URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Noiembrie 2012, 11:30

Deprima(n)tul Bunoiu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În procesul deschis BIHOREANULUI, pe care îl acuză că i-a pătat imaginea scriind articole despre felul în care acum doi ani a cheltuit banii pentru organizarea festivalului Toamna Orădeană, directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu, a dorit să impresioneze judecătorul aducând martori "melodramatici", care să povestească trauma prin care ar fi trecut în urma dezvăluirilor făcute.

Jurnalista Dorina Ursente, fostă colegă şi bună prietenă cu Bunoiu, a relatat că la vremea aceea directorul era "foarte supărat, chiar deprimat şi avea lacrimi în ochi", şi asta deoarece, din cauza lui Bihorel, "era pe punctul de a pierde un contract de credit de care avea nevoie pentru a-şi cumpăra o locuinţă", de parcă băncile îşi dau creditele doar după ce citesc presa.

Alt martor, afaceristul Andrei Dragotă, a declarat că l-a recomandat pe directorul CCO pentru o posibilă slujbă la un post TV, dar că acesta n-ar fi fost acceptat din cauza "afirmaţiilor din presă", omul recunoscând totuşi că respectivul studio era de fapt doar o abureală, căci nici nu s-a deschis în Oradea. Altfel spus, Bunoiu a reuşit performanţa să piardă o slujbă care n-a existat niciodată, iar asta numai din pricina lui Bihorel. Ne laşi, deprimatule?...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
tree star(t)
moama dar ce marlani sunteti ! sa faceti mishto de colegii din presa... poate de-asta ati ajuns sa traiti numai din articole platite, ca vindeti maxim 2000 de exemplarte, asa s-o saturat lumea de voi. mai bine citesc crisana :)))))))
Postat 18 Noiembrie 2012, 10:27 de super star
sictir golane
nu va mai crede nimeni ati demonstrat demult ca sunteti doar niste scribalai care joaca asa cum le canta stapanii momentului
Postat 17 Noiembrie 2012, 16:24 de baby boom
da-le doamne !
ar fi un act de mare curaj din partea judecatoarei sa-i condamne pe acesti indivizi, plaga societatii, la niste daune de sa se gandeasca de cinci ori inainte sa-si bata joc de oameni !
Postat 16 Noiembrie 2012, 20:32 de F.N. Bandi Pista
interese
Trebuia sa ma gandesc, Dorina Ursente... mai face reangajari de vedete date afara de Micula? sau stai ca nu are timp, face stiri sau.... ba nu, merge la procese :)))
Postat 16 Noiembrie 2012, 20:00 de Suc
jabalaba
Stimata doamna judecatoare, noi, ziaristii lacomiti la bani publici de la Bihoreanul, va rugam sa ne condamnati la plata unor daune mai mici (maxim 20 de milioane), deoarece inca n-am incasat spaga de campanie electorala, iar Selina, Adeplast si bosorogul ala imoral de Nistreanu n-au virat taxa de protectie pe luna asta. In cazul in care ne obligati la plata unei sume mai mari, va avertizam ca vom scrie nasol de dumneavoastra si familia dumneavoastra, pana cand ne veti ruga sa va spunem cat este spaga ca sa nu mai scriem de dumneavoastra.
Postat 16 Noiembrie 2012, 17:07 de Jaba the Hut
draga...Pulitza
poate ne explici si noua, astia mai lenti la minte, cum se face ca tu stii ce s-a discutat la proces? ca banuiesc ca nu a fost public, nu s-a dat la teve, etc. baa, da ne faceti prosti pe fata?asa ati ajuns? sa va comentati singuri pe site?wai shi amar!
Postat 16 Noiembrie 2012, 16:52 de amedeea
dar din dar
ce mas bucura daca v-ar condamna judecatorii sa platiti niste daune :D poate asa o sa va mai taie din rautaciosenie :))))))))
Postat 16 Noiembrie 2012, 11:26 de Dardanel
booktat
NU-MI VINE SA CRED CATA NESIMTIRE ZACE IN ASA ZISI ZIARISTI CA VOI ! ASTA E CEEA CE VEDE ORADEANUL, CUM VA BATETI JOC DE OAMENI ! DA LAS CA O VENI SI ZIUA JUDECATII !
Postat 16 Noiembrie 2012, 11:24 de Book Mark
sint ziarizda dar nu prestez
ce ati uitat sa scrieti despre martora de ocazie e ca, intrebata de judecatoare daca ea a verificat cele scrise de ziar despre prietenu-sau Bunoiu, sa vada daca sint adevarate sau nu, madama a zis candid ca o fi ea ziarista dar nu face investigatii. ea doar l-a vazut deprimat si inlacrimat pe amicu-sau la intalnirile regulate de marti (dimineata, seara, noaptea, n-a zis), dupa ce citea ziarul... oamenii din astia compun micul fan club Bunoi Gorjean: pupincuristi fara meserie si paraziti hraniti din banul public... dispareti, ciumpalacilor!
Postat 16 Noiembrie 2012, 10:02 de Pulitza
blow(job)
din pacate, judecatorul s-ar putea lasa influentat de astfel de "articole"... sa speram ca va fi totusi judecator, nu cititor al acestei fituici care se simte amenintata de orice om care nu cotizeaza cu bani la ziar, taxa de protectie sau spaga, dupa caz...
Postat 16 Noiembrie 2012, 03:22 de Blow Hobby
lampa(dar)
Ce karaghiosi sunteti: ieri o faceati troaka de porci pe colega de la Crisana, azi aruncati cu noroi in alta colega. Poate ka sunteti si misogini !?
Postat 15 Noiembrie 2012, 23:28 de lampa lui Aladin
Nu scapam odata de omul asta?
Eu nu inteleg de ce nu se poate schimba olteanul din functie? De ce trebuie sa-l mai suport vazandu-l cum sa ne strica toamna oradeana an de an?! Si asta e ca Basescu, toti is impotriva lui doar el sustine ca e bun si face pe victima....Mai CrisTV, da mai lasa-ne sa ne bucuram si noi putin de viata asta care oricum e mizera, ia fugi tu la tine acasa si fa toamna oltena sau craioveana ce o fi..... Ma bucur ca faceti publice stupezeniile lui, oricum stiam ca toata oraganizarea asta a TO este o tocatura de bani si ca totul merge pe pile. Bafta la proces ebihoreanu-le! Sper sa ai avocat bun! Asteptam noi detalii.
Postat 15 Noiembrie 2012, 23:08 de Gyuri
se-apropie sentinta, bihoreanule
Am impresia ca in procesul despre care vorbeati se apropie data la care judecatorul va da o sentinta, de-aia scrieti voi, sa citeasca judecatorul si sa se lase influentat :D Deci daca judecatorul sau judecatoarea pune botu' la vrajeala voastra scarboasa, inseamna ca justitia s-a dus dreaq in tara asta...
Postat 15 Noiembrie 2012, 22:31 de Fratele Urs
Gunoiu
Inlocuiti B cu G... e mai potrivit
Postat 15 Noiembrie 2012, 21:24 de citizen
Ete curva virgina!
Acum cativa ani,nu prea multi, parca suporta mai bine socurile si traumele.Vorbesc de perioada cand lucra la fratii miculisti la radio-tv.La cate bobarnace lua in freza si flegme in bot de la ei se tinea destul de tare.I-o fi trecut si lui vremea si din "bunoiu" a ramas doar "bunicel".Cert este ca pentru cine il tine in carca si pe postul asta, este inca suficient de bun.In rest un pamflutist ca multi altii, pus pe capatuiala!
Postat 15 Noiembrie 2012, 18:50 de Bunicel
@aleodor
Domnule Aleodor, nu e chiar asa ! Daca mi+am facut treaba cu serioyitate si responsabilitate am reusit si fara a avea "aceeasi culoare politica" cu cei care conduc urbea. Dar cu Bunoiu nu merge fara "interes"!!!!!!!!!!!!
Postat 15 Noiembrie 2012, 13:49 de carmen
Pt ca e politic
.......totul e politic........daca ai aceasi culoare politica cu cei care conduc urbea , poti fi DRACU ca tot pe scaun ramai daca iti platesti cotizatia catre cine trebuie la timp.
Postat 15 Noiembrie 2012, 12:55 de Aleodor
deprimant vs deprimat
Un frustrat Bunoiu. Am incercat sa colaborez cu el acum cativa ani in Toamna Oradeana...dar nu se poate decat unde are el interese ! De ce mai ocupa scaunul unul ca el ???????????????
Postat 15 Noiembrie 2012, 12:48 de carmen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON