URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Iunie 2018, 12:11

Gerovital, brandul nr. 1 în România, a deschis primul magazin în Oradea. Inaugurarea s-a făcut cu şampanie, o prezentare Eli Lăslean şi reduceri (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cel mai mare producător român de cosmetice, Farmec, îşi continuă expansiunea naţională. Sâmbătă seara, în centrul comercial Lotus, a fost inaugurat cu baloane, şampanie, brioşe, teste de dermoanaliză şi reduceri primul magazin Gerovital din Oradea, primit cu nerăbdare de mulţi orădeni, dar mai ales orădence, care au dat imediat năvală în magazin pentru a-şi alege produsele preferate.

Gerovital, brand românesc

Înainte de deschiderea oficială, însă, gazdele au pregătit o prezentare de modă cu rochii de seară semnate de cunoscuta Eli Lăslean, care, de altfel, a fost prezentă la eveniment şi care a mărturisit că, deşi a călătorit mult prin lume şi a testat tot felul de produse cosmetice, le preferă pe cele de la Gerovital.

Panglica noului magazin din Lotus Center a fost tăiată chiar de Mircea Turdean, directorul general al companiei Farmec, care produce şi brandul Gerovital, nr. 1 în România, cu o istorie bogată de peste 50 de ani.

La inaugurare, Mircea Turdean a declarat că secretul calităţii produselor constă în faptul că ele sunt făcute de români pentru români, cu ingrediente provenite în bună parte din România. "Succesul care a însoţit fiecare deschidere a magazinelor Gerovital de anul trecut ne-a determinat să continuăm şi în 2018 extinderea masivă a reţelei de magazine proprii. În acest an, ne-am propus să deschidem alte 10 noi magazine de brand, prima inaugurare având loc la Oradea, oraşul care reuneşte atât de mulţi admiratori ai brandurilor noastre", a transmis directorul general al companiei Farmec.

Luxury & Beauty

Noul magazin, întins pe 64 mp, cu un design modern şi elegant, pune la dispoziţie o multitudine de produse de îngrijire a tenului, părului şi corpului, care până acum nu era accesibile direct orădenilor. Pe lângă Gerovital, din magazin se pot achiziţiona şi produse Aslavital.

Printregamele care se găsesc în magazin se numără Gerovital Equilibrium, Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C,  Gerovital Plant, Gerovital Sun, Gerovital Stop Acnee, Gerovital Men, Gerovital Tratament Expert şi gama recent lansată Gerovital Luxury. De asemenea, din magazin se pot cumpăra produse de make-up din noua gamă Beauty a brandului românesc.

În ziua deschiderii, orădenii şi orădencele şi-au putut cumpăra orice produs la preţ redus cu 20%. Oferta va rămâne valabilă până pe 24 iunie.

Dermoanaliză gratuită

Pe parcursul întregului an, consumatorii orădeni vor fi aşteptaţi în magazin cu surprize, promoţii şi noutăţi. Printre acestea se numără teste gratuite de dermoanaliză precum şi demonstraţii periodice de machiaj cu produse din prima gamă de cosmetică decorativă, Gerovital Beauty.

Testele de dermoanaliză sunt disponibile exclusiv în magazinele de brand Farmec şi Gerovital, durează circa 5 minute şi ajută la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum şi gradul de pigmentare al pielii. În funcţie de rezultate, consultanţii de frumuseţe Gerovital pot recomanda produse optime pentru fiecare consumator.

Compania Farmec din Cluj-Napoca este cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc. Produsele companiei se comercializează în 30 de ţări.

Magazine Gerovital au mai fost deschise în Cluj-Napoca, Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Ploieşti, Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON