URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Iunie 2018, 08:40

Călătoreşte cu classă! Rental Cars Oradea închiriază maşini de lux la super preţuri! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Siguranța și confortul nu trebuie să fie opțiuni într-o călătorie atunci când vine vorba de tine sau familia ta. De asemenea, într-o întâlnire cu noi oameni de afaceri, nu ai șansa la o a doua impresie, de aceea imaginea joacă un rol esențial. Rental Cars Oradea, prin serviciul de închirieri mașini, oferă clienților săi experiența unui condus care îndeplinește toate aceste condiții.

Rental Cars Oradea oferă clienţilor săi maşini premium de închiriat, la preţuri accesibile. Firma de închirieri auto pune la dispoziţia maşini de lux, de la Mercedes C Class şi E Class, modele din 2017, până la Audi A 4 din 2015 şi un BMW Seria 5 pentru călătorii şi evenimente speciale. Serviciul rent a car este disponibil inclusiv în judeţele limitrofe, iar pentru perioade mai lungi de închiriere firma oferă maşini premium oriunde în ţară.

Cauţi servicii de închirieri auto? Rental Cars Oradea este cea mai bună alegere pentru clienţii care caută maşini premium de închiriat!

Potrivit reprezentanţilor companiei, Rental Cars Oradea s-a născut din lipsa observată pe piaţa de servicii de închirieri auto a unei game de maşini de lux, eliminată acum prin modele de invidiat, precum Mercedes C Class şi E Class, din 2017, Audi din 2015 sau BMW Seria 5.

Pentru pretenţioşi

Rental Cars Oradea se adresează îndeosebi oamenilor de afaceri care vor o maşină reprezentativă, de care să se folosească în călătoriile business, precum şi turiştilor obişnuiţi cu modelele de lux care vin pentru o perioadă în Oradea şi doresc să trăiască experienţa unei călătorii la cele mai înalte standarde.

Serviciile rent a car oferite de companie se adresează conducătorilor auto care îşi doresc servicii de închirieri ale unor modele Mercedes de ultimă generaţie pentru călătorii în condiţii de confort şi siguranţă, precum şi pentru evenimente speciale.

Pentru alaiurile de nunţi, de pildă, compania pune la dispoziţia naşilor un Mercedes C Class Negru, iar pentru miri un model similar de culoare albă.

De asemenea Rental Cars Oradea oferă transfer de la aeroporturile din Oradea, Cluj, Timișoara, Debrecen și Budapesta. Pentru firmele care doresc să închirieze mașini pe perioade mai lungi brandul orădean oferă posibilitatea unui leasing operațional.

Oriunde în ţară!

Limuzinele companiei Rental Cars pot fi închiriate atât în Oradea, la sediul din strada Ciheiului, cât şi în judeţele limitrofe precum Cluj, Arad, Timişoara, dar şi în Satu Mare şi Baia Mare.

Mai mult, pentru perioade mai lungi de închiriere, doritorii pot comanda mașinile companiei de oriunde din ţară, iar autoturismul le va fi livrat acestora fără să fie nevoie să ajungă la Oradea.

Limuzinele companiei pot fi închiriate inclusiv pentru cei care călătoresc în scop business sau de plăcere în străinătate, la preţuri foarte accesibile, în funcţie de kilometrii parcurşi.

La dispoziţie

Pentru clienţii fideli, obişnuiţi să conducă maşini premium, predarea autovehiculului se poate face gratuit oriunde în municipiu, precum şi la hotelurile Continental, Elite, Astoria, Caro şi Impero sau direct la Aeroportul Oradea.

Preţul de închiriere al unui Mercedes C Class 2017 este de 70 euro pe zi, iar cel al unui model E Class este de 90 euro pe zi.

Cei care îşi doresc o experienţă de conducere deosebită la volanul unui autovehicul de clasă superioară îşi pot face rezervări la numerele de telefon 0756.268.890 şi 0745.508.273, pe site-ul www.rentalcarsoradea.ro sau pe pagina de Facebook Rental Cars Oradea.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON