URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Octombrie 2012, 12:51

Sandu Lungu, un nou KO, la Gala Superkombat de la Arad: De bucurie, s-a pus să facă flotări în ring (VIDEO)

Gala Superkombat, de la Arad, organizată de Eduard Irimia, i-a adus sâmbătă seară luptătorului orădean Sandu Lungu o nouă victorie, prin KO, în faţa lui Deutsch Pu'u, unul dintre cei mai temuţi luptători americani.

Spre deosebire de alte partide, de data acesta lupta dintre orădean şi adversar a fost ceva mai lungă şi cu mai multe "figuri".

Lungu a fost la un pas să îşi împingă adversarul afară din ring încă de la început, dar acesta a revenit. Deutsch Pu'u a punctat mai mult cu picioarele, însă a pierdut la lupta de braţe în prima repriză, pentru ca în cea de-a doua să cedeze de tot în faţa orădeanului. După o "ploaie" de lovituri cu pumnul, Lungu l-a îngenuncheat pe american.

La finalul meciului, după ce a fost declarat câştigător prin KO, orădeanul a vrut să arate că, în ciuda meciului istovitor, el nu a obosit, astfel că s-a pus să facă flotări în ring, în aplauzele celor din public.

Cei doi sportivi concurat la categoria SuperFight +125 de kilograme.

În alte meciuri din gală, Andrei Stoica a facut show cu Milanovic, pe care l-a învins, iar Sebastian Ciobanu l-a înfrânt pe Poturak.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
sandu
dar umflatu asta care si tiriie burta dupa el cu roaba, vorba vine, mai "lupta" si altundeva decit in gale aranjate? Nu punem la socoteala bataile cu interlopii si tziganii din oras pt taxe de protectie, trafic de tigari si furturile de masini, cam asta e marele vostru eriu interlop, Sandu, mindria Bihorului, un gainar de doi bani care ar trebui sa fie de mult in puscarie alaturi de cei de teapa lui.... Halal model de viata aveti gunoierilor.
Postat 24 Octombrie 2012, 22:39 de sandel
Succes !
nu se stie daca Sandu Lungu va ajunge campion mondial in acest sport. eu ii doresc asta. va fi insa cunoscut tot timpul ca unul care nu a avut adversari pe plan local.
Postat 24 Octombrie 2012, 08:29 de show
@KO
De acord ! Fiecare pe patratica lui, constiincios. La cat mai multe victorii, Sandu Lungu !!!!!
Postat 24 Octombrie 2012, 08:22 de geo
Foarte bine, Sandu !
Daca fiecare isi face treaba in domeniul lui, 'pe felia' lui, este foarte bine ! Succes, la meciurile viitoare !
Postat 24 Octombrie 2012, 07:52 de KO
wsm
bai prostule... nu-ti face idoli din batausi, indiferent ca isi zic "instructori", "profesori" sau "academicieni"... ei sunt destul de jos pe scara evolutiei umane. eventual, o treapta mai sus decat animalele. ca sa nu mai vorbesc de interlopi sau alte scursuri. de Aurel Vlaicu, Traian Vuia, Paulescu, inventatorul insulinei, alti inventatori si inovatori, oameni care au facut ca societatea umana sa ajunga de la viata din pestera la nivelul actual de dezv. ai auzit ? ce educatie va avea si ce o sa iasa din copilul tau cand in famile are un astfel de exemplu ? numai printr-un mare noroc, se va putea desprinde si sa depaseasca nivelul tau submediocru.
Postat 24 Octombrie 2012, 00:13 de Educatie
replica pt rautaciosi
IAR TU "adriane" ESTI LIBER SA-TI DUCI GAGICILE LA PRODUS SI COPII LA CLUBURI SI SA-I TRANSFORMI IN PAIATE SI DROGATI,PARERILE DESPRE SPORTIVI LASA-LE IN SEAMA ALTORA ,SUGATIVA NAIBII
Postat 23 Octombrie 2012, 22:36 de fan Sandu Lungu
sandu cocalaru
adriane esti liber sa ti transformi copilul intr un cocalar umflat cu steroizi ca si porcu bihorului, multe "succesuri"...
Postat 23 Octombrie 2012, 22:09 de adriane
superkombat
FELICITARI dle LUNGU Ati demonstrat orasului, tarii, ca sinteti foarte bun,foarte tare,foarte puternic si inimos.Nu voi uita ca de multe ori ati donat pentru copii bolnavi anumite sume de bani.Dzeu sa va ajute sa va dea putere si mai multa sa invingeti.Nu va luati dupa nesimtiti care posteaza rautati ei sint pleava societatii.
Postat 23 Octombrie 2012, 16:23 de fan Sandu Lungu
replica pt rautaciosi
Faceti o mare confuzie voi cei care postati impotriva lui Sandu.Am aflat unde antreneaza ,o sa-mi duc copii la el,dar voi sinteti niste balegi,niste handicapati invidiosi,nu -i ajungeti lui Sandu nici la degetul mic.Sandu este si ramine cel mai tare si cel mai bun sportiv.Nu aveti voi prostocilor habar de sport.Pe voi va preocupa manelele,curvele,bautura, cluburile,iar infractiunile voi l;e faceti. SUCCES SANDU si JOS PALARIA,esti cel mai iubit oradean.
Postat 23 Octombrie 2012, 16:15 de adrian
nu steroizilor
bai tampitilor, lasati dracului steroidizati ! cautati-va alte modele, prostanilor ! voi stiti ce efecte negative grave produc steroizii anabolizanti ? prostocilor, steroizii va baga in pamant cu zile !!!!!! unde pui ca unii mai sunteti si parinti, idiotilor !!!!!!!!!!!!
Postat 23 Octombrie 2012, 03:35 de command
sandu latu
adriane, sandu latu\' si umflatu\', nu lungu se antreneaza la saormerie, e spaima soarmelor si a cirnatilor prajiti, asta ii cam ia tot timpul dar se mai bate din cind in cind si cu interlopii din oras pt trafic de tigari, furturi de masini si alte porcarii pe care le face... Esti sigur ca vrei sa ti transformi copilul intr un cocalar cu burtoiu umflat de steroizi ca si el?
Postat 22 Octombrie 2012, 22:36 de adriane
sandu grasanu
porcul ala umflat de steroizi nu rezista sa si poarte burtoiu mai mult de o runda in ring, asta e motivul pt care "luptele" pe care le face, de altfel aranjate toate, se termina atit de repede.... De aia lupta numai in "gale" aranjate de prostit amarastenii ca nici nu si poate cara burta dupa el.
Postat 22 Octombrie 2012, 11:34 de sandu umflatu
campionul
Stie cineva unde are sala de lupte Sandu Lungu?As dori sa-mi trimit fiul la antrenament.Prestatia dlui Lungu a impresionat toata familia mea.Felicitari.Cine se antreneaza de 30 de ani zilnic si are si rezultate este un superman.Nu se nasc multi ca el.Eu calatoresc mult in tara si strainatate si sa stiti ca este cunoscut peste tot.Bravo lui .
Postat 22 Octombrie 2012, 09:59 de adrian
e simplu
sandu lungu, nu e campion mondial, nu spune nimeni asta insa cine crede ca il tin \"balamalele\", de prin zona, sa intre cu el in cusca sau in ring, daca are curaj. cat despre luptatorii de top, astia cer bani foarte multi sa vina la un superfight.
Postat 22 Octombrie 2012, 03:12 de @zoomzi
@zoomzi
nu e gras, asa in sensul general al cuvantului. e masiv si isi face destul de bine treaba. adversarul asta (ultimul), nu e chiar un nimeni. probabil vor aparea si adversari mult mai bine cotati. sandu, are 12 victorii si doar 2 infrangeri. nu e rau palmaresul.
Postat 22 Octombrie 2012, 02:25 de @zoomzi
kombat
oricum, pe plan local, sandu lungu nu are adversari.
Postat 22 Octombrie 2012, 01:50 de fight
kombat
de data asta, sandu lungu a fost mult mai bine pregatit fizic. daca s-ar fi prezentat la fel si acum 7 ani, in meciul cu james thomson, posibil ca rezultatul sa fi fost altul. ar fi interesanta o revansa.
Postat 22 Octombrie 2012, 01:48 de fight
zoomzaie orasul
ce burta gretzoasa si imensa ii atarna astuia... asa-i cand nu-ti dai seama cat de ridicol incepi sa fii...
Postat 21 Octombrie 2012, 22:56 de Zoomzi
superkombat
Eu si familia mea te admiram,nu pierdem nici un meci de al tau, sincer acum am avut emotii ,americanul era destul de bun,dar ne bucuram ca tu dovedesti mereu ca esti CEL MAI BUN.Te asiguram de toata stima noastra.
Postat 21 Octombrie 2012, 18:46 de radu
superkombat
FELICITARI,SANDULE,am vazut meciul a fost impresionant,mi-au placut flotarile,am auzit ca in tinerete faceai 500 flotari.Sotia mea imi spune ca esti un COLOS cu inima de aur.
Postat 21 Octombrie 2012, 18:43 de cornel @co
ko
Sinteti mindria orasului si a tarii,tineti-o tot asa,aratatile tinerilor ca sportul este important, ar fi bine sa invatati politia sa se lupte impotriva infractorilor.Succes.Jos palaria.
Postat 21 Octombrie 2012, 18:39 de sica
Muntele Bihorului
FELICITARI DLE LUNGU,VA ADMIR,INCA SINTETI CEL MAI TARE PASTRATI-VA TOT ASA,SA NE TRAITI,SANATATE,NUMAI BINE SI SUCCES IN CONTINUARE
Postat 21 Octombrie 2012, 18:36 de unul
pt vine craciunul
Am impresia ca Sandu ti-a tras citeva picioare in cur,daca nu o sa-ti traga se vede de la distanta ca esti un balegar si un drogat.Pe Sandu il iubeste toti iubitorii de sport iar pe tine nici macar mata,drogatule dute-n pui mei de handicapat ce esti.Nu-l baga in seama Sandu, tu ramai pentru noi mindria orasului.
Postat 21 Octombrie 2012, 18:31 de gigi
Pentru "vine craciunul "
din cate zici in comentariu, am impresia ca esti "inteligent" ce ar fi sa te lumpti tu cu el? Voi astia numa de gura sunteti buni? Pune mana si fa si tu ceva domnule "inteligent".
Postat 21 Octombrie 2012, 17:06 de Admin
vine craciunul
sandu porcu bihorului, vine craciunul si te putem taia ca esti umflat cit trei porci... umflatu asta care si cara burtoiu cu roaba nu se lupta decit cu handicapati?
Postat 21 Octombrie 2012, 17:02 de sanduporcu bihorului
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON