URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Noiembrie 2018, 17:14

S-a deschis Dabo Döner în Lotus Center, cu cel mai bun döner din Germania! (FOTO/VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

S-au format cozi, vineri, la prânz în zona food court a Lotus Center, unde s-a deschis restaurantul Dabo Döner, parte dintr-o franciză cu 47 de restaurante în România. Acestea au preluat reţeta celebrului Atlantic Döner, care a câştigat de trei ori titlul de cel mai bun döner din Germania.

Produsele Dabo Döner nu doar că sunt delicioase, ci sunt şi sănătoase, căci au la bază ingrediente 100% naturale. Sandwich-urile se fac în faţa clienţilor, până şi chiflele fiind coapte pe loc.

"Lipsa ingredientelor din tabelul lui Mendeleev ne face unici pe piaţă. Nu punem nimic care are legătură cu chimia, folosim doar ingrediente naturale. E o franciză care a venit pe o piaţă în care toată lumea voia şaorma cu de toate. Noi am adus un produs sănătos, fără E-uri, fără amelioratori, cu un mix de produse corect şi variat", spune Dan Paştiu, omul de afaceri din Sibiu care a fondat franciza Dabo Döner, al cărei nume este inspirat de cei doi băieţi ai fondatorului, Dan şi Bogdan.

Prezent la Oradea pentru a supraveghea inagurarea restaurantului de la etajul Lotus Center, Dan Paştiu subliniază că accentul e pus pe tot ceea ce este natural, iar carnea din preparate nu conţine monoglutamat sau conservanţi, ci doar este condimentată.

"Lucrăm cu mâncare curată, aşa îmi place să-i spun. Salatele sunt proaspete, carnea e 100% carne. E un produs premium pe care nu vreau să-l stric. Multă lume mă întreba de ce nu pun cartofi în produse. Le-am spus că e o hoţie din partea comercianţilor, căci kilogramul de cartofi e 2 lei, dar cel de carne e 17 lei", spune deţinătorul francizei.

Restaurantul din Lotus a fost deschis de Mircea Maghiar, care a vrut să aducă în oraş produsele Dabo Döner. "Am mâncat produsul în Arad. Şi, fiind foarte bun, m-am interesat mai mult despre el şi am vrut să-l aduc şi pentru orădeni. Am văzut şi că Horia Vârlan e imaginea francizei, un chef exigent care promovează produsele naturale", spune acesta.

Un döner de pui costă 14 lei. În meniu, orădenii vor găsi şi produse precum döner de vită, dürüm de vită şi de pui, sandwich cu şuncă şi caşcaval, hamburger, sandwich crispy sau cu şniţel de pui, cheeseburger şi döner box.

Oricare dintre sandwich-uri poate fi cumpărat sub formă de meniu, care include o porţie de cartofi prăjiţi şi un suc, clienţii economisind în felul acesta 5 lei decât dacă ar fi cumpărat produsele separat.

Dabo Döner şi-a făcut intrarea pe piaţa din România în 2013 şi în scurt timp a ajuns unul dintre principalii jucători din domeniul restaurantelor-franciză. Restaurantul din Lotus Center va fi deschis între orele 10 şi 22, la fel ca mallul care-l găzduieşte.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON