URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Decembrie 2012, 12:20

Clubul Crişul şi-a premiat sportivii începând cu atleta Dorina Korozsi şi echipele de polo

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Clubul Sportiv Crişul şi-a făcut bilanţul pentru anul 2012 şi miercuri, într-o gală, care a avut loc la sediul clubului, şi-a premiat laureaţii.

Încă de la început, directorul Ionel Bungău a ţinut să precizeze că a avut de-a face cu un buget auster şi că acesta este şi motivul care a dus la susţinerea galei de sfârşit de an la sediul clubului şi nu în altă parte, într-un local specific unui asemenea eveniment cum s-a întâmplat în anii trecuţi.

Ionel Bungău a ţinut să mai precizeze însă şi faptul că deşi clubul Crişul cuprinde o paletă de 17 discipline sportive, "doar vreo patru au punctat pentru acest clasament de final de an". O altă nemulţumire a şefului clubului Crişul a constat în însăşi forma întocmirii acestei ierarhii, "criteriul care se punctează în acest clasament nu este tocmai bun, conform cu realitatea, de aceea, sportivii care nu au intrat în această ierarhie, dar au avut rezultate bune în acest an, cum ar fi înotătorii, vor primi ulterior din partea clubului câteo plachetă şi o diplomă, în semn de recunoştinţă pentru rezultatele lor", a declarat directorul clubului.

Mai întâi au fost premiaţi sportivii de la categoria neolimpici. Cei trei remarcaţi fiind Patricia Poleac, Diana Poleac şi Arnold Gale, toţi de la karate modern.

La categoria speranţe au fost premiaţi apoi: Cristian Meheş (atletism), Sallay Tamas (înot), David Biro şi Bianca Benea (scrimă), precum şi echipa de polo copii.

În clasamentul sportivilor olimpici, pe locul X s-a situat Rareş Macaru, de la box, pe locul IX, Eric Vodă (înot), pe poziţia a VIII-a, Bianca Fekete (box), pe cea de-a VII-A, Daniela David, de la judo, iar pe locul VI, Ionuţ Gavriş (înot).

În prima parte a clasamentului principal, judoka Denisa Benţe a ocupat locul V, Barna Ruth (tot judo) şi poloiştii Cătălin Alexa, Bogdan Paleacu şi Alexandru Sfârlea au ocupat la egalitate poziţia a IV-a. Pe locul III a fost desemnată atleta Bianca Lazăr Fazekaş, pe locul secund, tot un atlet, Alexandru Meheş, iar pe prima poziţie, de asemenea o reprezentantă a secţiei de atletism, Dorina Korozsi, desemnată drept cea mai bună sportivă a anului la CS Crişul.

Au fost premiate apoi şi echipele, pe poziţia a III-a la masculin s-a situat echipa de polo juniori III, pe cea de-a II-a, echipa de polo juniori II, iar pe primul loc, echipa de polo seniori şi juniori I, fiindcă se ştie, echipa din Superliga Naţională este formată în mare parte din juniorii I de la Crişul. La feminin, a existat o singură premiantă, echipa de polo senioare, câştigătoare a primului titlul naţional din polo-ul feminin românesc.

Nu au fost urmaţi nici antrenorii, care, în marea lor majoritate, au primit câteo diplomă şi o plachetă din partea conducerii clubului. Cei mai merituoşi dintre ei şi care au fost premiaţi sunt: Mezei Tunde (karate modern), Nicolae Ile (scrimă), Cosmin Goina (înot), Mihai Mikloş (box), Kadar Karoly (atletism), Iles Zsolt (înot), Olimpia Ianc (judo), Livia Meheş (atletism), Eugen Băjenaru (polo) şi Ciprian Cîmpianu (polo), acesta din urmă fiind şi singurul reprezentant al clubului Crişul la Jocurile Olimpice din această vară de la Londra, în calitate de secund al lotului naţional.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Taranule!
Tu habarnistule! Pun pariu ca nu doar ca nu stii sa inoti , ci esti si un jegos nespalat.Ai gura mare .Ce mama dracului vrei sa bagi in ce gauri ?du`te fa`ti o gaura in perete si baga`ti acolo .
Postat 05 Ianuarie 2013, 21:20 de Poli
stiu bine sa inot
Stiu sa inot bine, nu asta e problema, problema ar fi daca as putea sa le fac fatza la toate intr-o singura zi, mi se par putin cam multe, dar oricum...super one as face cu ele nu altceva adica private spice :) de toate le-as da si in toate gaurile pe care le au :)
Postat 03 Ianuarie 2013, 21:02 de Raven
@Raven
hahahaha, vezi numai să nu te ineci =))
Postat 31 Decembrie 2012, 00:45 de h2o
wow
PFUUUUUU CE BUUUNE IS.........pe toate le-as lua la........si in toate pozitiile, acolo in apa.
Postat 20 Decembrie 2012, 18:45 de Raven
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON