URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Iulie 2018, 16:09

Plimbări la căldură: Tramvaiele cumpărate de OTL din Germania nu au aer condiţionat

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Călătorii OTL sunt la mila vremii, fiindcă nici unul dintre cele 30 de tramvaie Tatra KT4 second-hand cumpărate din Berlin nu este dotat cu sisteme de condiţionare a aerului. Zece garnituri deja circulă pe trasee, celelalte 20 urmând să fie şi ele pregătite şi introduse în circuit.

Când căldura e mare, călătorii se plâng că îi trec transpiraţiile, iar geamurile, care nu se pot deschide complet, fiind doar rabatabile, nu îi ajută cu mare lucru.

Citește mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
...
2.7 milioane bucata
Postat 09 Iulie 2018, 19:03 de Sandu1201
...alb și negru...baladă
Tramvaiele lui F. au costat 2,7 milioane E! Pe vremea aceea era pedelist! Ma întreb la cine a ajuns...
Postat 09 Iulie 2018, 17:40 de pisicarosievargata
Nu-i bai
Sper să nu investească primăria să repare aerul condiționat că vor comenta prostii că pe ce s-au dus banii. E bun că sau plătit celelate tramvaie cumpărate de Filip cu banii care trebuiau să ajungă la Dragnea 20 de milioane Nu mult
Postat 09 Iulie 2018, 02:11 de Sandu1201
Asa da..
hahaha
Postat 08 Iulie 2018, 22:29 de Tinas
Calatoria in timp
OTL include in pretul biletelor si calatoria in timp.Totodata la temperaturi exterioare peste 30 grade ar putea institui niste compensatii, de exemplu calatoria gratuita.Ceea ce nu se poate, pentru ca orice bonus acordat amarastenilor intra in conflict cu teoria liberala, putind chiar agrava starea medicala a edilului.
Postat 08 Iulie 2018, 18:54 de excalibur
De de ar avea?!
Niciun sef/sefut, incepand cu birtinezul si terminand cu ultimul trepadus din primarie nu circula cu tramvaiul sau cu autobuzul! Pai n-a cumparat otl-ul autoturisme pt. ei?! Au explicat la controlul curtii de conturi ca masinile, platite din banii oradenilor, sunt un fel de taxiuri care circula in regim inchis (adica numai unii au acces la ele)!!!
Postat 08 Iulie 2018, 18:25 de ili3
racoarea din munti
Muntii Tatra is racorosi,calatorii cu gandul la ei se racoresc,la iarna o sa fie cu siguranta incalzite.in plus isi pot aduce de acasa calatorii cate un mini aparat cu A.C. alimentat de la bateria telefonului,is atatea oferte la tv in acest sens,plus ca se pot monta extra de otl dupa ce amortizeaza investitia,cum mai bagau bani in buzunare edilii cu licitatiile daca le luau full?Bine ca aveti la birou voi jurnalistii inclusiv scaune de piele dupa care sa boicotati!
Postat 08 Iulie 2018, 17:39 de User anonimizat
What a good joke! Let's laugh...
Care dintre directorii OTL a făcut descoperirea? BIG sau VP?
Postat 08 Iulie 2018, 16:26 de pisicarosievargata
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON