URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 August 2010, 11:45

Trattoria di Toscana: preparate delicioase într-o atmosferă selectă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Trattoria di Toscana este singurul restaurant din Oradea în care clienţii pot să privească cum le este preparată mâncarea, pe grillul amplasat în spatele barului. Situat pe strada Mihail Kogălniceanu, Trattoria di Toscana s-a deschis la sfârşitul anului trecut şi îşi îmbie oaspeţii cu preparate din produse ecologice şi pâine coaptă pe vatră, încercându-se o întoarcere la mâncarea naturală şi sănătoasă.

Orădenii care calcă pragul restaurantului pot alege între numeroasele feluri de preparate din carne de porc, pasăre, vită şi peşte, ciorbe gustoase şi deserturi eparate în restaurant. De asemenea, amatorii pastelor italieneşti au la dispoziţie peste 20 de sortimente de paste, pregătite chiar de un bucătar italian ca la "mamma" acasă. Înainte de a savura delicioasele preparate, oaspeţii sunt îmbiaţi cu un pahar de ţuică şi bruschette din partea casei. În Trattoria di Toscana, servirea este impecabilă, deoarece personalul a fost atent selectat din cele mai luxoase restaurante. Mâncărurile sunt gătite de profesionişti, precum bucătarul-şef Alessandro, venit tocmai din Roma.

De curând, restaurantul Trattoria di Toscana a scăzut preţurile la o serie de preparate delicioase, precum salatele, pastele şi preparatele din carne de porc, pui, vită sau peşte. În plus, bucătarii restaurantului îi aşteaptă pe clienţi cu specialităţi noi printre care şi Fiorentina, un preparat din carne de vită.

Pe lângă mâncarea gustoasă şi servirea la standarde înalte, în Trattoria di Toscana clienţii au parte de o ambianţă selectă. În localul decorat cu piatră de calcar, lemn şi fier forjat, orădenii pot asculta muzică românească veche cântată de Ilie Micolov, Gheorghe Gheorghiu şi alţii, dar şi evergreenuri internaţionale.

Restaurantul Trattoria di Toscana vă aşteaptă pe strada Mihail Kogălniceanu, numărul 7, de luni până vineri, între orele 11 şi 23 şi sâmbătă şi duminică între 12 şi 23. Pentru rezervări şi informaţii sunaţi la numărul de telefon: 0259-412.282.

(ADVERTORIAL)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
parere
Dragilor nu sun toate asa cum se prezinta la restaurant, daca sunt multi , nu fac fata si risti sa primesti mancaea comandata dupa doua ore asacum am patit si noi un grup, iar mancarea este sub orice critica. Bruschetele nici nu seamana cu cele de la alte restaurante si pe deasupa au preturi piparate.
Postat 02 Martie 2014, 10:56 de cornelia savu
bun
bunicel, cu preturile sta cam sus
Postat 07 Decembrie 2010, 17:21 de gigi
motor
dl gabi ce masina conduci in ultimul timp? perpedes ? cand mai plec in austria poate iti aduc un papuc si tie ca poate iti trebuie :))
Postat 15 Noiembrie 2010, 12:15 de samsaru
manele
cel mai bun local ? luativa umbrela ca am mancat acolo si imi ploua in farfurie delicios de varza
Postat 15 Noiembrie 2010, 12:12 de mitu lautaru
manele
locul de luat tepe cel mai bun :)):)):))
Postat 15 Noiembrie 2010, 12:10 de mitu lautaru
excelenta idee
Foarta buna idea de a prezenta locuri unde se poate manca in Oradea.
Postat 22 August 2010, 23:18 de tim
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON