URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Aprilie 2010, 07:51

Rozalia Biro către Buzdugan: "Nu sunt bipedă!"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Funcţionarii municipalităţii treceau vineri pe holurile instituţiei pufnind în râs. Angajaţii s-au distrat copios de farsa telefonică făcută în aceeaşi dimineaţă de Daniel Buzdugan de la Radio Zu viceprimăriţei Rozalia Biro.

Buzdugan s-a recomandat drept un jurnalist de la Realitatea TV care vrea să facă o emisiune în Oradea despre... copiii bipezi. Luată prin surprindere, viceprimăriţa, care răspunde de problemele sociale, a confundat bipezii cu cerşetorii şi a acceptat încântată să participe la emisiunea despre umblătorii în două picioare.

Biro l-a asigurat însă pe Buzdugan că "majoritatea copiilor bipezi din Oradea provin din alte localităţi" şi că pe străzile din municipiu abia dacă pot fi găsiţi unul sau doi, pentru că Poliţia Comunitară i-a ridicat pe mai toţi. Culmea e că, mamă a doi copii, viceprimăriţa a spus inclusiv că nu are niciun biped în familie!

Adevărul e unul singur şi îl deţine nu Buzdugan, ci Bihorel. De fapt, bipedul este un cetăţean cu minute puţine pe cartelă, care atunci când vrea să vorbească cu prietenii se limitează să dea un bip.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
PROSTIE !
e o vorba : daca tacea-i filozo(afa) ramaneai!
Postat 12 Mai 2010, 02:18 de gg
e de ras
asta e in trei picioare
Postat 10 Mai 2010, 17:36 de STIL
hahahhahaha
e de rasul lumii !
Postat 07 Mai 2010, 17:33 de kkkkkkk
capra
ea sta capra....
Postat 06 Mai 2010, 17:41 de patrupeda
@'anca'kaboou
:)) individa asta s-a facut singura de ...'ca.c.a.u'! ce functie are la udemeristi ? rusine!!!
Postat 02 Mai 2010, 23:03 de pitagora
pentru HANCA
dar nu e proasta probabil a fost obosita sau distrata, nu fiti mai severi decat trebuie, o felicitam ca a facut fata totusi a fost o farsa.....nu fiti rai, mai radeti, realaxati va...........dar nu o faceti proasta, e prea mult.
Postat 02 Mai 2010, 19:53 de anca
vai de p... ei
cum plm poate sa fie asa proasta ?
Postat 01 Mai 2010, 21:01 de hanca
lol
biro asta, e de tot rasul......
Postat 01 Mai 2010, 17:37 de oradean
lock-out
daca nu e bipeda, e patrupeda... hahahahahahhhaha.... ce i-au tras-o udemeristei !
Postat 01 Mai 2010, 17:30 de lock-out
lunatica
EA NU E BIPEDA, e "udemerista" saraca cu duhu...
Postat 01 Mai 2010, 17:26 de vai de curu ei
daca l as intreba
daca l as intreba pe Primar care semnificatia cuvantului MMMMMUUUU III EEE ce raspun credeti ca as primi? sau sa va intreb chiar pe voi MUUUUIIIIIE=gura, a sorbi......pariu ca v ati gandi la altceva la ce se gandesc si dobitoacele ce concluzie sa trag ca un roman nu cunoaste semnificatia : VREAU m U I E = VREAU GURITA< UN SARUT........ha, ha, ha....in fiecare zi invatam ;lucruri noi dar in parctica interpretam ce vrem.......
Postat 01 Mai 2010, 11:34 de apropo
podoaba capilara este cea mai importanta la o femeie realizezi cat de sanatoasa este
sa nu uitam si sa luam in considerare si varsta toti avem minte dar daca nu suntem sprijiniti moral sau social nu o dezvoltam, sa stiti ca saracia e mai sanatoasa decat prosperitatea urmata de regres asta ne a demonstrat d.na viceprimăriţei Rozalia Biro a fost la un randament dar trebuie sa recunoasca ca nu e de otel, sunt ff rari acesti oameni de otel...........apropo daca suntem unde suntem trebuie sa le multumim celor care ne au administrat social asta ne au oferit , bun sau rau numai MOARTEA sa i judece, parerea mea sincer si fara rusine, in ziua de azi daca nu ai tupeu mori de suparare.....va recomand tupeul nu renuntatati perseverati dar ramaneti SANATOSI.
Postat 01 Mai 2010, 10:19 de anca
Pentru eu
Spun de pe acuma pentru ca voi sa nu va mai chinuiti sa faceti speculatii. Eu sunt blonda!!Sunt deosebit de mandra de acest lucru! Si motivul pentru care scriu acest comentariu este pentru a le spune si celor ce nu stiu faptul ca a fi blond nu este egal cu a fi prost!!! Tin sa cred ca cei care cred asta nu sunt prea dezvoltati la nivel mental sau daca cineva greseste ceva imediat e asemuit cu o blonda! Mie asa de sila de oamenii acestia!! Uitati-va in jurul vostru si veti vedea o multime de oameni care nu au de-a face cu culoarea blonda si totusi nu au prea multa minte. Din pacate suntem o natiune de cea mai joasa speta si sunt cat se poate de convinsa ca lucrurile nu se vor schimba decat daca cumva, printr-o minune, se vor strange oamenii si vor incerca sa faca ceva. Nu ramane decat sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne ajute sa depasim momentele astea care parca nu se mai termina.
Postat 01 Mai 2010, 00:48 de Oradeanca
ce ironie
sunt al naibii de bruneta apropo de pamflet ce ar fi sa faceti unul cu salariatii vostri pe rad in frunte cu liderul care aproba calitate net inferioara numai sa faca oua redactia voastra........ha, ha, ha cum sa razi de o unguroaica e penibil e ca si cum ai astepta ca nebunul sa aiba luciditate.........pe bune ati arat ce puteti un viceprimar nu are notiuni de termene si maghiar........dar oare primarul stie ce e biped? asta da era farsa realyyy
Postat 30 Aprilie 2010, 13:01 de anca
Eu
Anca ..... esti blonda???
Postat 30 Aprilie 2010, 10:23 de Eu
Buna asta!
Buna asta cu Biro. Am ras cu lacrimi! Aveti cumva si inregistrarea?
Postat 29 Aprilie 2010, 22:50 de Ichim
anca esti in plus
anca ,esti cu capul .....ce desteapta esti tu ....in caz ca neuronul tau nu s-a prins despre ce e vorba ,iti zic sa mai citesti inca odata ...poate o sa iti dai seama ca sectiunea Premiile lui bihorel este un pamflet ....vezi dexu .....desteapta dracului.
Postat 29 Aprilie 2010, 18:34 de monoped
ha, ha, ha
BIPÉD, -Ă, bipezi, -de, adj. (Adesea substantivat) Care stă sau umblă în două picioare. in bihorel sunt numai incopeteti care nu au nici in maneca cu reptatia de ziaristi.....vai de curul lor dar probabil salariile sunt ff mici in raport cu calitatea prestatiei........halal ziar bun de hartie igenica sau de sobolani.........ha, ha, ha
Postat 29 Aprilie 2010, 18:19 de anca
stie ceva
probabil in 4 labe e mai bine,ce aveti cu gusturile femeii,invidiosilor
Postat 29 Aprilie 2010, 12:09 de el
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON