URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 26 MAI 2019

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Bine i-a făcut Armata lui Bolojan că l-a sabotat cu ocazia dezvelirii statuii Regelui Ferdinand Întregitorul! Pentru că la ora asta Armata nu este a ţării, a poporului, ci a infractorilor care conduc România, a generalilor ceaușiști care furau din rația soldatului și care au dat ordin să se tragă în populație la Revoluție.
Zic şi eu
Adrian Cris
Deja de mult timp Partidul ne toarnă în cap minciuna că toţi politicienii sunt "aceeaşi mizerie", deşi nu toţi fac totul ţăndări ca în ultimii doi ani. Sper, totuşi, să ieşim din capcana asta pe 26 mai, fiindcă totdeauna putem alege din ceea ce avem. La urma urmei, nici în viaţa unui om nu-şi găseşte nimeni jumătatea cea mai inteligentă, sexy, fermecătoare şi harnică, dar de alegere fug doar mizantropii, cei care vor să moară singuri.
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
Dacă credem că schimbarea va veni odată cu tinerii, poate ar trebui să ne mai gândim. Am cunoscut mulți tineri politicieni, membri prin organizațiile de tineret ale diverselor partide, și am constatat cu amărăciune că nu sunt cu nimic mai deosebiți decât cei mari, la statutul cărora aspiră. Vorbesc la fel, gândesc la fel, unii chiar se îmbracă la fel cu șefii...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Pe cine intenţionaţi să votaţi duminică, 26 mai, la alegerile pentru Parlamentul European?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Iniţiativa de revizuire a Constituţiei în sensul interzicerii ocupării funcţilor publice de către persoane condamnate este constituţională. Recent, a fost publicată pe site-ul Curţii Constituţionale Decizia nr. 222 din 9 aprilie 2019 prin care Curtea Constituţională a stabilit că iniţiativa de revizuire a Constituţiei, iniţiată de un număr foarte mare de cetăţeni, este constituţională şi poate să îşi continue parcursul legislativ.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Deşi numărul cazurilor de cancer al stomacului sunt în continuă scădere, totuşi această boală rămâne încă o problemă, studiile epidemiologice sugerând că riscul de a face boala este mai mare la clasele sociale cu nivel socio-economic scăzut. Consumul îndelungat de alimente cu un conţinut mare de nitriţi (cum sunt cele uscate, sărate şi afumate) poate determina apariţia bolii, alături de acţiunea unor bacterii. 
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Din păcate, cinematografia şi oamenii neinformaţi perpetuează o serie de mituri care impun o stigmă asupra bolnavilor şi asupra celor cu afecţiuni psihice. Un schizofrenic este confundat des cu cei cu personalitate multiplă, cu criminalii în serie, cu cei malefici şi răi, gata de violenţe inimaginabile. Adevărul este, însă, altul...
25 Aprilie 2019, 17:16

Finalizarea proiectului "Îmbunătăţirea performanţelor economice şi tehnice ale SC DISTRANS LOGISTIC SRL prin achiziţionarea echipamentelor IT"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Comunicat de presă

Data: 25.04.2019

Finalizarea proiectului "Îmbunătăţirea performanţelor economice şi tehnice ale SC DISTRANS LOGISTIC SRL prin achiziţionarea echipamentelor IT"

S.C. DISTRANS LOGISTIC S.R.L. cu sediul în Municipiul Oradea, România, Str. Aleea Forajului nr. 5, bl R29 ap 10, judeţul Bihor, cod poştal 410498, CUI 27429838, J05/1196/2010, a implementat proiectul cu titlul: "Îmbunătăţirea performanţelor economice şi tehnice ale SC DISTRANS LOGISTIC SRL prin achiziţionarea echipamentelor IT", cod SMIS 111299, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 2374/15.06.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru programul operaţional Regional 2014-2020 şi Agenţia de dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 201.404,53 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 169.247,50 lei, din care 115.088,29 lei din FEDR şi 20.309,70 lei din Bugetul Naţional.

Proiectul s-a implementat la punctul de lucru al societăţii în Regiunea Nord-Vest, Municipiul Oradea, România, Str. Primăriei, nr. 32, ap 10, judeţul Bihor, prin REGIO – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.1. – "Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri".

Obiectivul general al proiectului a fost îmbunătăţirea performanţelor economice şi tehnice ale SC DISTRANS LOGISTIC SRL prin creşterea nivelului de competitivitate, creşterea productivităţii muncii şi a profitabilităţii companiei.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

- Creşterea cifrei de afaceri cu 1% până la sfârşitul perioadei de analiză ca urmare a achiziţionării următoarelor dotări (active corporale): 6 buc Sistem Desktop + Monitor, 1 buc Laptop 15,6 inch, 2 buc Multifuncţionala, 1 Server + licenţe software, precum şi următoarele active necorporale: Software pentru monitorizare transport şi speditie, Licenţa Sistem de operare, Licenţa program editare text, Licenţă antivirus.

- Creşterea numărului de clienţi cu 10% ca urmare a promovării al companiei SC DISTRANS LOGISTIC SRL şi implementării la nivelul societăţii a unui program informatic de ultima generaţie care permite gestionarea şi urmărirea transporturilor de marfă, dar şi pentru o evidenţă clară asupra companiei;

- Crearea a 3 noi locuri de muncă şi menţinerea locurilor de muncă actuale până la finalul implementării proiectului.

Achiziţionarea următoarelor echipamente IT constând în Staţii de lucru cu monitor, Multifuncţionale, laptop, server + licenţă software:

-  Software pentru monitorizare transport şi speditie;

-  licenţe sistem de operare;

-  licenţe program editare text;

-  licenţe antivirus.

Rezultate care s-au obţinut constau în:

1. Crearea a 3 locuri de muncă;

2. Achiziţionarea echipamentelor IT constând în: Staţii de lucru cu monitor, Multifuncţionale, laptop, server + licenţă software;

3. Achiziţionarea de active necorporale:

- Software pentru monitorizare transport şi speditie;
- Licenţe sistem de operare;
- Licenţe program editare text;
- Licenţe antivirus;

Impactul proiectului la nivel local şi regional constă în îmbunătăţirea performanţelor economice şi tehnice ale SC DISTRANS LOGISTIC SRL prin achiziţionarea echipamentelor IT. Impactul la nivel local se resimte şi prin crearea a 3 noi locuri de muncă.

Data de începere a proiectului: 01.06.2018

Data de finalizare a proiectului: 30.04.2019

Date de contact: pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul societăţii sau la tel. 0741 471 669, e-mail dispo3@distranslogistic.com , persoana de contact Ciprian-Giovani Sabo.

 

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.2755 RON
  • 1 EUR = 4.7601 RON
  • 1 HUF = 0.0146 RON