URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Ianuarie 2019, 08:11

Urare către Primărie: Un preot de la Biserica cu Lună şi-a predicat revolta faţă de Bolojan şi… Târgul de Crăciun

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În ultima zi a lui 2018 mulţi credincioşi au mers la Biserica cu Lună pentru a întâmpina în rugăciune Noul An, însă la finalul slujbei unul dintre preoţi, Teodor Cristea, nu s-a abţinut să nu slobozească un mesaj nervos primarului şi consilierilor orădeni.

"Domnul primar nu a găsit de cuviinţă să ne întrebe dacă noi, preoţii, suntem de acord să pună scena pentru spectacole aici, aproape de biserică. În Vinerea Mare, în Biserică intră miros de grătar… Vom ajunge ca în Occident… Vă rog să-i transmiteţi primarului şi consilierilor".

Citeşte mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
"Famiglia" popilor
Frunză verde lobodă Mi-am făcut fiul popă. Şi dacă mă enervez Îl şi arhierez. Cu cel mic n-am reuşit, N-are stofă de popit. Frunză verde foaie deasă Şi nora mi-e preoteasă. Uiuiu şi nanana, Cine-i ca familia mea? Frunză verde trandafiru' Pruncule, ia-ţi patrafiru'! Că vei trăi mult şi bine Vezi la maică-ta cu mine! Viaţă bună în popie Nu toată lumea o ştie. Frunză verde leuştean, Numai cu popii mi-s neam: Fini, nănaşi, cuscri, ce mai... Că ne-om duce toţi în Rai. Frunză verde de mărar Pruncu' meu e în altar Pe femei le-a spovedi Doamne, bine ne va fi!
Postat 12 Ianuarie 2019, 18:52 de Ixulescu
Mica tiganiada
Adevarul este ca zona centrala s-a transformat intr-un bâlci de doi bani. Paine si circ pentru prostime, la pret de restaurant de lux.
Postat 12 Ianuarie 2019, 10:15 de oradeanbihor
Iarta-i
parinte ca nu stiu ce fac ! Poate ai noroc si ne invadeaza si pe noi musulmanii ca pe suedezi sau pe nemti si nu mai intra miros de porc prajit in Moscheia cu Luna !
Postat 11 Ianuarie 2019, 11:36 de nealiniat
Biserica va avea acum ocazia să vadă câți "neterminați" sunt în Oradea ...
... care confundă locurile pentru aprins lumânări întru' liniștea sufletelor vii sau plecate deja, după caz, cu grătarele la care visează mintea lor flămândă și bolnavă !?! În fond ce te poți aștepta de la niște indivizi care nu cred în D-zeu, pentru că nu au capacitatea să diferențieze un corp material de unul energetic spiritual ... dar când au greutăți în viața lor searbădă și fără rost, sunt primii care îngenunchează și pupă cu foc patrafirul primului popă !?! Chiar dacă acești "neterminați" ar avea dreptate și omul e doar materie, fără șanse de a se transforma vreodată ... confuzia de simțuri, între miros și auz, denotă nivelul susținătorilor edilului șef !?!
Postat 11 Ianuarie 2019, 10:46 de CrisDumi
Sustin inchiderea Bisericii cu luna si transformarea ei in scoala, biblioteca sau macar muzeu.
Sustin inchiderea Bisericii cu luna si transformarea ei in scoala, biblioteca sau macar muzeu. Oricare consilier local va propune acest lucru, promit sa fac voluntariat 90 de zile pentru sprijinirea acestei propuneri!!
Postat 11 Ianuarie 2019, 09:28 de BlackDot
serios?
Plecand de la chestia aia 'nasoala' cu separarea puterilor in stat si cu cele spuse de boss level 42 mai sus, as dori sa-l intreb si eu pe distinsul: da tu ne-ai intrebat pe noi daca e okay sa-mi tragi clopotele in cap in fiecare duminica? da tu ne-ai intrebat pe noi daca e okay sa-ti bagi slujbele vietii la boxele alea care-s puse in strada constant? ii constinet fuckerul asta ca nu prea ne intereseaza vrajelile pe care le tot canta pe acolo cand are slujba, maslu sau dracu stie ce mai fac inauntru? sau simplul fapt ca va depozitati gunoaiele in strada incepand cu ziua de luni desi ridicarea gunoiului pe strada se face doar miercuri? dar faptul ca ati tinut trotuarul ala pe o singura 'banda' atatia ani ca ati avut voi igrasie inauntru si ne rupeam picioarele pe trotuar? semnat: un cetatean vecin cu sobolanii astia.
Postat 11 Ianuarie 2019, 09:15 de my2eurocents
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON