URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Octombrie 2019, 10:00

Teroristul Victoraş: Este Victor Micula protejat de polițiști?

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Victoraş Micula a fost din nou vedetă săptămâna trecută. De astă dată, datorită unei publicaţii online din Bucureşti, care a scos înregistrări şi poze în care tânărul milionar, descris ca o pacoste care terorizează cu elicopterul şi cu AKM-ul comunităţi întregi, a fost imortalizat atât în sediul Poliţiei, cât şi în maşini cu girofar, dând ordine poliţiştilor care ar trebui să-l investigheze, dar n-o fac, fiindcă beizadeaua ar fi protejată de însuşi şeful Poliţiei Bihor, chestorul Alin Haniş, al cărui cumnat ar fi apropiat de Micula senior, dar şi amic cu şeful  PSD Bihor, Ioan Mang, care i-a năşit copilul lui Victoraş. 

Citiți mai mult pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
PNL=Mafie
100% DA ! Dar culmea, NU PT CĂ ARE BANI ! Haniș își protejează constant, perseverent și sistematic prietenii de vânătoare, nu doar pe cei bogați sau cu funcții. PNL nu e partid, e o mafie !
Postat 18 Octombrie 2019, 08:53 de Alin2019
Ehe...
Daca era un pulean de rand sa vedeti ce aspre si severe erau politia/jandarmeria/parchetele/instantele! P.S. Isi mai aminteste cineva cum a ajuns hanis din ilustru anonim sef la ijp Bihor?
Postat 15 Octombrie 2019, 08:17 de ili3
Sa ne intelegem...
Păi voi nu vedeți în imaginea mai sus prezentată ca defapt Victoras îi protejează pe cei doi ofițeri de poliție...măi oameni buni. Cum credeți voi că au s au lipit stelele pe epoleți? Singure? Știti cantecul: "cu o stea pe epolet ti am pus Si din cățeluș ce a facut" :)) Cei doi catelusi de pluș nu au cum sa l protejeze pe Victoras, Victoras pe ei cam da. Sforile se trag la un alt nivel...Are curaj sa i întoarcă vorba Hamiș asta micu catelusul la Victoras? Băi, asta ...seful de poliție daca vorbește fără el si l deranjează pe Victoras ajunge portar la sediul poliției din Beius măi fraților sau pe ceva sat...Unul din poliție care are * sa i comenteze lui Victoras...Unul măi ca nu e mult! Ce vb aici? Ati vazut voi un judecător sa aiba curaj sa i a o decizie împotriva lui, ati vazut voi un procuror sa ceara cv împotriva lui? Tremura chiloți pe ei doar când zic numele lui Micula.....asa ca acest Victoras v a intra cu siguranță în cărțile de istorie cu titlul:" Victoras cel mare si puternic, fără bac s a realizat"!:)))
Postat 14 Octombrie 2019, 22:25 de Adrian_Preda
Ha, ha, ha. Nu s-a intersectat copilul - în trafic sau altundeva - cu unul pe care il stiu din cartier.
Capul micului miliardar ar fi in locul fundului cu mainile in interior si tac-su l-ar aduna cu farasul daca l-ar putea recunoaste in 4D, ca o minge umflata si intoarsa pe dos inainte de a i se putea desface ventilul.
Postat 14 Octombrie 2019, 19:49 de WinDoos
Re: Cetatean_civilizat
Care articol ... că ăsta e doar un pic mai lung decât titlul celui original, care e pe o pagină întreagă de ziar, cu mii de cuvinte !?! Cine plătește ... are posibilitatea să aleagă, iar un preț "corect" asigură strict un rezumat impersonal al cazului !?!
Postat 14 Octombrie 2019, 17:12 de CrisDumi
Teroristii mangaiati pe crestet
Este tara lor, a lui Micula si ai celor ca el. Nu este tara mea, nu este tara voastra. Noi suntem doar spectatori. Nimeni si nimic nu-i va opri pe acesti "boieri" din asuprirea noastra. Ca lor sa le mearga bine, cuiva trebuie sa-i mearga rau, cineva trebuie sa plateasca pentru binele lor. Noi suntem aia. Felicitari Bihoreanului pentru articol.
Postat 14 Octombrie 2019, 15:19 de Cetatean_civilizat
Mai bine ați fi dat un copy-paste articolului cu dezvăluiri al lui Stelian Negrea ...
... ca să fie clar pentru tot bihoreanul, încrengătura mafiotă mai veche a clanului Micula cu: aproape toți liderii partidelor din ultimele trei decenii, judecători, procurori, polițiști, directori de deconcentrate, consilieri județețeni, consilieri locali, primari și viceprimari ... sub oblăduirea unor foști sau actuali șefi din SRI !?! Cumpărarea de influență s-a făcut ... din banii tuturor contribuabililor, adică de la bugetul statului unde clanul are datorii istorice deja !?!
Postat 14 Octombrie 2019, 12:47 de CrisDumi
E la mintea cocosului !
Cine l-o fi pus sef de politie tocmai pe Hanis din Stei daca nu fratii Micula ? Asa ca le este dator pe viata! Cum cine, cui ? Nu-i clar? E la mintea cocosului !
Postat 14 Octombrie 2019, 11:42 de User anonimizat
Sa cumintit
Lasati l in pace ca sa cumintit,a platit caii,arma era airsoft,doar se juca baietelul,daca l stressam cu articole iar face o boroboata,nu vedeti ce figura ok are?
Postat 14 Octombrie 2019, 11:31 de User anonimizat
de baronii locali!
Nelu si cei sustinuti/investiti de el si de anumite servicii!Totul este sub control! Apoi, usor un shut in fund, cand nu mai au nevoie de respectivul...Copertile dosarului sunt facute inca de la momentul intentiei de investire! Banii vorbeste!
Postat 14 Octombrie 2019, 11:10 de vineri
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON