URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Aprilie 2011, 08:57

Jurnalistă flegmatică

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Când jurnaliştii confundă a patra putere cu puterea de a se desprinde de bunul-simţ, pe care însă tot ei îl pretind, mai ales din partea politicienilor, se întâmplă lucruri incredibile.

Joia trecută, după şedinţa în care consilierii judeţeni ai PNL şi PSD au votat cot la cot cu UDMR pentru înfiinţarea Teatrului Maghiar Oradea, Cristina Puşcaş (foto), ziaristă a cotidianului Crişana, s-a isterizat la unul dintre liberali, spunându-i pe un ton de precupeaţă că "ar trebui să vă scuipăm" pentru că, cică, au trădat ţara.

Apoi, tam-nisam, s-a proptit în faţa consilierului UDMR Szabo Odon, pe care l-a luat la rost de ce discută în limba maternă cu două jurnaliste de la ziare de limbă maghiară, imputându-i că "vă bateţi joc de noi şi distrugeţi teatrul românesc".

Politicianul a încercat s-o calmeze, civilizat, însă n-a reuşit decât să obţină aceeaşi replică cu scuipatul, astfel că i-a răspuns: "Uite, stau aici, scuipaţi-mă!". Deocamdată a scăpat, dar nu se ştie până când...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
56 Comentarii
ATENTIE
si la aspectul fizic stimata dsoara Cr. Puscas! Ca doar sunteti o fata tanara! Parul se spala mai des, se folosesc si spray-uri deodorizante...Iar supararea asta permanenta, nici nu stiu cum nu va irita sufletul....mai cautati si "perechea " masculina, ca ...timpul trece
Postat 03 Iunie 2011, 11:37 de STILISTUL
te strofoci degeaba
Voua nu va e rusine deloc ? Parca mai ieri o rugati pe fata asta sa lucreze la ziarul vostru de santaj ! Noroc ca a fost fata desteapta, a inteles cand colegi din presa i-au spus in ce cocina risca sa intre si v-a refuzat ! Nici nu cred ca ar putea lucra un jurnalist atat de integru cu niste santajisti ca voi ! Iar lumea s-a cam saturat de escroci precum Chirila, Ciucas, Cris (sau Abrudan, ca asa il cheama in buletin pe asta), de specimene gen Smaranda n-a auzit nici dreaq, deci va trebuie nume noi, respectate sau susceptibile sa atraga atentia. Inteleg ca nu prea vrea nimeni sa lucreze la voi, de vandut vindeti sub o mie de exemplare, in proces cu Mediapro sunteti (ce-o sa mai radem cand o sa castige si-o sa va f... in guritza dl. Sarbu), cu BRAT la fel, noroc ca mai prostiti si voi pe-alde Barbutz ca altfel ati muri de foame, santajistilor ! Cristina va da clasa, stiti si voi asta, dar, ca niste gunoaie ce sunteti, muscati pe la spate. Si tu, bai Adi Cris, vezi ca te va bate Dumnezeu, ca ai doi copii (cu doua neveste diferite !) pe care i-ai abandonat si le platesti pensie alimentara, mai bine vezi de ei decat de altii. Sictir, janghina ! Baga-te in cusca de pe Moldovei 46 ap. 15 si latra !
Postat 21 Aprilie 2011, 20:40 de Carp Boul
replica la replica la replica la replicantul PEPEa homosexualul alias Emilian Pavel din PZD :))=))
BAH replicantule care semnezi cu nick name-ul @Romanul Simplu si care esti PEPEa homosexualul alias Emilian Pavel sa te laud sa cresca inima in tine si sa crape si sa mori drecu cu inima mare crepata:))=)).Cinste ,laude ,si mindrie.(pe care nu le au )parintior tai Pavel Florian senior si mama ta Pavel Irina crestina baptista care te-a renegat si nu te recunoaste ca si fiu pe Facebook ca a crescut un fiu analfabet **** pederast ,famen,**** ,homosexual, **** care-si bate joc de un roman simplu din popor din tara aceasta ROMANIA.Pavel Emilian alias PEPEa homosexualul consilier judetean PZD Bihor vorbeste in numele tau si nu in nick name-ul meu @Romanul Simplu.Ce era daca Cristina Puscas te flegma si te batea acolo in Consiliul Judetean ?Poate ca o luai si de sotie si salvai aparentele ca nu esti **** facut sub pasajul Vulturul negru de zilele orasului Oradea ,ca asa zisa nevasta ta Sebi Tontcea cu valul de mireasa si coronitza pe cap si le-a salvat ca este casatorit cu Adela Lazarsi au o fetitza ce a postat pe Facebook la PSD Bihor ce i-a dictat asa zisu tacsu:))=)).Ce era daca -ti salvai aparentele PEPEa homosexualul ?:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 19 Aprilie 2011, 07:04 de Romanul Simplu
Bravo
Bravo Cristina. Toti politicienii bihoreni ar trebui scuipati . Problema nu e ca ne vindem prea usor , problema e ca suntem aproape chilipir ! Cu cat mai multe institutii publice cu atat mai saraci vom fi. Jumatate din oras lucreaza in administratie si la " stat ", pe cand cealalta jumatate lucreaza ca prostii sa-i tina pe functii. La ce naiba trebuia impartit teatrul in doua ? Sa avem de doua ori mai multi masinisti, contabili, peruchieri , decoratori, directori, adjuncti, sefi birou , paznici, si din pacate la fel de putini actori. Indiferent ca sunt unguri sau romani. Lipsa logicii e sport judetean . Cand drumurile sunt pline de gropi , se schimba borduri ! Cand nu sunt parcari se fac angajari la polutia comunitara ( sa dea boala-n ei ) se cumpara masini de ridicat si capace. Made in Bihor. Niste tarani !...Romani si unguri - toti hoti !
Postat 15 Aprilie 2011, 18:53 de Vlad
nenorociti
CENZURAT
Postat 14 Aprilie 2011, 19:16 de Bebe Ivanovici
replica la replica
Referitor la cenzurarea unor comentarii ce nu inteleg eu este de ce cenzurati opinii care nu folosesc cuvinte jicnitoare dar lasati altele care de egzemplu spun popnar, sau piuzda sau alte cuvinte jicnitoare ?. adica asta inseamna ca cei care scri acele opinii au dreptate in privinta voastra :))=))Aceasta este opinia lui Roman Simplu.
Postat 14 Aprilie 2011, 07:55 de romani simplu
igen
CENZURAT
Postat 13 Aprilie 2011, 18:05 de doamna ma-ta
bleah
Mircea Stroe e un ****.
Postat 13 Aprilie 2011, 01:04 de hahah
nesimtitilor
CENZURAT
Postat 12 Aprilie 2011, 20:02 de fan Cristina
felicitari
FELICITARI CRISTINA! OTRM SE OFERA SA TE AJUTE IN DEMERSUL TAU.APROPO SA FII FAN VADIM NU E O RUSINE.VADIM SI PRM NU AU NICIO CONTRIBUTIE LA SITUATIA JENANTA IN CARE A AJUNS ROMANIA.BA MAI MULT A TRAS SEMNALE DE ALARMA INCA DE ACUM 15 ANI.INCA CEVA CRISTINA CE TU NU STII: ACESTI DOMNI SUNT NISTE CURVE
Postat 09 Aprilie 2011, 13:10 de prm
pensionar frustrat
@walk of fame -ce te mai plictisesti in pensie...:):):):) asa e cand esti scos fortat la pensie fiindca ai "bube" cu duiumul. ghinion! te paste plictisul si inventezi povesti :):):):) de fapt, cred ca esti prada unui delir. defect profesional! visezi doar arestari, condamnari, etc. :):):):)
Postat 09 Aprilie 2011, 10:10 de nimeni
CENZURAT
Postat 08 Aprilie 2011, 19:51 de walk of fame
replica la comentatorul simplu
BAH asta @Simplu cu nick name -ul schimbati nick name-ulpentru ca acesta @Romanul Simplu este consacrat si are 6 ani este un brand intre comentatorii pe forumurile cotidienelor locale si pe televiziunile localedin Bihor .@Simplu acuzi o persoana care este nevinovata,si sa nu te de-a in judecata pentru afirmatii mincinoase :))=)).@Simplu comenteaza si tu pe articolul postat nu-mi da mie@RS replici.Eu @Romanul Simplu mi-am mai scris numele adevarat aici pe forum care este Gheorghe si nu ,,Gelu``si organizatia PSD din care fac parte este vecina cu comuna Cefa,asa ca te inseli @Simplu , si ce daca o sa-l excludeti din PSD Bihor pe @Romanul Simplu ?ce o sa fie ?convocati o sedinta PSD a organizatie locale si excudeti pe Romanul Simplu,nu-mi este frica ,am mai scris primul pe lista sa fiu dar nu inainte de un scandal media mare local despre PSD Bihor,si o sa va vad atunci cum va descurcati cu electoratul PSD Bihor si ce minciuni (mintile)o sa afirmati.,, cit timp ne ne iaDumnezeu mintile``(minciunile)dixit senatorul PSD Ioan Mang fara frica.Da Dumnezeu nu i-a mintile (minciunile) pacatosilor,dar ii indreapta spre pocaintza si credinta :))=)).Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 08 Aprilie 2011, 15:51 de Romanul Simplu
nesimtiti
CENZURAT
Postat 08 Aprilie 2011, 08:17 de da, da
....va-n gat
CENZURAT
Postat 08 Aprilie 2011, 08:16 de finu' lu' nasu'
ghici ciuperca
Ghiciti cine este "silviu" ala de isi da cu parerea mai jos :D N-o sa ghiciti, ca n-aveti cum, dar va spun eu: este Eugenia Borbei, de la Serviciul Juridic al primariei ! Aia careia Marcel Bolos ii spune in public "vita incaltata" ;) Hi hi hi :D Ea crede ca nu stie nimeni ce scrie ea pe internet, sub forma de "comentarii anonime", dar unii colegi au dibuit-o ;)
Postat 07 Aprilie 2011, 22:20 de hacker
replica la Bara Constantin
Bara Constantin comenteaza pe subiectul articolului postat nu-mi da mie @Romanul Simplu replica contra scrisa la indemnul celor din conducerea PSD Bihor si a presedintelui PSD Bihor senatorul Mang Ioan .@Bara Constantin acuma ai curaj si te semnezi cu numele adevarat numai esti cel cu nick name-ul @Oradean lashul mitocan poupincuristul senatorului PSD Ioan Mang:))=)).Bara Constantin ce-ti scriu acum si aici sunt laudele senatorului PSD Ioan Mang ,,Suntem 10 000 de membrii in PSD Bihor`` Suntem !(ase vine vorba daca nu este minciuna lui),dar suntem multi romani simpli dar prostii,asa ca fii atent ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca ,si atunci o sa-l mai voteze pe senatorul PSD Ioan Mang la vara lui shohan cei de la celelalte partide ,la Pashtele cailor la Ispas bah! adica NEVER EVER!NICIODATA bah!:))=)).,,Tot ce-i romanesc simplu nu piere si nici nu va pieri,,Din pacate nu piere ce-i rau `` Bara Constantin hai sa traiesti sa nu pieri sa-ti bem palinca la priveghi si imormantare :))=)) Bara Constantin cind mai comentezi pe aici comenteaza pe articolul postat nu-mi da mie lui @Romanul Simplu replici un sfat prietenesc:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 07 Aprilie 2011, 19:34 de Romanul Simplu
ce flegmatica
CE nesiimtita. Ce crede ea ca rezolva cu scuipatul. NIMIC. Ori LE DA IN GURA SA NUMAI SUFLE ALTUL ORI SA STEA PE FUNDUL EI. CA PEBOZGORII ASTEA NU II MAI SATURA DUMNEZEU.
Postat 07 Aprilie 2011, 17:43 de susurul poporului
@romy - Patriotul "romy"!
1. Teatrul National "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, are aceeași locație cu cea a Teatrului maghiar de stat din Cluj-Napoca? 2. Referitor la cele spuse despre PDL și "romanul" Dorel Luca: De ce nu le transmiți personal? 3. Concluzii: Go ahead, Pușcaș Cristina!
Postat 07 Aprilie 2011, 17:15 de anonymus
Da, Doamne!
Daca ar avea prostii prioritate in cazul obstescului sfarsit, Romanul Simplu ar fi de mult istorie. Din pacate, nu piere ce-i rau!
Postat 07 Aprilie 2011, 16:32 de Bara Constantin
stați patrioți, că e mai complicat
Cristina Pușcaș poate să fie sau nu o mare patrioată. Asta e mai puțin important, la fel ca și existența acelui teatru maghiar ( există și în Cluj un asemenea teatru). Eu știu că e ziarista care veșnic, zi de zi scrie în Crișana cel puțin două articole în care îl atacă pe Bolojan. De Legea Minorităților de ce nu spui nimic, SLUGĂ? Pe cei de la PDL de ce nu îi SCUIPI? Școala George Coșbuc devine școală maghiară, iar Școala Dacia devine exclusiv românească. ASTA NU-I SEGREGARE????????????????????? Pe Luca de la Inspectorat de ce nu-l SCUIPI? că e de la PDL? Problema Miculelor e că Bolojan nu răspunde la comenzi. Și-au luat țeapă cu el. De exemplu, a refuzat să plătească mii de euro lunar chirie pt o grădiniță de pe strada Eminescu, în clădirea restituită CCI Bihor. Grădiniță pe care o altă țintă a Crișanei, Beni Rus, o găzduiește gratis acum în cartierul Luceafărul
Postat 07 Aprilie 2011, 16:04 de romy
FELICITARI !
omul judeca omul, asta ne invata sitemul bolnav POLITIC , e normal sa socializam sa ne imbinam cultura , dar nu este normal ca o etnie externa sa detina TOT ce se numeste ARTA, CULTURA, atunci se impune parerea mea si au loc DISCRIMINARI sociale, nu avem nimic cu etniile dar trebuie sa existe BUN SIMT uman, sa nu deranjam sau sa suparam .EXISTA scoli private de ce facem atata tam-tam?
Postat 07 Aprilie 2011, 10:17 de anca
inghititorul de povesti
@fin cunoscator - nu prea esti un fin cunoscator...liliana sime nu a fost nicio secunda arestata si e bine mersi. iar ciucas si chirila au ajuns pe jos in redactia bihoreanului ca era aproape de cea a jb. prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung! apropo, nu mai inghiti orice poveste care ti se serveste ca doar nu esti un "fin credul" . e un eufemism dar cum esti atat de inteligent cred ca deja ai remarcat, nu-i asa? :):):):)
Postat 07 Aprilie 2011, 09:37 de nimeni
Ire
Bv Cristina, tine-o tot asa, nu te lasa... nu e corect ceea ce se intampla, macar tu ai curajul sa spui ce te deranjeaza, chiar daca altii simt acelasi lucru dar nu au curaj sa spuna pe fata cum stau lucrurile, rushine lor, bravo tie!
Postat 07 Aprilie 2011, 09:10 de Irelevant
deci
ai uitat sa spui ca Adi Cris are doi copii CU DOUA NEVESTE DIFERITE ;) P.S. hai Aditza, nu te supara, stii bine ca asa umflat cum esti mai pica uneori cite-o fraiera ca Suzi :P
Postat 07 Aprilie 2011, 09:02 de Maghioala lu'Fleasca
BRAVO PDL Bihor
Pd-l singurul partid care nu a fost cumparat la kg de unguri. Ce asteptati de Bolovan el a castigat alegerile cu votul ungurilor.....este dator moral si material Udmr-ului. Sa nu uitam ca este prieten apropiat cu titanul Szabo Odon.
Postat 06 Aprilie 2011, 23:13 de Rares
AFARA, AFARA CU PORCII DIN TARA !
AFARA, AFARA CU PORCII DIN TARA !
Postat 06 Aprilie 2011, 22:11 de gmt
replica la comentatorul Ion
BAH @Ioane i-a mai du-te tu in piuzda la mata ,ce te legi de mine @Romanul Simplu?Ce ti-am facut @Ion ?te-am injurat@Ion ?NU!Atunci vezi-ti dreaculi de treaba !@Ion nu ma corecta la greselile gramaticale din comentariul postat de mine @Romanul Simplu.EU @Romanul Simplu mi-am scris opinia la articol ,nu am discutat cu tine @Ion ,mi-am scris opinia pe articol si atit ..ROMANIA este o tara libera si ,,democrata `` dar uni sunt mai,, democratiliberali`` ca si ceilalti ,@Ioane tu ce esti ?ca nu ai scris ce orientare politica ai bah@Ioane ?:))=))BAH @Ioane i-a de aci un banc sa-l gindesti ,,S-o urcat Pishta pe cal ,si sa uite in Ardeal ,Dar @Ion beat beton catre Pishta ...Dar da-te in piuzda matii jos ca Ardealul nu-i a vost,ca Ardealul -i a nost ashe cum -us roman prost :))=)).BAH @Ioane vezi de treaba ta ,nu vedea greselile gramaticale ale lui @Romanul Simplu nu ma corecta vezi-ti de treaba ta ,un sfat pretenesc.:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 06 Aprilie 2011, 21:06 de Romanul Simplu
inghititorul de povesti
@fin cunoscator - nu prea esti un fin cunoscator...liliana sime nu a fost nicio secunda arestata si e bine mersi. iar ciucas si chirila au ajuns pe jos in redactia bihoreanului ca era aproape de cea a jb. prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung! apropo, nu mai inghiti orice poveste care ti se serveste ca doar nu esti un "fin credul" . e un eufemism dar cum esti atat de inteligent cred ca deja ai remarcat, nu-i asa? :):):):)
Postat 06 Aprilie 2011, 20:49 de nimeni
bravo Cristina !
Felicitarile mele Cristina, esti unul dintre putinii jurnalisti cu opinie din Oradea ! Chiar daca au fost vorbe grele, cred ca "alesii" nostri le meritau ! Nu merita sa te necajesti pentru ce scrie ziarul acesta, oricum vinde sub 1000 de exemplare (distribuitorii de presa din Oradea stiu cel mai bine !) si este un ziar de santaj si spaga ! Noi, cititorii tai, te sustinem ! dl. Andronache, Splaiul Crisanei
Postat 06 Aprilie 2011, 20:29 de dl. Andronache
mda
spre deosebire de Cristin Puscas, cris si a. tic, pica in kur (de admiratie), cand vad toate tampeniile debitate de balaoacheul kis si restul trupei! SA VA FIE RUSINE, LINGAI SI PUPINCURISTI DE SERVICIU.
Postat 06 Aprilie 2011, 19:21 de sand
Haiida ... de !
Cea mai mare flegmă pe obrazul orădenilor este chiar ADRIAN KRISS alias ADRIANA TIC de la săptămânalul BH.
Postat 06 Aprilie 2011, 15:58 de Dar
Alo, opozitia!
Pe când, din nou, aleși locali/județeni ca Silvia Suciu? Pe când aleși locali/județeni ca Pușcaș Cristina? Szervusz!
Postat 06 Aprilie 2011, 15:36 de Anonymus
bilincv
da mai, sunt si eu un autor al articolului...moral, sa zicem. pana atunci, romanul simplu nu mai vrea placute bilincve (sic!). bine, o sa le facem bilingve ca poate asa e multumit. sa nu zic bipede, ca iar suparam pe altcineva. jurnalista aceasta a actionat precum medicul CIOMU. chiar cred ca ar trebui trasa la raspundere de catre clubul roman de presa. nu poti lasa indivizii lipsiti de ratiune in posturi cheie, sau in cele unde pot sa exercite o fucntie de formatori de opinie. ce ar fi daca un "militian" ar impusca un manelist care rade mai tare pe corso? vi se pare corect? mie nu, iar jurnalista in cauza a facut tocmai ceva de genul. daca venea cu argumente rationale, tot respectul, dar cu "să te scuip mă"? sunteti nesimtiti daca trecweti cu vederea astfel de lucruri. nu mai putem permite asemenea derapaje pentru ca riscam sa ne zvarcolim in mocirla lipsei de profesionalism de acum pana in vecii vecilor. amin...
Postat 06 Aprilie 2011, 15:34 de ion
Ion cel viteaz -autorul articolului
Din toate comment-urile se subantelege un singur lucru!...ca Ion este autorul minunatului articol aparut in ,,Bihoreanul !! Ioane ..tot e bine ca nu semnezi ..da comentezi ! Curajosule, viteazule !!!
Postat 06 Aprilie 2011, 14:36 de Marian
replica la articol
Cristina Puscas o ROMANCA mai ROMANA patrioata si iubitoare de ROMANIA decit toti consilieri judeteni PSD si consilieri judeteni PNL tradatori de tara si de neam si trebuia sa-i scuipe in fata pe toti,si pe consilierul judetean PSD PEPEa Homosexualul alias Emilian Pavel era pe o virsta cu ea si era si mai mic si negricios si putea sa-l si bata si acolo in Consiliu Judetean Bihor :))=))Referitor la limba maghiara folosita de Szabo Odon la ziaristele maghiare este interpretabila pentru ca jurnalista Cristina Puscas poate cere in instanta un recesamint pe nationalitate al locuitorilor judetului Bihor ,si daca se dovedeste ca populatia maghiara nu are 20% dintre locuitori Bihorului ADIO placute bilincve si convorbiri in limba maghiara in institutiile publice din Bihorsi din .Atitudine simtita si decenta a lui Szabo Odon.Banc ...Zice-se ca Dumnezeu cind a dat calitati popoarelor lumii, la unguri a dat palinca,femei frumoase,mustati frumoase barbatilor,si felul de a trai bine frumos,de te distra bine toata viata,mindria de a fi ungur ,consilierulUDMR Szabo Odon nu duce lipsa de nimic si mai are si 4-5 ungurasi mai mici :))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 06 Aprilie 2011, 14:16 de Romanul Simplu
Bravo
bravo, daca politicienii se ling negandindu-se deloc la tara/patriotism/mandrie de tara nu merita decat niste scopiti intre oki! dati-le tara dati tot.. pentru un "pumn de ceapa" de la care vom plange noi restul
Postat 06 Aprilie 2011, 12:47 de BRAVOS
Bravo
bravo, daca politicienii se ling negandindu-se deloc la tara/patriotism/mandrie de tara nu merita decat niste scopiti intre oki! dati-le tara dati tot.. pentru un "pumn de ceapa" de la care vom plange noi restul
Postat 06 Aprilie 2011, 12:47 de BRAVOS
flegmatica???
FLEGMÁTIC, -Ă, flegmatici, -ce, adj. Cu caracter nepăsător, cu sânge rece; imperturbabil, calm, liniștit, placid. \"Când jurnaliştii confundă a patra putere cu puterea de a se desprinde de bunul-simţ...\" - fraza tare, dom\'le!!! Cred ca ti-a luat ceva pana ti-a iesit. Da\' am o intrebare: Matalutza de ce nu ai bunul simt de a folosi corect limba romana? Io te-as scuipa pentru asta.
Postat 06 Aprilie 2011, 12:27 de eu
si ce daca ne iau unguri?
daca merita si conduc mai bine de ce sa nu traim si noi mai bine, nu vedeti ca politicieni traiesc bine, si au slugi , fete de la tara care le fac necesitatiile, macar ungurii sunt mai civilizati si bun simt nu ca tarani imbogatiti peste noapte cu slugi si tarancute dupa ei, ma uit la PDL ma apuca rasul nu vad o doamna de oras acolo, ma uit la PNL asemeni , in PSD predomina cei de la oras si UDMR, deci ce rau este ca un oras sa fie oraganizata si condusa de oraseni, de civilizati nu taranism parvenit
Postat 06 Aprilie 2011, 12:24 de RADUIMPUSCATU
multumiri BOLOJAN!
multumiri Primarului, ce ne va mustra BUCURESTIUL, BIHORL va cadea in dezigartie nu ne ajunge Blaga:)) asta este , multumiri celor care l au votat pe BOLOJAN oricum Oradea va fi a UNGURILOR, felicitari! Buvcurati va de ea un CIMITIR de mormite monumente istorice , a avut grija Primarul sa le valorifice:)) le instarineaza Ungurilor pe rand:)) VB ca Filip ne a furat:)) asa ce a ramas a furat BOLO dar pe numele altora:)) deci tinta ochita scop atinss
Postat 06 Aprilie 2011, 12:17 de un roman
rusine 2
e vorba de atitudine. cum puteti spune despre cineva ca e profesionist daca vine cu "te scuip mă " din postura de jurnalist? vi se pare normal acest lucru? eu cred ca e profund viciat. iar voi, astia cu ungurii care vor lua ardealul, pe ce lume traiti? ce altceva in afara de tricolorul si roamnia mare cititi? ati citit careva noua lege a invatamantului? va asigur ca am studiat-o din scoarta-n scoarta. habar nu aveti ce vorbiti marea majoritate. nu e nicio reglementare acolo care ar atenta la integritatea culturala, sunt chestiuni firesti ca o clasa de elevi maghiari sa aiba optiunea de a studia in limba maghiara unele discipline. si va asigur, pe baza unor studii pe care le puteti regasi in diverse reviste de sociologie, ca foarte multi unguri opteaza sa-si scolarizeze copiii bilingv, deoarece sunt constienti de deserviciul adus de cunoasterea doar a limbii maghiare. e un lucru bun multiculturalismul, daca nu stiti, duce chiar la o mai buna inchegare si delimitare a propriei identitati si la o toleranta mai mare. jurnalista trebuie sa dispara din presa pt acest derapaj. e un personaj periculos, fara anvergura intelectuala, ce se joaca cu lucruri pe care nu le intelege.
Postat 06 Aprilie 2011, 11:45 de ion
propunerea
cand ati ofertat-o pentru bihoreanul nu era defel precupeata. v-a placut cum a reusit sa schimbe prin materialele semnate de ea o hotarare a consiliului local. dar cristina v-a refuzat oferta preferand crisana. nu-i de mirare. bihoreanul e atat de diluat...
Postat 06 Aprilie 2011, 11:30 de nimeni
Cei care tin partea
Sunteti exact ca si Volklischer Beobachter, Pravda sau Scanteia. Va uitati numai intr-o parte, neluand in seama cealalta opinie, tiznietzi doar cu puterea locala, PN(a)L(ishtii)care conduc Oradea, si avetzi grija ca fundul lor sa fie stralucit si cu multe urme de buze pe el. Mi greatza de voi.
Postat 06 Aprilie 2011, 11:27 de Antonim
Bihoreanul tulburat !
Oooooooo ! ce sa spun ... noroc cu voi ..de la,, Bihoreanul ,, voi sunteti si mai si .. scrieti lucruri cu adevarat abjecte despre oameni...s-a gasit cine sa faca apologia minimei morale !Nu cumva sunteti invidiosi pe ,,colega ,, de la Crisana ????Vorba antescriitorului ...IPOCRITI ...
Postat 06 Aprilie 2011, 11:24 de Marius
hiene
Aseara am auzit pe discovery o fraza inteligenta. Ziarele iti aduc stirile proaspete si cu prezentare obiectiva. Depinde doar care ziar il cumperi. Voi ziaristii nu sunteti altceva decat niste serpi care se mananca intre ei. Fatutza asta ii ziarista de multi ani da' numa acuma ati reusit sa o criticati ca a atacat mult iubitul vostru pnl. Pai atuci voi sunteti mai buni? Ipocriti.
Postat 06 Aprilie 2011, 11:07 de me2
@ion
@ion - "ce credeti ca vor acum ungurii sa ia transilvania?" 1. nu vor transilvania, ei vor erdely. 2. nu il vor neaparat acum, e bun si maine, poimanine. tu ce pe lume traiesti? nu vezi ca tot ce cer ei atat la nivel national (legea educatiei, legea minoritatilor, impartirea teritoriala) si local (tot felul de institutii noi unguresti aparute peste noapte) vor duce incet, incet la acest deznodamant?
Postat 06 Aprilie 2011, 10:58 de cristi
titlu
@ion "ce credeti ca vor acum ungurii sa ia transilvania?" - pai nu iau transilvania, incet, incet iau cam tot ce avem, astazi teatrul, maine cine stie ce mai gasesc.
Postat 06 Aprilie 2011, 10:43 de nume
afara din presa cu abjecta...
cred ca oricum de acum inainte nu va mai fi primita nicaieri aceasta abjecta. locul ei e la can-can-uri, la pozat gropile din asfalt. ce curaj, bai? e prostia intruchipata. sunt roman dar stiu ca e o prostie sa declansezi astfel de dispute ireale. ce credeti ca vor acum ungurii sa ia transilvania? voi face o petitie la primnarie ca sa-i fie retrasa acreditarea acestei precupete ce se crede jurnalista.
Postat 06 Aprilie 2011, 10:25 de ion
mare e.....
mare e "carpathian gardenul " Domnului , in rest domnisoara ne-a demonstrat ca este incapabila pentru meseria pe care o practica , sper ca si angajatorii ei isi vor da seama ca provoaca un prejudiciu moral foarte mare unei publicatii cu traditie in romania.
Postat 06 Aprilie 2011, 10:22 de zeus
titlu
Asa si? Macar mai are cineva curaj sa isi zica parerea in tara asta.
Postat 06 Aprilie 2011, 10:10 de nume
bine a facut
BRAVO CRISTINA!!! rusine ebihoreanul!!! cacanari ca de obicei, bai ebihoreni, uitati-va ba la barna din ochii vostri, nu la paiu din ochii altora!
Postat 06 Aprilie 2011, 10:08 de cristi
sa plateasca
nu ar trebui o lege a presei, ar trebui discernamant si buna-credinta prin redactii. or asta lipseste! e obligatoriu sa avem dreptul la libera expresie, dar pentru mizeriile scrise sa platesti pana dai faliment. si atunci se face ordine!
Postat 06 Aprilie 2011, 09:55 de silviu
rusine!
sunt atat de anacronice atitudinile astea...poate acum 10 ani, cadn vadim si funar erau pe val. va dati seama ca aceasta femeie abjecta, "patrioata lu tac'su", scrie la ziar...de aceea ar fi buna o lege a presei, un colegiu care sa evalueze jurnalistii impreuna cu psihologi. cum dracu sa spui ca jurnalist ca ar trbui sa-l scuipi pe unul sau altul? e ca si cand la medic ajunge omul cu rulmentul pe stromeleag (caz din oradea, in urma cu cativa ani) iar medicul ar incepe sa-i dea o mama de bataie perversului. puneti-o pe faras, va rog, daca va fi membra PRM cred ca va fi mai implinita. cat despre teatru, va garantez ca nu se va simti vreo diferenta. felicitari celor de la bihoreanul care ati "dat-o la ziar" pe aceasta mediocra.
Postat 06 Aprilie 2011, 09:49 de ion
jalnica faptura!
faptura asta ar trebui sa faca munca in folosul comunitatii! in locul primariei i-as refuza acreditarea nu de alta dar scrie numai minciuni. vai s-amar, isi bate joc de propriii cititori si nimeni din redactia aia nu se sesizeaza
Postat 06 Aprilie 2011, 09:47 de silviu
Intrebare!~
Ziarista ...ok, o fi avut zi grea sau ...era fan Vadim:)) Dar eu am o curiozitate, de ce nu ati dat stirea cu accidentul din intersectia Lacu Rosu cu Corneliu Coposu ? Adi Crisu, ai fost acolo si ai facut poze? dar nu am vazut stirea de si sunt curios cine ce a facut acolo. Ma faceti sa cred ca din nou era pila cuiva si presa a fost rugata sa se infunde in tacere:) de si eu nu asa va cunosc, sau gresesc? Nu a fost o simpla tamponare cu un far busit sau spoiler rupt....
Postat 06 Aprilie 2011, 09:34 de Oradeanul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON