URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Iunie 2011, 08:49

"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO)

"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) CUPLU "PRINCIAR". Nunta Gildei a avut câteva aspecte "princiare", chiar dacă mai degrabă întâmplătoare. Orădeanca s-a cununat cu Paul Tatu în ziua nunţii prinţului William cu Kate Middleton, şi-a făcut pozele la Castelul Peleş, iar apoi a plecat în luna de miere în Insulele Seychelles. Aceeaşi destinaţie pe care au ales-o şi ducele şi ducesa de Cambridge... (Foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (foto: www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (www.sarafoto.ro)
"Pamela" la altar: S-a măritat Gilda! (FOTO) (www.sarafoto.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Blonda lansată de Lotus TV şi care înnebunea bărbaţii în urmă cu câţiva ani de pe coperţile revistei FHM a intrat en-fanfare în rândul nevestelor.

Pe 4 iunie, Gilda Gheţe s-a căsătorit cu Paul Tatu, fiul unui om de afaceri braşovean, care i-a oferit nunta mult-visată: o rochie încrustată cu cristale Swarovski, o petrecere de cinci stele şi un foc de artificii pe măsură.

Mireasă de poveste

După şase ani de relaţie cu Paul Tatu, economist la firmele tatălui său, un afacerist din Braşov, orădeanca Gilda Gheţe, consacrată la Lotus TV Oradea şi în pictorialele FHM, a renunţat la statutul de domnişoară. În toamna anului trecut, pe când îşi făceau vacanţa în Hong Kong, iubitul a surprins-o cu un inel, iar Pamela Anderson a României a spus "da".

"Ştiam că mă va cere la un moment dat, dar nu mă aşteptam s-o facă atunci şi acolo, aşa departe de casă", povesteşte Gilda. De atunci, blonda stabilită în Braşov, unde urmează să-şi deschidă un salon de tip SPA, a intrat în febra pregătirii nunţii. Cununia civilă au făcut-o pe 29 aprilie, când o lume întreagă urmărea nunta prinţului William de Wales cu Kate Middleton. "Nu am vrut să fie în aceeaşi zi toate ceremoniile, pentru că ar fi fost obositor pentru orădenii care au venit până în Braşov", spune fosta "cover-girl" a FHM.

05 domnisoare.jpgProaspăta doamnă Tatu şi-a cumpărat rochia de la Târgul de nunţi din Bucureşti. "E de la o firmă recunoscută, de tip prinţesă. A mea are pe corset cristale Swarovski", povesteşte mireasa. Cununia religioasă a fost în stil american. Gilda a avut cinci domnişoare de onoare (foto), printre care şi sora ei, Alexandra, plus gemenele Andrada şi Laura Florincuţa, prietene şi foste colege la Lotus TV, care i-au deschis drumul spre altarul bisericii "Buna Vestire" din Braşov, după care mireasa şi-a făcut intrarea la braţul tatălui.

Petrecere de cinci stele

După ceremonia oficiată de trei preoţi, mirii şi-au tratat cei 340 de invitaţi cu o recepţie selectă la hotelul de cinci stele Aro Palace. Sala a fost decorată după pofta Gildei, având un bar sculptat în gheaţă şi aranjamente florale în formă de fluturaşi. "Îmi plac mult fluturaşii, simbolizează frumuseţe şi schimbare. Mihaela (n.r - Mihaela Bar, a cărei familie deţine două florării) s-a ocupat de aranjamente şi au ieşit superbe. Şi tortul a avut fluturaşi din zahăr", spune Gilda.

La petrecere, Doina Spătaru şi Petre Geambaşu au ridicat invitaţii de pe scaune. "Au cântat superb, melodii din toate genurile. Şi orădenii au fost la înălţime, au dansat toată noaptea şi au făcut un antren incredibil", povesteşte mireasa.

Gilda spune că meniul a fost unul tradiţional, de unde nu au lipsit sărmăluţele, iar atmosfera a fost completată de jocuri de artificii pe muzică. "A fost foarte frumos. Nu am mai văzut artificii sincronizate cu muzica", spune blonda. Cum era de aşteptat, mireasa a fost furată tot în stil românesc. Doar că "hoţii", mascaţi, au adus-o înapoi în cătuşe, iar naşii şi soţul au trebuit să găsească cheile. Distracţia s-a terminat abia la 6 dimineaţa.

"Totdeauna mi-am dorit o nuntă pentru invitaţi şi de aceea am cumpărat cele mai bune lucruri. Pe orădeni i-am cazat la Aro Palace şi duminica ne-am reunit cu toţii la prânz. A fost ca un mini-concediu pentru ei", povesteşte Gilda.

Escapadă exotică

După nuntă, Gilda a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă doar pentru a face pozele "oficiale". "Ne-au permis să facem fotografiile la Castelul Peleş, deşi era luni şi, deci, era închis vizitatorilor", zice orădeanca. Soţii au uitat apoi toată agitaţia, iar marţea trecută au plecat spre Insulele Seychelles, locul unde şi-au petrecut "luna de miere" şi William cu Kate Middleton.

Proaspeţii însurăţei au închiriat pentru două săptămâni un apartament nupţial, pentru a petrece în voie pe plajele Oceanului Indian. "Mă bucur că nu m-am căsătorit mai repede. Când te măriţi trebuie să fii 100% sigură că vrei să-ţi petreci viaţa alături de bărbatul ales. Eu şi Paul suntem de şase ani împreună şi ne înţelegem ca-n prima zi", spune blonda.

Că angajamentul e unul serios o arată faptul că se gândeşte deja la un copil. "Întotdeauna mi-am dorit copii imediat după măritiş", se confesează Gilda. Aşa că în curând e posibil ca blonda desemnată de FHM una din cele mai apetisante femei din România să capete o nouă strălucire: cea de mămică. Cum altfel, decât tot sexy...


SHOW TIME
Tequila peste măsură

Deşi nunta Gildei a fost pentru prieteni un prilej de distracţie totală, nici ea nu a scăpat de nelipsita persoană care strică petrecerea, aşa-numitul spărgători de nunţi.

Motivul? Unul dintre însoţitorii gemenelor Andrada şi Laura Florincuţa a sorbit prea multe shot-uri de tequila, ajungând să se dea în spectacol şi să spargă paharele şi farfuriile de pe mese.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
varza
\"care înnebunea bărbaţii în urmă cu câţiva ani\" :))) n-a innebunit nici pe dracu, o prastie de femeie iar nunta... un interes de zile mari...penibil x 10...ma da-va draqu cu stirile voastre de 2 bani
Postat 22 Iunie 2011, 08:56 de eee
eu
"Senzational" ... cand mai primim o stire atat de importanta?
Postat 19 Iunie 2011, 13:37 de eu
s-a saturat!?
asculta mai fdsf, cum poti afirma ca barbatii din oradea s-au saturat de ea? sau esti vreun distrus care stai in fata PC-ului si te masturbezi compulsiv si din rautate si egoism care exista in astfel de oameni ca si tine, faci afirmatii aiurea si nefondate!? eu nu o cunosc pe Gilda , dar este o femeie frumoasa, blonda ca si nevasta-mea, iar ei doi formeaza un cuplu perfect si frumosi, iar eu le doresc numai bine si copii frumosi! Pentru cei ca tine fdsf, mai potoliti-va cu postari deastea aiurea si rautati, ori feliciti referitor la articol, ori da-te d....i! Inca o data Casa de Piatra!
Postat 18 Iunie 2011, 13:23 de papane
Felicitar
Va doresc fericire si sa va iubiti mereu! Casa de piatra! Ps: superbe poze.. :)
Postat 16 Iunie 2011, 14:52 de Victoria
XXX
e o analfabeta!!!!!!!!!! noroc cu paul.......................
Postat 15 Iunie 2011, 11:47 de FFFF
ce barbatii are Oradea!
s au saturat de ea, animale fara instinctul primar: RESPECT! daca totii gandesc ca tine e clar sa se sature totii de fiica ta, nu se poate totul il denigram il batjocorim, de ce? e frumoasa nu poti sa spui ca e urata!
Postat 15 Iunie 2011, 08:52 de poftim!
frumoasa
casa de piatra si copii frumosi!
Postat 15 Iunie 2011, 08:50 de anca
iaouu tu
oauuuu ce mare stireeeeee. era si cazu barbatii din oradea s-au saturat de ea :)
Postat 14 Iunie 2011, 21:26 de fdsf
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON