URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 August 2018, 13:08

Medic rezident la Oradea, soţie de jandarm bihorean, atac la protestatari: "Sper să beţi cu paiul câte zile mizerabile mai aveţi de trăit"

Medic rezident la Oradea, soţie de jandarm bihorean, atac la protestatari: 'Sper să beţi cu paiul câte zile mizerabile mai aveţi de trăit' foto: Adevarul.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un medic rezident din Zalău şi-a ridicat internetul în cap, după ce a postat un atac dur la adresa protestatarilor.

Potrivit site-ului adevarul.ro, Sorina Petruşan Dunca are 28 de ani şi este rezident în anul III la Spitalul de Recuperare Borşa, însă îşi face pregătirea la Oradea. Ea este totodată soţia unui jandarm la Inspectoratul Bihor, Mihai Dunca, comandant de grupă la IJJ Bihor.

"E păcat să trăiţi"

Mesajul cu pricina a fost postat la scurt timp după mitingul diasporei, din 10 august, care s-a lăsat cu violenţe, făcând referire la episodul în care o femeie jandarm a fost bătută de huligani, fiind salvată de alţi protestatari.

"Femeie jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală: Ăştia sunteţi voi,cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei ţări? S-au întors de la cules căpşuni şi spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteţi cretini, mă? M-am săturat de cât puteţi fi de proşti şi de cretini, nu ştiţi nici măcar pentru ce protestaţi. Veorica… da, e proastă. Dar tare proşti erau şi prin alte guverne. M-am săturat să văd toţi analfabeţii din listă cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Şi în încheiere, vă doresc să n-aveţi noroc şi sper să vă omoare jandarmii în bătaie şi pe voi şi pe bradilalicul care se numeşte Klau şi condamnă "Vi-o-le-n-ţeee-le" asupra populaţiei. Sper să beţi cu paiul câte zile mizerabile mai aveţi de trăit, că sunteţi proşti şi e păcat să trăiţi", a scris Sorina Petruşan Dunca pe Facebook, potrivit sursei citate.

La scurt timp tânăra a fost ţinta unui val de critici masive, iar pentru o perioadă şi-a suspendat contul de Facebook. Miercuri, scrie adevarul.ro, ea şi-a reactivat contul pe reţeaua de socializare şi şi-a cerut scuze pentru cuvintele folosite. Ea a spus că s-a referit doar la  huliganii care au bătut o femeie jandarm şi că a avut "o pornire agresivă din spirit civic".

"Îmi cer scuze faţă de cei care s-au simtit jigniţi de postarea mea, în niciun caz nu am intenţionat asta. Vreau să lămuresc câteva lucruri apărute în presă şi cu asta sper să se încheie subiectul. Am fost şocată să văd o femeie, în haina militară, care a ieşit să îşi facă datoria, aşa cum trebuie să ne-o facem toţi. Am fost în stare de şoc să văd acele imagini în care femeia neajutorată era sfâşiată de mulţime. Nu am avut nicio intenţie să jignesc diaspora, ci pe acei oameni care au lovit-o cu bestialitate pe femeie. Acei oameni, după parerea mea, nu merită mila niciunui judecător! Şi ar avea o scuză dacă nu ar fi normali la cap. Pe mine jandarmii m-au apărat când am fost la rândul meu agresată la evenimentele de voluntariat. Este dureros să fie traşi la răspundere doar pentru că şi-au făcut datoria. Îmi este teamă de momentul în care ei se vor teme să mai acţioneze. Îmi cer scuze încă o data de la oamenii care s-au simţit jigniţi. Am fost în stare de şoc să văd acele imagini în care o femeie neajutorată era linşata de mulţime la un protest!".

"Tratăm şi agresorii şi victimele"

Şi această nouă postare a medicului a stârnit reacţii negative. În timp ce unii o susţin, invocând că fiecare are dreptul la o opinie, oricare ar fi ea, alţii o condamnă. "În calitate de medic, după ce ai depus un anumit jurământ, să doreşti unor oameni, indiferent de ceea ce au făcut, să sfârsească în scaun cu rotile şi să "bea cu paiul câte zile or mai avea", mi se pare extrem de lipsit de profesionalism", i-a răspuns un comentator.

Printre cei care o critică se numără şi un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, acolo unde rezidenta şi-a făcut practica în perioada studenţiei. "Nici un cuvânt despre sutele de români şi străini masaţi la cap, spate, membre? Şi când am citit că un medic doreşte cuiva să bea cu paiul... Regretabil. Trebuie să fim obiectivi la ce vedem, nu la ce spun diferit cele două tabere. Noi, doctorii, tratăm la fel şi pe agresori, şi victimele, nu ? Nu avem voie să fim părtinitori, aşa am jurat, nu?", i-a scris ORL-istul Ionuc Mândraş.

Ameninţată cu moartea

Contactată de jurnaliştii de la Adevărul, tânăra rezidentă a spus că a fost o greşeală să posteze mesajul şi că a decis să îşi dezactiveze contul de Facebook pentru câteva zile ca urmare a mesajelor de ameninţare primite. Sorina Petruşan Dunca susţine că a primit multe mesaje jignitoare şi că a primit inclusiv ameninţări cu moartea. "Eu nu am ameninţat pe nimeni. Am dorit strict o soartă similară celor care au agresat o femeie, fiind în timpul serviciului şi fără vreo vină", a spus ea.

Tânăra susţine că a reacţionat prin empatie cu jandarmeriţa bătută în Piaţa Victoriei, dar şi din "spirit civic": "Eu nu am porniri agresive, în niciun caz, am avut o pornire agresivă din spirit civic. Nu sunt de acord cu cei care promovează faptul că să fii jandarm-femeie e un risc asumat; nu într-o ţară civilizată. Şi nu linşezi o femeie, căzută la pământ, să o aduci în stare, conform presei, de inconştienţă. M-am pus în locul ei. I-am vazut privirea, durerea din poze, se vedea cum strigă şi evident am reacţionat oarecum proporţional cu cele văzute, având şi eu agresiuni fizice reclamate prin 112. E o isterie şi o ură împotriva noastră, a medicilor, a poliţiştilor, a tot ce e "al statului" şi noi nu avem nicio vină. Respect enorm de mult cadrele MAI, nu datorită soţului (jandarm la Inspectoratul Bihor), ci datorită nevoii pe care am avut-o, iar ei au răspuns mereu prezent. Mi se rupe sufletul când ştiu cât de neclare legi avem în această ţara şi ştiu că dacă actionează, ei sunt mereu răspunzători".

Medicul a mai ţinut să precizeze că în mesajul său s-a referit strict la agresori şi îşi exprimă regretul că "fără să vreau, am jignit o comunitate". "Nu ar fi trebuit să raspund la fel ca cei din comunităţile care au scris, ameninţat şi au făcut din prostest, un lucru perfect democratic, o bătaie de stradă".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
50 Comentarii
Suedezul
Draga doctorita!! Nu trebuia så-ti bagi nasul. Trebuia så stai in camera de garda cu amantul si daca el era medic primeai si tu 50-100 euro din mita lui de la pacienti. Si daca aveai si mai mare noroc erai introdusa in grupul de medici din Romania care trafica droguri medicale international. Atunci aveai pile si relati cu ministri,primari,coloneli investigatori si ofiteri la DNA. Invata de la colegele mai vechi. Si nu uita "Venit Anual" de zeci de mii de euro. Been there done that!!!
Postat 18 August 2018, 20:08 de Suedezul
:))))))))
:))))))))
Postat 18 August 2018, 17:46 de speed
speed = discurs al urii
Iti deschid proces penal pentru ceea ce ai scris, si pt calomnie!
Postat 18 August 2018, 17:33 de Alcor
Moderatorule
Cat il mai lasi pe cel care posteaza hate speech - cu numele de utilizator "speed"- sa insulte pe toata lumea ???????
Postat 18 August 2018, 17:31 de Alcor
alcol
Du-te ma comunistule :)))
Postat 18 August 2018, 17:17 de speed
alcol
Esti un fel de tragicomic :)))) Doar atat poti? :) Doar pt atat ai primit bani? :)))
Postat 18 August 2018, 17:16 de speed
Moderatorule
Cel care posteaza cu numele de utilizator "speed" (si mai sunt cativa) intruneste elementele constitutive ale infractiunii de "hate speech". Ce faci cu el/ei ? Cat il/ii lasi sa faca asta ?
Postat 18 August 2018, 17:14 de Alcor
speed = discurs al urii
Poate se sesizeaza cine trebuie si faci parnaie pt hate speech. Nu ti-ar strica.
Postat 18 August 2018, 16:57 de Alcor
alcol
Da mai, stim Esti un asistat social care esti platit sa faci asta...aa fii papagal; ce sa zic, e o munca si asta. Prin aceste randuri: ,,Ar trebui sa va sterga conturile sa invatati sa va comportati civilizat, ceea ce e foarte putin probabil.,, se vede la ce scoala de partid ai invatat :) Apropos, am vazut aseara la TV, pe un nene de vre-o 60plus, care a mers la parchet sa faca plangere cum ca a fost maltratat...interesant e ca acelasi nene apare intr-o filmare in care era intre huligani si se vede clar cum sare la jandarmi sa-i loveasca
Postat 18 August 2018, 15:19 de speed
@speed, si restul celor cu un discurs al urii
Poti sa incerci sa minti cat vrei, Te-am pus/v-am pus eu sa insultati si sa injurati pe toata lumea prin generalizari ?!? Pe aceasta femeie care a generalizat insultand si jignind toati demonstrantii, au pus-o la coltul de rusine. Ulterior femeia si-a cerut scuze. Ar trebui sa va sterga conturile sa invatati sa va comportati civilizat, ceea ce e foarte putin probabil. Asta e scopul vostru. Insultati si injurati pe toata lumea prin generalizari.
Postat 18 August 2018, 13:48 de Alcor
Sandu
Da-i pace si nu-l lua in seama. Practic asta e scopul lui...sa ne provoace sa-i zicem ceva de dulce, ca dupa aia sa fim blocati. Stii tu vorba aia cu hotu :)
Postat 18 August 2018, 11:33 de speed
Alcor
Tu vezi ce scrii, sau nu realizezi ???? Vezi oglinda ce arată.
Postat 17 August 2018, 22:58 de Sandu1206
Moderatorule
De ce nu suspenzi conturilor instigatorilor, provocatori care generalizeaza si insulta pe toata lumea, gen sandu tembelu', speed dementu', poiu revizionistu', fabula escrocu' si mai sunt cativa ? Cand suspenzi conturile acestor bezmetici ?
Postat 17 August 2018, 22:52 de Alcor
alcol
Bine, cum apui tu :)
Postat 17 August 2018, 18:43 de speed
speed = discurs al urii
Despre asta era vorba! De la un articol despre o femeie care a a generalizat si ea fara sa gandeasca, ulterior cerandu-si scuze, tu ai sarit sa generalizezi, provoci si sa insulti o tara intreaga. Mananci kkt cu polonicul.
Postat 17 August 2018, 17:25 de Alcor
RE: speed = discurs al urii
Ajunge cu invectivele! Potoliţi-vă.
Postat 17 August 2018, 18:11 de Moderator
Alcor
Ești mai prost decât prevede legea
Postat 17 August 2018, 17:25 de Sandu1206
speed = discurs al urii
Se vede dupa cum comentezi ce "educatie aleasa" ai primit in familie. Comportament si limbaj civilizat nu exista in vocabularul vostru. Nu stiu cum te cheama, stiu cei care terbuie sa stie. Stiu, insa, ce fel de individ esti ce faci pe site-ul asta si care iti sunt intentiile marsave.
Postat 17 August 2018, 17:20 de Alcor
alcol
"ÚRĂ2, uri, s. f. Plantă erbacee din familia orhideelor cu flori roșii, purpurii, mai rar albe (Gymnadenia conopea)." Banuiesc ca la planta asta te referi cand spui ,,ura,, ...mai ales ca e rosie...cum iti place tie :) Inca ceva, a spune adevarul despre cineva, e una; a provoca, e alta. Acum spune-mi tu unde ai vazut provocare in ceea ce am scris eu pana acum? Singurul provocator, instigator soarec (soricel, nu despre tine e vorba) de apartament esti tu. Vezi ca liviut si vioreau au si alti ciorapi de supt, nu de alta, dar sa-ti ocupi timpul cu ceva
Postat 17 August 2018, 16:57 de speed
@speed, si restul celor cu un discurs al urii
Fara generalizari, provocari si insulte la adresa romanilor voi sunteti ca pestele fara apa. Asta e marea voastra problema.
Postat 17 August 2018, 16:34 de Alcor
@speed, si restul celor cu un discurs al urii
Solutia e simpla. Daca vi se sterg conturile ati terminat cu mesajele urii, instigatoare, provocatoare pe care le postati, si prin care insultati romanii.
Postat 17 August 2018, 16:29 de Alcor
RE: @speed, si restul celor cu un discurs al urii
Vom începe cu suspendarea conturilor, dacă nu încetaţi cu înjuratul.
Postat 17 August 2018, 18:12 de Moderator
alcor
Singurul instigator esti tu...tu si banda ta stricata. Mai ia o gura de iarba...poate de la foame repeti aceeasi chestie :)
Postat 17 August 2018, 15:59 de speed
@speed, fabula si ceilalti
Daca o sa va fie sterse conturile, o sa va faceti altele cu care o sa postati in continuare mesaje ale urii, provocatoare, mesaje in care sa insultati romanii ?
Postat 17 August 2018, 15:52 de Alcor
alcor
E clar, esti pe treaba ta :)))))
Postat 17 August 2018, 15:52 de speed
Virginica
VirginicaSorinqa e pupila lui VirginicaVeronicaViorica! Vedeti si la nume se potrivesc! Amandoua sunt Virginici!
Postat 17 August 2018, 15:48 de scortosul
@speed
Esti unul din cei care generalizeaza si provoaca insultand romanii. Postezi comentarii ale urii. Solutia e simpla. Sa va fie sterse conturile.
Postat 17 August 2018, 15:46 de Alcor
alcor
Problemute la mansarda? Sau ai trecut cumva de la iarba la ciupercute? Uite, te rog o chestie: mai citeste inca o data ce am scris in prima postare...dar citeste cum trebuie, nu asa din 5 in 10 cuvinte si intelegi doar ce vrei. Pacifistul lu' peste ce esti..lup in blana de oaie ce esti
Postat 17 August 2018, 15:39 de speed
Alcor alias Control_Rom
Ești un biet patriotard. Pace ție, cititorule!
Postat 17 August 2018, 15:17 de FaBULA
@sandu
Unul din instigatorii care au cerut granita la Carpati si vize pt ceilalti romani ca sa poata intra in Transilvania, e cel cu numele de utilizator "poiu", iar tu esti unul din cei cu generalizarile.
Postat 17 August 2018, 14:56 de Alcor
@speed, si restul celor cu un discurs al urii
In mod normal cand postati astfel de comentarii ale urii in care generalizati insultand si injurand ca bezmeticii toti romanii, toata populatia, oameni pe care nu-i cunoasteti si care nu au nici o treaba cu voi, oameni alr caror probleme nu le rezolvati voi, minciunile si instigarile propagandei separatiste, revizioniste, revansarde ar trebui sa va fie sterse conturile automat.
Postat 17 August 2018, 14:48 de Alcor
Alcor
De la cine ai auzit tu ceva , cum că ar fi revizionist sau separatist ??
Postat 17 August 2018, 14:33 de Sandu1206
@speed, si restul celor cu un discurs al urii
Unii dintre voi fac fara nici o problema propaganda revizionista. Indivizi care traiesc in sec XXI, insa, cu mentalitati primitive, separatiste, izolationiste, revansarde. Puteti sa mintiti cat vreti, ciudosilor. Postarile voastre le vede toata lumea. Si inca ceva,
Postat 17 August 2018, 14:19 de Alcor
@speed, si restul celor cu un discurs al urii
Aveti un discurs al urii in care generalizati insultand romanii. Va mai si incurajati unii pe altii sa faceti astfel tampenii. Asa ati invata acasa ? Daca ati fi invatat sa va comportati civilizat nu ati jigni si insulta ca bezmeticii pe toata lumea. Asta va e "cultura" si "educatia".
Postat 17 August 2018, 14:10 de Alcor
Concediu placut!
Poiu, welcome back! nu te-am mai vazut postand in ultima perioada, mi-am facut griji ca dupa minimineriada din 10-11 august ai emigrat in State... Din pacate, avem o tara rupta-n 2.... tate mi-as dori sa traim normal si civilizat.... fara propaganda securista printre noi...
Postat 17 August 2018, 10:19 de cetateanbihorean
alcor
Nu mai da in stanga si in dreapta cu acuze cum ca noi instigam, pt ca tu esti cel cu limbajul "special" :) Stii ce inseamna "a instiga''? Inseamna exact ceea ce faci tu aici
Postat 17 August 2018, 09:54 de speed
Alcorule
Nu sunt anonim, stiu asta, dar vezi ca incepi sa ma copiezi. Dar hai sa te vedem si pe tine. Ai schimbat repede pe celalalt nume asa-i? Sa pareti mai multi? Nici un bai. Si asa, pentru cultura ta geniala, sunt cam anonim, la ce tehnologie veche are serviciul roman de informatii pot sa ma apuc sa injur si sa instig la ce vrei tu si dorm mai departe linistit pe sezlong. Asa ca nu te tot umfla atata in pene ca nu vreau nici sa le fac rău celor de la bihoreanul. Iar ti se pare ca am injurat pe cineva? Nu, ala e limbajul tau, poate ai ratat cum functioneaza un forum si unde vezi cine ce a scris. Si iti sugerez sa nu iti mai dai aere de militian sau detectiv pe aici ca ma lasi rece. @Moderatori, iau eu singur pauza ca vad ca la asta (alcor si control room) nu le dati voi. Numai bine. Concediu placut mie.
Postat 17 August 2018, 05:48 de poiu
nici o surpriza
pe mine nu ma mira astfel de pozitionari. Sunt tipice polarizarii din societatea noastra. Nici eu nu pot intelege noaptea mintii psd-istilor si simpatizantilor lor, indiferent ca se autointituleaza sobolani, pisici rosii vargate, medici rezidenti, prim-ministru paivanez si alte lighioane care isi bat joc de tot ce ii inconjoara, cu o nesimtire perfida, care uneori devine animalica. De fiecare data cand isi varsa veninul si ura in spatiul public, revin si reformuleaza, justificand ca noi nu am inteles si ca de fapt ura la care incita a fost doar o incercare pacifista. Trist este ca oamenii astia pretind ca gandesc ... Si mai trist este ca unii din astia (si nu din cei ce mai au o bruma de ratiune) ne mai si conduc ...
Postat 16 August 2018, 23:46 de oradea_mea_si_a_ta
Hei pussy doctore...
Aceasta tristă nevastă de jandarm uita amarnic ca 2.3% din PIB este asigurat de cei din diasporă aproximativ bugetul celor de la aparare pe un an , locul unde tristul ei soț freacă menta si ca o freca asa bine duce bani frumosi acasă! Bani cu care trista lui nevasta se întreține si traieste . Totodată bugetară și ea traieste de pe urma celor gazati si paruiți de colegii curajosului ei soț jandarm. Adică o familie care a ales să profite de pe urma contribuabililor "lucrând " la stat, adică trecând menta, din când în când mai taie ei si frunze la cainii maidanezi au ajuns sa jigneasca pe acei oameni care le pune o pâine pe masa! Rusine sa ti fie doctore, rusine jandarmule ca ai o asa soție!!! Rusine MAI ca ati ajuns masa de manevra al celor corupți...rușine
Postat 16 August 2018, 22:31 de Adrian_Preda
@poiu
Sa nu crezi ca esti anonim, instigatorule.
Postat 16 August 2018, 21:59 de Alcor
@poiu
revizionistule, iar ai prins glas ? asta e educatia pe care ai primit-o (ati primit-o toti care generalizati injurand si insultand romanii) in famile ? asa v-au invatat sa va comportanti in loc sa va educe sa fiti civilizati ? o sa vezi tu tot granita si vize pt ceilalti romanii la Carpati... vi se umple paharul cat de curand.
Postat 16 August 2018, 21:46 de Alcor
Control room
Vezi ca aici e forum, nu discutiile tale in familie la cina. Mai schimba registrul sa ma calci mai rau pe nervi ca deja sunt imun la cuvintele tale. Hai ca mai avem putin
Postat 16 August 2018, 21:12 de poiu
Control_room
Ce fumezi ,. Iarba verde sau uscată ??
Postat 16 August 2018, 18:42 de Sandu1206
c r pacifistu
Ma da urat vorbesti pacifistule :))) si te mai pune michiduta sa arunci cu piatra. Tu cred ca ai o probl cu generalizarea :) P.S. cand termini cu ciorapii lui Liviut, treci pe la Vioreaua :))))
Postat 16 August 2018, 18:26 de speed
Felicitări
Le-ai urat exact ceea ce merită!
Postat 16 August 2018, 17:43 de Adrian1965
!!!
Mamă...frumoasă e!
Postat 16 August 2018, 17:39 de soricel
c r
Macar taci din gura pt ca vad ca nici tu nu esti mai breaz. Eram sigur ca te simti retard si ai sa sari cu gura...pt ca un om normal, ar fi inteles ce am scris mai jos. Retardule, inca o data...nu tin partea nimanui...idioti au fost si de o parte si de alta. Problema mea e cu asa zisele ,,victime,, de dupa... . Oricum, chit despre tine, sunt sigur ca ai votat cu Liviut...asa ca iti urez sa.i sugi ciorapii si chilotii
Postat 16 August 2018, 17:34 de speed
@speed
Din cauza unor gunoaie de soiul tau, care injura si insulta pe toata lumea, relatiile interumane nu functioneaza bine!
Postat 16 August 2018, 17:23 de Control_Room
curand
O sa ajungem sa comemoram victimele protestului din Bucuresti. Romania o tara de prosti, milogi si asistati social. Unde dracu ati fost protestatarilor atunci cand s-a votat? Acum va gasiti mari granguri, vai Doamne, victime ale jandarmilor, ale sistemului. Cand ati putut sa faceti ceva, ati stat in casa si ati urmarit la televizor sondajele de la votare. Sunt anti pesedei...si nu numai. Sunt anti tuturor celor care NU sunt pt Romania. Ba si cand mai auzi ca niste unii au facut petitie la ONU :))))) O tara de retardati...nu degeaba ne conduce cine ne conduce (mama prostilor)
Postat 16 August 2018, 16:52 de speed
Aceasta femeie trebuie examinata de catre specialisti in psihiatrie
Cu astfel de apucaturi apare intrebarea daca respectiva are discernamatul sa desfasoare o meserie cu un grad mare de responsabilitate, asa cum este profesia de medic. Datorita unui grup de huligani, respectiva a generalizat insultand public cateva zeci de mii de protestatari pasnici pe care ea nu-i cunoaste. Astfel de actiuni isterice nu sunt prevestesc nimic bun.
Postat 16 August 2018, 16:23 de Control_Room
Rectific.
1. Este o femeie foarte frumoasa si mai ales desteapta. Sper sa ajunga in urmatorii 2-3 ani la conducerea tarii. 2. Sper sa aiba o familie cat mai numeroasa si cat mai sanatoasa si sa ajunga si ei la conducerea tarii.
Postat 16 August 2018, 13:43 de Citizen
La fel va doresc.
CENZURAT
Postat 16 August 2018, 13:19 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON