URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Octombrie 2017, 16:49

Comentariu scandalos făcut de Radu Banciu, despre Simona Halep: "E ridicol că a ajuns numărul 1 mondial! Face tenis pentru avere, pentru a-şi umple zilele cu ceva"

Comentariu scandalos făcut de Radu Banciu, despre Simona Halep: 'E ridicol că a ajuns numărul 1 mondial! Face tenis pentru avere, pentru a-şi umple zilele cu ceva' foto dcnews.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Comentariu scandalos, făcut de realizatorul TV Radu Banciu, cunoscut contestatar al tenismenei Simona Halep. Cu toate că este prima jucătoare din România care ajunge pe primul loc în clasamentul WTA, Halep a fost desfiinţată în emisiunea "Unşpe metri", de la B1 TV.

ProSport.ro notează că Banciu nu îi recunoaşte jucătoarei din Constanţa niciun merit pentru faptul că a devenit lider mondial! Ba mai mult, spune chiar că Simonei nu i se cuvine şefia tenisului mondial pentru că "nu a câştigat nimic", omiţând să spună că Halep a triumfat la turneul Premier Mandatory de la Madrid în 2017 şi a cucerit alte 14 trofee în carieră.

"Simona Halep a pierdut finala de la Beijing aşa cum le-a pierdut şi pe celelalte. Ea nu are decât un singur turneu câştigat în acest an, la Madrid, în rest a pierdut toate cele 4 finale jucate, este un paradox acesta să devii lider al clasamentului mondial după un turneu pe care îl pierzi în faţa numărului 15 mondial", a afirmat Radu Banciu, potrivit B1.ro.

Acesta a criticat şi regulamentul WTA de acordare a punctelor.

"Este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi. Este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câştigat niciodată nimic, dar aşa sunt clasamentele în lumea de astăzi. Performanţele ei nu o ridică la nivelul unei campioane. (...) Nu vorbim despre un sportiv ieşit din comun. Noi nu avem atu în niciun sport şi sigur că oamenii au nevoie de idoli. Ea nu este vreun om remarcabil, din punct de vedere sportiv. Ăsta e adevărul, nu mândria prostului de pe Internet care nu a făcut nicio performanţă în viaţă şi atunci se legitimează cu asta", şi-a început Radu Banciu tirada.

"Ai vazut care este limbajul ei. Limbaj de Gică Popescu, de Hagi, de Lăcătuş"

Sursa citată aminteşte că Halep a fost criticată în termeni duri de Radu Banciu atât din punct de vedere sportiv, cât şi pentru atitudinea sau comportamentul pe care îl are în afara terenului.

Deşi Halep a declarat în mai multe rânduri că adoră să joace tenis, Banciu o acuză de falsitate pe sportivă: "Simona Halep a fost mereu ambiţioasă şi a fost întruchiparea dârzeniei pe teren, dar i-au lipsit atuurile estetice. Niciodată nu a fost o jucătoare de creaţie, de inteligenţă evidentă pe teren. Nu are mental de divă, de Şarapova, de Serena. La Simona Halep, mentalul nu există. Când va da peste o jucătoare de excepţie, va lua bătaie. Ea nu a progresat. Simona Halep face tenis pentru avere, pentru notorietate, pentru a-şi umple zilele cu ceva. Ai văzut care este limbajul ei. Limbaj de Gică Popescu, de Hagi, de Lăcătuş. Ştie să înjure un pic pe teren, ştie să facă un pic de scandal. Nu ştie să se dozeze din punct de vedere mental. Simona Halep nu are cultura tenisului", a spus Radu Banciu despre cea mai bună jucătoare de tenis a momentului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
grigore
...ramane cum am stabilit...cavadoro,,,
Postat 17 Octombrie 2017, 21:56 de ironi-k
primul......fulg de nea!!!
Cam atat a tinut marea bucurie ,,castigata". Pe mine nu ma mai mira nimic in lumea astea. Nonvalori ajung europarlamentari, infirmieri ajung sa conduca un sistem si asa bolnav, caporali ajung subit generali, unde anormalul azi este considerat normal.
Postat 17 Octombrie 2017, 17:23 de iahim
ironi-k!
Ai pus botu fraierica jamantan!Sictir..!
Postat 17 Octombrie 2017, 06:38 de grigore
grigoreeee...
grigoree, atata poti?...clar...daca n-ai cu ce, n-ai...apropo ce treaba are impozitele afacerii lu" domnu halep cu ceea ce face ea, adica cu tenisul??....da na prostii critica si se baga-n seama degeaba....
Postat 16 Octombrie 2017, 15:22 de ironi-k
@sandu1200
Era sarcastic, romanii nu au nici o vorba "de a lor" :)
Postat 16 Octombrie 2017, 11:58 de poiu
Băi, deja mă enervez
Unii sunt talentați, alții adună puncte. Halep e din categoria asta, dar a ajuns numărul 1. Nu e ilegal. Bravo ei, na!
Postat 16 Octombrie 2017, 09:09 de Shogun
Poiu
De cand vorba Românului e CUT THE CRAP???
Postat 16 Octombrie 2017, 06:31 de sandu1200
Perfect!
Banciu are dreptate,spune lucrulilor pe nume...Sa nu uitam ca de multi ani Halep @familia se judeca cu statul roman ,ei avind restante la plata impozitelor..!Asa e..nu datoreaza nimic romanilor,este o afacere de familie..Bravo Banciule...!ps..astept injuriile ..la fel va doresc!
Postat 16 Octombrie 2017, 06:13 de grigore
Rau va doare adevarul
Cautati si voi cati au ajuns nr 1 fara sa castige un mare slam? Asta e o oportunista, au scris ziarele ca a ciuruit-o pe Serena, da cand a luat bataie de nu a putut duce nu au zis nimic. Iar ca sa faci tenis pe bani trebuie sa ai deja un "background" ca si Djokovic, Sampras, Agassi sau feminin ca Graf, Hingis, Serena, Sharapova. Asta e o c8ila ce a avut noroc doar, sa fim sinceri, cititi rezultatele meciurilor ei. Are vreo 3 finale castigate la turnee de rank mediu ca la grand slam a ajuns DOAR O DATA intr-o finala. Deci vorba romanului, "cut the crap"
Postat 16 Octombrie 2017, 06:03 de poiu
Precum idiotul satului,
.., așa și piticania chelioasă e invidioasă pe o .. femeie! Felicitări Simonei pentru că a plasat România în mințile imbecilizate ale occidentalilor!
Postat 15 Octombrie 2017, 21:15 de Oarecine
No ala da om
Noroc ca el face emisiunea pt charity. Io fi propus ceva la Halep si lo refuzat
Postat 15 Octombrie 2017, 19:40 de sandu1200
Banciu e un idiot
Nu-s eu fan Halep, dar - băi - chiar așa?! Care-i problema că fata asta face tenis pentru bani? Și eu aș face și încă aș încerca să fiu putred de bogat. Sper că face tenis pentru bani, că doar nu doar din pura plăcere de a se chinui ore-n șir cu tenisul, chiar dacă-i place sportul ăsta. Se pricepe cât de cât să facă bani? Foarte bine - și succes la făcut bani cu găleata! Banciu e un idiot.
Postat 15 Octombrie 2017, 17:13 de Shogun
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON