URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Octombrie 2012, 09:21

Sonia regală: cum a eclipsat-o deputata Sonia Drăghici pe Arhiducesa Maria Magdalena

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Peste 1.500 de orădeni au asistat vineri la ceremonia dezvelirii statuii Reginei Maria din Piaţa Ferdinand, asta şi pentru că la eveniment au participat reprezentanţi ai Casei Regale a României: Principele Radu şi Principele Nicolae ai României, plus Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, nepoata Reginei Maria.

Înaintea dezvelirii monumentului, Arhiducesa, însoţită de fosta viceprimăriţă Florica Cherecheş, şi-a ocupat locul lângă statuie, aşteptând sosirea autorităţilor locale împreună cu Principele Radu şi Principele Nicolae.

În momentele de aşteptare, însă, nepoata Reginei a fost nevoită să se dea puţin mai în spate, căci deputata pesedistă Sonia Drăghici s-a postat între ea şi fosta viceprimăriţă, obturându-i vederea.

Probabil că, din dorinţa de a ieşi în evidenţă, Drăghici nu a observat pe cine eclipsează (la propriu) şi abia după câteva secunde bune şi-a observat gafa şi s-a redresat.

În schimb, nepoata Reginei i-a întins mâna şi i-a zâmbit. Semn de eleganţă pe care, cum se vede, nu toţi o au...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
jabalaba
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ai da capu mieu ce-am mai ras de comentariul lu apostatu' ista :))))))))) brava baiete, numa de-ai scrie mai des p-aci :))))))))))))))))) "tanti Saveta lu' Florita din deal" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ioooooi, da binie i sa potrivestie lu nana Sonia :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Postat 16 Octombrie 2012, 17:57 de Jaba the Hut
@Mosul
Dacă eu sunt vreo duduie (”portocalie”), tu eşti, 100%, ...Madonna!
Postat 16 Octombrie 2012, 13:05 de stefan
ff
o fffuuuuuuuuuufa de oradea ca si aia de la stiiinde politice imi scapa numele acuma :))))
Postat 15 Octombrie 2012, 20:37 de ff
alta nana
MAI EXISTA IN BINS O NANA MARIE , ASTA E VENITA DE LA SAT SI ASTA ARE TOT AURUL LA VEDERE . DE UNDE LO FI AVAND, NUMA EA STIE, POATE MOSTENIRE, CA A LUCRAT SARACA DA IE NUMA LA STAT. ASA STA BINE OMULUI ,, BOGAT IN AUR SI SARAC IN MINTE,,
Postat 15 Octombrie 2012, 17:31 de observatoru
haaai la morcovi, patrunjel aveeemmm!
apoi drept sa va spui, monser, duduia asta arata ca tanti Saveta lu' Florita din deal cand mere din sat in Bins la targuit de curichi si de napi la porci, joia-n plina dimineata. Mandra, grasa, faina, coafata la salonul CrisAnd de la parter si cu tat auru' pus la mandra vedere... Noa hooo, nana, ca nu-i ziua de mers la biserica, sa te coate popa cu coltu' ochiului stang, ci taman zi de manifestare... Noa n-avea bai, asa-i cu emanciparea asta, trece prin troaca, valau si cizme de guma, inainte sa ajunga la caviar si pantofi cu toc...
Postat 15 Octombrie 2012, 12:07 de apostatul
@martzoagele
verzisorii..... asta le trebuie si martzogelor incor(n)orate.....
Postat 15 Octombrie 2012, 08:40 de life
martzoagele
:)))) au iesit martzoagele sa fie admirate. una si una...
Postat 15 Octombrie 2012, 08:35 de life
Stefan care este o EA hoaţă!
Stefan, care este o EA! Britanica este de fapt o englezoaica, ceea este total diferit! PDL-ista democrata ce esti! Care va sa zică dai tu lecţii despre democratie, tu care ai furat, înşelat, te-ai prefăcut toata viaţa! Cât despre IQ şi coloană nici că mai încape să le punem la socoată! Vrei să vorbim exact pe fapte şi nume? PDL-istă de 2 bani!
Postat 15 Octombrie 2012, 04:51 de Mosul
Di, tanti DIDI
DIDI, da tu ce esti? O martoagă? Portocalie imputita ce esti!
Postat 15 Octombrie 2012, 04:43 de PIPI
vaca
Se mai si imbraca in alb la kilele ei!
Postat 14 Octombrie 2012, 20:52 de DIDI
(Pseudo)amazoane de Bihor. Ep. Imaginea contează!
I. Este timpul ca şi dr. Drăghici să ȋnţeleagă că faptele şi valoarea umană/profesională trebuie să conteze şi mai puţin imaginea, aceasta din urmă fiind o procedură tipic bolşevică. Un bun exemplu ȋn acest sens, l-a constituit britanica ...Regina Maria. II. Subiect de analiză responsabilă pentru, corecta şi imparţiala vicepreşedinte O.F. a P.S.D.: Norele, sau fostele nore, care îşi bat joc de (fostele) soacre şi pe care le părăsesc la greu, după ce s-au folosit, nu puţini ani, de ele; III. Nu o ȋntreb pe dr. Soniaː 1. Câţi şomeri s-au ”portocalizat”, pentru a ȋşi rezolva un loc de muncă; 2. Ce sume au conţinut varianta bihoreană a sacoşelor model ”Bian”; 3. Câţi disponibilizaţi pe criterii politice şi de profesionalism real, având vârsta de peste 45 ani, au fost ajutaţi să ȋşi găsească un loc de muncă decent ȋn cursul mandatului tov.-ului de viaţă al acesteia, sau cu cine votează de fapt don Drăghici, ci dacă este corect/firesc ca un fost vameş-şef (”portocaliu”), rupt de adevăratele probleme sociale ale populaţiei, să ocupe postul de director-general AJOFM? IV. @claudiu: A fi ţăran nu este o ruşine, ci dimpotrivă. Nu toată lumea poate ajunge un Einstein, parlamentar, sau profesor universitar (cu, sau fără ghilimele), mai ales ȋntr-o ţară ȋn care IQ-ul mare şi ”coloana vertebrală” dreaptă, ...deranjează.
Postat 14 Octombrie 2012, 20:15 de stefan
@Romanul Simplu
Intre monarhie si social-democratie nu exista nici o incompatibilitate, d-le Romanul.Exista peste tot in Europa monarhii coabitand excelent cu guverne social-democrate.A,ca social-democratia romaneasca pe care o cunosti mai bine fiind chiar in interiorul ei, ar fi de fapt criptocomunism ,(cum o acuza multi,) atinci ai dreptate,cele doua ideologii, cum le numesti, sunt intr-adevar contrare, cum te exprimi.Noi,cei care o consideram totusi o social-democratie europeana, consideram ca e perfect compatibila cu monarhia constitutionala.
Postat 14 Octombrie 2012, 19:22 de Un roman mai complex
Grohaita
Era sau nu era bata? Ca de obicei bea da rupe si sudue ca un birjar! O purlamentara desavarsita!
Postat 14 Octombrie 2012, 19:08 de Coco
Sa fim corecti, daca se poate!
Prezenta la un asemenea eveniment reprezinta, inainte de toate, un semn de respect fata de istoria Romaniei. Din pacate, orice inadvertenta este exploatata de ziaristii nostri doar pentru a avea ce scrie. Cand scrii mai mult decat citesti, acesta este rezultatul. Succes in alegeri, doamnei Sonia!
Postat 14 Octombrie 2012, 18:36 de SAFE
replica la articol
Deputata PSD Sonia Draghici nu avea ce sa caute la aceasta manifestare ,nu afost prezent nici un parlamentar de Bihor ,si RUSINE sa ne explice ce legatura este intre social democratie si monarhie 2 ideologii politice contrare RUSINE!RUSINE!RUSINE!Deputata PSD Sonia Draghici si-a incepuit campania electorala dar nu o uitam cu afirmatiile si faptele ei ca au facut de rusine social democratia si PSD Bihor 1)NU trebuia sa tina parte pe nedrept colegelor de la Spitalul de Infectioase in cazul Patriciei Akata,toate trebuiau condamnate profesional cu malpraxis .2)Aiurelile si debitatiile anormale pe care le afirma la televiziunile politice din Bucale ,RTV,Realitatea TV ,ca o televiziune a si facut-o de rusine afirmand ca doamna deputata nici nu stie pentru ce a votat in Parlament!:))=))In campania electorala parlamentara asteptam ca doamna deputata PSD Sonia Draghici sa faca RUSINE iarasi PSD Bihor costumanduse in craciunita (supraponderala ) cu cordeluta cu coarne de cerb pe cap , cu clopotele in miini ,si impartind pliante electorale prin cartierul Nufarul si in statiile de tramvai,nu de alta dar poate reuseste iarasi de deputata de PSd din c Acesta este opinia lui Romanul simplu.
Postat 14 Octombrie 2012, 17:21 de Romanul Simplu
Apolitic care esti!
Apoliticule, numai de genul acesta nu esti! PDL-istule măcar ai bun simţ şi recunoaşte!
Postat 14 Octombrie 2012, 16:09 de Pentru APOLITIC!
PDL-iştii au intrat în campanie!
Articol marca PDL, în care se vede clar că a început campania!
Postat 14 Octombrie 2012, 16:04 de Artcol marca PDL
Oare?
Claudiţă, jigneşti fără să vrei, băi domnule de la hotel ce ai tu cu ţăranii? În plus chiar dumneata ai scris că: DACĂ A FĂCUT ACEST LUCRU! Păi uite că nu a făcut, deci se pare că vorbeşti dea binelea prostii şi este clar că guriţa ţi-o luă pe dinainte!!! Jigneşti persoane fără ca acestea să fi făcut ceva! Ruşinică...!!!
Postat 14 Octombrie 2012, 15:54 de Continental
Zăpă(cita)
Măi cita, zăpăcita, aşa ai văzut, de la tine din junglă? Păi îţi spun ca să nu mori zăpăcită, că nu s-a dat din coate, iar chestia ce ţine de crasa nesimţire la dumneata este că vorbeşti din impulsul...tău animalic!
Postat 14 Octombrie 2012, 15:42 de Pop
Florin Ciucas, eclipsat de vedere...
Domnule Florin Ciucas, în momentele de aşteptare, când practic nu se întampla nimic, cum putea civeva sa fie eclipsat de altcineva? Cum poate sa îţi fie obturata vederea spre ceva ce nu se îmtâmplă? Haideţi să vă explic cât sunteţi de ridicol şi ce ziarist fără pic de logică sunteţi (de parca aveţi nevoie de aşa ceva?): 1. \"Nepoata Reginei a fost nevoită să se dea puţin mai în spate\", nu pentru că \"deputata pesedistă Sonia Drăghici s-a postat între ea şi fosta viceprimăriţă, obturându-i vederea\" ci datorită faptului că Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei avea o discuţie privată cu cineva. 2. Era normal ca explicaţia să fie dusă până la capăt, adică: \"...Sonia Drăghici s-a postat între ea şi fosta viceprimăriţă, obturându-i vederea\".......??? spre ce? spre lateral, aşa cum se vede în poza luată dintr-o parte, nu din faţă cum era normal ca să vedem şi noi exact poziţia? Dar până la urmă nici asta nu mai contează de vreme ce toată lumea aştepta, discuta şi nu începuse încă ceremonia, deci nu era încă nici un centru de atenţie, prin urmare nici nu poate fi vorba de eclipsare, stimabile Florin Ciucas! Asta doar dacă ne ştim cu utilizarea vocabularului sau a fost făcută cu intenţie?
Postat 14 Octombrie 2012, 15:35 de Adevarul
vaca
cum a dat din coate sa iasa aici in evidenta ea si nu arhiducesa ,la fel da din coate si in politica,crasa nesimtire
Postat 14 Octombrie 2012, 14:16 de cita
asta e o taranca adevarata
O taranca adevarata aceasta Sonia Draghici,de fapt cred ca nu are cei 7 ani daca a facut acest lucru,chiar daca nu era Arhiducesa femeia eclipsata,ci o alta persoana,aceasta tovarase nu trebuia sa faca acel gest se vede de la o posta ca e o taranca!
Postat 14 Octombrie 2012, 12:05 de claudiu
caracter slab, multa prostime voteaza si majoritatea fura nu au nevoie de bunul simt
uitati va la grasa din poza duceti copii la orice eveniment ca sa demonstrati cat bun simt are un criminal:))))) de ce nu stiti sa echilibrati balanta de ce fugiti de copii, Ceausescu era inconjurat de copii le asigura hrana chiar daca il aclamau, avea strategie era om .Copiilor sa le dati sa mance in rest nu, nu are rost , sac de oase :))) bezinii, gazee.
Postat 14 Octombrie 2012, 10:26 de slabi si prosti
caracter slab, multa prostime voteaza si majoritatea fura nu au nevoie de bunul simt
o lege nu poate sa ucida un popor , nu poate este neconstitutionala, este inadmisibil ca copii sa moara de foame in favoarea cui ? nu discutam cu criminali, nu sunt mai presus de viata.
Postat 14 Octombrie 2012, 10:23 de slabi si prosti
caracter slab, multa prostime voteaza si majoritatea fura nu au nevoie de bunul simt
ca recunoasteti ca nu recunoasteti majoriatatea au caracter slab degeaba votati daca sunteti slabi, sunteti doar sclavi nimic mai mult si mai grav prosti va distrugeti tara prin propria bogatie : caracter slab , naiv si criminal.
Postat 14 Octombrie 2012, 10:20 de slabi si prosti
hoti si hoti cu legea te fura
gunoaiele militare ne fac prostii lor ce suntemnoi sclavi vostri, jooooss toata hotia si cerut la cedo dreptul la viata si libertate, joooos , moartea sa va curete pe toti cei care atentati la viata si liberattea noastra, amin! medici ne fura, statul ne fura in final oricum vom renunta la tara ca datoriile nu le platesc cei care fura si fug cu investitile inn alte tari, tradatori si criminali.
Postat 14 Octombrie 2012, 10:08 de hotul la hotii trage
Trist, dar adevarat!
Nu poti cere deputatei ceea ce nu are, bun simt.
Postat 14 Octombrie 2012, 10:06 de Apolitic
hoti si hoti cu legea te fura
saci de oase cu cheltuiala mare !!!
Postat 14 Octombrie 2012, 10:05 de hotul la hotii trage
hoti si hoti cu legea te fura
daca dam pensii de 6000 ;ei psnsionarilor militari de 82 de ani ce alocatii sa le mai dam copiilor trebuie sa se hranesca bine oasemintele, vreti respect hotilor ? nu mai furati cu legii date in favoarea voastra criminalior, joooos Basescu hotul Romaniei! Astia ce mai vor au stat deoparte si acum vor sa mai fure si ei?
Postat 14 Octombrie 2012, 10:03 de hotul la hotii trage
VACA BETIVA
Chiar asa! VOTATI BETIVA, ce va trebe voua regi si regine!Neam de traista!
Postat 14 Octombrie 2012, 10:01 de Blau
ce a muncit asta la viata ei?
cati copii are si ei cati copii au , sa traiesti in lux si fara a te dedica semenilor nu inseamna calitate umana :))))) fraierilor noi intretinem scoli profesori dam de mancare multor guri, cumparam imbarcaminte cat munceste un parinte comparativ cu niste mizerii sociale ? cat imparte un parinte din munca lui altora, rusine viermiii, parazitii , boala sociala!
Postat 14 Octombrie 2012, 09:54 de un istoric !!
ce a muncit asta la viata ei?
cu ce se muncea arhiduceasa ca stim cu totii ca parazitii ca deputati sau politicieni ne ingroapa zi de zi si ne ucid intentionat prin sclavie imposa fiscala :)))singe regal san=ge de parazitism ! fara stramosi nostri nu existam nu cu parazitii construiesti o tara, nu ?
Postat 14 Octombrie 2012, 09:51 de un istoric !!
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON