URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Decembrie 2017, 18:51

Oradea va găzdui anul viitor Campionatul European de Baschet U20 feminin – Divizia B

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O nouă veste bună pentru iubitorii sportului cu mingea la coș din Bihor! Oradea va găzdui, pentru a cincea oară consecutiv și a șasea oară în ultimii opt ani, un campionat european de baschet. Este vorba despre Campionatul European U20 feminin - Divizia B, care va avea loc în perioada 7-15 iulie 2018.

Decizia a fost luată de board-ul FIBA Europe, care s-a reunit în cursul zilei de sâmbătă, la Munchen, unde a dezbătut mai multe subiecte cu privire la baschetul juvenil, incluzând locul de organizare al fiecărei competiții destinate echipelor naționale.

Cu această ocazie, Oradea a fost desemnată gazdă pentru cel de-al doilea eșalon al competiției continentale feminine de tineret.

După cum anunță site-ul clubului CSM Oradea, „FIBA Europe nu a anunțat numele participantelor pentru acest eveniment, dar cert este că în vara lui 2018 vor juca 257 de echipe naționale în 16 competiții cu statut de Campionat European”.

De menționat că în sezonul 2017 la U20 feminin au participat 12 echipe naționale și este de așteptat ca numărul să fie același pentru turneul de la Oradea.

Divizia A a Campionatului European U20 feminin - ediția 2018 va avea loc în aceeași perioadă, la Sopron, în Ungaria.


Iată evenimentele similare care au fost găzduite de Oradea de-a lungul timpului:

Campionatul European U18 feminin Divizia A - ediția 2011

Campionatul European U18 feminin Divizia B - ediția 2014 (în parteneriat cu Timișoara)

EuroBasket Women 2015 (în parteneriat cu Timișoara și patru orașe din Ungaria)

Campionatul European U16 feminin Divizia B - ediția 2016

Campionatul European U20 masculin Divizia B - ediția 2017

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
ca tot e iarna
Prețul șlapilor a explodat! Îi cumpără cocalarii(giboancele oradene), ca să aibă cu ce se lauda in sala de sport!!!!!Cozi infernale în magazinele de șlapi, unde cocalari(giboni si giboance atat masculi cat si femelele oradene) se înghesuie să cumpere la prețuri exorbitante ultimele modele, cu care vor să se afișeze in sala de baschet imediat ce dă prima zăpadă,la un mare magazin de produse sportive a fost desființat raionul de accesorii pentru sporturi de iarnă și s-au comandat stocuri suplimentare de șlapi, pentru că zecile de mii de cocalari cu bani vor lua în curând cu asalt salile de sport!
Postat 05 Decembrie 2017, 11:21 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON