URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Ianuarie 2011, 11:19

Super-Bolo buşit

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primarul Ilie Bolojan nu mai este cel mai tare din parcare! Cel puţin nu în Oradea. În ultima săptămână din 2010, coborând din maşină în faţa Primăriei, Bolojan a realizat că maşina de serviciu i-a fost "lovită în aripă". La propriu.

Autoturismul Renault Laguna cu numărul BH-09-XBO avea uşa din stânga spate înfundată.

Cum primarul nu îşi aminteşte nimic despre vreun incident rutier, singura explicaţie este că maşina i-a fost lovită în parcare, poate chiar într-una încropită pe trotuare, de vreun şofer nepriceput care şi-a văzut apoi de drum.

În fond, nu oricine se poate lăuda a scăpat nevătămat după ce l-a "tamponat" pe super-Bolo...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
Si ...
Niet problemka ! Bihoreanul vrea sa arate ca si acela e om. Chiar daca nu arata.
Postat 05 Februarie 2011, 23:23 de Busitul
De ce?
Ceea ce nu pot eu sa inteleg este cum a decazut acest ziar, intr/un timp atat de scurt. Am fost un cititor fidel al dvs, dar pur si simplu nu mai pot lua Bihoreanul in mana de cat de loial este primarului Ilie Bolojan. Oare, un ziar nu trebuie sa fie mereu in opozitie? Mare dezamagire.
Postat 12 Ianuarie 2011, 17:04 de Oradeanca
Ar mai fi o chestie..........
Zau? Eu, cred totusi, ca intre timp porcul cu pricina a ajuns "bucate alese", adica carnati, caltabosi, slanina, etc.
Postat 12 Ianuarie 2011, 10:58 de Ion Caraion
adevarul
sunt martor la accident in alesd s-a intamplat , cand bolo era pe plaiurile natale....el conducea regulamentar dar a intrat un porc in el cand venea de la piatza....porcul e inafara oricarui pericol
Postat 11 Ianuarie 2011, 10:35 de piedone
bolovan
asa se intampla cu bolo, daca nu-s astia de la bihoreanu', prin jur, sa-i apere kuru...
Postat 11 Ianuarie 2011, 07:33 de premarele
cineva e incordat
nu poate fi adevarat stalpul Oradiei se inclina:))))
Postat 11 Ianuarie 2011, 03:06 de woow
Documentu' bai Cris
Vrem o scanare a procesului verbal de constatare. Hai ca poti Adi Cris, sa-i ceri lui Bolo hirtia cu pricina, ca sa ne lamurim cum se conduce o Laguna atunci cind faci naveta zilnica intre 2 municipii. Asa ca se explica oboseala lui Bolo, ca doar de 2 + 1/2 ani se lupta cu caracatita PDL.
Postat 10 Ianuarie 2011, 18:45 de Star
Bravo bihorene, te facusi de rusine
Eu rar am vazut asa o minciuna ziaristica. In primul rind ca atunci cind s-a urcat in masina era imposibil sa nu fi vazut asa ceva. In al doilea rind, in pozitia in care se parcheaza pe rampa de intrare in primarie este imposibil sa vina altcineva din lateral, pentru ca rampa pleaca de la 5 m si ajunge la 2,5 m mai sus. In al treilea rind, Bolo a lovit singur masina, fiind in trafic in Alesd, acasa de sarbatori. Se si vede mizeria care a acoperit inclusiv portiera lovita. Asadar mai multe zile de circulat cu ea lovita. Si, nu in ultimul rind, daca esti marele primar corect si impartial, spune bre adevarul si nu te fa ca ploua.
Postat 10 Ianuarie 2011, 18:40 de Port
OARE?
Oare chiar asa a fost?Dupa cum arata masina putea fi si o neacordare de prioritate din partea celui ce a condus-o.....Dar de cind cu constatarile amiabile si daca celalalt sofer o fi avind o masina mai rezistenta care nu a suferit avarii...atunci asa a fost precum ati scris!!!Poate ne arata si noua parcarea in care a gasit-o si resturile de vopsea ramasa la fata locului...Sau macar sa le arate celui de la asigurari care va plati reparatia...
Postat 10 Ianuarie 2011, 17:24 de a-MIC
Bani de spalat
Nu-i da nimeni bani sa-si spele masina??? Poate de aia a si fost lovita din greseala. La cat era de curata...
Postat 10 Ianuarie 2011, 15:32 de hagi tudose
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON