URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Decembrie 2010, 10:36

Judecător agitator

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Judecătorul Ovidiu Galea (foto) de la Tribunalul Bihor este total nemulţumit de leafa pe care o primeşte, motiv pentru care vrea grevă generală şi pe termen nelimitat, fiind în căutare de adepţi pentru această acţiune pe forumul de discuţii profesionale rezervat magistraţilor.

De ce nu-i ajung banii agitatorului? Colegii nu prea înţeleg, deoarece acelaşi Galea, pe acelaşi forum, recunoaşte că are o soţie de profesie tot magistrat, başca preşedintă a secţiei comerciale şi de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Tribunalului, deci familia sa nu e muritoare de foame.

În plus, judecătorul şi-a anunţat recent colegii că şi-a tras mansardă la casă, şi-a luat limuzină cu banchete din piele şi mai întreţine un copil student la Cluj. Poate tocmai d-aia mai vrea bani, că obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
pt .AVV
Doriti clarificare ??? De la cine ? De la reprezentantii unei publicatii pusa pe scandal ?Sunt atat de lasi.. ca nu au curajul sa semneze articolul de doua fraze ..pardon ..trei !!!.Iar mesajele marxist-leniniste de maidan par a fi scrise tot de ei .asa ca presa ramane in acest caz ,, javra de paza a democratiei care musca pe la spate, fara sa latre in prealabil !!!!!La multi ani tuturor !!!!
Postat 31 Decembrie 2010, 10:09 de Maria
justita
Justia are niste salarii... nu le ajunge?
Postat 30 Decembrie 2010, 12:40 de trifa
Clarificare
Apreciez mesajele cu iz proletar (desi repetarea e semn de balbaiala sau prostie); ramane totusi deschisa chestiunea clarificarii solicitate.
Postat 29 Decembrie 2010, 14:59 de AVV
nemernicii
minca-var kanceru de magistrati si securisti ca in tribunal numai voi cistigati sporuri din urma de sute de milioane parlamentu-i plin de voi d-aia vi-ati dat salarii de 5 ori cit meritati ticalosilor cind o sa plecati si voi la munca in afara in acelasi raport cu muncitorii o sa va cred parazitilor
Postat 29 Decembrie 2010, 14:05 de vitilix
Clarificare
Regulile forumului privat de discutie al magistratilor are reguli clare: "ATENTIE! Acest mesaj este o corespondenta privata, destinata exclusiv membrilor grupului. Continutul sau nu poate fi folosit in nici o situatie si in nici un mod fara acordul expres al expeditorului." Asteptam lamuriri din partea redactiei.
Postat 29 Decembrie 2010, 14:00 de AVV
de inteles
inteleg de ce acesti oameni vor salarii mai mari. au un statut, au o raspundere uriasa si sincer nu as vrea sa imi decida soarta un om care are salar de 500 lei... dar, cu toate astea, daca bine retin, tot pe bihoreanul scria de un judecator care, cu toate ca era de serviciu, a refuzat sa mearga la o propunere de arestare pt ca era ziua sa onomastica. cred ca el era acela... sunt de acor sa ceri, dar trebuie sa si dai... parerea mea.
Postat 29 Decembrie 2010, 13:02 de me2
lux
adica vezi doamne daca ai o casa si o masina mai de doamne ajuta si tii un copil la facultate, traiesti in lux si nu ai ce sa mai ceri, desi ai responsabilitatea vietii, libertatii si averii a zeci de mii de oameni
Postat 28 Decembrie 2010, 16:47 de bogdan
Judecător agitator
A DAA INCA UN LUCRU...PE VREMEA LUI NICU NICI SECURISTII SI NICI PRIMARII NU AVEAU TUPEU SI CURAJ SA FURE CA CEI DE AZI.AM AUZIT EU MULTE GLUME DAR ODATA UN ITALIAN MI-A ZIS URMATOARELE:DACA AR FII SCOLI IN ROMANIA MAFIA SI-AR TRIMITE TOTI OAMENII LA NOI IN TARA CA NICI EI NU AU CURAJ SA FURE SI SA UCIDA CUM SE FACE LA NOI IN TARA....CU ASTA VAM ZIS TOTUL!
Postat 28 Decembrie 2010, 16:41 de pocok
Judecător agitator
deci domnilor tare invatati cu carti mari si atotstiutori,eu va dau perfecta dreptate ca sa invatam si noi si si in momentul de fata stiu foarte multi care au terminat scoli inalte DAR DIN CAUZA UNOR NEMERNICI SPURCATI CARE ISI BAGA NEPOTII NEPOATELE FIUL LUI TATAL LA PRIETENA FIULUI SI ASA MAI DEPARTE...NU ARE LOC DE MUNCA!!!!DE COPII NU VORBESC CA TOTI ISI APARA COPIII,deci lasatima cu chestia cu punete pe carte.....PROSTII,IN TARA ASTA TREBUIE SA FURI ,SA FII PROXENET(scuze de nu am scris bine...stiti nu am atita carte....ca cei care stiu fura...)asasin,sau sa fii in ceva conducere...AS AVEA CURAJ SA DAU PARIU CA MULTA LUME CARE SE ARUNCA CU CURU DE PAMINT A PRIMIT DIPLOMA DE LA .....DOMNUL magyar......ok,non koment.NU UITATI,DOMNU NU BATE CU BITAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Postat 28 Decembrie 2010, 16:37 de pocok
inconstienta lui fuel
CENZURAT
Postat 28 Decembrie 2010, 16:11 de antifuelnicu
ciudat
@baba cloantza si compania: ca sa raspund la intrebare, nu. e de o lacomie nesimtita. Dar pute de la o posta ca, alaturi de scremerea ta, primele cinci mesaje sunt postate de gale, care acuma se da cu capul de pereti ca i-a aparut numele pe internet, iar la o cautare pe google va aparea numele lui, alaturi de articolul ala cu secu :))
Postat 28 Decembrie 2010, 15:34 de fuel
viitoarea colega
Nu vi se pare ciudat ca toti astia care sunt ,,contra,, isi spun ,,karl;friedrich etc.. mai draga comunistilor.. democratia este solutia ..asadar ...mars la invatat !! dupa aceea emiteti pretentii zau asa .. aveti 850 ron salariu pt ca atata va duce capu ... esti mojic ..pt ca esti prost ... MARS LA INVATAT !!! apropo, sa folositi cratima, neinvatatilor, ca judecatorii va sanctioneaza daca nu stiti scrie corect! una peste alta este superba telenovela pe pagina asta. l-am sunat pe galea, care este pplecat cu limuzina aia rosie cu 7 usi in jamaica, dar el zice ca nu el a agitat spiritele, nu cere greva generala si ca-i ajunge salariul diminuat. altcineva a cerut greva generala. nu galea ci balea si nu e judecator e sudor iar limuzina nu-i motocicleta ci bicicleta, iar voi nu sunteti pupincuristi ci cacacanari, firea-ti (cu cratima) sa fiti, fraierilor, ca astia de la ziar isi vand prostiile exclusiv datorita prostiilor voastre, ca in loc sa va vedeti de craciun cititi necroloage, bai ...
Postat 28 Decembrie 2010, 13:56 de baba cloantza
galea si asuprirea
oameni buni, nu vedeti cum acesti burghezi cu case de 150.000 euro cu masini de 100.000 euro, care-si tin copiii destrabalati in facultati platindu-le chirii de 500 euro/luna, BMW-uri cu motoare de 3500 cmc care consuma 20 litri/100 km cu care lovesc omanei pe zebra, acesti oameni sunt cauza traiului vostru mizer? un intreg cartier de proletari ar putea trai bine si si-ar putea educa copiii in percepte morale curate si in spiritul muncii din banii cheltuiti aiurea de acest OVIDIU. de aceea chem lumea la protest in fata magistraturii mierucuri, ora 10:00 cu fluiere si pancarte impotriva nesimtirii.
Postat 28 Decembrie 2010, 13:48 de vladimir
FIAT JUSTITIA
daca e adevarat, bravo Ovidiu!
Postat 28 Decembrie 2010, 13:40 de JANE
colega
Nu vi se pare ciudat ca toti astia care sunt ,,contra,, isi spun ,,karl;friedrich etc.. mai draga comunistilor.. democratia este solutia ..asadar ...mars la invatat !! dupa aceea emiteti pretentii zau asa .. aveti 850 ron salariu pt ca atata va duce capu ... esti mojic ..pt ca esti prost ... MARS LA INVATAT !!!
Postat 28 Decembrie 2010, 13:40 de echitatea
bravo ovidiu
FELICITARI DOMNULE JUDECATOR; AI DREPTATE: MULTA SANATATE ; LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT!
Postat 28 Decembrie 2010, 13:37 de cledi
protest impotriva lui galea
unde e intalnirea? vreau sa ma alatur protestului impotriva acestui nesimtit ordinar GALEA. o sa strang si eu cativa vecini din zona Penes Curcanul si ne vom alatura miscarii.
Postat 28 Decembrie 2010, 13:37 de vasile siman
revolutia
@KARL karl are dreptate, as fi cu totul de acord ca acesti indivizi sa se bucure de beneficii materiale daca si-ar face treaba, insa nemernicii distrug aceasta tara prin coruptie. iar munictorul cinstit traieste in mizerie, nu are bani sa-si educe copiii din cauza acestor mizerabili. unul ca galea sa fie in fiecare oras si inchipuiti-va cum acesti paraziti sug "avutul national" si destrama orice lege in tara asta. propun sa ne strangem in fata magistraturii si sa protestam cu pancarte impotriva nesimtirii acestui galea. eu deja am strans in jur de 5 oameni ai muncii dispusi sa mi se alature. astept si altii, proletari din toate cartierele uniti-va
Postat 28 Decembrie 2010, 13:34 de friedrich
colega
Judecator -barbat !!! Ovi felicitari ca ne reprezinti interesele ! La multi ani si tot ce iti doresti in anul care vine !Cred ca este important sa stii ca suntem alaturi de tine .. !!
Postat 28 Decembrie 2010, 13:29 de Laura
proletari din toate satele, uniti-va
deci, eu cred ca oamenii muncii din fabrici si uzine, de pe ogoare, cei cu fruntea asudata si palmele batatorite ar trebui sa aiba salariul de 20-30 de milionae si nu acesti burghezi care traiesc pe spinarea proletarilor si cheltuie sumele castigate nemeritat pe LUX, cand pe mansarda ce si-a construito acest asupritor, oamenii muncii isi ridicau 4-5 case in care isi puteau creste copiii, iar din banii cu care si-a luat mercedes 15 familii de proletari se puteau bucura de un Logan. unde e echitatea? de ce sa fie concentrata avutia in mana catorva indivizi corupti care calca pe lege, pe moralitate si etica in beneficiul lor personal? de ce nu se distribuie echitabil avutul national?
Postat 28 Decembrie 2010, 13:27 de karl
Judecător agitator
sa mai comentez ceva?am 2 copii frumosi si maricei,o nevasta care are cu bonuri cu tot 850ron si eu la 700ron.Mai pot comenta ceva???si eu ma socotesc printre cei norocosi ca nu stau in chirie!!!nu cred ca din toti banii care ne intra in casa lam putea ajuta pe domnu OVI sa isi cumpere 4 cauciucuri noi pe limuzina dinsului,deci fiind mic si prapadit imi cer scuxe de la dinsu si de la cei ca ei.....ca nu ii pot ajuta precum ne ajuta dinsii.....
Postat 28 Decembrie 2010, 13:24 de pocok
ce drepturi vrea si asta?
ce drepturi isi revendica si asta? nu-i e rusine de mojic ordinar, cand tara se prabuseste. iar cretinoidul/cretinoida de mai jos care a scris toate mesajele de la acelasi IP ca si cum ar fi mai multi sustinatori, sa iasa la pensie...cata nesimtire, cand stim cu totii cum se desfasoara treburile in justitie. dai banu si esti rezolvat, sau suni unchiu de la partid si te rezolva el fara nimic...si mai au tupeul sa ceara bani...
Postat 28 Decembrie 2010, 13:20 de ion
PT OVI
Ovidiu esti eroul nostru ! Cel putin ai curajul sa ne sustii tuturor interesele !!! La multi ani si tot ce iti doresti tie-si familiei tale!!!!
Postat 28 Decembrie 2010, 13:10 de STAN PATITU
sa de-a dracu in pielea voastra
ce-ati vrea ba ??? sa aiba musama pa scaune ..sa-si lase copilul sa se descurce singur ? sa nu aiba nevasta frumoasa si destepta ??? hai sictir bai ,,bihoreanule.,, !!!!l sunteti niste trogloditi ! si ...mai e ceva ...sunteti defecti ..la mansarda !!!mince-va falimentu de cacanari...
Postat 28 Decembrie 2010, 12:58 de justitiarul
-25% din salariu +100%munca
noi colegii suntem in aceeasi situatie...doar ca nu avem curajul sa recunoastem ca o ducem rau !!!Felicitari Ovi !!!!
Postat 28 Decembrie 2010, 12:46 de colegii
sa traiti bine !!!
de cand esti considerat ,,agitator,, doar pentru ca soliciti SALARIUL ce ti se cuvine de drept ???
Postat 28 Decembrie 2010, 12:34 de basescu
care e problema ????
ziarul ,,Bihoreanul,, e de toata jena !!!! ce e rau ca omul isi cere drepturile ???? pupincuristilor PDL ?????
Postat 28 Decembrie 2010, 12:26 de MARIA
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON