URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Martie 2013, 11:07

Mărţişor motorizat: Bolojan şi-a tras maşină nouă (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primarul Ilie Bolojan renunţă la celebrul BH-09-XBO. Edilul va schimba cunoscutul Renault Laguna din 2006 cu care a bătut toate hârtoapele oraşului şi ale drumurilor de Bucureşti cu un alt Renault, dar model Latitude, nou-nouţ.

Mai multe detalii despre maşină, dar şi GALERIE FOTO, pe www.bihorel.ro

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
NEURONII FUNCTIONEAZA cu INTERES !
Bine ca pentru interesul personal ne functioneaza NEURONII ,insa pentru interesul oradeanului ( "evazionistii") alternativa este ..... ..ASA A HOTARAT CONSILIUL 1 Nu exista alta varianta.
Postat 07 Martie 2013, 22:32 de Justitiarul
apropo
Primarul nu se deplaseaza la Bucuresti cu masina, ci cu avionul. Poate TAROM achizitioneaza un aparat nou, ca ATR-urile sunt cam vechi pt rangul unora. Dar sa nu fim rai....e vremea schimbarii...tot ce e de genul feminin trebuie inlocuit cu ceva mai nou ( nou nu inseamna neaparat mai bun) inclusiv masina, ca tot de genul feminin e.
Postat 07 Martie 2013, 13:04 de MP
Cititi mai jos adevarul !
Achiziţia a fost prevăzută în buget şi s-a făcut prin licitaţie. S-a prezentat un singur ofertant, rci leasing. Vineri au ajuns maşinile la Oradea şi luni s-au făcut asigurările, celelalte documente şi contractele de comodat”, a spus csuzi istvan, directorul OTL .OTL a cumpărat maşinile în sistem „buy-back”, OTL a cedat rci leasing 13 maşini vechi – inclusiv fostul Renault condus de nea ilie, dintre care 10 funcţionale şi trei pe butuci. Valoarea la care se evaluează acestea se scade din sumele înscrise în contractele de vânzare a maşinilor.Bugetul întregii achiziţii în leasing pe trei ani este de 219.712 euro, cu plata în avans a 60% din sumă. Banii acoperă costul maşinilor dar şi asigurările rca pe trei ani, asigurările full casco, mentenanţa, cauciucuri de iarnă, taxele de drum şi de mediu şi asigurarea pentru şoferi (!!!).Maşinile vechi, unele de prin 2005, 2006 aveau un grad de uzură avansat şi costurile cu reparaţiile şi întreţinere erau prea mari. Vechiul Renault condus de primar, spre exemplu, maşina cu cel mai mare kilometraj dintre cele concesionate de la OTL, avea la bord peste 260.000 de km.Din cele 12 maşini cumpărate de OTL şi date în comodat Consiliului local, şase vor deservi rimăria iar alte şase merg la AIO. Masina lui nea ilie, Renault Latitude, a costat 21.237 euro !!!
Postat 06 Martie 2013, 20:23 de .
RUSINE,JOS CU BOLO
bine ca pt.asa ceva are primaria bani! altii circula cu masini de 10 - 20 de ani de vechime si nu au nici un bai! o masina din 2006 nu consider ca este model,,vechi'' sau poate pt.bolojan e vechi (....) decat sa baga in spital ,sau in scoli cumpara masina !!! RUSINE!!! ALTII MOR DE FOAME SI TU MASINA CUMPAR!!! Tot ce a facut bolojan pt.oras a facut din banii nostri NU DIN BANI LUI !!! Si asa invarte destul de multi bani cu SELINA si cu restu !!! Pleaca acasa bolojan la alesd de unde ai venit *!!!!
Postat 06 Martie 2013, 18:49 de andrei
ioi...
...da' factur? cine a platit factura?.... :))))))))))))))))
Postat 06 Martie 2013, 13:01 de ...mda
oops!
acuma dacă divorțează nu o sa mai facă naveta la Aleșd asa des...oops! n-ați știut? verificați.
Postat 06 Martie 2013, 08:46 de oops!
Naveta
Era necesara o noua masina pt. dl. primar . Nu de alta , dar sa faci trei ani naveta intre Oradea si Alesd cu aceeasi masina este foarte stresant ! Curios ca Bihoreanul nu are nici un comentariu in ceea ce-l priveste pe Bolojan , inclusiv daca face bine sau rau . EEEE , sa fi fost altcineva care sa-si fi schimbat masina dupa trei ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Postat 06 Martie 2013, 07:23 de marian
Chelului....
.... tichie de margaritar ii lipseste ! Daca face si cu asta naveta, intr-un an o da la fier vechi !
Postat 06 Martie 2013, 07:22 de pinonel
foarte bine
Daca domnul primar nu ar fi avut afaceri cu Selina, care umplea gropile cu pamant..... la ora asta masina nu ar fi batut "toate hartoapele orasului".... e simplu....
Postat 05 Martie 2013, 21:24 de miha
bravo
bine a facut, ca a cumparat...nimca nu va place, daca face ceva in orasul nu-i bine ca este deranj, daca nu face iar este pb ca nu face....bine a facut ca a cumparat......MERITA
Postat 05 Martie 2013, 18:21 de mihai
Bine Bv!!!Bingo!Jackpot
Bine ca si-a tras masina nou da mie ca mia luat primaria casa si mia dat muitza in schimb mai pe romaneste aia nu este o prioritate nu se mai putea circula cu cea veche ;) se intelege . rusine blatisti si gunoaiele sistemului...
Postat 05 Martie 2013, 17:31 de Silviu
ceva nou
ceva nou, da' nu-si schimba nevasta? nu era destul?
Postat 05 Martie 2013, 16:05 de x-ulescu
masina
Foarte bine ca a schimbat masina pentru cate a facut pentru oras merita si el ceva nou...
Postat 05 Martie 2013, 14:22 de anonim
haha
ne permitem... ii numa criza, dar cetatenii si-au platit impozitele si atunci cum sa nu ne permitem o masina nou-nouta, ca doara second era sub demnitatea unui edil atat de strangacios.....
Postat 05 Martie 2013, 12:45 de me2
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON