URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Decembrie 2019, 11:11

Oradea e live: Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii este noul „studio” al Radio ZU. Vezi programul concertelor!

Oradea e live: Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii este noul „studio” al Radio ZU. Vezi programul concertelor! SĂPTĂMÂNA ZU. Între artiştii care vor da concerte în Oraşul Faptelor Bune, în perioada 16-21 decembrie, se numără Delia, Spike, Alina Eremia şi Smiley
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Târgul de Crăciun din Oradea include în acest an, pe lângă tradiţionalele căsuţe din lemn, şi o construcţie inedită. Este vorba despre o casă-studio din care, timp de şapte zile, vor fi realizate programele Radio ZU, unul dintre cele mai ascultate radiouri din România.

Cum studioul va avea pereţi de sticlă, trecătorii vor putea să vadă vedetele ZU în acţiune. Mai cu seamă, însă, orădenii vor avea parte de o sumedenie de concerte live, pe scena instalată în Piaţa Unirii, susţinute de nu mai puţin de 28 de invitaţi de top din lumea muzicii autohtone...

Casa radio

DJ-ii Radio ZU, mai precis Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”, s-au instalat duminică în Oradea şi au dat startul maratonului faptelor bune.

Între 15 și 21 decembrie, domiciliul lor va fi o casă de sticlă construită special pentru ei în Piața Unirii. Această combinație de studio de radio și apartament are toate dotările de care cei opt au nevoie pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică şi o zonă de relaxare.

Din casa amenajată în Piaţa Unirii, DJ-ii Radio ZU vor emite live 24 de ore din 24. În cadrul proiectului Oraşul Faptelor Bune, ei vor promova mai multe proiecte înscrise de români în campanie, între care cazuri caritabile şi proiecte sociale. Pentru a-i sprijini pe oamenii aflaţi la nevoie, Radio ZU va face apel şi în această ediţie la generozitatea ascultătorilor, invitaţi să facă donaţii în urne speciale, precum şi în conturi bancare.

Vals cu Smiley

În această săptămână, în Oraşul Faptelor Bune vor avea loc şi o mulţime de concerte. La fel ca întreg proiectul, ele sunt aduse în oraş de Radio ZU cu sprijinul financiar al Visit Oradea, adică al Asociaţiei pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune, din subordinea Primăriei.

Spectacolele îi vor aduce în faţa orădenilor pe câţiva dintre cei mai apreciaţi şi căutaţi artişti români ai momentului, între care Smiley, care îi va invita pe spectatori la „Vals” şi, cu siguranţă, îi va întreba „De unde vii la ora asta?”, Carla’s Dreams, cu celebrii muzicieni care îşi pictează feţele, şi Delia, care promite un show interesant, aşa cum de altfel a mai dat la Oradea în faţa a mii de oameni.

Concertele debutează chiar luni seara, la ora 20.30, când pe scena mare a Târgului de Crăciun vor urca JO, Edward Sanda, Sore, Smiley şi Randi. Marţi, începând cu ora 20, orădenii îi vor putea vedea în concert pe Alina Eremia, Mark Stam, Carla’s Dreams, DJ Project şi Antonia.

Serile muzicii

Miercuri, de la ora 20.30, urmează o nouă serie de concerte cu invitaţi la modă. Concertele programate în acea seară în Oraşul Faptelor Bune vor fi susţinute de AMI, The Motans, Minelli, Irina Rimes şi Vescan. În următoarea seară, adică joi, de la ora 20, orădenilor le vor cânta Nicole Cherry, Andreea Olaru, Lora, Alexandra Stan şi Liviu Teodorescu.

Pe finalul săptămânii, adică vineri, începând cu ora 20.30, vedetele care vor urca pe scena din Piaţa Unirii sunt: Alex Velea, Lino, Delia şi Mira. În fine, în ultima seară, sâmbătă, de la ora 18, vor cânta ADDA, Spike, Noaptea Târziu şi Ruby.

Accesul la concertele din Piaţa Unirii va fi, bineînţeles, gratuit. Aşadar, în această săptămână, Oradea nu va fi doar Oraşul Faptelor Bune, ci şi oraşul muzicii live...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Acces gratis, zice Bihoreanul ... lansând minciuna de parcă ar fi ceva normal !?!
Costă fix 120.000 Euro, în echivalent RON ... adică, o parte din creșterea de impozite, taxe și tarife ale municipalității, făcută pe seama tuturor contribuabililor orădeni !?!
Postat 16 Decembrie 2019, 11:44 de CrisDumi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON