URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Martie 2018, 16:00

Simona Halep a pierdut fără drept de apel în semifinala Indian Wells: "Nu m-am putut concentra"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Numărul 1 mondial în tenis, Simona Halep, a pierdut, sâmbătă, fără drept de apel meciul împotriva lui Naomi Osaka din semifinalele turneului Indian Wells.

Osaka a învins-o în două seturi scurte, cu 6-3, 6-0. "Nu am simţit deloc mingea. Nu m-am putut concentra. Am fost ieşită din joc azi", a declarat românca după meci.

Totuşi, Simona a spus că nu vrea să se gândească prea mult la această înfrângere: "Lucrul cel mai important este că am jucat semifinale după multe săptămâni de absenţă şi o accidentare dificilă, aşa că nu o să distrug ce am făcut bun la acest turneu doar din cauza acestui meci".

În ciuda acestui eşec, Halep are un bilanţ excelent în 2018, cu 18 şi doar 2 înfrângeri, una în finala turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Imi e mila de tine
Deci tu insulti primul si dai cu cuvinte grele si apoi zici ca un astfel de comportament e speficic "separatiștilor"...
Postat 18 Martie 2018, 06:00 de poiu
RE: Imi e mila de tine
Ce ar fi să revenim la subiecte serioase?
Postat 18 Martie 2018, 21:34 de Moderator
Fierb dusmanii succeselor obtinute de catre romani.
Insultele, minciunile si injuriile sunt caracteristicile separatistiolr.
Postat 18 Martie 2018, 00:10 de Control_Room
@moderatori
Daca e asa grav ce am scris, nu ma supar daca stergeti. Am actionat la provocare si am gresit, stiu ca am incalcat regulamentul. Cu scuzele de rigoare voua, celor de la Bihoreanul.
Postat 17 Martie 2018, 23:15 de poiu
Bau minim pe economie cu iPhone in rate
Caută tratament. Daca nu ai bani iti facem noi cheta. Sau stai și te vindecă la parter, poti sa îl pupi că pe moaște. Votant pesedist, ce sa mai zic
Postat 17 Martie 2018, 23:13 de poiu
Fierb dusmanii succeselor obtinute de catre romani.
Fierb nenorocitii de separatisti pe forum.
Postat 17 Martie 2018, 22:53 de Control_Room
Fierb dusmanii succeselor obtinute de catre romani.
Niste nulitati frustrate, neica-nimeni, duca de nicaieri o insulta pe Simona Halep - numarul unu mondial - pozitie obtinuta in urma castigarii a 16 titluri WTA si 11 ITF. Fara doping marile "campioane" Sharapova si S. Williams sunt doar doua jucatoare din pluton. Fierb dusmanii ! Foarte bine, sa fiarba !!!
Postat 17 Martie 2018, 22:47 de Control_Room
Serena si Sharapova
Sunt in alta liga. Femeile alea sunt de "wall of fame" in tenis, alea au palmares si pot spune si istorie. Uite, iti aduci aminte de Steffi Graff (sper ca am scris corect)? Un alt exemplu care va avea intaietate oriunde fata de copilele de azi ca ni degeaba are un procent de castiguri de 90% in toate turneele de grand slam. Martina Hingis la fel. Navratilova, Davenport alte exemple. Fatuca aia dupa primii bani si-a luat un Porsche rosu ca sa moara de ciuda copii de la scara ei. Pe cand altele au investit primii bani in imagine ca mai apoi sa apara in reclame ale producatorilor de echipamente sportive, nu la apa plata sau materiale de constructii. Na, cum am zis, joaca in alta liga iar cum ma critica un penibil acu ceva vreme, ca mi-ar fi ciuda pe finanțele ei: daca mi-ar fi ciuda pe finantele cuiva, macar in ciuda, cred ca as avea alte modele de ales, nu pe halepeño.
Postat 17 Martie 2018, 20:26 de poiu
gandim la fel...nu merita sa fie nr1
eu nu zic ca merita sa fie nr 1 mondial. zic doar faptul ca pozitia aduce obligatia. am auzit azi ca s-ar fi dezechilibrat dupa ce a asteptat 3 ore sa-si termine meciul venus cu daria. sau ca ar fi trebuit sa joace ea prima pt ca e nr 1 mondial si gazdele nu si-ar fi permis niciodata atitudinea asta fata de sharapova ori serena... sunt scuze si motive. din pacate, halep reprezinta f bine ceea ce ati scriu voi 2 mai jos... osaka e disciplinata, a evoluat evident in ultimele sapt. dar vorbeste cu gura inchisa (!) iar kasatkina aduce atata furie in ea in fiecare meci incat ar putea darama zidul berlinului. deci cred ca o prefer pe osaka in finala aceasta.
Postat 17 Martie 2018, 18:20 de roger
Roger
Îți respect statutul de fan. Dar nu ți se pare că la fiecare meci pierdut are cate o scuza, de mult ori penibilă? Vorba aia, locul 1 nu se câștigă, se construiește. Mare adevăr Dedeman, mai ales cu imaginea ei pe fundal. Sa fii locul 1 fara sa câștigi un mare Slam e chestie de "????? sa fii, noroc sa ai". Sau în sistem romanesc unde poți fi parlamentar cu 8 clase reale, restul din pix.
Postat 17 Martie 2018, 17:00 de poiu
cine știe?
@roger: Poate a bătut-o viitorul număr 1!
Postat 17 Martie 2018, 16:58 de TDS
fara figuri si ingamfare
halep a avut 2 zile timp sa se odihneasca pentru acest meci. a fost efectiv pe dinafara, inadmisibil pentru o jucatoare nr 1 mondial. toti avem si zile proaste, dar atitudinea este cea mai trebuie sa conteze chiar si in situatiile in care performanta este scazuta. ori la ea atitudinea a fost mai degraba de ingamfare, imbufnare, spoiled child > ninerata, vorba poporului... ori asa ceva este chiar trist de vazut. tin cu ea si cred ca are talent si putere sa castige turnee, dar nu cu un asa hal de atitudine si comportament.
Postat 17 Martie 2018, 16:09 de roger
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON