URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Martie 2010, 17:50

Sexy-Naty

Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
Sexy-Naty Sexy-Naty
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dornică să se afle mereu în mijlocul celor mai importante show-uri de modă, Natalia Pitaci face naveta între Oradea şi Constanţa, oraşul care, de un an încoace, i-a devenit a doua casă. Îi convine situaţia, căci şi aşa nu-i place să stea prea mult timp în acelaşi loc.

Cu voinţă de Leoaică, Naty, cum îi zic prietenii, vrea să înceapă o afacere de organizare de evenimente pentru că, astfel, va rămâne în lumea modelingului şi după ce nu va mai fi ea în centrul atenţiei.

Marea, a doua casă

În urmă cu mai bine de un an, Natalia s-a îndrăgostit de un constănţean care a convins-o să locuiască la el. Iar cum fetei îi place la mare, n-a stat mult pe gânduri. Frumoasa şi-a continuat acolo cariera de model, începută în urmă cu 8 ani la Oradea, şi a reuşit să intre în circuitul prezentărilor de acolo. De aceea, chiar dacă iubirea a trecut, iar cei doi s-au despărţit, Naty s-a decis să rămână o vreme în Constanţa. "Se câştigă mai bine decât aici", explică fata, care împarte la malul mării un apartament cu o prietenă.

Totuşi, orădeanca vine des acasă, căci are o colaborare şi cu agenţia Mr. M Models, şi nu ratează niciun eveniment local. În felul acesta, poate sta când şi când şi cu familia, care, deşi îi înţelege stilul de viaţă, îi duce totuşi dorul.

"Unii zic că-s figurantă"

La 26 de ani, Natalia spune că nu s-a săturat de catwalk. "Vreau să profit de tinereţe şi să prezint modă până la 30 de ani", plănuieşte ea. Dar nici după această vârstă nu are de gând să abandoneze domeniul, intenţionând să se ocupe de organizarea show-urilor de modă. "Aş putea folosi mai departe ceea ce am învăţat în 8 ani petrecuţi pe pasarelă", spune Natalia.

Obişnuită cu creaţii vestimentare care mai de care, fata şi-a format gusturi extravagante. Dar faptul că e mereu aranjată, precum şi obişnuinţa de a-şi alege prietenii pe sprânceană, i-au atras multe antipatii. "Pentru că nu stăteam de vorbă cu oricine, am fost catalogată ca fiind o figurantă", povesteşte chiar ea. A hotărât, totuşi, să nu-i pese, pentru că are dreptul să-şi aleagă şi prietenii, şi stilul de viaţă. Doar e Leoaică şi face ce vrea...


EXTRAVAGANTĂ

Natalia Pitaci
Vârstă: 26
Ochi: negri
Zodie: Leu
Înălţime: 1,70
Măsuri: 85-61-90
Greutate: 52 kg
Hobby: călătoriile, dansul

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Adevar!
Salutare tuturor!as avea ceva si eu de adaugat dupa toate cele declarate de domnisoara naty:) PRETENTII,MOFTURI,FITE,intr-un cuvant lesinata de ea ca ea ce frumoasa e...Eu o cunosct fttttttt bn...e din Jud.Satu-Mare,Oraselul,Tasnad:)) de unde BIHOREANCA?:)))))) serios!!!!!!!!chiar nu are la ce sa fie cu fite,ca........eu nu degradez pe nimeni,dar ca nu provine din fam mareeeee,si aia e ftttt sigur!!!!!!Mama ei lucreaza ptr600ron la firma de security la electrica din oraselul Tasnad,Fratele ei lucreaza ca ospatar tot in oraselul Tasnad:),sora ei a plecat de acolo din Tasnad,iar tata ei e pensionar!Ca e o mistocara si o increzuta plina cu botoxuri...e ft sigur!!!!din 6 in 6luni umbla la botox.daca e asa frumoasa cum se vede ea....dc umbla cu botox?o sa vreau sa o vad cand o sa ii cada fata in bucati pe la40de ani!:)) Si dc nu are iubit?ca e o histerica!!!o cunosc ft ft bn,inca si prea bn!!!!!!!asa ca eu nu tare iau in seama FRUMUSETE ARTIFICIALA!!!DAAA....DACA ERA FRUMOASA NATURALA...DAR E ARTIFICIALA 100% :))
Postat 06 Noiembrie 2014, 00:57 de Satmareanca
Oradeanca My ass
Oradeanca pe naiba ca e dintr-un orashel din jud SM, unde si-a castigat reputatia de cea mai producatoare fata...a produs si in LOTUS, asta e, ce mai, si un prieten cu lipsuri, pui mana pe telefon si suni, vine fata si ii umple toate lipsurile, asta cu pasiune pt. ketualc e doar de fatada, ne-am obisnuit, saloane de masaj....si alea alea.
Postat 08 Decembrie 2010, 10:22 de GrotescZatu
VARZA
zici cai bunica la fata e asta in modeling
Postat 02 August 2010, 20:11 de BOGDAN
fatza
ai dreptate, carcasa arata acceptabil, dar monitorul e iesit din garantie :)
Postat 12 Martie 2010, 08:56 de io
op
au disparut cumva bucatzile bune din oradea de puneti numai poze cu expirate, la ce fata are in poze mai bine fara ea pe site
Postat 09 Martie 2010, 09:25 de io
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON