URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Iunie 2018, 21:45

Intersecţia groazei. Încă un accident pe Magheru, colţ cu Parcul Traian: BMW vs. Peugeot (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La nici 24 de ore după ce un autoturism Audi a fost distrus aproape în totalitate, un alt accident s-a produs vineri seară în acelaşi loc, adică în intersecția Bulevardului Magheru cu Parcul Traian.

Un BMW a fost serios avariat, după ce s-a lovit de un Peugeot 307. Evenimentul rutier s-a produs puţin înainte de ora 21.30, în circumstanţe încă necunoscute.

BMW-un avea air bag-urile din faţă deschise, iar Peugeot-ul e avariat pe partea dreaptă.

„Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 21.16 minute, în accident sunt implicate două autoturisme, iar o persoană a fost transportată la spital pentru investigații. Polițiștii rutieri sunt la fața locului, efectuează cercetări pentru deterinarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

UPDATE:

Din investigațiile făcute de polițiști la fața locului, se pare că vina pentru evenimentul rutier o poartă șoferița autoturismului Peugeot, care ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

„La intersecția străzii Aleea Ștradului cu Bd. Magheru, o femeie de 47 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism (Peugeot n.r.), nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism (BMW n.r.) condus regulamentar de un bărbat de 32 de ani din Oradea”, a declarat comisarul Alina Dinu. 

Șoferul BMW-ului a fost rănit, suferind leziuni ușoare. „Polițiștii rutieri continuă cercetările”, a mai precizat Alina Dinu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Timea
Nu exista zi in care unul/una ce vb la telefon sau trimit sms, sa nu fie la un pas sa intre in mine
Postat 30 Iunie 2018, 11:33 de speed
nu telefonul e de vina
Nu telefonul e de vina, ci grabirea aceea enervanta, intodeuna ne grabim asa de tare, si ne miram ca facem accidente... In intersectia aceea in fiecare zi sunt soferi care forteaza trecerea!
Postat 30 Iunie 2018, 11:25 de Timea
telefon
Daca conducatorii auto ar lasa telefoanele din mana in timp ce conduc, sunt sigur ca ar fi mult mai atenti la ce se intampla in jurul lor
Postat 30 Iunie 2018, 10:12 de speed
Dacă
S-ar monta camere și s-ar ridica permise pe baza camerei pentru cine trece pe roșu, nu ar mai fi intersecția groazei. Simplu. Noi nu avem legislație pentru așa ceva! Au altă treabă băieții la București
Postat 30 Iunie 2018, 06:44 de sofer-or
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON