URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Noiembrie 2010, 10:31

Ţeapa cu taxa la RAPAS

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Conducerea RAPAS a deschis săptămâna trecută o anchetă împotriva şefului Pieţei Obor, Marius Piscoi, un apropiat al fostului director Romulus Cosma. Măsura a fost luată după ce în ultima duminică din octombrie zeci de pieţari din Ocska au declanşat o răzmeriţă împotriva taxatorilor, care nu a putut fi calmată decât după intervenţia Poliţiei.

Pieţarii au acuzat conducerea regiei că îi beleşte de bani punându-i să plătească încă o dată taxa pe locul ocupat, deşi o achitaseră deja şefului de piaţă, în mână, pentru o lună întreagă.

Cum Piscoi a fost mutat între timp de noul director, Liviu Andrica, în Ioşia, pieţarii s-au trezit în situaţia ingrată ori de a plăti taxa din nou, de data asta pe chitanţă, ori de a părăsi piaţa. Majoritatea au ales, de nevoie, prima variantă.

Bihorel se întreabă însă dacă nu era mai bine ca Piscoi, în loc să fie mutat la Piaţa Ioşia, să ajungă în centru, în Parcul Traian? Căci acolo funcţionează Poliţia, Parchetul şi Judecătoria, instituţii care tratează cel mai bine cazurile de şpagatită, mitoză sau para-ndărăţie.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
nnnnn
domnule SANTA, observ din comentariul dvs. ca sunteti certat rau cu limba romana; va rog din suflet sa nu mai scrieti comentarii pana nu mai repetati inca o data cele patru clase primare; asta in situatia in care aveti vreo tangenta cu scoala; daca nu, ar fi timpul sa va faceti un bine si sa va inscrieti in clasa intai.
Postat 11 Noiembrie 2010, 15:21 de mmmmm
POPA cel mare
TOV popaCEL MARE LA SFAT, PROST LA CAP, DE CE NU NE SPUI CA BASESCU S-AU PITICANIA AU ANGAJAT LA RAPAS BIHOR, SUTE DE POCA ITI CA S-A SPELE BANI BIHORENILOR , ASTA ORI ESTE DEBIL MINTAL ORI TREBUIE DUS LA SPITALUL 6 IN BIHOR S-AU SPITALUL 9 LA BUCALE . PACAT DE UN OM CA BOLOJAN CA S-A LASAT TRAS IN MOCIRLA ACESTUI LIMBUT DE pnl-ist .DL. BOLOJAN ESTE O VORBA ,ROMANEASCA ,DECAT S-A MERGI LA CASTIG CU UN PROST MAI BINE MERGI LA PIERDERE CU UN DESTEPT .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 10 Noiembrie 2010, 20:54 de SANTA
Ţeapa cu taxa la RAPAS
AHHH DE ACEEA NICI NU MAI VORBESC CA SUNT NISTE NEHALITI DE OAMENI CARE NICI NU ISI MAI SCOT MASINILE DIN PIATA ESTE CARE STA SI 3 LUNI ACOLO...ALA DE CITE ORI PLATESTE...
Postat 10 Noiembrie 2010, 12:38 de pip
Ţeapa cu taxa la RAPAS
cindva era o placere sa ma duc la OCSKA PIAC pt ca gaseam toate prostiile si nu numai,era o placere sa cauti sa cotrobaesti si gaseai aproape orice.IN ULTIMII 4-5 ANI POT SOCOTI PE O MINA DE CITE ORI AM FOST...MAI ALES DE CIND AM CUMPARAT NISTE VECHITURI LA PRET MAI MARE DECIT CEL NOU DIN MAGAZIN.ASTA NU MAI E PIATA DE VECHITURI...E PIATA DE DE CIRPE SI PANTOFI UZATI....CA DRACUU LA PRETURI EXORBITANTE...SI...
Postat 10 Noiembrie 2010, 12:37 de pip
hotie si JAF pe fata
felicitari! si vreti sa spuneti ca POLITIA nu stie, problema este ca trebuie sa intervina organele fara plangeri si victime, dar se poate ei din ce mai traiesc din salariul mizerabil:)) HOTIIII
Postat 10 Noiembrie 2010, 12:31 de anca
ATENTIE LA CINE STRIGA
sunt nioste escroci o masa costa destul de mult iar acei escroci vin cu puradeii si ocupa cite 20 de mese si platesc doar una .aduc o gramada de haine vechi si imput piata cu ele o adevarat mafie dar faptul ca DOMNII DIN piata obor vor s afac spalatorie auto ............ASDTA NU ATI VAZUT>?? SAU CUM ISI BAT JOC DE CEI CARE VIND PESTI SI PASARI CA-I POARTA CA PE PROSTI DE COLO COLO
Postat 10 Noiembrie 2010, 11:59 de pop
ATENTIE LA CINE STRIGA
atentie nu e vorba de cei ce platesc o masa in piata sau doua .ESTE VB DESPRE ,,RROMI,, CARE OCUPA CITE 12-18 MESE SI PLATESC DOAR UNA
Postat 10 Noiembrie 2010, 11:56 de pop
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON