URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Decembrie 2019, 16:52

Cum să îţi alegi un frigider

Cum să îţi alegi un frigider foto generic, stirileprotv.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Aşadar îţi doreşti un frigider nou. Poate cel vechi s-a stricat sau pur şi simplu ai nevoie de mai mult spaţiu pentru tine şi familia ta. 

Nu pare a fi deloc complicat, nu?

- Pasul 1: Decide ce fel de frigider vrei.
Pasul 2: Alege funcţionalităţile pe care vrei ca frigiderul tău să le aibă. 
Pasul 3: Cumpără frigiderul.

Din păcate, procesul nu e chiar atât de simplu. Cel mai bun frigider înseamnă mai mult decât să arate bine şi să aibă loc alimentele în el.

Iată cum să îţi alegi un frigider care nu numai îţi îndeplineşte nevoile, ci este şi rentabil din punct de vedere al calităţii şi preţului.

Decide ce fel de frigider vrei.

Frigider cu 1 uşă, cu 2 uşi, cu congelator aşezat în partea de sus sau de jos, frigider side-by-side, cu uşi care se deschid spre exterior - e bine de ştiut că ai opţiuni din care să alegi. Odată cu tehnologia, şi designul modelelor de frigider a avansat. Alege un model care se adaptează stilului tău de viaţă.

Dacă vrei un model de bază, economic, alege un frigider cu congelator în partea de sus. Acest tip de frigider în stil tradiţional are mai puţine caracteristici, dar de obicei este mai ieftin decât alte opţiuni. Vei găsi modele cu rafturi largi, dar ţine cont că va trebui să te apleci pentru a ajunge la cele de jos.

Dacă ai nevoie de rafturi mai accesibile, alege un frigider cu congelator în partea de jos. Chiar dacă majoritatea adulţilor vor trebui în continuare să se aplece pentru a ajunge la secţiunea congelatorului, acea parte a unităţii tinde să fie utilizată mai rar.

Alege un frigider side-by-side dacă aveţi un spaţiu îngust în bucătărie. Acest stil oferă de obicei opţiuni mai înguste în comparaţie cu altele. Unele modele, însă, au rafturi prea înguste pentru a ţine un recipient larg, cum ar fi o tavă sau o cutie de prăjituri.

Bucătăriile mici pot fi avantajate şi de un frigider încorporat. Acestea au un aspect elegant şi o varietate de configuraţii pentru uşi. Cu toate acestea, tind să fie mici şi sunt mai scumpe decât alte opţiuni.

Dacă nu există spaţiu pentru un frigider cu dimensiuni medii sau mari, poţi alege un frigider compact. Acestea sunt ideale pentru dormitor, camere de cămin sau biroul de acasă.

Alege funcţionalităţile pe care vrei ca frigiderul tău să le aibă. 

Dacă flexibilitatea este importantă pentru tine, alege un frigider cu rafturi reglabile şi spaţii pe uşi. Unele frigidere au rafturi care se despart, scot sau au o manivelă pentru a fi mutate.

Dacă vrei să îţi menţii frigiderul organizat, alege un model cu sertare speciale, cum ar fi cele pentru vin sau băuturi la cutie. Multe frigidere au sertare control de temperatură sau umiditate separate pentru a depozita carne, fructe şi legume în condiţiile lor optime de păstrare.

Nu uita că frigiderele au etichete în interior care indică capacitatea lor de stocare. Cu toate acestea, ţine cont că între 20 şi 35% din spaţiul respectiv poate fi inutilizabil, datorită rafturilor şi a spaţiilor de stocare separate.

Poţi alege, de asemenea, un model de frigider cu dozator de apă sau gheaţă. Întrucât acestea trebuie conectate la sistemul de instalaţii sanitare, este importantă amplasarea frigiderului în bucătăria în raport cu conductele existente.

Frigiderele cu aceste caracteristici tind, de asemenea, să necesite reparaţii mai des decât cele fără ele.

Cumpără frigiderul

Înainte de a cumpăra frigiderul dorit, verifică ce branduri au service-uri de reparaţii disponibile în zona şi nu uita să verifici recenziile online şi site-urile de testare pentru a afla care sunt cele mai apreciate modele de frigidere, de către persoanele care chiar le-au folosit.

De asemenea, asigură-te că verifici eficienţa energetică a fiecărui frigider, deoarece acest lucru îţi va afecta facturile de utilităţi.

Poţi găsi cea mai mare varietate de frigidere este disponibilă în magazinele online, iar în cazul în care ai un frigider vechi de dat la schimb, aceste magazine pot oferi economii semnificative.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Sfat la achizitia unui frigider
Buna ziua! Daca doriti sa luati un frigider pentru mulți ani si de calitate, eu as recomanda Bosch! Este foarte spatios. În interior, totul este gândit, îmi plac mânerele care sunt puțin diferite culori, este convenabil să mutați rafturile. Cutiile din cauza mecanismului conceput plutesc înainte și înapoi, adică nu trebuie să depuneți eforturi. Rafturile sunt multe, există o suspensie pentru sticle. Ce altceva distinge acest model – mai multe zone, pentru răcire, etc sistemul No frost, și în principal de separare și în congelator, așa că am dezghețat-o doar o dată, la câteva luni după cumpărare, mai degrabă chiar să ventileze. Există o funcție de înghețare rapidă, Acest lucru a fost foarte important atunci când cumpărați, deoarece cu înghețarea lentă pare să fie la aceeași temperatură, produsele sa strica, cu cât procesul se întâmplă mai repede, cu atât mai bine. https://2get.ro/product/kgn39vw35-306
Postat 06 Iunie 2020, 10:28 de Ana_b
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON