URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Octombrie 2010, 09:08

Simona 99% poliester

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Simona Derecichei, fostă Hexan, mai cunoscută prin oraş ca matroană de bordel şi pentru amorul cu năbădăi pe care l-a trăit alături de procurorul Gheorghe Leuca, şi-a tras din nou silicoane. Acum, însă, nu la sâni, ci la fund.

Chestiune extrem de neplăcută, pare-se, din moment ce, după cum spun chiar cunoscuţii ei, femeia se poate aşeza doar într-un dispozitiv special, ca nu cumva să-i pocnească mândreţe de posterior.

Şi, cu toate că e foarte incomod să conduci maşina în poziţia capră, Simona e totuşi tare mândră de noile sale fese ţuguiate, cu atât mai mult cu cât susţine că este prima din oraş care şi-a tras asemenea investiţie.

Bihorel se teme că îşi mai comandă încă două-trei implanturi de silicon şi clienţii vor avea impresia că au de-a face cu Combinatul de Fire şi Fibre Sintetice Săvineşti.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
oribila
oribila esti fata!!! problema e ca te consideri faina si mai iti pui si singura comentarii de lauda! esti si prosta pe deasupra.
Postat 26 Octombrie 2010, 19:38 de pavel
valea mucilor
Cine se putea cobori la nivelul unei curve de sosea? ati ghicit, un procuror! o femeie normala nu se incurca cu un procuror incult si jegos! scuzati pleonasmul, procuror incult...deh!
Postat 23 Octombrie 2010, 20:48 de leuca-n gard
poliester si ghips
si-a pus si dinti in gura babaciunea da n-a avut bani de portelan,ca-i pute gura ca un canal si uitati-va ce fata de taranca are(mai furi portofele hexanco?)
Postat 21 Octombrie 2010, 00:15 de zidaru
rapandula
gioarsa asta isi scrie singura comentarii de lauda,cine phula mea o cunoaste pe reesapata asta?va spun eu,500 de soferi de tir,250 de pensionari italieni,100 de turci,50 de taximetristi BEN , GHITA L.si vreo 17 tarani din Oncea,in rest.......o parasuta obosita.
Postat 21 Octombrie 2010, 00:06 de ben
cslmdsad
am avut de a face cu ea acum vreo 10 ani, de atunci am vazut-o si am auzit despre ea saptamanal ii cunosc anturajul cat de cat, nu degeaba i se zice meseriasa pe borsului, ce o adunat in tinerete isi baga la propriu in cur , asta e c.u.r.v.a a fost, c.u.r.v.a va ramane tot timpul,
Postat 20 Octombrie 2010, 19:24 de lsd
babele se intretin
ORICE cal ajunge martoaga si orice femeie ajunge BABA sa se intretina ca oricum nu mai are 30 de ani, dupa 30 de ani femeiile sunt EXPIRATE ,barbatii incepand cu 41 de ani asa ca sa faca orice timpul inapoi nu l mai aduce din partea mea sa si puna o TATA (san) si in frunte cat timp sunt cele tinere nu vad rostul de ce sa ma multumesc cu ceva artificial, natura e pe primul loc restul e COMERCIAL de AMBALAJ nimic mai mult :)) daca asa se simte bine e treba ei dar sa nu spuna ca e cea mai si cea mai ca nu face decat sa intretina famiilile medicilor si piata cosmeticilor un barbat strange cu drag intodeauna una naturala si tanara sa nu va apucati de plans acum BABELOR:))
Postat 20 Octombrie 2010, 09:46 de ha, ha, ha
Woow super
De cate ori o vad mi-as dorii o femeie ca ea. Iar tu aia care ai zis ca e taranca tare as vrea sa te vad:))=))=))=)) ce masina conduci? ce ai realizat in viata? pe multe le intretin barbatii:)) eu de mult am vrut sa ajung la femeia asta. I-am obtinut nr de telefon o sun cu privat incerc de cativa ani sa ajung la ea si e imposibil. Invidioase de 2 bani:))=)) nu aveti bani de un chilot bey:))
Postat 19 Octombrie 2010, 23:54 de Alex
esti cea mai tare
Rasul te rade si ma scuzati cacatul te caca!!:)):))=)) ati vazut femeie la 35 de ani nemachiata? eu am vazut-o si aceasta e Simona:) care arata mai bine nemachiata decat machiata.
Postat 19 Octombrie 2010, 23:45 de Lavinia
esti cea mai tare
admir femeile frumoase si la aceasta femeie chiar ai ce admira. In permanenta aranjata,eleganta,stilata si in pas cu moda. Proastelor ce sunteti!!! Sa vorbiti la 35 de ani si cu doua fete mari care sunt ca si surorile ei. Atat de bine se mentine. La tot pasul tinere si frumoase dar femei la varsta ei mai rar atat de frumoase.
Postat 19 Octombrie 2010, 23:42 de anonima
Bravo ei
Tatelor sunteti invidioase,poate nu va permiteti sa va intretineti. Femeia la cei 35 de ani ai ei si cu 2 copii arata bestial. Nu am avut de a face cu ea dar o consider cea mai frumoasa femeie din Oradea si e total diferita de fotografia veche care e facuta cu multi ani in urma. Recomand celor ce au scris articolul s-o contacteze personal sau sa expuna fotografii cu doamna Simona cum arata la ora actuala. Este o adevarata doamna si cu siguranta multi si-ar dori o astfel de femeie.
Postat 19 Octombrie 2010, 23:37 de Admirator
Shreck
am vazut-o pe taranca in lotus se misca de parca era Magarul din Shreck. bleah, urit arata
Postat 19 Octombrie 2010, 19:31 de Aleluia
felicitarii
ce s ar face stiinta fara COBAI :))) prostuta daca nu te place cum esti nu te place oricum e o chestiune comerciala probabil la tine dar de ceva serios NICIODATA, cum sa te TORTUREZI ca sa te faci placuta? ar trebui sa scri o carte bine zicea V.T.fiicei sale:" orice cal ajunge martoaga si orice MISS ajunge BABA!":)) esti depasita de altele mult mai naturale si pe buna DREPTATE...sa stiti ca barbatii se amuza copiaos nu au ce admira la BABALE oricum trecute de varsta TINERETII :))
Postat 19 Octombrie 2010, 09:46 de anca
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON