URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 23 IULIE 2018

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Niște asociații care primeau de la cetățeni acea brumă de bani de 2% din impozitele pe 2017, pentru a mai acoperi nevoile copiilor cu grave probleme de sănătate, s-au trezit că sumele au fost deturnate către niște parohii ortodoxe. S-au trezit anul acesta pentru că e prima dată când ANAF-ul trimite fiecărui donator o scrisoare prin care-l informează cui a donat acești bani...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cel mai important eveniment al săptămânii trecute a fost anunţarea de către primarul Ilie Bolojan a două noi proiecte cu fonduri UE în valoare de 24 milioane euro, pentru decongestionarea traficului pe axa rutieră cea mai problematică a oraşului, între podul Dacia şi zona Cantemir, cu pasaje subterane, favorizarea mijloacelor de transport în comun şi multe, multe detalii inginereşti, precum exacavarea la 4 metri şi relocarea reţelelor de utilităţi…
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
A venit multă lume, Andrei, să îşi ia rămas bun de la tine. Atâtea inimi grele la un loc nu am văzut de mult timp. Uneori trebuie să murim ca să ne dăm seama cine suntem. Ai fi fost mândru, cu toată modestia ta emblematică, să vezi câţi oameni frumoşi au venit să te salute. A fost multă tristeţe în locul acela, pentru că moartea ta a fost mai mult decât breaking news. A fost heart-breaking news.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Unde vă veți petrece vacanța de vară?





De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Mai pe româneşte, instanţa supremă spune că nu importă dacă agentul constatator a trecut sau nu suspendarea permisului în procesul-verbal, fiind suficient ca sancţiunea suspendării să fie prevăzută în lege, mai ales că termenele de suspendare de 30, 60 sau 90 de zile nu pot fi majorate sau reduse de poliţist tocmai pentru că termenele legale sunt clar determinate.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Ridicarea temperaturii mediului ambiant la peste 32 gr. C şi o umiditate relativă ridicată (peste 60%) determină modificări ale organismului, care se pot grupa în 4 sindroame importante: mialgia termică, insolaţia, accidentele datorate efortului fizic pe caniculă şi şocul hipertermic.
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Cercetătorii regnului animal se confruntă de ani de zile cu o problemă spinoasă. Animalele care duc o luptă şi o câştigă au o şansă foarte mare să câştige şi următoarea bătălie. Întrebarea este: "de ce anume?". Sunt la mijloc factori psihologici? Este vorba de încrederea dobândită de către învingător? Mai mult - deoarece acelaşi lucru pare să fie valabil şi în cazul fiinţelor umane - un studiu a încercat să găsească un răspuns la această întrebare: de ce învingătorii continuă să învingă?
22 August 2010, 11:45

Trattoria di Toscana: preparate delicioase într-o atmosferă selectă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Trattoria di Toscana este singurul restaurant din Oradea în care clienţii pot să privească cum le este preparată mâncarea, pe grillul amplasat în spatele barului. Situat pe strada Mihail Kogălniceanu, Trattoria di Toscana s-a deschis la sfârşitul anului trecut şi îşi îmbie oaspeţii cu preparate din produse ecologice şi pâine coaptă pe vatră, încercându-se o întoarcere la mâncarea naturală şi sănătoasă.

Orădenii care calcă pragul restaurantului pot alege între numeroasele feluri de preparate din carne de porc, pasăre, vită şi peşte, ciorbe gustoase şi deserturi eparate în restaurant. De asemenea, amatorii pastelor italieneşti au la dispoziţie peste 20 de sortimente de paste, pregătite chiar de un bucătar italian ca la "mamma" acasă. Înainte de a savura delicioasele preparate, oaspeţii sunt îmbiaţi cu un pahar de ţuică şi bruschette din partea casei. În Trattoria di Toscana, servirea este impecabilă, deoarece personalul a fost atent selectat din cele mai luxoase restaurante. Mâncărurile sunt gătite de profesionişti, precum bucătarul-şef Alessandro, venit tocmai din Roma.

De curând, restaurantul Trattoria di Toscana a scăzut preţurile la o serie de preparate delicioase, precum salatele, pastele şi preparatele din carne de porc, pui, vită sau peşte. În plus, bucătarii restaurantului îi aşteaptă pe clienţi cu specialităţi noi printre care şi Fiorentina, un preparat din carne de vită.

Pe lângă mâncarea gustoasă şi servirea la standarde înalte, în Trattoria di Toscana clienţii au parte de o ambianţă selectă. În localul decorat cu piatră de calcar, lemn şi fier forjat, orădenii pot asculta muzică românească veche cântată de Ilie Micolov, Gheorghe Gheorghiu şi alţii, dar şi evergreenuri internaţionale.

Restaurantul Trattoria di Toscana vă aşteaptă pe strada Mihail Kogălniceanu, numărul 7, de luni până vineri, între orele 11 şi 23 şi sâmbătă şi duminică între 12 şi 23. Pentru rezervări şi informaţii sunaţi la numărul de telefon: 0259-412.282.

(ADVERTORIAL)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
parere
Dragilor nu sun toate asa cum se prezinta la restaurant, daca sunt multi , nu fac fata si risti sa primesti mancaea comandata dupa doua ore asacum am patit si noi un grup, iar mancarea este sub orice critica. Bruschetele nici nu seamana cu cele de la alte restaurante si pe deasupa au preturi piparate.
Postat 02 Martie 2014, 10:56 de cornelia savu
bun
bunicel, cu preturile sta cam sus
Postat 07 Decembrie 2010, 17:21 de gigi
motor
dl gabi ce masina conduci in ultimul timp? perpedes ? cand mai plec in austria poate iti aduc un papuc si tie ca poate iti trebuie :))
Postat 15 Noiembrie 2010, 12:15 de samsaru
manele
cel mai bun local ? luativa umbrela ca am mancat acolo si imi ploua in farfurie delicios de varza
Postat 15 Noiembrie 2010, 12:12 de mitu lautaru
manele
locul de luat tepe cel mai bun :)):)):))
Postat 15 Noiembrie 2010, 12:10 de mitu lautaru
excelenta idee
Foarta buna idea de a prezenta locuri unde se poate manca in Oradea.
Postat 22 August 2010, 23:18 de tim
count display

FOTO BIHOREANUL

  • Investiţie de peste 700.000 euro. Prima seră hidroponică de roşii cherry din Bihor a fost inaugurată la Toboliu (FOTO)
  • Mai repede! Drumul de Sântandrei peste câmpuri ar putea fi dat în folosinţă în luna noiembrie (FOTO)
  • Rămas bun! Jurnalistul Andrei Şandor a fost condus pe ultimul drum cu muzica formaţiei Toto (FOTO / VIDEO)
  • Regulamentul locurilor de joacă. Orădenii din Ioşia sunt revoltaţi de gălăgia provocată de părculeţul din strada Lăpuşului (FOTO)
  • Proiect internaţional: Studenţi din Asia, la Universitatea din Oradea (FOTO)
  • Şefii PSD, UDMR şi ALDE din Consiliul Judeţean şi-au 'premiat' primarii: 'Banii se împart prin vot politic' (FOTO)
  • Vara şantierelor: De săptămâna aceasta mai multe străzi din toată Oradea vor fi blocate pentru lucrări (FOTO)
  • Sărbătoare nemţească: Tineri germani din ţară şi din străinătate au cântat şi au dansat în centrul Oradiei (FOTO/VIDEO)
  • În vizită la transmisioniştii militari: Bihorenii au putut vedea dotările Centrului 54 Comunicaţii Oradea (FOTO/VIDEO)
  • Şedinţa Consiliului Judeţean nu s-a putut ţine pentru că PNL-iştii şi un PSD-ist au lipsit. Pásztor avertizează că judeţul ar putea rata fonduri europene (FOTO)

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 3.8697 RON
  • 1 EUR = 4.5959 RON
  • 1 HUF = 0.015 RON