URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Iulie 2017, 08:21

Fă-ţi şi tu intrarea cu stil! MyDeck, primul serviciu premium de transport persoane din Vestul Ţării

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

MyDeck este primul serviciu de transport personal premium din vestul ţării, disponibil pentru principalele destinaţii regionale din România şi Ungaria: Budapesta, Debrecen, Oradea, Cluj, Arad şi Timişoara. MyDeck are capital 100% românesc si a fost creat în urma consolidării unei experiene de peste 13 ani în domeniu.

MyDeck oferă servicii personalizate de transport premium pentru oameni de afaceri, turişti, şi grupuri, oferind acestora maşini cu şofer dedicate din gama medie si de lux, o experientă de călătorie reconfortantă, siguranţa bagajelor şi a călătorilor, garanţia ajungerii la timp şi alte servicii individualizate la momentul comenzii, împreună cu un zâmbet.

SERVICII MyDeck

- Transfer aeroport – întotdeauna la timp

- Transfer copii – la scoală sau la gradinită, în siguranta

- Transfer in city – servicii de 5* la preţ de taxi

- Transfer VIP – cu WIFI şi sampanie incluse

- Transfer evenimente – Fa-ţi intrarea cu stil

- Curierat same day  - în toata Europa, pentru colete de dimensiuni mici

Garantăm pentru serviciile noastre – indiferent de nivelul selecţiei – un standard ridicat de livrare, pentru a asigura întotdeauna o experienţa peste aşteptări.

SIGURANŢA AJUNGERII LA TIMP

- Prezentarea autoturismului la punctul de plecare indicat de client în avans: cu 10 minute la transferurile în afara oraşului şi cu 5 minute la transferurile InCity

- Rezervări si confirmări 24/7

- Verificare obligatorie autoturisme ( presiune anvelope, nivel ulei, nivel apă, aer condiţionat, şi/sau încălzirea, frane, etc. ) înainte de fiecare călătorie.

SIGURANŢA CĂLĂTORILOR ŞI A BAGAJELOR

- Şoferi profesionişti, testaţi anual medical şi psihologic

- Copii conforme licenţe rent-a-car şi asigurări de bagaje şi persoane

- Autoturisme cu 5* siguranţă conform testelor EuroNcap

CONFORT

- Apă plată sau minerală la dispoziţie în fiecare autoturism

- Maşini impecabile, cosmetizate înainte de fiecare călătorie

- Şoferi cunoscători de limba engleza si maghiară

- Monitorizare GPS a fiecărui autoturism pentru verificarea respectării normelor de trafic şi a conduitei la volan a şoferului

- Asistenţă încărcat/descărcat bagaje

- Îmbarcare/debarcare de la adresă

- Facturarea si plată periodică pentru clienţii contractuali

LIFE STYLE

- Posibilitatea de a selecta dintr-o gamă largă de maşini premium, de ultimă generaţie

- Şoferi în ţinută sobră: cămaşă albă cu mânecă lungă, cravată, pantalon, pantofi

- WiFi nelimitat on-board (la cerere) pe teritoriul României

- Plata cu cardul direct în autoturism (no cash)

Detalii și programări la telefon 0259.412.231, respectiv pe site-ul www.mydeck.ro

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON