URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iulie 2014, 09:47

Sexy dăscăliţa: O învăţătoare de la Şcoala Bălcescu pozează provocator pe Facebook

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Bihorel vă recomandă să evitaţi în perioada următoare zona Şcolii Gimnaziale Nicolae Bălcescu, deoarece este foarte posibil să se aglomereze cu tătici dornici să-şi înscrie copiii aici. Nu neapărat pentru reputaţia acestei şcoli, ci sperând că vor nimeri în clasa învăţătoarei Vasilica Chiş Ienei.

Citeşte pasiuni are învăţătoarea pe lângă pictorialele provocatoare, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
22 Comentarii
Ce aveti cu fata
Voi de la Bihoreanul ,ce aveti cu fata,credeti ca daca isi pune poze pe facebook si vrea sa ajunga fotomodel de succes nu poate preda la scoala. E frumoasa,decat sa traiasca dintr-un gunoi de salar de profesor mai bine sa ajunga fotomodel. Voi sunteti gay ,toti,cred ca nu stiti sa apreciaci frumosul cred ca apreciati doar cururile barbatilor!
Postat 29 Iulie 2014, 12:09 de quiltiman
Decorul ala...
E nepotrivit a pune asemenea poza pe facebook; mai ales daca ai prieteni in curs de formare. Pentru unii e nepotrivit sa pozezi asa (ex.: redactia bihorel). Dar cel mai nepotrivit in toata afacerea asta e...decoru! Adica serios, un cauciuc de camion care polueaza o zona mlastinoasa. Da'o'ncolo d-na profesoara!
Postat 26 Iulie 2014, 19:01 de x
femeia
De ce sunteti rai ? ,la toti va place si ati vrea,sa o vedeti si alt fel pe viitor..Admirati-o ....macar.
Postat 25 Iulie 2014, 15:37 de BOLO
Rusine!!!
Vaaaaaiii de noi!!! Femeia e cam inconstienta!!! Isi face de ra s atat familia cat si institutia in care lucreaza!!!! Pe Borsului cu tine!!!!!
Postat 24 Iulie 2014, 13:04 de eldetergent
????????
Asa si?Te oftici?Paru-n palma este mare?E frumoasa femeia care e problema?Bunul simt iti lipseste bihorele...oanania este grava pt tine!!!!!!!!!!!
Postat 24 Iulie 2014, 12:59 de Nea taticu
Re: io
CENZURAT
Postat 24 Iulie 2014, 12:19 de Ca®p III
B*M*
Si la COLEGIUL NATIONAL MIHAI EMINESCU este o poama de genu asta.Diferenta intre cele doua e ca B* M* si-o si pune cu taticiiiii.
Postat 24 Iulie 2014, 09:03 de eu
Dascalita
Eu m-as inscrie acum in clasa I a, dar nu cred ca ma primesc astia pe motiv de varsta. Se pare ca are "deschiderea" totala sa te invete "neste" lectii. Nu va uitati ca sta pe cauciucul ala vechi de tractor, in balta respectiva. Asta e la deruta ! In fond e poate mult mai mult.
Postat 24 Iulie 2014, 06:45 de 69
Parasute
Tipa e VIAGRA NATURALA ! Din cauza asta probabil ca nu poate sta doar langa un barbat.
Postat 24 Iulie 2014, 06:34 de Scolari
io
Femeie faina nici o problema. Aveti numraul ei de telefon?
Postat 24 Iulie 2014, 00:04 de io
ienei
Ha ha fosta nora al lui Emeric Ienei :))))) Bravo ei!
Postat 23 Iulie 2014, 18:23 de copy
o parere
Auzi , Danu , te-ai simtit obligata ? Nu se cade , oricat de moderni ne-am pretinde , sa se expuna public asa daca e invatatoare . E casatorita ? Are copii?
Postat 23 Iulie 2014, 16:02 de ...
ciucamela
Playboy??????????? Ar vrea ea. Traiasca photoshopul!!!
Postat 23 Iulie 2014, 15:29 de :
parasuta
Lorineeee!!!! ti_a scapat cateaua din lesaaa!!!
Postat 23 Iulie 2014, 15:09 de don giovani
patrunjel
eu sincer i-as introduce un morcov din spate cu riscul sa ma murdaresc pe picioare de namol. Hai mai nu fiti rai ca e frumusica fata.
Postat 23 Iulie 2014, 14:47 de morcovul
Este o invatatoare buna
Doi prieteni sot-sotie au fetita in clasa doamnei din poza si mi-au spus ca este o invatatoare foarte buna. Daca arata si bine... cu atat mai bine, nu? :)
Postat 23 Iulie 2014, 14:34 de Danu
sexy taranca
Ce peisaj rural ....se potriveste fata cu guma si noroiul din spate...penibil...!!!
Postat 23 Iulie 2014, 14:19 de ghyury
AAAAAAAAAAAAAAAA
De ce nu se semneazxa cel sau ceea care a scris articolul am vrea sa stim si noi este vreo complexata sau vreunul care nu a avut in viata lui o asa femeie si care este tare ofticat ca pe el nu il asteapta asa ceva acasa. Altceva nu mai aveti de facut mai bine ocupati va de probleme mai importante pe care ar trebui sa le stie oradenii nu de viata privata a unor persoane care isi vad de treaba lor.
Postat 23 Iulie 2014, 14:06 de aaaaaaaaaaaaaaaaaa
precizare
@gina nu-mi place sa denaturez o situatie reala deci precizez ca judecatoarea nu e fotografiata chiar intr-o astfel de pozitie. Este in costum de baie cu inaintarea la vedere! Acum in opinia mea magistratii nu ar trebui sa aiba profile pe retele de socializare dar asta e.
Postat 23 Iulie 2014, 12:03 de TDS
e sexy tipa
Adevarul este ca arata bn:) de ar avea asa invatatoare fiul meu, m as duce si eu mai des la sedinte cu parinti :) Nu stiu daca pozele afecteaza educatia, atat ca tocmai cineva bine voitor repede a vazut poza, dar si alte femei fac poze, fac de toate, nu?
Postat 23 Iulie 2014, 11:46 de Oradean
reclama ,sufletul ...
Probabil ”publicitate ”...Ca si judecatoare s-au fotografiat in asemenea ipostaze nu poate fi decat regretabil. Sunt ,totusi, profesii care presupun prestanta si oarecareseriozitate. Dar azi , pentru unele...
Postat 23 Iulie 2014, 10:48 de gina
ei, si ce?
am vazut poze similare si cu judecatoare! tot pe FB! asa ca...
Postat 23 Iulie 2014, 09:54 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON