URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Iunie 2014, 09:03

Traseist la camioane: Ex-deputatul Nicolae Jolţa a trecut la PSD pentru o funcţie la stat

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fost liberal şi membru PDL la alegerile din 2012, apoi reîntors pe şestache la PNL anul trecut, ca să poată prelua şefia Corpului de Control din Ministerul Mediului, ex-deputatul Nicolae Jolţa şi-a schimbat din nou convingerile politice şi e PSD-ist cât să se lipească de un post călduţ plătit de la stat.

Citeşte ce post ar urma să ocupe Jolţa, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
MISTER ,,EX'' TRECE LA PSD
Mister EX coboara la PSD cu peronul pe stanga . Urmeaza statia UDMR !!
Postat 29 Iunie 2014, 21:28 de DAN
Scrisoare catre un presedinte de partid.
Toate partidele care in disperarea lor de voturi au cedat la ,,pocaiti'' ,,romi'' si grupuri care nu le vor decat lor rezolvarea intereselor au pierdut . PSD-ului nu ia trebuit niciodata decat votul oamenilor simpli ,care nu vor decat o existenta lipsita de imbogatire peste noapte ,din munca .Aceste culte si-au inbogatit liderii pe spatele unor oameni si ei negajiti si care si-au pierdut speranta in Dumnezeu . Si la care ei ,,le-a oferit alternativa'' . Ce alternativa !?Daca liderii lor fac politica ,trafic de influenta ca sa-si promoveze odraslele in functii. Speranta moare ultima oameni buni , nu le-o luati si pe acesta oamenilor ! D-le pastor Jolta !
Postat 29 Iunie 2014, 17:08 de RILKE
Daca numai cu ei putem castiga .....
Daca numai dand functii la pocaiti de trei lulele .Ca sunt intre ei si oameni de valoare care isi vad de treaba ,dar nu sunt fii de pastor si nu primesc nimic altceva decat sfanta predica . Atunci mai bine ne lasam de politica sau nu mai votam nimic . Sa conduca tara asta pruncii de securisti ,pastori si alti politicireni . Ai nostrii copii sa plece in lume ca in tara asta nu mai au nici o sansa daca tata este un biet nimic pacatos .
Postat 29 Iunie 2014, 16:56 de PSD-IST
armaghedon
Ca mustele, la * trag! Amen!!! Pocoit fara de rusine!
Postat 29 Iunie 2014, 13:35 de Satan
Trafic de influenta ca la ei !
Trafic de influenta ca la ei la nimenea nu mai gasesti. Si totul in numele Domnului (a lor) pentru binele numai (a lor ).Ei lumea o imparte nu ca Eminescu ,, in mizeri si bogati '' ci in ,,pocaiti'' si ,,pacatosi'' .Eu sunt un pacatos de o religie care m-a botezat la nastere si nu la nu stiu ce varsta intr-un bazin cu apa de la robinet !!
Postat 29 Iunie 2014, 12:35 de RAU
noi in anul 2000...
neo protestantii fac orice pentru a le fi lor extrem de bine! vezi chereches, vezi boghicevici(sau cam asa ceva), vezi falca, vezi doua hoteluri din oradea etc. etc etc.!
Postat 29 Iunie 2014, 12:00 de misu
Mare e ciolanul la ARR
Mita ,spaga ,trafic de influenta la ARR-Bihor . Condamnati penali angajati la ARR-Bihor ! Sefi schimbati la greu ,cate 2-3 pe an ! Oare asta este o institutie de stat !? Sau un ciolan pentru politicienii dornici de indestulare !?
Postat 28 Iunie 2014, 14:03 de sofer
ATI DEZBINAT LUMEA !
Sa va fie rusine daca stiti cei aia .Ati reusit sa dezbinati lumea in secte,culte ,interese meschine. Ce a facut Jolta in afara de a fi avut norocul sa se nasca fiu de ,,pastor ''. Ca deputat 0 ,ca inspector la Ministerul Mediului 0 si urmeaza inca un 0 mare de tot. Ce-ar fi daca toti prin nastere am primii totul de la viata , ca regii ! .In rest faptul ca religia a ajuns un mediu de manipulare al opiniei (politice ) a cetateanului cred ca e o problema cu , care nici Dumnezeu cel singur sfant nu este de acord. Ati adus politica in biserici ,case de rugaciuni . Rusine ,daca stiti ce inseamna asta !
Postat 28 Iunie 2014, 09:46 de CETATEAN
Jolta, seful pesedeului
Asta in ciuda pesedistilor vechi care accepta sa fie dati la o parte pentru a fi pus in fata un oportunist fara caracter ori coloana vertebrala. Si nu e singur caz de acest fel. Membrul simplu de partid e bun in campanie electorala pentru lipit afise, munca politica, pentru plimbari pe strazi, pentru imagine dar e ignorat total in restul timpului si ocolit in rezolvarea problemelor pe care le are. Se urmareste votul, dar in felul asta s-ar putea sa nu mai aiba partidul rosu cu cine sa faca treaba. Nemultumirile sunt mari peste tot in judet iar solutiile propuse, gen Jolta, distruge si ultima farama de credibilitate a numitului Mang. Doar interesul personal si cam atat. Restul oricum sunt fraieri si fac treaba de partid fara sa ceara nimic in schimb. Eu zic sa-l puna pe Jolta presedintele PSD Bihor. Sustin Nicolae Jolta la sefia partidului. Tot una e.
Postat 27 Iunie 2014, 22:57 de ardeleanu
jalnic
Ce fata de pupincurst are predicatorul.... Predestinata!
Postat 27 Iunie 2014, 22:22 de poporul ,,destept"
foarte bine face!
voi cei de la "bihoreanul" cum de acceptati asa un limbaj abject la comentarii? este mai rau decat suburban, e subcultura , e mizerie! mai cenzurati si voi, nu lasati toata lumea sa vomite aici pe site, ca tot aveti o problema cu voma voi cei din pnl...:)) dupa parerea d-voastra, e singurul care a plecat din pnl la alte partide? plesneste rautatea in voi, pt, asta comandati asemenea articole! am vazut ca pnl oradea stie doar sa-si execute oamenii, asta face, iar astea cu "pocait" si mizerii d'astea........lasati-le fratilor ca sunteti expirati....nici ortodocsii vostrii nu-s mai buni cu nimic......stiti numai sa jigniti ca e de alta confesiune religioasa........fiv-ar rusine, apropo....puteti ajunge si voi ca d-l senator ca faceti discriminare...civilizati-va odata oameni buni.... iar de cv-uri ce sa mai vorbim....voi astia care sunteti deocamdata in top, aveti niste cv-uri de toata jena....hai nu mai fiti primitive....multi altii si-au schimbat partidul sa-si pastreze functia, de ce oare? pt. ca atunci cand ati venit voi pnl, ati ejectat pe altii........tot din motive de rautate plesninda :)) si faptul ca dati mana cu pdl, nu va intoarceti cumva la ceea ce ati vomitat????..
Postat 27 Iunie 2014, 18:43 de pnl
haimana
ma bine haimana decat traseist , mai bine golans decat camionagiu . Rusinos
Postat 27 Iunie 2014, 18:28 de felicia praporgescu
scursori ordinare
Un * cu ochi! Asa-s toti politicienii si sugacii lor, ***!
Postat 27 Iunie 2014, 17:21 de Dracula
Asa a ajuns !!
Asa a ajuns politica si politicienii din Romania la groapa de gunoi a Europei . In loc sa fie promovati oameni din sistem ,cu un minim de vechime ,competenta se ,,promoveaza '' prunci de pastori neoprotenstanti care vor o lume mai buna dar ,,doar al lor '' . Restul , si cred ca suntem totusi mai multi ,nu mai mergem la vot sau daca mergem anulam votul . Si te mai miri de ce in tara asta fara UDMR si POCAITI nu mai poti face majoritate . Pai mai fratilor votul si majoritatea facuta asa ,costa .!!
Postat 27 Iunie 2014, 14:00 de Feciorul din Orleans
huo !!
sa-i crape obrazul de rusine !!!
Postat 27 Iunie 2014, 13:38 de muresan demetr4iu
FARISEISTU JOLTA
asta-i un dobitoc si un tampit ,uitati-va in C.V.-ul sau ,nu a facut nimic in vviata lui ,cu scoala terminata pe la VADU CRISULUI ,acolo si-a facut cica facultatea ! o zdreanta ordinara !!!!!!!!!!!!!
Postat 27 Iunie 2014, 13:05 de unu
Pocaitii
Nu cautati alte ratiuni in modul de actiune a acestor eretici decat propria propasire materiala!Asa este si seful sau, Tzirle Radu ,cel care l-a adus pe Jolta in politica.Liderii politici romani care-si mai fac de lucru cu pocaitii sa pateasca la fel ca liderii liberali bihoreni!
Postat 27 Iunie 2014, 12:59 de Crestin apostolic
e jale
si uite asa se duce totul de rapa in tara asta cu astfel de nulitati si ei se pretind oameni. acesti cica pasztori ar vinde si pe mama lor pe un leu numai sa stea pe un pos caldut ca de priceput la ceva nu poate fi vorba.....mare pacat de tara asta ca e locuita de astfel de oameni.
Postat 27 Iunie 2014, 10:34 de ion
At
Mare Karakter acest gunoi aceste nulității conduc Romanica in zilele noastre pana când
Postat 27 Iunie 2014, 09:16 de Ww
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON