URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Octombrie 2019, 09:45

Fitness şi răsfăţ: Fit4U devine prima sală din Oradea cu centru SPA! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Din această lună, clienţii sălii de fitness Fit4U din Crişul Shopping Center au parte de răsfăţ! În incinta Fit4U, sală de ultimă generaţie inaugurată în luna martie a acestui an, a fost amenajat un centru SPA cu jacuzzi, saună finlandeză, salină cu infraroşu, baie de aburi şi masaj. 

Este primul SPA integrat într-o sală de fitness în Oradea. Daniel Bolba, proprietarul Fit4U, spune că a dorit să adauge aceste tipuri de servicii sălii de la etajul al treilea al centrului comercial din dorinţa de a oferi clienţilor o oază de relaxare şi destresare, numai potrivită după un antrenament intens. 

Aşadar, Fit4U Crişul s-a extins cu o zonă nouă, de SPA, amenajată cochet, ce are o cadă de tip jacuzzi, cu nu mai puţin de 86 de jeturi şi posibilitatea de reglare a temperaturii apei. Aceasta este purificată cu brom şi nu cu clor, aşadar nu are miros şi nu irită. Totodată, merită spus că sistemul de purificare al cadei jacuzzi elimină uleiurile şi loţiunile de tot felul, lăsând o apă limpede.  

Tot acolo, a fost amenajată o baie de aburi, dar şi o salină cu infraroşu, ale cărei beneficii sunt multiple.

Pe lângă avantajele pentru sistemul respirator, sauna cu infraroşu determină o transpiraţie mai intensă eliminând mai bine toxinele din corp. În plus, infraterapia îndepărtează durerile musculare, având efecte antispasmodice şi antiinflamatoare.

În centrul SPA funcţionează şi o saună finlandeză (uscată), precum şi un duş şi un mic spaţiu de relaxare. Zona SPA are o capacitate maximă de 30 de persoane.

Accesul la SPA va costa 35 lei / intrare pentru cei care nu au abonamente la Fit4U, respectiv 20 lei pentru cei care le posedă. Abonaţii vor putea să-şi asigure intrările pe o lună întreagă plătind 60 lei pentru acest serviciu.

Tot ca o noutate, doritorii vor putea să meargă la şedinţe de masaj, fie de relaxare sau anticelulitic. 

De asemenea, în luna noiembrie a acestui an, tot la Fit4U din Crişul Shopping Center se va deschide un loc de joacă pentru copii, astfel încât părinţii să nu fie nevoiţi să lipsească de la antrenamente dacă nu au cu cine să-i lase pe micuţi. Totodată, sala se va extinde şi cu o zonă dedicată exerciţiilor funcţionale de tip "cross fit". 

În plus, în curând clienţii vor mai putea beneficia de un alt serviciu, extrem de important pentru sănătatea lor. La Fit4U va ajunge curând aparatul de ultimă generaţie Postural Lab (Global Postural System), cu ajutorul căruia se realizează o diagnoză a posturii unei persoane, ceea ce duce apoi la recomandarea unor antrenamente optime, personalizate. 

Centrul de fitness de la Crişul Shopping Center nu este singurul din lanţul Fit4U care are noutăţi pentru clienţii săi. La sala de pe strada Transilvaniei urmează să fie amenajate două saune, la cea de pe strada Aluminei va fi renovat vestiarul bărbaţilor şi va fi amenajat un loc de joacă, în timp ce pe strada Primăriei se va deschide o zonă de exerciţii funcţionale de tip "cross fit". În plus, la sălile Fit4U de pe Aluminei şi Primăriei vor fi înnoite parţial aparatele de fitness. Totul pentru ca antrenamentele tale să fie ideale! 

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON