziționarea efectivă a 10 echipamente tehnologice, acestea contribuind la eficientizarea activității companiei SC PROFI SMILE SRL.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

- crearea a 3 locuri de muncă ca urmare a implementării prezentului proiect

- creșterea cifrei de afaceri cu min. 5% în următorii 3 ani prin implementarea măsurilor propuse în domeniul producției de lucrări dentare

- creșterea cu 10% a nuărului de clienți în următorii 3 ani prin implementarea măsurilor propuse în domeniul producției de lucrări dentare

Rezultatele așteptate ale proiectului sunt următoarele:

- Crearea a 3 locuri de muncă

- Achiziționarea mobilierului de laborator

- Achiziționarea a 10 echipamente tehnologice:

1. Cuptor ceramică + pompă vaacum
2. Unitate de comandă
3. Aparat pentru determinarea exactă a culorii
4. Soclator + disc diamant
5. Polizor cu aspirație
6. Separator cu laser
7. Cuptor sinterizare
8. Micromotor
9. Pachet cuptor încălzire cu extractor fum
10. Pachet sablator automatic cu sistem aspirație

Impactul proiectului la nivel local și regional va consta în promovarea utilajelor de ultimă generație în domeniul producției de lucrări dentare. Nu în ultimul rând, impactul la nivel local se va resimți și prin crearea a 3 noi locuri de muncă.

Data de începere a proiectului: 27.03.2018

Data de finalizare a proiectului: 31.12.2018

Date de contact: pentru detalii suplimentare vă stam la dispoziție la sediul societății sau la tel. 0740484620, e-mail lecippy@gmail.com, persoana de contact Ciprian Marcu Leț – administrator.

 

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

FOTO BIHOREANUL

 • Scene dramatice în satul Olosig: Localnicii plâng în hohote văzând cum le sunt omorâte animalele (FOTO/VIDEO)
 • Scandal în satul Olosig: Localnicii, revoltați că autoritățile vor să le omoare toți porcii! (FOTO)
 • Feciorul și tradițiile: De dragul tradiţiilor, un adolescent bihorean a renovat o casă veche de 84 de ani (FOTO)
 • 'Fără implicare nu va fi schimbare': Aproximativ 150 de orădeni au protestat şi duminică seară (FOTO / VIDEO)
 • Hercule e bihorean! Sportivul bihorean Florin Lupaş este considerat cel mai puternic român (FOTO)
 • Festivalul KaravanAct: 'Zarvă' pe picioroange în centrul Oradiei (FOTO / VIDEO)
 • Oradea Summer Film: Caliu și taraful lui au cântat în Parcul Cetății (FOTO / VIDEO)
 • Miting cu repetiţie: Sute de orădeni au ieşit din nou să protesteze (FOTO / VIDEO)
 • Concurs de atelaje la Oşorhei - GALERIE FOTO şi VIDEO
 • Se reaprinde flacăra protestelor: Un orădean, rănit de jandarmi la mitingul diasporei. Sute de orădeni au ieșit în stradă (FOTO / VIDEO)

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 3.8697 RON
 • 1 EUR = 4.5959 RON
 • 1 HUF = 0.015 RON