URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Iunie 2018, 08:58

Ghici ciupercă ce-i? Primarul Ilie Bolojan şi-a convocat de urgenţă directorii la Ciuperca

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primarul Ilie Bolojan şi-a luat prin surprindere directorii, lunea trecută. "Sunteţi la birou? Vă rog să fiţi la ora 14:30 la Ciuperca, pentru o discuţie de circa o jumătate de oră. Sunaţi-vă colegii şi organizaţi-vă pe maşini", a ordonat edilul.

Convocarea i-a luat prin surprindere inclusiv pe colaboratorii apropiaţi. Directorii au fost cu atât mai surprinşi cu cât, spre deosebire de obişnuitele şedinţe operative cu conducerea Primăriei, la întâlnire au mai fost chemaţi şi consilierul de relaţii cu presa Alexandru Şereş, secretara Felicia Popa, precum şi angajata care face curat în biroul primarului, Angela Podilă.

Citește mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
Re: FăBulă
Dacă ai fi atent să observi ce mai comentez, ai vedea ce spun. Despre Dragnea că e un mare tâlhar și mincinos notoriu, că Johannis e un escroc imobiliar, că PSD e partidul mediocrilor și PNL al amatorilor, etc, etc. Așa că, nu bate câmpii...
Postat 27 Iunie 2018, 09:43 de CrisDumi
Si-a chemat echipa sa rala impr..
Si-a chemat echipa sa rada impreuna de toti aiuritii care platesc super taxe si imozite ca sa poata ciumperca sa merga la vale! Cum mer tote realizarilii bolovanului pedeapsa!
Postat 26 Iunie 2018, 20:03 de scortosul
Asa e cand distorsionezi relitatea de dragul propagandei
Nu conteaza continuarea stirii, bagi sub covor jumatate de poveste (faptul ca si-a chemat echipa de colegi din institutie care il ajuta ca sa le multumeasca pentru eforturile depuse, indiferent de rang, chiar si pe cei ce fac curatenie(!), ceea ce dovedeste fix contrariul imaginii pe care propaganda socialista incearca sa i-o atribuie). Bolojan a declarat de mai multe ori ca e o intreaga echipa de oameni care merita felicitati pentru succesul administratiei locale de la Oradea: ar fi fost si mai bine daca evenimentul era nu intern, ci public, si presa invitata, ca sa aiba parte de promovare si imagine publica si alti directori si functionari dedicati.
Postat 26 Iunie 2018, 13:58 de unu
@FABULA
nu iti va raspunde crisdumi niciodata la vreun comentariu. el e specimenului care baga bota prin gard sa asmute cainele si apoi fuge. e ca latrina 3 arunca o mizerie in eter si nu conteaza daca e adevarata au ba, conteaza ca iubitorii lor au vazut-o. pot dezminti stirea mai incolo dar efectul ramane. crisdumi o fi vreun ciumet rosu sau vreun pensionat mai sau mapn care are sarcina doar sa astepte postasul si sa urmareasca vomitaturile celor de la latrina sau ghita tv. traieste doar pentru asa ceva.
Postat 26 Iunie 2018, 13:54 de User anonimizat
@CrisDumi
E rușinos sa avem în conducere specimene arogante, nesimțite și lipsite de respect. Aștept să ai aceleași păreri critice pertinete și fața de cei care ne conduc de la București. Altfel, nu ești decât un specimen din același aluat.
Postat 26 Iunie 2018, 11:45 de User anonimizat
Asta arată nivelul de aroganță, nesimțire și lipsă de respect, față de contribuabili.
Ăștia toți, cu edilul lor în frunte, ar trebui puși să urce și să coboare zilnic dealul, la picior. Rușine mare pentru liberalii bihoreni, să aibă un asemenea specimen needucat în fruntea lor.
Postat 26 Iunie 2018, 09:17 de CrisDumi
Ahahahaha.
Chiar m-am speriat! De regulă PNL dă mese la Ciuperca! Sau face un fel de nunți ( robul lui Dumnezeu IG cu roaba II )... noroc că mi-am revenit iute!
Postat 26 Iunie 2018, 09:05 de cainerau
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON