URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 August 2011, 09:12

Cu brişca la Bolojan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Abia întors după două săptămâni petrecute în America, viceprimarul Gheorghe Carp a scos brişca la primarul Ilie Bolojan. Pentru angajaţii municipalităţii, adversarii politici şi cohorta de contravenienţi amendaţi de Primărie care au apucat să se bucure de prima propoziţie, Bihorel precizează că vicele a făcut-o... din prietenie.

Chirurg de profesie, deci obişnuit cu manipularea de obiecte tăietoare, Carp i-a adus lui Bolojan, în chip de suvenir, un cuţit automat de genul acelora cărora le sare lama din prăsele la o apăsare de buton.

Surpriza primarului, care nu se aştepta ca adjunctul său să umble cu brişca la purtător, s-a transformat în şoc când, apăsând declanşatorul, i-a sărit din mâner un... pieptene.

Ironia gestului lui Carp l-a făcut pe edil să râdă cu lacrimi. Nu de alta dar, datorită unei calviţii premature, Bolojan s-a fixat de ani de zile la o tunsoare aproape de zero. Tunsoare care are doar avantaje: nu (mai) cheleşti, nu se vede că încărunţeşti, nu pierzi timp cu pieptănatul şi, mai ales, nimeni nu poate spune că o iei în freză!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
I se zăreşte chelia prostiei de câte ori încearcă să fie spiritual. Vasile Ghica
I se zăreşte chelia prostiei de câte ori încearcă să fie spiritual. Vasile Ghica
Postat 20 August 2011, 15:25 de Vasile Ghica
S-a dovedit că un prost nu poate conduce decât oameni inteligenţi. Vasile Ghica
Proştii sunt oameni serioşi, nu se lasa seduşi de umor. Vasile Ghica
Postat 20 August 2011, 15:19 de Vasile Ghica
Pieptanatul
Bine ca Bolo' este sef ca altfel vicele' chiar aducea brisca dar cu alte scopuri.La cat este de agresiv in expuneri se poate intampla sa piarda controlul si sa taie pleata lui Bolo' .Si cred ca agresivitatea este data de frustrarile profesionale de pe vremea cand se facea ca doctoreste.Sau poate ca ar trebui sa mai treaca pe la control.Ca nu suporta contraziceri si-i place sa se auda doar el la intalniri.;)
Postat 17 August 2011, 21:49 de Bure'pista
a fost viceprimarul in AMERIKA
pe bune si ce a adus deacolo ceva bolii de piele:))) pieile rosii , ceva praf de bagat in pahare:))) mama a fost in AMERIKA asta e vestea!
Postat 17 August 2011, 18:37 de du te!
Dilema
O clipa mi-a stat inima in loc, dar m-am linistit cand am citit ca vicele a scos brisca din prietenie la sefu cel mare. Dar acum am o dilema: cei doi sunt prieteni de dinainte, sau de dupa venirea la primarie? Va rog sa ma lamuriti.
Postat 17 August 2011, 17:48 de Mandele
brisca
EDILUL ( !!! ) a ras cu lacrimi ?! ne crezi fraieri ? cine sa rada , Bolojan ?!
Postat 17 August 2011, 16:56 de suparatu
Bravooo
Chiar credeti ca e un subiect de presa care poate interesa pe cineva. Apropo de unde aveti aceasta informatie, a-ti fost de fata atunci cand i-au dat lacrimile primarului...Bravo si felicitari pt articol
Postat 17 August 2011, 14:42 de george
@lidia
este evident ca nici tu nu esti sanatoasa problema este ca la suferinta ta nu exista leac...
Postat 17 August 2011, 13:52 de oradean
asta ce fel de articol e ?
Asta e un articol la catre tre sa radem si sa apreciem vre-un spirit de gluma ??? al cui , care ...?????
Postat 17 August 2011, 13:13 de scortosul
pe cine am pus paznic la oi:)))
betivi, chei, ce mai DRACULA in persoana e NIMIKA! sincer eu as prefera un drak decat .....
Postat 17 August 2011, 11:04 de na poftim!
inca una mica
"obişnuit cu manipularea obiectelor tăietoare"= cioburile sticlelor si paharelor pe care le sparge dupa ce le goleste cu nesat de licorile bahice provocatoare de euforie si scandaluri. ps: comentariu pt cunoscatori...
Postat 17 August 2011, 09:56 de bachus
pricepere
"obişnuit cu manipularea obiectelor tăietoare"= o propoziţie care nu ştiu dacă i se potriveşte foarte bine d-lui carp(sau cel puţin acum nişte ani nu i se potrivea foarte bine, dând de multe ori greş în ale chirurgiei!)
Postat 17 August 2011, 09:45 de dante
jos postacii idioti!
numai cretini comenteaza pe aici?
Postat 17 August 2011, 09:44 de mircea
ce sa i faci!
Corpul are o multime de metode prin care sa iti semnaleze daca ceva nu este in regula. De cele mai multe ori, inainte de a aparea simptome clasice, este usor sa iti dai seama care este starea sanatatii tale prin semne transmise de parul tau, de unghii, ten, etc. Desi cand vine vorba de par principalele griji se refera la culoare, tunsoare sau produse de ingrijire, de multe ori este important sa acorzi o mai mare atentie semnalelor transmise de scalp si podoaba capilara, deoarece acestea reflecta starea sanatatii generale. Parul raspunde la stres, factori psihologici sau fizici, la boli, afectiuni sau la un sistem imunitar slabit. :))) dar dantura e tot PUSA ?:)))) ce mai rebut UMAN :))) TIGANII sunt OTEL geneticcc.
Postat 17 August 2011, 09:21 de lidia
nooo poftim!
si mafioti si interlopi (lupi=haita) sunt chei sa nu se piarda ADN:)) vrajeala de CIOBANI:))) dar merge la OITE:)))))))))
Postat 17 August 2011, 09:17 de dan justitiarul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON