URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Septembrie 2017, 12:18

Descoperire îngrozitoare în Rusia: Un cuplu, acuzat că a ucis şi mâncat până la 30 de oameni

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Detalii îngrozitoare au ieşit la iveală în Rusia, după ce muncitorii care reparau un drum din Krasnodar au descoperit un telefon mobil în care apărea un tânăr de 35 de ani, alături de mâna şi scalpul unei femei. Mergând pe fir, poliţiştii au aflat că bărbatul în cauză, împreună cu soţia lui, au ucis şi mâncat până la 30 de oameni în ultimii ani.

Potrivit site-ului Digi24.ro, care citează portalul Meduza, ce relatează evenimentele din Rusia, descoperirea muncitorilor a fost făcută pe 11 septembrie, anul acesta. Telefonul cu fotografia dubioasă a fost predat la Poliţie, care l-a identificat imediat pe posesor: Dmitry Baksheev, un tânăr de 35 de ani care lucrează în construcţii.

Bărbatul, care a fost imediat arestat, a susţinut în faţa anchetatorilor săi că a găsit mâna şi scalpul femeii în zona respectivă şi doar s-a fotografiat cu părţile de om, înainte să-şi piardă telefonul. "A spus că doar a găsit mâinile, un picior şi capul într-un coş de gunoi. Ulterior, în timp ce râdea, a spus că le-a luat acasă în glumă. După ce şi-a făcut poze a aruncat bucăţile de om la gunoi, dar a păstrat capul, pe care l-a pus într-o găleată cu apă rece, ca să se păstreze", a precizat un anchetator sub protecţia anonimatului, pentru Komsomolskaya Pravda.

Percheziţiile poliţiştilor au conturat un tablou extrem de macabru. Pe 18 septembrie, poliţiştii au găsit cadavrul dezmembrat al unei femei în apropiere de o academie de aviaţie militară din Krasnodar, în apropiere de locul unde bărbatul arestat a spus că a găsit resturile umane. În cursul anchetei s-a aflat că suspectul a lucrat ca reparator la academie, unde soţia sa, Natalya, de 42 de ani, a lucrat ca asistentă.

Când au ajuns în apartamentul celor doi soţi, anchetatorii au descoperit fotografii care atestă că cei doi ar fi ucis şi mâncat până la 30 de persoane, începând din 1999. Presa locală a difuzat o parte din fotografii, primele dintre ele sunt făcute pe 28 decembrie 1999. În ele apare un cap de om aranjat pe un platou împreună cu portocale. De asemenea, în apartament, poliţiştii au găsit 19 fragmente de piele de la victime şi şapte borcane cu rămăşiţe umane.

Presa locală relatează că Natalya Baksheev a mărturisit crimele şi canibalismul. Potrivit agenţiei Ria Novosti, ea a mărturisit alte două crime separate.

Oficial, poliţia din Krasnodar investighează un singur caz de crimă, cel al femeii ucise în apropiere de academia militară. Care, se pare, că ar fi băut împreună cu călăii ei înainte de crimă. Presa relatează că anchetatorii nici nu confirmă, dar nici nu infirmă celelalte zeci de cazuri de crimă.

Cei doi soţi sunt în custodia poliţiei şi sunt examinaţi psihiatric în prezent. Potrivit unor surse, femeia este sănătoasă mintal.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Baksheev
Ăștia sunt un cult satanic, știau ce fac, de aceea au gasit-o sănătoasă mintal pe soția lui care arată normal, nu ar fi dat de gândit nimănui. Priviți ce față de degenerat are găgăuzul ăsta:
Postat 26 Septembrie 2017, 14:18 de Oarecine
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON