URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Noiembrie 2017, 09:26

Ochelarii "fashion": Optione a marcat 10 ani de existenţă, lansând cea mai nouă colecţie de ochelari Gucci la Oradea! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Aproximativ 50 de persoane, clienţi şi colaboratori, s-au strâns, vineri seară, în magazinul Optione de pe Corso (strada Madach Imre nr. 5) pentru a sărbători împreună 10 ani de la deschiderea primului magazin în Oradea.

În cadrul evenimentului, oaspeţii Optione au putut încerca noua colecţie de rame de vedere şi ochelari de soare Gucci, 2018.

Pentru oameni de bine

Optione s-a lansat în 2007, în Oradea, în prezent funcţionând în două magazine: unul chiar la intrarea pe Corso, lângă intrarea în pasajul ce face legătura cu strada Madach Imre, iar altul în Palatul Stern (recent renovat), de la intersecţia cu strada Mihai Eminescu.

"Vederea este un dar. Vrem să facem oamenii să vadă bine, să vadă clar, să vadă viaţa asta minunată! Pentru cei care ştiu, eu sunt «adoptată» de Oradea. Am venit acum aproape 14 ani şi sunt mândră că fac parte din comunitatea asta de oameni frumoşi şi că avem norocul să avem două magazine în două locaţii absolut superbe", le-a spus oaspeţilor proprietara magazinului, Oana Bungău, specialist în optometrie.

Tot ea a explicat şi de ce a adus Gucci la Oradea: "Este un brand exclusivist, încercăm să ne aliniem tendinţelor şi dezvoltării extraordinare a oraşului. Orădenii merită asta!".

Ochelari cu stil

Vlad Gordan, PR GucciVlad Gordan (foto), PR-ul Gucci în România şi reprezentant K Optic, o companie ce promovează ochelarii ca accesoriu definitoriu la o ţinută fashion, în special ochelarii din gama luxury, a vorbit în detaliu despre noua colecţie.

"Ochelarii nu mai sunt un dispozitiv medical, sunt un accesoriu definitoriu pentru ţinută. Brandul Gucci este trendsetterul mondial, locul 1 în lume pentru tot ce înseamnă segmentul de accesorii, fashion. Azi descoperim aici tot ce înseamnă rame şi ochelari de soare colecţia 2018. Este un lucru îmbucurător pentru orădeni, deoarece nu mai este nevoie să mergi la Milano sau Budapesta ca să achiziţionezi astfel de produse. Se pot cumpăra direct de la magazinul Optione", a spus Vlad Gordan.

Vitrina cu şarpe

Vineri seară, nu mai puţin de 500 de perechi de ochelari Gucci, în special de soare, au putut fi încercaţi în magazin atât de domni, dar mai ales de doamnele şi domnişoarele pasionate de modă. "Vedetele" serii au fost o pereche de ochelari din conceptul Pearl Eyes, cu perle de cultură, gândite să ofere un look extravagant şi "foarte la modă". Modelul este prezent în colecţia magazinului Optione din strada Madach Imre, cu preţ la cerere.

Practic, orădenii pot comanda încă de pe acum cele mai noi modele de ochelari purtate în 2018 inclusiv de vedete precum Beyonce, Salma Hayek sau Rihanna. Şi, foarte important, ochelarii pot fi adaptaţi, cu lentile prelucrate, chiar şi pentru cei care au dioptrii mai mari!

Pentru a atrage atenţia asupra brandului, în vitrina Optione se află amplasat, până la finalul anului, un vivariu cu un şarpe piton, simbolul colecţiei Gucci Garden (primăvară - vară 2017). "Este singura vitrină amenajată după acest concept în România", a menţionat reprezentantul Gucci.

Mai mult decât clienţi

Pe lângă faptul că beneficiază de ochelari de calitate şi lentile pe măsură, în magazinele Optione clienţii sunt consiliaţi cu privire la nevoile lor, fie că este vorba despre lentile de contact sau ochelari cu lentile progresive sau lentile monofocale.

"De multe ori, când vin la noi, oamenii nu prea ştiu din start ce vor. Noi le explicăm tuturor ce înseamnă ochelarii potriviţi sau lentilele de contact potrivite. Cea mai mare plăcere e când vine cineva cu dioptrii de minus 13, minus 14, de exemplu, şi ne mulţumeşte că viaţa i s-a schimbat după ce a început să poarte lentilele de contact pe care i le-am recomandat. Încercăm permanent să ne dezvoltăm, să ne instruim, pentru a oferi cele mai bine soluţii de vedere pentru pacienţii şi clienţii noştri. Laboratorul Optione este dotat cu una dintre cele mai bune maşini de şlefuit lentile de ochelari din lume", a spus Marcel Bungău, coproprietar Optione.

Şi mărcile de ochelari sunt variate, de la modele mai simple - Puma sau RayBan - dar de foarte bună calitate, până la cele de lux, ca de exemplu Gucci, Armani, Burberry, Bulgari, Chanel, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Prada sau Versace. De asemenea, Enox, un brand importat din Italia, de la Milano, se prezintă în exclusivitate în Oradea prin Optione.

Evenimentul de vineri seară a fost unul încărcat de emoţii şi a marcat un moment important în existenţa Optione, adăugând astfel şi Oradea pe harta fashion a lumii.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON