URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Ianuarie 2012, 13:34

Fata preşedintelui (FOTO)

Fata preşedintelui (FOTO) GAZDĂ LA MALL. La fel cum o face în cele două emisiuni pe care le realizează la TVS, "Cappuccino de dimineaţă" şi "De vorbă cu...", Mihaela Bar îşi foloseşte talentul de comunicator şi pentru prezentarea evenimentelor organizate de Oradea Shopping City
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Spune că celebritatea nu i-a lipsit niciodată. Fata cea mare a PSD-istului Mihai Bar, fost deputat şi preşedinte al Consiliului Judeţean, a primit mereu atenţie, mai ales din partea cârcotaşilor, care nu s-au ferit să o critice doar pentru că era fiica politicianului.

Pentru a le demonstra că poate să se afirme prin forţe proprii, Mihaela Bar a studiat televiziunea la Bucureşti, iar acum prezintă două emisiuni la TVS, intrând astfel în casele orădenilor zi de zi.

Bună dimineaţa, Oradea!

De peste un an şi jumătate, orădenii se trezesc cu Mihaela Bar. Cooptată în echipa matinalilor TVS iniţial doar ca o soluţie temporară, pentru a o înlocui la "Cappuccino de dimineaţă" pe Romana Fărcaş (după ce aceasta s-a mutat la Cluj cu iubitul fotbalist), Miha a rămas în cele din urmă partenera de emisiune a lui Vlad Tătaru. "Nu credeam că voi putea să mă trezesc devreme, să mă aranjez şi să zâmbesc indiferent cum eram dispusă. Dar mă distram atât de bine cu Vlad, care mă făcea mereu să râd, încât în scurt timp a devenit ceva natural. Şi ceilalţi colegi mi-au spus că mi se potriveşte", povesteşte prezentatoarea.

Întinsă pe durata a două ore, de la 9 la 11, "Cappuccino de dimineaţă" se vrea o emisiune care să ofere bună dispoziţie, dar şi să promoveze artiştii şi evenimentele oraşului. De câteva luni, Mihaela are un nou coleg de prezentare: directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu. "La început am avut reţineri, fiindcă nu ne cunoşteam, dar ne-am obişnuit unul cu celălalt. Eu sunt mai slobodă la gură, el mă mai temperează", recunoaşte bruneta.

Maestră de ceremonii

Cu câteva luni înainte de a ajunge la emisiunea matinală, Miha realiza deja seria de interviuri "De vorbă cu...", la propunerea prietenei sale Oana Mudura, managerul postului. Difuzată în fiecare luni de la ora 20 şi în reluare în weekend, emisiunea prezintă mereu câte un personaj local interesant.

Dar munca Mihaelei nu se opreşte la televiziune, căci împreună cu sora mai mică, are o florărie, iar de când s-a deschis Oradea Shopping City a devenit şi MC-ul tuturor evenimentelor organizate de acest centru comercial. "De multe ori lucrez şi în weekend, dar nu mă simt obosită. Încă din liceu îmi plăcea să mă implic în cât mai multe evenimente, să le prezint şi să le promovez", spune Miha.

Fiindcă a studiat televiziunea la o şcoală din Bucureşti, orădeanca încă cochetează cu ideea de a lucra în Capitală. Nu ştie, totuşi, dacă o va şi face. "La 20 de ani m-aş fi dus să lucrez şi pe gratis, numai să ajung vedetă. Acum probabil m-aş duce doar pentru mulţi bani", zice ea, deşi nu se plânge de veniturile pe care le realizează.

În centrul atenţiei

Fiică de VIP, a fost mereu în centrul atenţiei. "Eu nu sunt Miha, ci Miha Bar. Numele acesta mă urmăreşte. Mi-a adus şi avantaje, dar şi dezavantaje", se destăinuie ea. "Când eram adolescentă puteam intra în orice cerc, căci dădea bine să fii amic cu fata lui Bar. Dar prietenii adevăraţi mi-au rămas aceiaşi", povesteşte ea, mărturisind că cele mai multe comentarii la adresa sa au fost, totuşi, răutăcioase.

"Acum mă mai afectează cel mult 5 minute. Am învăţat să iau lucrurile aşa cum sunt, încă de când tata era în prim-planul politicii", explică prezentatoarea. Şi, tocmai fiindcă mereu a fost asociată cu tatăl, vrea să iasă în faţă doar prin propriile realizări. "Cred că am complexul numelui de familie, şi de aceea am făcut din televiziune o meserie, ca să-mi pot arăta personalitatea. Celebritate am avut de mică...".

Spre altar

05 Miha si Adrian.jpgSăptămâna aceasta, pe 24 ianuarie, Miha a împlinit 30 de ani, dar susţine că nu o afectează absolut deloc schimbarea prefixului. "Mă simt exact ca la 20 de ani, dar cu mai multe responsabilităţi. Ce-i drept, nu mai ies atât de mult în oraş, dar am şi weekend-uri în care o fac lată", zice ea zâmbind.

Cum munca a ţinut-o foarte ocupată în ultimii ani, a tot amânat căsătoria cu iubitul ei, Adrian Matica (foto), alături de care este de 9 ani. "Îmi doresc o nuntă neconvenţională, dar pentru a o planifica îmi trebuie timp. Mi-am promis s-o fac anul acesta sau cel târziu anul viitor", spune ea. Cât despre viaţa ei agitată, între apariţii TV, evenimente de tot felul, ieşiri în oraş şi excursii, e convinsă că multă lume o invidiază. "Sunt o norocoasă!", admite ea. Şi cine s-o contrazică, dacă chiar aşa e?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
56 Comentarii
ELITA LU'TATA
Vreau sa va precizez ca sunt si oameni valorosi in Oradea. Cunosc personal adevarate valori, talente artistice, filologi merituosi, scriitori tineri foarte intelepti, dar nu o sa ii vedem niciodata la televizor, in politica sau la ziar.Si stiti de ce?CA NU AU SPATE! CA NU AU BANI, FIR-AR A NAIBII DE TREABA! Daca esti un mare * cu taica-tau politician sau baron local, esti TARE!Dar daca parintii tai sunt no name, simpli muncitori sau functionari, adica clasa de mijloc si de jos, nicidecum ELITE, esti praf! Si uite asa se distruge o societate, care altadata era model de etica, moralitate si stiinta...
Postat 20 Octombrie 2012, 23:31 de andra
REDUSI
cati redusi mintal pe aici, scapa-i Doamne greutati.
Postat 22 August 2012, 05:31 de rem
Mihutza
Tin minte cand Miha dadea chefuri in "penthousu" lu taicasau din Bucuresti. Penthousul era apartamentu care il facilita statu, la deputatii care veneau din provincie si stateau in Bucuresti. Nu prea statea taicasau acolo, mai tragea chiulu si el ( destul de des tin sa precizez) :)
Postat 01 Iulie 2012, 11:13 de axxii
@smaranda chisbora
@ jurnalistei Smaranda Chisbora. Ce fel de jurnalista esti,daca lasi "sa se puna praful" pe fofoloanca prietenei tale,pe care o ridici din colb si noroi.Nu vezi ca pe timp de vara,nimfomana ta prietena,mai poarta cizme si chiloti cu manecuta? Mai Smarando,si eu care credeam ca-n capsorul tau este un pic de minte.Dar,vai,se poate? Chiar vrei sa-l pui in rama acest articol de beee? Pai si poati,cucoana?Chiar asa? Jenant madam,jenant...
Postat 21 Mai 2012, 10:52 de moromete
EI,EI EI
FATA,FATA VMAI BINE VEZI/TI DE VARFUL NASULUI SI INCEARCA SA FI CU PICIOARELE PE PAMANT,NORMAL CA AI MERGE LA BUCURESTI IN TELEVIZIUNE DACA TE/AR BAGA CINEVA IN SEAMA.....HMMMM SI DACA TE/AR MAI BAGA TIGANU ALA BORAT CE ITI DADEA BANI PT O CLANTA,MIHAAAA REVINO/TI!!!!!TOT BUCURESTIUL TE CUNOASTE CINE ESTI!!!!!!!!!!!!PACAT DE PRIETENUL TAU CA TE ACCEPTA ASA C,U,R,V,A CUM ESTI CA ALTFEL NU TE/AR MAI LUA NIMENI CA DOAR SI TIGANU ALA DE BUCURESTI TI/A DAT LIBER, DESI ERA FOARTE NASOLLLL NICI ALA NU TE VREA!!!!!!!!!!!!
Postat 17 Aprilie 2012, 00:39 de bani,bani,bani
EI,EI EI
FATA,FATA VMAI BINE VEZI/TI DE VARFUL NASULUI SI INCEARCA SA FI CU PICIOARELE PE PAMANT,NORMAL CA AI MERGE LA BUCURESTI IN TELEVIZIUNE DACA TE/AR BAGA CINEVA IN SEAMA.....HMMMM SI DACA TE/AR MAI BAGA TIGANU ALA BORAT CE ITI DADEA BANI PT O CLANTA,MIHAAAA REVINO/TI!!!!!TOT BUCURESTIUL TE CUNOASTE CINE ESTI!!!!!!!!!!!!PACAT DE PRIETENUL TAU CA TE ACCEPTA ASA C,U,R,V,A CUM ESTI CA ALTFEL NU TE/AR MAI LUA NIMENI CA DOAR SI TIGANU ALA DE BUCURESTI TI/A DAT LIBER, DESI ERA FOARTE NASOLLLL NICI ALA NU TE VREA!!!!!!!!!!!!
Postat 17 Aprilie 2012, 00:27 de bani,bani,bani
Mare e gradina domnului,mica poarta raiului !
iiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhaaaaaaaaa calu
Postat 12 Martie 2012, 13:04 de :)))))))
sdfsdf
CENZURAT
Postat 03 Martie 2012, 15:34 de gdf
FLORITA PULI BUMBULUI
Arati precum Florita Puli-Bumbului,din satul Sugaci
Postat 07 Februarie 2012, 19:50 de moromete
dl
Ii buna , da taica-su-i un bou
Postat 03 Februarie 2012, 23:16 de io
ADMIRATOR
SUPER FRUMOASA
Postat 02 Februarie 2012, 08:12 de ANONIM
BRAVO MIHAELA
O gramada de comentarii rautacioase:) Specific poporului roman. Bravo ei ca a reusit sa faca ceea ce si-a dorit,indiferent ca e fata lui x..E MULT MAI OK DECAT ROMANA :))
Postat 31 Ianuarie 2012, 19:59 de Dianna
biatch!
P.S. as dori din suflet sa ma pot trezi dimineata devreme....ca sa ma pot pisha` in "capuccino`ul tau" ..........................de dimineata
Postat 31 Ianuarie 2012, 02:05 de incontrol
biatch!
Nu zic ca arata bine....unii spun k ii frumoasa....altii ca ii urata si ii curge scuipat din gura....nu stiu cat de importanta ii problema asta atunci cand prezinti o emisiune....insa un singur lucru ii clar...la cum prezinta asta emisiunea....indiferent ca il avea pe imbecilu ala coleg(care sigur era semiretardat)...sau pe "nimeni-pe-lume" àsta....la fel poate prezenta si un copil autist pana in maxim 16 ani.........personal imi pari o beshina de femeie...la fel ca tarfele alea doua gemene....care atata * or luat....ca daca o pui una langa alta....faci lejer oradea-timisoara.....asta este....marile tarfe ajung mari vedete....
Postat 31 Ianuarie 2012, 02:04 de incontrol
penibila
Fata draga , ai atatea aere ca ar umfla si un dirijabil si nu stiu de ce ! In afara de faptul ca dai din maini incercand s-o imiti jalnic pe Raduleasca , tusesti , te scarpini la nas si razi gutural ,nu faci nimic .A , ba da , intrerupi invitatii intervenind si vorbind tu in locul lor impreuna cu la fel de penibilul si tembelul de Tatar ( bine ca nu mai e ! ) , ca de multe ori, in putinele minute in care te vedeam ma intrebam de ce aveti de fapt invitati .... pt ca la voi totul era aproape un monolog , dar si ala cat se poate de PE-NI -BIL ! Si mai lasa-ne cu tac-tu ca stim noi cine a fost : un mare tzaranoi care intamplator a ajuns presedintele CJ... na , de acolo si celebritatea ta ,in rest esti OOOOOO !!!!
Postat 31 Ianuarie 2012, 00:26 de tvs never ever
auzi la ea...hahahahahahahaha
"Când eram adolescentă puteam intra în orice cerc, căci dădea bine să fii amic cu fata lui Bar.:)))))))))))))))))))0ce bine am ras,esti prafffffffffffffffffff
Postat 30 Ianuarie 2012, 23:20 de te cunosc...
Invidie si rautate
Incredibil! Nu-mi vine sa cred cata rautate si invidie poate sa zaca in anumite persoane Nu o fi Miha Bar cea mai frumoasa si cea mai modesta femeie din Oradea, dar cu siguranta nu e nici urata si nici proasta. Mie mi se pare ca da bine pe sticla si ca e desteapta. Cu dragostea cred ca sta ea mai prost. Cam de multisor spune ca o sa se marite cu slobozu asta efeminat, dar sunt curios daca el stie ca o sa se insoare cu ea...
Postat 30 Ianuarie 2012, 15:33 de cristian
practica ne omoara nu scoala!
ei na ca prezentatoare TV Mihaela Bar de ce credeti ca scrie in Engleza pe facebook:))))))! ca sa nu vedem cum incurca gramatica , ne mai miram de ce pot altii daca cei care au un rol de indrumator TV este analfabet cu diploma, practica ne omoara nu scoala! Asta este Politica in Romania o clasa de analfabeti cu spaga si mita adika coruptie cat cuprinde vrei sa intri in barouu banii, vrei sa fi expert banii , cate va sutimi rezolva problema nationala:)) CORUPTIE.
Postat 30 Ianuarie 2012, 10:41 de practica ne omoara n
neconcludent
Jurnalistii astia...nici macar nu stiu cat de mult denatureaza realitatea. Miha Bar nu este, nu a fost si din pacate are mici sanse sa ajunga vreodata o celebritate. Nici macar foarte norocoasa nu este. Se mai imbarbateaza ea cu norocul, ca sa depaseasca mai usor problemele cotidiene. Foarte bine! Daca vrea un sfat prietenesc, eu cred ca notorietatea pentru ea este o gresala. Tatal ei a fost intotdeauna un personaj controversat. Ea are unele complexe legate de acest lucru. Prin activitatea de la televiziune nu numai ca nu-si va depasi aceste complexe care o supara evident, dar le va amplifica. Comparatia cu Vuscan este oarecum indreptatita. Amandoi ar fi mult mai castigati daca ar pastra un "Low Profile"
Postat 30 Ianuarie 2012, 07:05 de Obiectivitate
ce vaca
doar taranca asta si horica uleiosul vuscan mai lipseau de la postul asta TV, sa ne dea lectii de tras prafuri pe nas, injectii in vena, omorit pietonii cu masina lu\' tata si facut praf si pulbere in cluburi tot pe banii lu\' tata...
Postat 29 Ianuarie 2012, 22:13 de a
Ai
CENZURAT
Postat 29 Ianuarie 2012, 21:47 de Io
Huu... rapanosilor !
:)))) Labagiilor, nu mai injurati, bucurati-va !
Postat 29 Ianuarie 2012, 16:41 de Loaici
care fata ?care presedinte?
Poate fata FOSTULUI presedinte ! Sau o fi tac-su presedinte la asociatia de locatari. In general la bloc ii aleg pe ,,fostii'' in ideea ca ,,dom'le, mai cunoaste, il mai stie lumea''....Adevarul e ca dupa ce ai fost ejaculat, toti se spala pe maini de tine !
Postat 29 Ianuarie 2012, 16:06 de gâgă
Da sigur.
Da sigur SINMARTIN.....noi toti astia "ZAMPARAGII" suntem invidiosi...am vrea si tzatze lasate pana la burta,o punga de dinti de proasta calitate in gura si un tata de talia lui misu bar......
Postat 29 Ianuarie 2012, 14:08 de KORPAS
obosita
vai,numai sorasa aia mai mica,e mai batrina deci miha, ce expirata !!!! Ce nasoala!!!! Penibila !!! Babaciune oribila!!!!!!
Postat 29 Ianuarie 2012, 14:07 de zorro
INVIDIE
FELICITARI MIHAELA SI LA MULTI ANI ! SA STII CA INVIDIA E MARE. IN CEEACE II PRIVESTE PE CONTESTATARI,....NISTE ZAMPARAGII SCALDATI IN ANONIMAT.
Postat 29 Ianuarie 2012, 13:55 de SINMARTIN
Iuuuu...
Ma intreb ,oare cine dracu i-o pus si la proasta asta dintii ?? Stevie Wonder..??? Ca sigur o platit o multime de ieuroi pe ele...;-)))
Postat 29 Ianuarie 2012, 13:12 de korpas
rautate la maxim
Cata rautate, cata invidie....va plictisiti tare rau daca stati sa-i barfiti pe altii care au reusit in viata!!! Miha, cei ce te cunosc te admira...cei ce te barfesc te invidiaza ca nu arata ca tine, ca nu sunt ca tine!!! go on...your cool!!!
Postat 29 Ianuarie 2012, 12:48 de x
intrebare
Fac, vorba aia, si eu o intrebare: cine naiba e Bar, taticul femelei cu voce cavernoasa? Cine e Miha Bar asta si de ce apare la gazeta? E o varianta de Vuscan dar cu tzatze mai mari si lasate!
Postat 29 Ianuarie 2012, 10:11 de un oradean
o ratata
ooo ratata ca taica suuu:)))))) la relatiile ei trebuia sa fie in strainatate ,socializeaza pe facebook numai in engleza dar este prezentatoare TV ! vai de ea si neamul ei de betivani:))
Postat 29 Ianuarie 2012, 09:39 de o bala ratata
Daaa sigur
Da, deci acum am inteles dece lucreaza fata asta la TVS....Nici nu puteau gasi fata mai desteapta,frumoasa,culta...etc.etc. In tara asta de *, daca esti copil de politician, sef de politie etc...esti mai destept si mai frumos decat restul.
Postat 29 Ianuarie 2012, 09:30 de Sabau
STIM NOI
VAI MIHA STIM NOI CA SI ACUM MAI SCAPI CATIVA STROPI IN CHILOTEI CAND TE GANDESTI LA HORICA CHIS DAR NAH CE SA ZICEM CA INCA MAI SPERI SA SE REANTOARCA ACASA LA TINE SI DE AIA TOT AMANI NUNTA,PACAT DE BAIATUL ASTA ADRIAN CA PE TINE HORICA CHIS SCRIE STII TU ASTA....PUSI DE LA SPANIA
Postat 29 Ianuarie 2012, 01:54 de BASESCU
Numai bine, Mihaela!
Cei care au copii nu pot raspunde sincer la 2 intrebari: care este cel mai frumos copil din lume, respectiv ce nu merita copilul tau? Cei rautaciosi sa nu uite: "ceea ce nu-ti place, altuia nu-i face".
Postat 28 Ianuarie 2012, 23:40 de Romanul normal.
o tot face lata
vedeti ca nebunii nu se sinucid cand o fac lata si se sinucid cei echilibrati, miniuna ne este calau in viata.Mars javra pdl ista sau puiut de comunist cum zice Basescu :))) care o mai face lata :)) cu cati, asta nu se marita ca nu o ia niciunul la cum arata elefant.
Postat 28 Ianuarie 2012, 21:45 de asta nu se sinucide
o BEȚIVANCĂ
ASTA E TOVARASA CU * DE GILDA....NISTE PARVENITE SI BEȚIVANCE .AU UN LIMBAJ CIND SE INTILNESC DE ȚII RUSINE SĂ LE ASCULȚI ,IAR PROSTUL CARE O IA DE SOȚIE RĂU L-A BĂTUT D-ZEU..............
Postat 28 Ianuarie 2012, 21:34 de GIGIO KENT
e plin de BETIVI
ia vezi clanul Ungur :)) ia vezi Bar vai de multe ori ma intreb de ce nu au facut un singur partid cel al BABILONULUI, in PNL idem afemeiati si secta practic avem o viata mizerabila pentru ca ii ignoram ca prezenta , du te fata si te spala pe gura c and iesi la TV si mai fa gargara cu musetel prinde bine la colegi :))).Vorbeste mult si prost oricat o considerati de emisiune live , pacat de copii ca au parte de asa cultura demna de groapa de gunoi.De ce nu prezinta emisiuni culturale profesori ?
Postat 28 Ianuarie 2012, 21:30 de in PSD ca si PDL
doamne apere si pazeste
" celebritate am avut de mica ".... doamne apara si pazeste !!!!!! prin scutece o rabufnit celebritatea ? daca doriti sa va stricati ziua serviti " un cappuccino de dimineata "
Postat 28 Ianuarie 2012, 20:50 de stelu
parerea mea
Fiecare are dreptul sa-si exprime parerea, dar nu este usor sa faci o emisiune live. Mie imi place foarte mult si urmaresc cu placere emisiunea, desi nu o cunosc personal. Asa ca, Mihaela, iti doresc mult succes si nu pleca urechea la carcotasi!
Postat 28 Ianuarie 2012, 20:30 de A
Penibil ...
Penibil articol Penibila aratare
Postat 28 Ianuarie 2012, 20:18 de papagiotis
Glumita nevinovata
Mi HABAR.M-a emotionat profund palmaresul plin de vicisitudini al acestei tinere...Jane Austin n-ar fi putut descrie greutatile cu care s-a luptat...iesind victorioasa.\"Strasnica izbanda!\" -ar exclama Hans Castorp din \"Muntele vrajit\".E linistitor ca jurnalismul bihorean a-ncaput pe maini dibace.Cui ii plac florile om rau nu poate fi...
Postat 28 Ianuarie 2012, 20:04 de gyorgy tozser
@gramatica !
La masculin plural forma corecta este ACEIASI ! Scurt si clar !
Postat 28 Ianuarie 2012, 19:51 de .
tulai doamne
Unde-a facut asta scoala de tembeliziune ?? Hai sa fim seriosi ! Aaaaa... ! "...la propunerea prietenei sale Oana Mudura, managerul postului" !? Asa da, acum stim exact ce mare scula de televiziune e si "Miha" ! Normal, daca e prietena cu Oana, poa' sa fie prwoasta cu crengi, tot apare la tv :))))) Bine ca s-a pozat cu fusta pana-n fund, da' cu album cu Dali pe masa :))))) La multi ani, desi stim ca la 30 incepi sa te-ngrijorezi ca nu te mai ia nici asta :)))))))))))
Postat 28 Ianuarie 2012, 19:48 de Isteteanu
ORICE *
CENZURAT
Postat 28 Ianuarie 2012, 19:11 de morosanu
replica la articol
Romanii fiti decenti!bihoreni fiti decent!iDecit sa jignesti o femeie ,mai bine sa o lauzi ce mari si frumoase are defectele (acelasi lucru cu jignitul ):))=))Cind avem timp mai vizionam programul de dimineata la TVS dar este slabut ,stiri de 10 minute reclame de 20 de minute ,si muzica de 30 de minute ,lipsesc multe de la TVS ,dar in special lipseste informarea catre bihorean in 10 minute de stiri repetate de 3 ori te-a informat ,si p;oti ca sa-ti continui activitatea !:))=))Referitor la Miha Bar nimic de comentat ,numai ca este fata lu tata ex presdintele PSD Bihor Mihai Bar ,a avut dreptate odata afirmaind ,,cunoaste totii membrii PSD Bihor``ADEVARTAT! numai ca dusmaniile sunt multe in PSD Bihor si nu prea-l vad inca un mandat de consilier judetean la dusmania pe fata care o are cu senatorul PSD Ioan Mang ,noah asta-i parerea unui bihorean simplu membru de PSD,o simpla parere doar ! :))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 28 Ianuarie 2012, 19:02 de Romanul Simplu
@ puskas
bai prostovane, fetele tale unde "fac" cariera, la BBC, CNN ori la buda... si pesta pe centura ????
Postat 28 Ianuarie 2012, 19:00 de @ puskas
ioiiiiiioi roujii cu gasca
nea bare, pdl, usl, udmr = aceiasi mizerie.
Postat 28 Ianuarie 2012, 18:35 de giorghi touser
irelevant
"Dar prietenii adevăraţi mi-au rămas aceeaşi" -> din neatentie sau nestiinta scrieti in felul acesta? "aceeasi" e feminin singular, "prietenii" e masculin plural. Faceti corect acordul!
Postat 28 Ianuarie 2012, 18:28 de Gramatica!
Fata lui tata...Care tata ?!
E fata lui bar ala care pe vremea lui pingelica freca menta pe la centrul de calcul ?! Daca DA, atunci nu minte fata cand zice ca ,,o mai face lata'' ! Pai tac-su ardea niste betii....intra in coma nu alta ! Da-l evitau ,,baietii'', el bea cu fraierii, se imbata si-l apuca cheful de imbarligat. Mai si lua peste bot, ca se lega de cate o muiere si cum era pleasna, nu vedea ca aia nu-i singura. Ce sa-i faci, gura bate...Vad ca n-a prea contat, a ajuns sus, dar nu s-a tinut, s-a scapat la vale. Cat despre fiica-sa, mai multa modestie ! Smerenia nu strica nimanui, mai ales ca (deocamdata) e DOAR fata fostului.... !
Postat 28 Ianuarie 2012, 16:26 de mircea gal
No
Cum Doamne resusesc numai unii sa fie la TV? Sa nu-mi spuneti ca tipa este o capacitate intelectuala.De fitze si cizmele el blanoase e plina lumea ( ex:Ilinca Vancea- o fufa). Nu pot oare oamenii capabili sa ajunga sa castige un ban si ei? Trebuie neaparat sa fie fiica lui cutare???.Daca tot este asa desteapta si frumoasa sa incerce sa faca cariera in Marea Britanie sa ajunga la BBC si apoi sa vina in Oradea.
Postat 28 Ianuarie 2012, 15:45 de puskas
cum arata?
CENZURAT
Postat 28 Ianuarie 2012, 15:14 de alina
DA,DA!
Da ! ne invioreaza cu craci adanci si tate mari puse pe ecran !!!!
Postat 28 Ianuarie 2012, 15:10 de inviorat
varsta reala 42
asta are dantura pusa? ai de capul meu, baba rau , toate fara dinti naturali au o saliva ca vomiti .
Postat 28 Ianuarie 2012, 14:49 de ce baba
varsta reala 42
cum a iesit in poza cu mosul , voi radeti de ea , serios eu 42-45 ii dau , machiajul o imbatraneste rau . ARE fund si sani mai putin genul vaca, caprele au sanii le curg in jos.
Postat 28 Ianuarie 2012, 14:46 de ce baba
cate kg are mata asta?
are 80 kg ? e foarte grasa pentru 30 de ani, du te si tu la un SPA ca te intrec PDL istele in frumuste .L a trezeci de an ai trebuie sa i stralucesca fata si ochii de tinerete, ofilita sau consumata rau estem!
Postat 28 Ianuarie 2012, 14:43 de alta mata alta moda
dar mai este una la alt post tv o voce pitigaita zici ca intra cioburi de sticla in piele :))
INSUPORTABILA creatura de acee nu deschid TVS ul:)) inainte ma uitam mereu la TVS in afara de OCTAVIAN HARAGOS nimic BUN nu mai ofera TVS -ul, pacat si jalnic a ajuns Oradea!
Postat 28 Ianuarie 2012, 14:39 de insuportabile
ce voce are de barbat ca taica suu, zici EBA zici BAR :))
vrea la 30 de ani sa se simta ca la 50!! alta muritoare de foame fara taticutu=EBA a vem milioane de EBA in RO mania .
Postat 28 Ianuarie 2012, 14:35 de ooooooooooooooo vai
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON