URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Iunie 2018, 18:01

Nebunie de partid: Cum a fost pusă pe tuşă directoarea Spitalului de Psihiatrie din Nucet

Nebunie de partid: Cum a fost pusă pe tuşă directoarea Spitalului de Psihiatrie din Nucet (sursa foto: spnucet.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

PSD-iştii bihoreni i-au pus gând rău Lianei Bota, directoarea Spitalului de Psihiatrie din Nucet, subordonat Consiliului Judeţean, chiar dacă femeia, soţia primarului PNL-ist din Rieni, nu are alt "păcat" decât că a reuşit să reabiliteze clădirile părăginite ale unităţii, de care predecesorii săi nu se atinseseră.

Bihorel a aflat că înainte ca Lianei Bota să-i expire contractul a fost organizat un concurs pentru ocuparea postului, programat pe data de 3 mai, dar acesta a fost amânat fiindcă un membru al comisiei de jurizare urma să plece într-o delegaţie la Bucureşti.

Citește mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
numirea doamnei bota isi aminteste cum s-a facut????????
Oare dna BOTA isi aminteste cumm s-a facut numirea ei cand profesional nu o recomanda nimic , a uitat ca doar pentru faptul ca era sotia primarului BOTA a ajuns acolo A facut din spitalul NUCET un fel de BOTA SRL A sperat ca acolo ramane tintuita in acel scaun si va fi pina la pensie sau chiar dupa Dna BOTA considera ca este de neinlocuit .Asa se intampla cand uita omul de unde pleaca . Du-te dna inapoi la fratii MICULA pACAT CA A MURIT pele SA TE INVETE putina meserie ASTA ESTE VIATA ..
Postat 03 Iunie 2018, 11:55 de colega
Posturi de economist , spoiala peste spoiala, gresie peste gresie, marcaje rutiere în curtea Spitalului, pensiile pacienților!
Am si eu câteva întrebări: Doamna Bota cum ați reușit să scoateți posturi de economist in 2014, fără a vă prezenta in cele 15 zile asa cum o cere statutul de funcții, dar angajarea domnului , fost primar al Nucetului( PNL, fostul PDL), contracte si licitații cu diverse firme, fără acoperire? Da, dar decontarea pensiilor paciențientiilor Si golirea conturiilor din cate stiu eu!? Renovare faianță peste faianță, gresie peste gresie, spoiala peste spoiala, trasarea marcajelor rutiere în curte, este o adevărată autostradă, angajatilor de pe vremea când lucrăm eu inclusiv cea de la biroul de primire? Doamna Bota nu stiu ce păcate intime aveți pe mine nu mă interesează desi pe dumneavoastră vă interesează viața mea intimă si păcatele mele, dar eu pentru păcatele mele plătesc las si ciubuc, dar dumneavoastră faceți pe sfânta, păcatul recunoscut este pe jumatate sau in totalitate iertat, dar dumneavoastră lăsați de dorit, ma rog!!! Totul se plăteste! Ori in Rai ori la Cazan! Mergem împreună dacă e, acolo Dumnezeu decide care la Rai si care la Iad, dar eu va ajut că eu iert si uit repede, dar Dumnezeu stie ce sa facă!!! Asa ca trebuie ca fiecare din nou sa intelegem ca orice are un început si un sfarsit!!!
Postat 02 Iunie 2018, 08:38 de Fanica10
Replică
Da, sigur! Tare as dori să stiu cine este autorul acestui articol? Bihorel da, dar mă rog reprezentat prin cine, mă rog!? Cât despre păcatele doamnei Bota, ce să zic, poate autorul articolului stie mai multe!!! Dar, da , a făcut, a reabilitat , a dres, dar pe banii cui? A lui mama-sa de acasă sau pe ai ei personal? Vă rog,e o tîmpenie, nu tot CJ, tot PSD-ul i -a aprobat si alocat aceste fonduri, în interesul si folosul acestei Unități, desi mă indoiesc că, i -a folosit în totalitate in interesul Spitalului dar este o parere, sunt organe abilitate sa verifice in acest sens!!! Esecuri avem cu toții atât profesional cât si personale dar asta nu este un motiv să renunțăm!!! Asa ca domnul Horia Miara este un om integru si apt de a deține această funcție! Succes domnule Horia Miara!!!
Postat 02 Iunie 2018, 08:14 de Fanica10
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON