URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Octombrie 2019, 14:00

Mariana mitomana: Încă o dovadă că PSD-ista Mariana Blaga a pretins în mod mincinos că e avocată

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

BIHOREANUL a dezvăluit recent cazul PSD-istei Mariana Blaga din Consiliul Local Oradea, reclamată de judecători că s-a pretins avocată într-un proces, ba a mai şi depus acte măsluite în sala de judecată.

Femeia a scăpat cu obrazul curat din anchetă după ce s-a jurat că a comis fărădelegea o singură dată, în 2017, iar procurorii au crezut-o, decretând că faptele ei erau prea mărunte ca să cheltuie banii statului cu un proces penal.

Ei bine, acum Bihorel are dovada că femeia i-a minţit şi pe procurori, continuând să se pretindă cu tupeu avocată.

Citeşte mai departe, pe blogul lui Bihorel!

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
Smecheru
Nu orice femeie se poate numi o DOAMNĂ. Instanța ei spune că a mințit, și instanța a acoperit-o
Postat 28 Octombrie 2019, 17:03 de Sandu1206
Smecheru
Buna ziua domnule Sandu 1206 In primul rand ar trebui sa-ti fie RUSINE pt cuvintele urate adresate unei doamne si femeie( daca stii sensul acestor cuvinte). Ar trebui sa vedem ce spune dosarul si ce spune instanta. Sau acuma dintr-o data TOTI ati devenit judecatori. As vrea sa stiu dumneavostra domnule de cate ori ati fost acuzat sau judecat pe NEDREPT. Dar binenteles ca este mai usor sa JUDECAM si sa VORBIM prima data si dupa aceea sa gandim . Totusi uneori este bine sa nu judecam pe nimeni. Multumesc
Postat 28 Octombrie 2019, 12:31 de Smecheru
Șmecherul
Să-ți fie rușine pt că susții hoții.
Postat 27 Octombrie 2019, 23:52 de Sandu1206
@smecherei
Rautate si prostie de ce ? Pt acuzarea unei mincinoase ? Gandire tipic prim-ministrei docila. Sa fim buni si impaciuitori cu ai nostri, netinand cont ca mint, inseala pe altii si fura. Doar cu restul sa fim zmei. Dumnezeu a poruncit printre altele si sa nu minti si sa nu furi.
Postat 27 Octombrie 2019, 15:16 de oradea_mea_si_a_ta
:))
Ceea ce e sigur si de necontestat este faptul că e blonda! Culoarea spune totul:)))))))))))))))))
Postat 27 Octombrie 2019, 08:54 de Adrian_Preda
Figurantu
Buna seara Observ si ma mir ca pe unii oameni din acest oras ii caracterizeaza in CONTINUARE rautacitatea si prostia. Inainte de a publica sau de a furniza o stire este bine de STIUT daca este adevarata sau daca face rau acelei persoane. Aceste rautatati fac MULT RAU si aduc multa suferinta si multa intristare. Dar binenteles ACELA sau ACEIA care TRIMIT sau SCRIU acestea stiri nu fac DECAT sa arate multa prostie, multa falsitate si mult RAU in suflet. AR fi BINE inainte sa facem mult rau acestei doamne sa ne gandim INAINTE daca este bine, daca este corect, daca este frumos ceea ce facem Eu cred cu tarie ca acela sau aceia care furnizeaza aceasta stire celor care o publica sunt niste frustrati, niste oameni slabi, niste oameni pierduti, niste oameni RAUTACIOSI. Dar am.o simpla intrebare: Pe acela.sau aceia care au trimis aceasta stire DE CATE ORI va ajuat si va sustinut aceasta femeie?? Este rusinos ceea ce ati facut. Ar TREBUI sa va fie RUSINE MAXIMA. Cum zicea D-zeu: TOTI suntem oameni la fel in fata lui. Deci ganditi inainte de a face rau UNORA si de consecintele lor.
Postat 26 Octombrie 2019, 23:04 de Smecheru
Zi Bleaga si trage apa
Pai numele spune tot.Bleaga parlamentar acum in PCE(parlamentul criminal eurppean)nu i tata mincinosilor ce a distrus internele,cucuveaua mov justitia cu macovei?Apoi unde se ascund cu taticul lor Petrov,nu la creatorii lor sub aripa?Toti trebuie declarati persoane non grata in Romania,sa nu infunde aici puscariile pe cheltuiala celor pe care i au furat si distrus.
Postat 26 Octombrie 2019, 18:36 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON