URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Decembrie 2018, 12:00

Suc cald, pentru suporteri: Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea, la Târgul de Crăciun (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce au avut un parcurs destul de bun în prima parte a campionatului la primul sezon de când se află în Liga a IV-a, fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea au continuat seria activităţilor extrasportive, prin care şi-au propus să interacţioneze cu suporterii şi, de asemenea, să promoveze culorile şi simbolurile clubului.

În perioada Târgului de Crăciun, cel mai nou club din Oradea are o căsuţă unde reprezentanţii clubului oferă trecătorilor suc fierbinte de mere pentru o donaţie de minimum 5 lei.

Zilele trecute, la căsuţa marcată printr-un echipament "alb-verde", au fost prezenţi şi jucătorii echipei, împreună cu staff-ul tehnic şi administrativ.

"Am ieşit cu băieţii la Târgul de Crăciun, să servim pe cei care doresc să încurajeze Clubul Atletic Oradea, cu un pahar de suc de mere cald şi să fim cât mai aproape de oamenii care ţin la acest club, care iubesc clubul nostru şi care apreciază ceea ce facem noi", a declarat Florin Mal, preşedintele clubului CAO.

Componenţii clubului CAO 1910 Oradea nu se află la prima acţiune de acest fel, anul trecut ei fiind prezenţi în Piaţa Unirii, unde au vândut chips-uri.

Pe lângă acţiunea de la Târgul de Crăciun, reprezentanţii CAO au dus cadouri pentru colegii mai mici de la grupele de 2011 şi 2012 de la Centrul de Copii şi Juniori de la CSM şi au ajuns cu cadouri şi la copiii internaţi la secţia de Oncologie a Spitalului Municipal.

Se caută întăriri

CAO 1910 a fost înfiinţat anul trecut, iar în vara acestui an a promovat în Liga a IV-a, unde, la finele turului de campionat ocupă locul II, la patru puncte în urma liderului clasamentului, CSC Sânmartin. Orădenii au şanse reale de a câştiga campionatul, deşi, în vară, înainte de debutul competiţiei şi-au fixat ca obiectiv doar o clasare între primele patru locuri.

Conştienţi că lupta pentru câştigarea campionatului şi pentru promovarea în Liga a III-a este foarte dificilă, având în vedere şi faptul că liderul, echipa din Sânmartin, stă mai bine din punct de vedere financiar, conducerea clubului CAO intenţionează să-şi întărească lotul cu câţiva jucători care să acopere posturile deficitare din acest moment.

"Avem şi oferte deja pentru unii dintre jucătorii noştri, dar nu am dori să-i lăsăm să plece aşa uşor, plus că ne dorim să ne înărim", a mai declarat Florin Mal.

Acesta susţine că a primit asigurări din partea municipalităţii orădene că dacă echipa va promova, va fi susţinută şi de Primărie.

Până atunci însă, conducerea clubului CAO aşteaptă în continuare susţinători din rândul iubitorilor de fotbal, proiectul fiind "deschis tuturor celor care vor sa se implice". Cei care doresc să sprijine financiar echipa au posibilitatea să o facă în contul RO69INGB0000999906699847. Pentru mai multe detalii, reprezentanţii clubului CAO 1910 Oradea pot fi contactaţi la adresa de e-mail: info@caoradea.ro.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON