URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 17 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Iunie 2017, 18:11

VIDEO cu disputa dintre Boureanu şi poliţistul pe care l-a lovit: "Jur că-ţi pierzi pensia"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Apar noi înregistrări în scandalul în care fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat după ce, vineri noapte, a înjurat poliţişti şi chiar l-a lovit pe unul dintre ei.

Potrivit Hotnews.ro, pagina de Facebook "Brigada de poliţie rutieră" a postat, duminică, un clip video de aproape 6 minute  şi jumătate despre incident. "Filmul întreg...", scrie scurt în comentariul ce însoţeşte înregistrarea care se încheie cu scena în care Boureanu îl loveşte cu genunchiul pe poliţist.

Filmuleţul prezintă dialogul între oamenii legii şi fostul deputat, aflat pe scaunul din dreapta faţă al maşinii. "Te scot eu frumos la ştiri în seara asta", spune poliţistul în înregistrare, acuzându-l pe fostul deputat că "l-a înjurat de morţi şi de familie".

Cu toate că agentul îl avertizează că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală dat fiind că i-a prins mâna în portieră, Boureanu continuă scandalul, acuzându-l pe poliţist că a vrut să-i smulgă telefonul, ca "a tras de noi" şi că "vrea sa fie celebru". "Abuz în servicu", a strigat fostul deputat, care se aude amenințând la un moment dat: "Jur că-ţi pierzi pensia".

Individul s-a luat şi de prietena sa. Într-un alt film, publicat de Antena3, se vede cum fostul deputat este ridicat de poliţişti, încătuşat şi băgat în maşină. În tot acest timp, iubita lui Cristian Boureanu ţipă isteric şi cere ajutorul. În timp ce poliţiştii se certau pe procedură, Cristian Boureanu îşi ameninţă iubita chiar în faţa lor. "Opreşte-te! Dacă mai scoţi un cuvânt, îţi sparg dinţii în gură! Taci!", îi spune Boureanu iubitei sale. Vezi filmarea aici!

Scandalul a început după ce maşina în care Boureanu era pasager pe scaunul din dreapta a fost oprită pentru control. După ce poliţiştii i-au înmânat actele şoferului, boureanu a claxonat continuu ş i a început să îi înjure pe oamenii legii. 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
...mda
...Boureanu ar putea sa-i multumeasca politistului pentru ca este in viata. Intr-o tara normala cu legi normale si cu institutii normale agresarea fizica a unui politist, ar fi avut un singur rezultat: folosirea armamentului din dotare. Adica impuscarea agresorului. Lipsa procedurilor clare, este rezultatul incompetentei conducatorilor politiei romane, a smecherilor din comisiile p..... care au avut un singur tel: bagarea politistilor in ceata, in cazul de fata dar, toate procedurile sunt varza, toti smecherii au facut legi pentru ei. Oare cand guvernu va face legi si pentru noi, oare cand. Si apropo, cam slabut politistul, se vede lipsa pregatirii fizice, dintr-un pumn trebuia sa-i zboare boului capul dintre coarne. La sala fratilor, ca de smecheri veti mai avea parte. Noroc ca cei ce dau cu petarde stau prin partea cealalta de Europa ca, voi nu ne prea puteti apara. Pacat
Postat 14 Iunie 2017, 19:58 de FLORIN64
trebuiau să vină
100 de poliţişti acolo
Postat 11 Iunie 2017, 22:02 de crisan
jmeckeri
cu bani în ţara asta,ce ne bagă cu banii lor la zdup
Postat 11 Iunie 2017, 22:00 de crisan
la puscarie cu smardoiu
Asta ar trebui bagat direc la puscarie. Smardoi gonflabil, umflat pe banii nostri
Postat 11 Iunie 2017, 19:56 de rowald
No news is good news
Poftim, cu ce se ocupa onorata Politie : cu filmulete pe FB.Nu mi se pare normal asa ceva. Ei ar trebui ca ei sa-si faca meseria pur si simplu, arest, anchete, prinderea pedepsirea vinovatilor prin metodele lor clasice , filari,chestii de astea si atat. Poftim,ce replica si metoda :" Te scot eu frumos la stiri in seara asta ". L-as concedia pe politaiul ala cu stirile, sa se faca ziarist daca se considera talentat la stiri . Singura circmstanta atetuanta ar fi ca organul poate credea ca vorbeste la un bou, singura lui scuza.
Postat 11 Iunie 2017, 19:47 de SM
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6818 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON