URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 August 2011, 14:30

e-Beiuşean cu tupeu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un nou site, făcut fix după chipul şi asemănarea BIHOREANULUI, a apărut pe internet, doar că-i destinat "oltenilor de Bihor", motiv pentru care îşi zice e-Beiuşeanul.

Şeful cel mare, Teodor Laza, fost redactor muzical la Radio Prompt, şi ăl mai mic, pe nume George Matiuţă, care s-a şi ocupat de partea de copy-paste ca "webmaster", şi-or fi zis că primul lucru când demarezi o afacere este să furi ceva, ca să fii în mână pentru activităţile ulterioare.

Bihorel aşteaptă de la colegii prinşi cu jula ca, dacă tot sunt puşi pe imitaţii, să copieze şi articolele din e-Bihoreanul, că doar trăim în ţara tuturor posibilităţilor...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
noi suntem destepti! nu ne intrece nimeni de isteti!
te pomenesti ca mintile straluminate de la voi, alea de se screm acu pentru un articol si se pare ca sunt constipate de le iese asa de mediocru, au inventat si internetul?! sau voi ati descoperit litera e?! bata-va focarita ca destepti sunteti! de cap sa va fie!
Postat 07 August 2011, 21:05 de mircea chirila
vaca
SA NE SUGA PE TORTI ALA CRE NE-A FACUT OLTENI, BINEINTELES LA OCHIU MARO
Postat 06 August 2011, 09:51 de eu
Agitatie mare mon cher!
Ba voi atata de prosti sunteti si tineti de porcaria asta de articol mai rau ca porcu de straita,,,astia de la bihoreanul se leaga si de kkt daka nu pute dapoi de un vaisiamar de el de sait care ii copia:)))))) au vrut sa baje baza intre aia doi sa le pice saitu si au reusit. punct. voi chiar nu vedeti?,,,ce va tot agitati ca pesteli pe uscat?bihoreanul a castigat cu asta ca aia doi au fost prosti sa se acze unu pealtul, de erau destepti amandoi,ii trimiteiau la mama lor pe bihoreni cu ziar, sait si articol cu tot,,,altii violeaza si delapideaza statu si bihoreanu se screme pentru doi tzanci
Postat 05 August 2011, 17:11 de xyz
rade ciob de oala sparta
Cand caut ebihoreanul pe Google apare scris BIHOREANUL, nicidecum eBihoreanul. Din cate mi-aduc aminte, BIHOREAN UL este marca inregistrata a MEDIA PRO Bucuresti, fostii vostri patroni. Cum mai stati cu procesele? V-au castigat? S-a dat la pace?... Uşor vedeţi paiul... greu se simte barna...
Postat 05 August 2011, 13:29 de un cititor
pt BX
Hai, ma vezi-ti de-ale tale,ca esti prost de dai in gropi! ''ti-o'' cum se crie ba boule??? Se scrie cumva impreuna si nu stiu eu? Si da dupa acel ''CA'',trebuia o virgula,da am gresit ca doar nu suntem perfecti! Dar poate tu esti perfect,cine stie!
Postat 05 August 2011, 12:35 de eu
ptr eu
Ptr.eu ''ti-o mai facut ma-ta. Ca si cocacola,e marca inregistrata si nimeni nu o poate distribui fara ca compania sa-si dea acordul'' Avind in vedere limbajul folosit ma abtin de la orice comentariu...dezacordatule! Mai multa scoala si mai putin tupeu, in rest numai bine!
Postat 05 August 2011, 08:53 de bx
ca nu au furat nimic EBEIUSEANUL nu EBIHOREANUL mergeti la medic
nu au furat daca si ei au licenta:))) taranul sa t futa in cuuuuuzzzz:)) auzi culegea in mana si tot hot esty! mare e gradinata Dopamne si multi ticalosi in ea:)))
Postat 05 August 2011, 08:22 de stai linistit
niste olteni
Deci ba, ce tzarani. Voi astia de scrieti cu ardoare comentarii.. sunteti normali la cap? Beiusenii au furat cu tupeu pana si sigla siteului si ar trebui sa-i pupe cineva pentru felicitari? sa isi faca site dupa ideile lor! @ ebeiuseanul si compania.. sa fii om inseamna sa ii lasi pe altii sa iti fure ideile? care aripa protectoare? eu v-as fi tarat prin tribunale pana dracu v-ar fi luat, cu "omenia" voastra cu tot. Pt. SMA si tabara oltenilor ofensati: Inainte sa faci analiza semantica pe text, mai bine pune mana si invata sa scrii corect romaneste: "sunte-ti"????? LOOL!
Postat 05 August 2011, 00:26 de animal x
e cu tupeu
Frumoasa treaba baietii !
Postat 05 August 2011, 00:08 de Mircea Chirilă
bun
ce vo f*** :))
Postat 05 August 2011, 00:06 de unu
pt BX
Da ma boule ca ebihoreanul e marca inregistrata,si nu poti utiliza fara sa ai licenta! Da prost ti-o mai facut ma-ta. Ca si cocacola,e marca inregistrata si nimeni nu o poate distribui fara ca compania respectiva sa-si de-a acordul!
Postat 04 August 2011, 23:13 de eu
Ca la noi....la nimeni!
Oameni buni, de ce va "atacati" atata, pentru un lucru mic, cand in tara se fura sume imense chiar cand eu scriu aceste randuri...sincer sa fiu se da dovada PROSTIE cand se face din tantar un elefant,nu un armasar...nu am nimic cu voi, da au gresit ca au facut site-ul aproape ca eBihoreanul...da au greist...nu s-a facut o avere din asta, eBihoreanul.ro putea sa-l "i-a" pe ebeiuseanul.ro sub aripa lui, si sa il ajute sa se dezvolte...asa gandesc eu...si daca tot suntem oameni, suntem???... ar trebuii sa lasam complimentele astea de nasu pe sus ca cine sunt eu ca lucrez la sau pentru eBihoreanul...cuvintele: "oltenilor de Bihor" sunt jignitoare ,acum ca sunte-ti printre oameni civilizati vorbiti ca atare...si stimate Redactor "ăl" din : "şi ăl mai mic" e cam din mediul rural, cum spune-ti Dvs. "olteni de Bihor",o sa ajunga lumea sa va intrebe: „E frumos la oras”?este?.Dragi oameni buni sa nu interpretati gresit, nu jicnesc pe nimeni care folosescte regionalisme sau cuvinte din mediul rural, am scris asa doar sa arat ca uneori suntem din aceasi "oala" pentru ca nu conteaza de unde suntem, de unde venim ca tot acolo ajungem. "Cartile se judeca dupa continut lor, nu dupa grosime / culoare / material, etc...v-am retinut cu cititul in idea de a va spune ca ar trebuii sa se puna accent pe adevaratele probleme serioase ale Tarii, ale oamenilor...nu pe lucruri mici...deschide bine OCHII, esti OM...si pe viitor : "Masoara de 10 ori si taie odata" Un om simplu. S.M.A.
Postat 04 August 2011, 18:09 de S.M.A.
ma =voi aveti lincenta si brevet de autor:))
ciocu mic si la ORDA v ati inregistrat sau bateti asa din labe:)) HAAAM_HAMMM
Postat 04 August 2011, 18:03 de yesssssss
informatia de vest
:)) si INFORMATIA DE VEST va copiaza :))pe bune tot la fel e curosu si alb ca si la voi :)) Dati-i si pa aia la ziar :)) ce ratati sunteti *******
Postat 04 August 2011, 16:43 de anonim
aaa
"CUM VA PERMITETI SA VA LUATI" DE MARIA SA LAZA, BETIVUL SATULUI BUDUREASA?
Postat 04 August 2011, 16:24 de Anonim
Blog
Daca toate in Romania ar merge cum trebuie sa mearga, inseamna ca am sti ce inseamna sa fii om. Acum cateva zile citeam un articol de-al vostru care facea referire la cat de nashpa is cei de la Jurnalul Bihorean, care in afara de a fi colegi, nu stiu cu ce au putut gresi. Acum veniti sa acuzati pe astia ca vi-au copiat site-ul. Eu, personal, as fi mandru sa vad ca cineva ma copiaza, inseamna ca suntem buni, dar voi v-ati legat de o branca de pusti, minori, care in loc sa stea in baruri si sa fumeze, sa se drogheze sau sa puna jafuri la cale, s-au adunat si au vrut sa faca ceva: un ziar doar pentru zona lor, si cu atat mai mult cu cat nu era un domeniu privat, ci era BLOG, facut pe BLOGSPOT! Decat sa-i fi aratat cu degetul, mai bine i-ati fi luat de manutza, le-ati fi spus: Bravo, va admiram gestul, e frumos, dar daca doriti ar trebui sa va diferentiati putin de noi, sau daca doriti VA INVITAM CU DRAG SA FITI PARTE A ebihoreanul dar pe zona de Beius! Daca nu ati fi recurs la marlania asta si ati fi sprijin incercarea unor minori, pusti, de a nu se alinia unei intregi generatii care a picat BAC-ul pentru ca "li se rupe de tot", ati fi fost de 1000 de ori mai apreciati!
Postat 04 August 2011, 16:08 de Ebeiuseanul
replica
Buna ziua, nu este adevarat ce a sus domnu laza deoarece George Matiuta nu la amenintat cu nimic ia zis doar ca cei de la bihoreanul scot un supliment pentru beius care se va numi ebeiuseanul iar pe cei de la bihoreanul iau deranjat ca a ,aparut un blog ebeiuseanul ,iar cu echipa tehnica a fost deacord si respectivul laza teodor .Oricum acest subiect poate fi inchis deoarece blogul ebeiuseanul a fost sters la cererea directorului. Va multumim pentru reclama facuta la Beiuseanul.
Postat 04 August 2011, 15:54 de echipa
amanunte
Buna ziua, Dupa ce ati publicat aceasta `s`tire` pe hartie, v-am trimis un mail in care explicam situatia. Se pare ca nu prea va intereseaza parerea celor in cauza, doar ce scrieti voi e adevarat. V-am spus ca nu am de-a face cu ebeiuseanul, eu am blogul beiuseanul.ablog.ro si mai nou am beiuseanul.ro. Nu l-am intalnit niciodata pe acest dj geo, George Matiuta, m-a sunat de cateva ori. Si cam atat. I-am cerut sa stearga blogul respectiv si cred ca a inteles. Daca nu e treaba lui. De asemenea nu am vorbit cu niciunul dintre cei care apar in casuta tehnica, nici nu-i cunosc. Asputea sa spun si eu ca e o lucratura de-a voastra, pt ca respectivul, George Matiuta, m-a `amenintat` ca daca nu ii iau la mine la ziar se muta la voi, la Bihoreanul, ca isi scoate un supliment pentru Beius. Oricum eu va multumesc pt reclama, ca mai aude si lumea de Beiuseanul. PS - la cuvinte cheie scrieti corect PROMPT! In rest , va doresc numai bine!.
Postat 04 August 2011, 15:11 de teodor laza
nimik nu este adevarat
nu este adevarat din cate stiu eu acest site nu mai exista de mult iar din cate stiu despre beiuseanul aceasta sigla nu a fost cu intentia de copia pe cineva a fost doar un e atat ,si nici macar nu a copiat nici un articol de la ebihoreanul
Postat 04 August 2011, 15:09 de anonim
bx
Ma idiotilor daca io-mi fac miine eoradeanul sau boc eclujeanul tre' sa va ceara voua voie? Sictir!
Postat 04 August 2011, 14:57 de ax
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON