URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 August 2011, 16:46

EXCLUSIV: Campionul naţional de judo Daniel Brata, reţinut la Oradea pentru tentativă de omor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au început, marţi, urmărirea penală împotriva campionalului naţional de judo Daniel Brata şi a colegului său din lotul masculin al României, Valentin Radu, pentru tentativă de omor calificat, primul fiind reţinut pentru 24 de ore.

Şeful secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Vasile Popa, a declarat pentru BIHOREANUL că cei doi tineri sunt acuzaţi că, în urmă cu o lună, au agresat un tânăr orădean în faţa unui club din municipiu.

"Procurorii au fost sesizaţi despre incident în cursul zilei de luni. În prezent se fac audieri în acest caz. Unul dintre agresori a fost reţinut, cel de-al doilea este plecat deocamdată din ţară. După întoarcerea şi audierea lui, se vor lua măsuri şi în cazul lui", a declarat procurorul Vasile Popa.

Incidentul s-a consumat în noaptea de 12/13 iulie, în clubul orădean Escape. Victima este Adrian Popa, un tânăr de 25 ani, consilier juridic la o firmă din municipiu, care se afla în local împreună cu doi prieteni şi care a fost atacat de cei doi judoka în momentul în care au ieşit din club, pentru a pleca acasă.

"Unul dintre prietenii mei a intrat în vorbă cu o fată care îi însoţea pe Brata şi Radu, nu ştiu ce anume au vorbit, însă în momentul în care am ieşit din club, ca să plecăm acasă, băieţii au ieşit după noi şi au început să vocifereze. Eu le-am spus doar că nu vrem scandal şi că plecăm, dar nici nu m-au ascultat. Erau băuţi şi voiau să se dea macho în faţa fetelor. Au început să ne lovească. Ceilalţi doi prieteni ai mei au reuşit să fugă, au scăpat doar cu câteva lovituri. Eu nu am avut noroc. M-au prins, am căzut, şi au început să dea cu pumnii şi picioarele. Nu ştiu cât, pentru că am leşinat. Când m-am trezit, eram singur pe stradă", a declarat Adrian Popa.

În urma loviturilor primite, tânărul a fost internat la Spitalul judeţean Oradea, cu multiple fracturi craniene, suferind două intervenţii neuro-chirurgicale, una la Oradea şi o alta la Timişoara. În ciuda eforturilor medicilor, însă, a rămas cu o paralizie pe partea dreaptă a corpului şi dificultate de vorbire.

Potrivit certificatului medico-legal, Adrian Popa are nevoie de cel puţin 80 de zile de îngrijiri medicale însă leziunile i-au provocat "o infirmitate fizică permanentă".

"Este regretabil că abilităţile dobândite ca urmare a practicării acestui sport de performanţă la cel mai înalt nivel au fost folosite împotriva unei persoane nevinovate a cărui singură vină a fost că s-a aflat în momentul nepotrivit în locul nepotrivit", a declarat pentru BIHOREANUL avocatul victimei, Răzvan Doseanu.

Apărătorul sportivului, avocatul Dorin Caba, consideră că acuzaţia formulată împotriva clientului său de procurori este greşită. "Părerea mea este că acuzaţia de tentativă de omor nu se susţine. În opinia mea încadrarea este greşită, este vorba despre o vătămare corporală, gravă, într-adevăr, dar nicidecum de tentativă de omor. Nu a vrut nimeni să se întâmple ce s-a întâmplat", a declarat Dorin Caba.

Avocatul susţine totodată că scandalul nu a fost provocat de sportivi ci de un însoţitor al victimei care s-a legat de Brata şi Radu în momentul în care aceştia se pregăteau să plece. "Cei doi, Daniel Brata şi Valentin Radu au urcat împreună cu fetele într-o maşină, un taximetru, iar tânărul care însoţea victima s-a legat de ei. A urmat un schimb de replici care a degenerat, iar victima s-a apropiat încercând să intervină. Din nefericire, gestul lui a fost înţeles greşit, clientul meu susţine că a crezut că intenţionează să-l atace. Consecinţele au fost, însă, foarte grave pentru victimă", a mai spus Caba.

Avocatul a mai declarat BIHOREANULUI că măsura reţinerii luată împotriva clientului său este exagerată. "Clientul meu este un om fără pată, un sportiv de excepţie. Nu are antecedente penale, nu e un infractor de rând, nu s-a sustras urmăririi penale, nu a fugit şi regretă nespus ce s-a întâmplat. În opinia mea nu se impunea reţinerea lui", a mai arătat avocatul Dorin Caba.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
43 Comentarii
invatati
Dragilor, învăţaţi să scrieţi!!!!!!!
Postat 20 August 2011, 01:17 de cris
ce vb dar Politia
pe cati ia nenorocit, dar Puscaria cine ii judeca, moarte probail, habar aveti ce vorbiti dar va place barfa ca realitatea nu o suportati din pacte si fericire pentru altii! Va place sa va considerati destepti, dar defaot sunteti simple carpe sociale de lustruit pantofii comunistilor care isi bat joc de neamul vostru:)) cum vedeti pe altul bun cum va roade invidia in chilotei:)) e NEVINOVAT indiferent ce decide justitia, e o simpla victima sociala.
Postat 11 August 2011, 11:06 de Doru
batausi interlopi
si a incheat cariera sportiva, nu conteaza, i s au deschis oportunitati de a si incepe cariera de interlop, stie da cu pumnu, altceva nu i mai trebuie, decit niste victime...
Postat 10 August 2011, 21:17 de asd
este grav
fugiti de voi si dati vina pe altii de ceea ce sunteti, fugiti dar de voi asta nu va da SANATATE:)) daca eram indragostita primeam mingi in cap si asta e un NOROC, nu! Nu eram atenta imi displacea dar nu stiam sa refuz si plateam, ma caleam:)) daca ii deschideam doasar penal colegei nu ma mai caleam ajungeam o blegoveana de muiere.Deci scumpelor adca nu va bat bartii, fratii tot va caliti cumva:))
Postat 10 August 2011, 15:50 de @cipi
grav
nici eu nu am trait in puf stai linistit,dar nu am luat mingi de baschet in cap :P dar in rest am conditie fizica si mi-am julit picioare si maini de destule ori, nu sunt din carton :))
Postat 10 August 2011, 15:41 de cipi ciup
grav
n-ai inteles ce-am vrut sa zic,dar in fine...oricare dintre noi ar fi fost in locul victimei si ar fi primit aceleasi lovituri in cap in acelasi loc,nu prea cred ca ar fi aratat mai bine dupa eveniment.Am specificat un caz particular in care cineva de la o singura lovitura poate sa cada (sau nu :) )si sa dea cu capul de ceva si muri pt ca are ghinion,asta nu inseamna ca toti barbatii cad si se lovesc la cap :))
Postat 10 August 2011, 15:38 de cipi ciup
este grav
inseamna ca voi traiti TELEVIZIUNEA si romanele de dragoste multumesc lui d-zeu ca am crescut intr un mediu violent, nu mi las organismul la schimb cu al vostru niciodata:)) deci dreptate avea cineva nu conteaza banii conteaza SAMANTA :)) vai si amar inseamna ca eu trebuia sa fiu moarta demult:))) cate mingi nu am luat cap de la BASCHET:)) da decate ori nu am cazut pe genunchi si coate si nu mi am rupt oasele , sunteti PUTREZIIIIIIIII asta e problema, PUTREZI de la raditatii, de la alcool sunteti SITA , cate kg puteti cara ? cat de mult puteti urca ? vai de voi! NU faceti copiiii, feresca ne D-zeu.
Postat 10 August 2011, 15:29 de @cipi
este grav
Noi Romania suntem VULNERABILI nu avem barbatii, va veti vinde casa ca barbatul ia una in cap si gata BODYGUARD privat=caine de paza, asta e viitorul,deci munciti, strangeti pentru altii ca primiti un pumn in cap si gata =PATUL sau morga.
Postat 10 August 2011, 15:24 de @cipi
pt ha ha
tu ha ha zici ceva acolo dar multa dreptate nu ai.Poti la fel primi si tu o simpla lovitura,sa cazi si sa te lovesti de asfalt,ciment,beton, perete...etc cu capul si sa ramai mort acolo sau paralizat Doamne fereste... este ghinionul si al tau si al celui care te-a lovit,nu poti sa-ti antrenezi capul la lovituri, nu e ca restul organismului unde ai o perdea de muschi, mai groasa sau mai subtire etc... la fel poate pati cineva sa fie impins putin si sa cada si sa se loveasca la cap de ceva tare si ceau... intelegi ideea? dar in cazul lui,victima fiind cazuta pe jos,ala a mai dat in el... nu cred ca daca era treaz facea asta. Si nu conteaza ce i-a zis victima atat de mult, nu trebuia sa-l bata in asa hal,dar sub influenta alcoolului e greu sa te stapanesti
Postat 10 August 2011, 15:23 de cipi ciup
amandoi
in toata chestia asta au de suferit amandoi...victima ca ramane cu probleme si afectiuni fizice permanente poate sau moare si agresorul va suporta legea.Pacat de amandoi ca nu cred ca sunt prosti niciunul din ei,dar sub efectul alcoolului si al oboselii si al agitatiei care o acumulezi de la bumtzi bumtzi :) nu mai reactionezi ca in conditii normale de zi cu zi in care esti cat de cat odihnit,linistit si fara alcool in sange. Z a prezentat simplu si la subiect incadrarea,speta si cred ca in urma faptei ar trebui incadrat la pericol public si nu trebuia cercetat in stare de libertate.Imi pare rau sa spun asta dar oameni suntem toti si ar trebui sa se aplice legea la fel. Cand ati baut,nu va bagati la avioane oameni buni...stati in banca voastra sau departe de a altora care sunt bauti bine.Si un simplu salut prin ridicarea mainii, pentru un om rupt de beat care nu mai vede bine,poate fi inteles ca o mana care vine sa-l loveasca,urmarile pot fi de orice fel...
Postat 10 August 2011, 15:13 de cipi ciup
asta este LIPSA armatei
hai sa vedeti cat de destepti sunteti ca ramaneti masca mergeti in scoli sa vedeti si intrebati copii cati pumni in cap PRIMESC, si vedeti le zambetul dupa plans, ei cum rezista totul e o sarada, cum rezista la violenta din scoli? voi adultiii venti acum sa ingenuncheati sportivi pe motivatie banala , nu am porimit un pumn in cap dar ce sunteti voi: LEGUME? eu imi amintesc cand eram copil ca primema picioare in stomac si la inceput plangeam pe urma nu mai simteam nimic, deci ce vreti defapt sa fim oricand VICTIME , violenta nu este ceva rau dar societatea face din noi LEGUME, nu este corect. Cum sa cresti animale daca esti o leguma? Societatate umileste OMUL, il coboara.CINE are caini stiu ca trebuie as i domine cum ca sare cainele si da un cap ca nu sti cum te cheama, ce face il arestati pe caine?
Postat 10 August 2011, 15:12 de ha, ha, ha
asta este LIPSA armatei
trebuie introdusa ARMATA obligatoriu asa nu se poate ! faci puscarie ca altul are capul moale dar e barbat?ARMATA e de voi , obligatoriu ia mergeti in legiune si muriti cum mor si altii si fac dosar penal.exista foarte mari diferente intre cei care fac sport si se mentin si cei care sunt amatori, cum apara acest Popa viata copilului daca de la un pumn e gata? CUM pentru copil trebuie sa ti dai si viata cum o faci daca cazi?
Postat 10 August 2011, 15:06 de ha, ha, ha
operat de doua ori care e adevarul numai timpul ne poate spune Bartea va fi arestat pana la dovada n
Brata va fi arestat pana ala dovada nevinovatiei, asta e justitia romana, nu mai iesiti nu stati de vorba cu totii FRAIERI, punct sa faci puscari ca altul te insulta si merge cu o fata nu merita, na participati si incurajati asa ceva in public, care e adevarul numai D-zeu stie, noi oamenii respectam legea scrisa...... operat de doua ori la oradea si TIMISOARA deci e gata FILMUL numai anii ne pot demonstra adevarul daca necesita ingrijri pente 20 de zile nu se mai poate retrage plangerea, dar sa stiti ca cazul nu e final, OPERAT de doua ori, ciudat! acum nu stim exact operat din cauza unei erori medicale sau din alte deficiente nu e obligatoriu lovitura primita, va trebuie expertize din strainatate sunt mai sigure, in romnaia oricine iti poate inscena orice.si mai exista detectorul de minciuni chiar daca e umilitor sa speram ca POPA scapa, orice modalitatea de a nu face puscarie merita facuta.Nu cred ca cineva isi doreste sa ucida pe cineva, daca o tranta e tentativa de omor atunci trebuie sa ne mai natesm o data, da cu cutitul, arma, da este.
Postat 10 August 2011, 15:00 de CIUDAT
judokanii turmentati
Eu nu am inteles ce explicatii dau cei de la lot unde se aflau cei doi in pregatire cum au ajuns cei doi sa bea toata noaptea in discoteca . Am vazut niste declaratii interesante ale antrenorului Morar . Cica a sarit victima cu capul in pumnii celor doi si apoi i-a rugat sa-i foloseasca capul pe post de minge si pentru ca nu reuseau sa dea gol au repetat de mai multe ori . De fapt daca beau si rup cluburile fotbalistii de ce sa nu o faca si judokanii !? Inca nu e sigur ca victima nu va muri . O sa-i aparati si atunci ? O sa le acordati circumstante atenuante ? Daca ar fi fiul , fratele sau copilul vostru ati gandi la fel ?
Postat 10 August 2011, 14:38 de sportivi prin baruri
...
care fapte ca sunt o groaza care ii pun pe altii sai bata trebuie luata amprenta pumnului, de unde sti ca e de la lovitura lui BRATA? de unde sty? poate e de la alta lovitura sa asteptam autopsia sunt oamenii care mor dupa o altercatie facuta acum 10ani, ce usor acuzam dar dovediti.Noi Romania nu avem legislatie conforma cu Uniunea nu avem specialisty care sa ne faca dovada, asta e trist nu vorbesc de caul lor ce in general la noi se claseza cazul chiar daca e minciuna.Oricine dupa o alercatie in public poate plkati pe altul sa i dea un PUMN, e ceva real.
Postat 10 August 2011, 13:49 de voi ce intelegeti?
tentativa de omor
tentativa de omor pura speta e tip scoala au actionat cu intentie indirecta adica au prevazut rezultatul faptei nu l-au urmarit dar au acceptat producerea lui aspect verificat prin repetarea loviturilor intensitatea acestora si zona vitala a corpului unde au fost aplicate asa ca nu va lamentati in subiectivism ieftin acesti baieti tb sa suporte consecintele propriilor fapte grave
Postat 10 August 2011, 13:42 de z
hai lasati ne cu vrajeli
eu vreau sa stiu ce INSULTE s au adus ca cei doi au trebuit sa coboare din masina si de ce POPA a stat sa le sustina? Eu chiar nu inteleg se urcau in masina si cand sa inchida portiera prietenul le adreseaza ......... deci mai e nevoie de relatari ce ati scris voi e nimik.Si atentie ironiei popa declara ca prieteni lui au luat o la fuga dar el nu a mai reusit!!! ceva nu se leaga care minte?
Postat 10 August 2011, 13:37 de anka
schimba avocatul urgent SAVA e cel mai bun la penal
avocatul e important oricat de vinovat sau nevinovat ai fi , in cazul lui brata trebuie buni, asta e viata cu rele si bune mergem inainte, mila nu trebuie sa ne fie de niciunul.
Postat 10 August 2011, 13:31 de dorina
ce ciudat !
stiti ce e hazliu au voie salariatii sa comenteze ? dupa ora programului, va fog frumos,putina decenta seful vostru chiar merita, daca nu demisia!
Postat 10 August 2011, 13:27 de daragobete
:(
pacat de el ca v-a pierde olimpiada din cauza asta,chiar nu cred k el a provocat scandalul, cei care il cunosc stiu asta,e un baiat super si nu se ia de oameni din senin
Postat 10 August 2011, 13:24 de yo
Bravo, CABA !
Deci daca ,,baietii'' e sportivi la lot, fapta ,,nu se pune'' ?! Mai CABA, daca jucau fotbal cu tine, tot asa ,,rationai'' ?! Ii iertai si te rugai pt. sanatatea lor ?! Era vatamare daca-l loveau pe Adrian cu piesele de sah....dar ,,sportivii'' au ,,folosit'' pe el ,,uneltele'' lor, muschii ! Cat ai cerut sa-i scoti pe batausi din bulau?! Sau faci totul pro bono, ca vad ca esti impaciuitor si om cu frica de D-zeu ?!
Postat 10 August 2011, 13:21 de fane
certificatul medical vorbeste
si in plus sa vedem certificatul medicolegal si raspunsul unor specialisty, ca nici cu sistemul din sanatate nu stam FRESHHH , deci fara panica, ca nu e loc.Pacat ca pierdem valori nationale sportive, auzi premeditat il abordeaza la masina s au invatat sa nu mai atace in cluburi:)) bine e de cei surzi ! daca nu suporti insulta stai acasa, dupa un pahar ar trebui filmat cu camera ascunsa ce comportament au totii nu doar anumiti, de gazele de esapament nu mai vorbim cei de la mediu sa se pronunte:))
Postat 10 August 2011, 12:59 de daragobete
Scuze !
Dom' Doseanu, scuze ! Sunt femeie si cand am postat celalalt mesaj eram intr-o stare mai delicata ! Am gresit, intelegeti-ma, nui trebuia sa sar in apararea unor gunoaie, impropriu numite ,,sportivi'' ! V-am spus motivul, am gresit, recunosc ! Batausii sa-si ia ce merita si sa plateasca lui Adrian pana la pensie !
Postat 10 August 2011, 12:58 de dodo
asta e sistemul
ce mai mare greseala pe care o faceti este ca intretineti acest sistem social, fara cluburi, fara terase si in rest e ok.Intodeauna cineva te va ura, invidia si va dori sa sti faca de petrecanie inclusiv si in Biserica exista acest gand, nu trebuie nimeni sa stie ce manaci unde manaci si cand manci in ghilimele .PUNCT. Si mai mult nu frecventati des acelasi locuri, capacanele vor fi ami usoare.DE CE AVOCATI nu au voie nu le permite satutul? e o ocazi e de N procese pe rol.
Postat 10 August 2011, 12:41 de anka
principiile luptatorului de judo
1.voi fi mereu stapinul gandurilor mele si voi cultiva numai ginduri bune..totdeauna imi voi pazi limba pentru a nu rosti cuvinte dispretuitoare sau suparatoare.vreau sa ascult de doua ori apoi sa vorbesc..vreau sa-mi supraveghez faptele ,voi lupta numai pentru adevar,frumos si bine.Niciodata n-am sa pagubesc pe cineva prin faptele mele.....voi ierta pe cei ce cu sau fara voia lor mi-au pricinuit dureri...Niciodata n-=am ss fug din lasitate si nu voi ocoli primejdia aratindu-i spatele.INTELEPTUL CEDEAZA. Cred ca Daniel Brata cunoaste bine aceste principii.In realitate este un baiat cuminte,si acum se caieste,nu cred ca a facut intentionat.Victima a fost cea care a provocat acest scandal Sa fiu sincer nici eu nu as fi rabdat sa fiu insultat si nici insotitoarele mele sau prietenii mei.Pacat,lumea este rea si avida dupa bani.,mai ales av.Doseanu.
Postat 10 August 2011, 12:32 de jigoro Kano
asta e sistemul
deci se fac incenari si ambuscade sa te feresca D-zeu eu nu inteleg de ce ii intretineti pe altii, normal un sportiv cu reputati ce s a gandit JURISTUL il bag la daune ca are de unde, el nu este pregatit juridic ca sa stie cate ambuscade se pot crea,nu avea sportivul de unde sa stie ce repercursiuni penale, pot exista, e o dovada clara a sitemului.La politie iti spune in fata NU DAI, nu te aprei deci practic daca esti batuta tu stai si URLI ca sa faca ei drepate, asta nu e siste asta e MASACRU social.ERA si taximetristul acolo si nu a intervenit, si fetele deci sa fim seriosi .Eu cand a sarit unul sa l bata pe taximetrist m am uitat urat si s a retinut altfel il omora in fata mea, deci cazuri ca cacestea sunt zilnice si fara plangeri penale,EI dar daca suntem juristy, avocati se schimba SITUATIUNEA.SPER ca sportivul sa scape si sa invete sa nu aiba incredere in nimeni.
Postat 10 August 2011, 12:19 de anka
avocatul
Doseanu citi euroi preconizezi sa cistigi in acest proces?Ce tentativa de omor piticule?Nu tie rusine "marele avocat", vrei sa distrugi viata unui sportiv?Voi verifica eu care medic sustine ca este tentativa de omor,pentru ca medicul va da verdictul.Pai eu sint femeie,daca dau o palma la un gunoi care a consumat stupefiante si acela cade, se loveste cu capul de trotuar (ciment) sufera leziuni cranio cerebrale inseamna ca am vrut sa-l omor?sa fim seriosi dle Doseanu....
Postat 10 August 2011, 12:17 de dodo
asta e sistemul
deci se fac incenari si ambuscade sa te feresca D-zeu eu nu inteleg de ce ii intretineti pe altii, normal un sportiv cu reputati ce s a gandit JURISTUL il bag la daune ca re de unde, el nu este pregatit juridic ca sa stie cate ambuscade se pot crea,nu avea juristul de unde sa stie ce repercursiuni penale, pot exista, e o dovada clara a sitemului.La politie iti spune in fata NU DAI, nu te aprei deci practic daca esti batuta tu stai si URLI ca sa faca ei drepate, asta nu e siste asta e MASACRU social.ERA si taximetristul acolo si nu a intervenit, si fetele deci sa fim seriosi .Eu cand a sarit unul sa l bata pe taximetrist m am uitat urat si s a retinut altfel il omora in fata mea, deci cazuri ca cacestea sunt zilnice si fara plangeri penale,EI dar daca suntem juristy, avocati se schimba SITUATIUNEA.SPER ca sportivul sa scape si sa invete sa nu aiba incredere in nimeni.
Postat 10 August 2011, 12:17 de anka
hai taci si linge osul
si eu va mai spun un locru important nu loviturile sunt cauzatoare de maorte ci mecanismul CEREBRAL de furie, ura ca nu l a invins am avut caz concret cu o femeie s a agatat de mine intentinat ca sa mi faca plangere penala deci JURISTUL nostru bag de seama ca TRISEAZA stia bine ca fuga e RECOMANDATA orice curs faci de autoapararare si TV un politist iti spune, el nu a scapat sa fim seriosi ditamai TAURU nu a scapat, ia lovit si normal ca au trebuit sa l potolesca daca a mai si vorbit ia INCITAT la violenta , deci asculta aici POLITIA ne a invatat cum sa batem oamenii fara URME deci niciodata nu o sa te bat ca vrei tu, dar o sa te bat asta e IMPORTANT:))) asa ca GIGEL oricand ti o trag in gurita:)) asa femeie cum sunt eu poti sa ai si 180kg ca in 2 secunde esti lat jos.
Postat 10 August 2011, 11:52 de @gigel cutu cutu
pt anka
pt anka nu crezi ca esti cam proasta mars drak la furat
Postat 10 August 2011, 11:42 de gigel
x
Nu va mai fie frica de tot felu de pacalici doar pt ca au renume de batausi. Daca looseru ala de jurist i-ar fi infruntat cu forta ar fi ramas si el surprins de cum ar fi dat inapoi judokanu si hortacu lui. Dar asa, daca ni se inmoaie picioarele de frica cand vedem un fraier din asta doar pt ca are renume de bataus, nu o sa reusim niciodata sa fim mai mult dacat victime. Puneti osu acolo unde e nevoie si o sa vedeti de forta si respect de sine veti dobandi. Cat despre rezultat, fiecare am luat cate un pumn la viata noastra, important este sa nu dai inapoi niciodata. Anka are dreptate, lasati naibii fitele astea de metrosexuali si imbratisati realitatea.
Postat 10 August 2011, 10:49 de Mack
astia da barbati va da doi pumni si gata
stati in casa nu mai iesiti afara riscati sa ramaneti paralitici , soooc
Postat 10 August 2011, 10:08 de anka
astia da barbati va da doi pumni si gata
ratati sunteti sa va dea 100 dar sa rezistati, nuuu noi nu mai avem barbati noi avem fetite in pantaloni, fetite in birouri, si ce daca ia dat doi ,10 pumni unde este atrenamentul masculin sau ce vreti sa luptam noi femeile cand e vorba de violenta, ce faceti daca va talharesc in casa va dau pumni si gata sunteti legume, daca va violeaza gata LEGUME de supa umplut spitalele, pe cuvunt au ajuns barbatii femei de toata groaza sunteti! NU ATINGETI FETITELE , cad petalele!
Postat 10 August 2011, 10:04 de anka
sa fuga ?
Voi chiar habar n-aveti ce s-a-ntamplat... unde sa fuga ? A luat doi pumni si a cazut la pamant, dupa care au sarit cu picioarepe pe el. Fugiti voi daca sunteti asa buni... si pentru dobi ala cu ******** - esti foarte prost de felul tau... Cand a zis ala ca i-a inteles gresit intentiile... ok, il punea la pamant ca erau doi si el singur, sau dupa ce-a lesinat de la cei doi pumni nu mai dadeau in el si era ok, nu se-ntampla nimic. Dar aia au trebuit sa fie smecheri sa dea in el cand omu era pe jos lesinat... Sper din tot sufletul sa primeasca ce merita... sau sa se spanzure
Postat 10 August 2011, 02:22 de XX
tintea
.....
Postat 09 August 2011, 23:46 de cornel
LOCUL GUNOAIELOR E LA PUSCARIE!
ASTFEL DE "EXEMPLARE", INFRACTORI CARE PUN IN PERICOL VIATA ALTOR OAMENI, AR TREBUI EXCLUSI DIN VIATA SPORTIVA SI CONDAMNATI CU ASPRIME, SA FACA MACAR 3-4 ANI DE PUSCARIE SI SA PLATEASCA DAUNE CONSISTENTE VICTIMELOR! DIN PACATE, DUPA CUM SE VA VEDEA PE PARCURS, PROCESUL SE VA LUNGI LA NESFIRSIT SI DOBITOCUL VA SCAPA, POATE, CHIAR CU O CONDAMNARE CU SUSPENDARE. C-ASA-I LA VOI!
Postat 09 August 2011, 22:20 de gheorghe dani
nebuni
"nebuni" are dreptate, trebuia sa fuga respectivul dupa ce si-a incasat una,ca odata aranjat fizic nu stiu cine te mai repara...trebuia sa fuga mai departe sa sune le 112 si sa dea detaliile necesare celor de la Politie.El a procedat foarte gresit,ca si cei care merg cu masina, vad ca din fatza un kamikaze vine pe banda lor in depasire dar nu prea incetinesc ca na' ala face o ilegalitate si ei au dreptate...ce dracu faci cu dreptatea cand esti accidentat,lovit,cu mana,picioare rupte,cap lovit etc? voi chiar va inchipuiti ca spitalul e un service ca unul de masini sau de calculatoare? iei mana omului si o schimbi, pui alta noua?
Postat 09 August 2011, 22:18 de Maxi
vatamare grava
indiferent cum a inteles gresit sau nu intentia victimei (daca asa e cum sustine vinovatul) in deplina cunostinta de cauza a potentialului vatamator al loviturilor care le-a aplicat trebuia in cel mai bun caz sa-i dea o palma si gata nu sa ii aplice lovituri care ii afecteaza grav integritatea fizica.NU are nimeni nici un drept sa faca asa ceva intr-un mediu social.Ca si sportiv,nu cred ca nu stia ce face,sau in cel mai rau caz era sub influenta puternica a alcoolului dar asta nu il scuza.Asta e cand iti faci de lucru cu oemeni beti si bine formati fizic in acelasi timp.N-are decat sa suporte legea,acum.Nu conteaza cine si ce mai declara,odata agresiunea fizica intamplata trebuie pedepsita si gata.Sa plateasca fiecare pt ce-a facut
Postat 09 August 2011, 22:12 de Maxi
Carte multa nu se cere, sa fii prost si s-ai putere !
Pacat de Adrian POPA, l-au nenorocit pe viata brutele ! Norocul lui ca Adrian a facut Dreptul si stie CE si CUM trebuie sa faca ca sa-i nenoroceasca si el la randul lui pe cei doi ,,nationali'' ! Si uite asa, din lotul national cei doi vor ateriza in lotul de ,,sportivi'' al vreunui interlop !
Postat 09 August 2011, 20:29 de ionel
e plina tara de nebuni trebuie si Oradea sa aiba oi negre
astia trebuie inchis cu GORE NEBUNUL :))) sa vedem ce judokani sunt! DE ce nu organizati meciuri legale sa scoateti violenta din ei, de ce?
Postat 09 August 2011, 20:26 de GORE NEBUNUL
********
dar unde este si declaratiile celor acuzati, voi ati vazut cum arata ADRIAN POPA :)) deci fara declaratile celor acuzati nu are sens sa concluzionam. USA DE BISERICA nu i
Postat 09 August 2011, 18:11 de http://www.facebook.
ha, ha, ha, ha
deci INTERNETUL dauneaza, na iesiti sa va indoape altii cu alcool si pe urma altii sa va ia tot ce aveti : viata, auzi sa te certi pentru niste fete sa fim seriosi ce ochiul vede si loveste.Baietii cuminiti nu stau in carciumi,parerea mea.
Postat 09 August 2011, 18:02 de anka
nebuni de lkegat
ce sa mai spui! sa le mutumesca antrenorilor au devenit ZEUUUS dar eu tot nu pricep JURISTUL de ce nu a fugit de ce a stat sa primesca LOVITURI, asa l a invatat legea probabil:)) hai sa fim seriosi FUGITI cand vor sa va bata fugiti cat va tin picioarele nu i infruntati ca nu merita sa stai paralizat o viata.
Postat 09 August 2011, 17:52 de nebuni
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON