URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Martie 2018, 22:10

"Daddy" Dragnea s-a dus la Congres cu iubita, o fată cu 30 de ani mai tânără decât el

'Daddy' Dragnea s-a dus la Congres cu iubita, o fată cu 30 de ani mai tânără decât el sursa foto: www.ziare.com
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pentru întâia oară, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a afişat la un eveniment politic împreună cu iubita lui, Irina Tănase, o tânără de doar 25 de ani, care i-a fost secretară înainte de a-i fi parteneră.

Sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, tânăra blondă a venit cu premierul Viorica Dăncilă, cu Gabriela Firea şi cu comisarul european Corina Creţu. De-a lungul evenimentului, fata a stat în primul rând al sălii, alături de ceilalţi lideri din conducerea PSD.

Pentru că Irina Tănase poartă un inel ce pare a fi de logodnă, Dragnea a fost întrebat de jurnalişti dacă are vreun anunţ de făcut. "Nu acum. Cât de curând", a fost răspunsul lui.

Potrivit ziare.com, Irina Alexandra Tănase are 25 de ani, este cu 30 de ani mai tânără decât Liviu Dragnea şi după ce s-a aflat că este iubita acestuia, a renunţat la conturile de pe reţelele de socializare.

Jurnaliştii de la Rise Project au scis, în 2017, că Irina Tănase a fost întâi secretara lui Dragnea, iar acesta a dus-o de mai multe ori în Brazilia.

Înainte de a lucra pentru şeful PSD, tânăra a fost angajată la firma Asesoft International SA, controlată de Sebastian Ghiţă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Liviule!
Ce să zic?Mă tem că reeacţia poporului nu e cea la care te aşteptai.Cred că ţi-ai băgat autogol;))))
Postat 12 Martie 2018, 20:47 de crisan
@roger
ce sa zica si parintii acuma? totul se rezuma la bani si la putere. restul nu conteaza.
Postat 12 Martie 2018, 09:07 de User anonimizat
mama si fiica....
felicitari parintilor drei irinuca, au crescut o doamna in toata regula... absolut tulburator sa vezi fatutele astea ca se combina cu mosnegi mai batrani decat chiar si tatal lor...masa oare ce zice când merge seara la culcare?!? sau poate o fi fudula si aia si semandreste in cartier,o fi ajuns si ea un fel de presedinta de cartier... trist, penibil, astia sunt oamenii care conduc tara!
Postat 11 Martie 2018, 19:49 de roger
simplu
penibil penibil si iar penibil
Postat 11 Martie 2018, 18:10 de oradea
@Moderator
Putina liniste aici si calm sufletesc la el nu o sa strice. Chiar sunt curios daca ebin grupul de whatsapp al pesede Bihor si daca primeste anumite texte in scopul de a apara partidul ori texte neutre pentru a distrage atenția de la continutul articolului, ajungand astfel un fel de clowni. Daca mi se dovedește si asta, apelativele lui din trecut gen "postac" pt care ii ameninta pe comentatori ca ii da în judecată, devin reale
Postat 11 Martie 2018, 16:53 de poiu
RE: @Moderator
Nu, TDS nu este un postac, are convingeri proprii, pe care şi le exprimă într-un stil propriu. Suspendarea e temporată, sperăm să fie cu învăţămintele de rigoare.
Postat 11 Martie 2018, 23:09 de Moderator
second-hand,
pentru ca a venit de la Ghita.
Postat 11 Martie 2018, 09:26 de testtest
T D S -uleeeeeee
Unde esti TDS-uleee??? Nu mai comentezi nimica de seful tau Dragenea?...
Postat 11 Martie 2018, 09:14 de HXH
RE: T D S -uleeeeeee
TDS are contul suspendat, nu mai poate comenta.
Postat 11 Martie 2018, 16:06 de Moderator
Fain barbat
Dragnea, Tariceanu=... Fain exemplu pentru popor
Postat 11 Martie 2018, 08:53 de alpi
Un pesedist potent...!Ce pulitruc ....
Un sincer SICTIR de duminica!Inclusiv la futitza de 25 de ani!Lamaie...!
Postat 11 Martie 2018, 08:14 de grigore
Ahahahaha
No TDS ți-o trebuit
Postat 11 Martie 2018, 00:15 de Sandu1201
@tds
Cum e cu moralitatea? Pe Bolovan l-ai facut albie de porci pt ca a divorțat și are alta iubita. Dar prietenul tău Dragnea ce face ? Macar Bolo nu a luat una cu 30 de ani mai tânără!
Postat 10 Martie 2018, 23:36 de andy
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON